Прави се на недостъпна. Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прави се на недостъпна. Помощ
преди: 4 години, 4 дни, прочетена 1160 пъти
Здравейте,
Момче съм на 18 години, с едно момиче се сближихме доста през изминалите 8-9 месеца, по всичко изглежда, че има някакъв интерес към мен (целувала ме е, излиза ли сме, говорили сме си много). Почти всеки път като сме излизали двамата ми казваше, че по-късно ще излиза с друго момче на среща (според мен очакваше 4те пъти да се подразня, но не съм такъв човек, никаква реакция от моя страна, ок и толклва). Когато аз я търся, все е заета или пък не може в момента (даже веднъж побеснях и и казах, че е несериозна, понеже отложи дадена уговорка 5 пъти). След въпросната случка не я бях търсил и след 2 седмици ми писа да се видим. Дойде вкъщи трябваше да стои от 4 и 30 до 7, понеже имаше поредната среща с нов младеж, но остана до 9. Опитах се пак да я поканя да поговорим, при което поредния отказ, с дежурното извинение.
Спрях всякакъв контакт с нея в продължение на месец, в който постоянно ми отговяряше на сторита в инстаграм(имаше въпроси, какво съм правил, с кого съм бил) отговарях и с по една дума.
Мисълта ми е да я огранича ли още защото това дава резултат. Явно да бъдеш джентълмен не се харесва, оценява. И дали да не почна да си пиша с някоя друга да видя нейната реакция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 22 часа
hash: 1d55ab9efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Държи те като резерва или те възприема като френд.Влезеш ли в тази зона измъкване няма.И не си мисли,че джентълменството ги привлича страшно много-точно обратното.Повече ще харесат един изсулен мъжкар-тестостерон,отколкото изтупания пич с обноски.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fa55c3efa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   8-9 месеца и все още не сте си изяснили отношенията? Трябва да действаш по-бързо. Искала да те накара да действаш. Какво чакаш изобщо през цялото това време? Вие приятелчета ли сте, или гаджета? Излизате, целувате се, а не знаете какво сте. Ако искаш да сте заедно е трябвало да действаш докато е време. И не е нормално да ходите и да си ОК с това тя да излиза с други. Та тя е дошла у вас. Какво повече искаш? Ако я харесваш е трябвало да я си я награбил досега и да сте си изяснили отношенията. Ако я искаш за приятелче вече е отделен въпрос. Ще се научиш. Желязото се кове, докато е топло. Помисли добре какво искаш и предприеми нещо. Най-малкото си изяснете отношенията. Може да ти казва, че излиза с други, за да те дразни. Това означава, че все още има шанс да се получи нещо. Може и наистина да излиза с други и това означава, че вече е късно. За всеки случай от опит глава не боли и няма как да разбереш, докато не опиташ. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 32bd49652a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Айде прочети пак какво си ни написал, дума по дума.
А сега пак си задай въпроса дали наистина те харесва.

Да, правилен отговор.. не и пука изобщо.
Зарязвай я тая, даже и като резерва не те държи. 4 пъти си позволил да ти говори за друг, още първия път я режеш при такъв случай и не и пишеш изобщо.
Идва у вас и седи 3 часа преди да излезе на среща с друг, човече ти луд ли си ?!?
Заебвай и не си трови нервите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d55acbdff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Започни да пишеш и да се виждаш с друга, дръж се все едно не ти пука, дръж се незаинтересован и лош и тя ще се влюби в теб. Ако бях на твоето място, щях да направя точно така. Попадала съм в подобна ситуация да речем, човекът не ме оценяваше, а аз глупачката не се хващах с никой друг или като се хванех, той правеше всичко възможно да се върна при него, понеже умираше от ревност, и после пак същото. Но просто съм била тъпа и наивна, не бъди такъв. Опигай се да бъдеш с някоя друга и се наслаждавай ма резултата. Дори да е на инат пак си заслужава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb94730f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, толкова ли нямаш себеуважение че дори си помисляш да продължиш контакт с тази ? Шут, блокаж и поживо поздраво. Не е нужно да има драми, но е нужно да ѝ стане ясно че такива не минават. Ако пък се решиш да играеш нейната игра ... ще загубиш, защото явно хич не те бива. Пък на подобни "мадами" им е генетично почти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb1771dea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучи като абсолютна детска история “иди ми - дойди ми” от незнаеща какво иска кифла. Би трябвало да покажеш малко повече себеуважение, че няма да позволяваш да те разиграват и да те правят на маймуна.. Престани да се занимаваш с глупости или и ти започни да я възприемаш като играчка за убиване на време и се натискай с нея, когато ти падне си прави кефа без да влагаш други чувства и това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker