Само за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само за секс
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2453 пъти
Защо попадам на мъже които искат от мен само секс? Почвам да се отчайвам от нивото на мъжете в България. До момента всички с които съм се срещала не са искали нещо сериозно, а само да преспят с мен или да имаме неангажираща връзка. Искам мъж който да ме цени такава каквато съм, да ме обича, да ми прави малки изненади, да имаме хубава и пълноценна връзка. Минах периода в който исках само секс, но мъжете сякаш никога не са излизали от него. Въпроса ми е имали мъже в България, които ценят момичето до тях за връзка и който искат сериозни отношения и ако има - къде да ги намеря?
За протокола - на 23 съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 66e027cdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те тези жени дето сте били в период в който искате само секс обикновено оставате с еднакъв външен вид и излъчване и за мъжете си оставате просто жени за секс. Само като ти видя писанията и ми става ясно защо мъжете не очакват от тебе друго освен секс. Отчайващо е че даже пишеш от позицията на много разочарована, че даже и от мъжете в България. На теб нивото ти е видно какво е. Ако това ще те успокои, по написаното е твърде видно нещо поради което и за секс не бих те търсил. Едва ли съм единствен... дано да е поредната измислена тема и всъщност да няма още една жена с подобни изразни "възможности".

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8543c48c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и такива мъже, но са малко митични създания. На днешно време всеки гледа от вратата за леглото.
Намери човек със сходни интереси. Опознайте се, бъдете приятели, не само любовници.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2c0894432f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Разбрахме какво искаш. А какво предлагаш освен секс? Дали ти можеш да покриеш някакви други по-високи критерии, освен креватните умения? Защото мъжът, който търсиш също ще има изисквания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f6920be951
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би само на такива обръщаш внимание? Надути пуяци и красавци, нали? Пробва ли с някой скромен и пасивен? Как аз дето само с интелектуалци съм била, един не ме е искал само за секс.

Джен

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 689c61c4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всеки носи миналото си заедно със себе си. Колкото и да ми разправяш, че вече искаш нещо сериозно ще ми е трудно да повярвам, ако преди си си търсила връзки само за секс. Все пак, ако ти си била "парцала" на града ще ми стане неприятно до някаква степен като разбера колко са се въргаляли из креватите с теб.
Това, че вече не си същата като преди не изчиства имиджа ти напълно.
Ако да кажем съм човек търсещ сериозна връзка и се хвана с теб, а ти до вчера си сменяла приятели като салфетки, това осквернява моя имидж.
Представи си, че ти си сериозна жена, искаща едно нормално семейство, а се хванеш с някой бивш дилър/ наркоман.
Хората вече са те възприели като "лека". Трудно ще ги убедиш в противното.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 13d11be713
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да го кажа по-меко - кой за каквото става, затова го търсят. Ето например мен изобщо не ме търсят за беседи по ядрена физика. Вероятно защото нямам никакво понятие от ядрена физика.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b4610fc1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   вече ми е ясно. не само тийнейджърите са такива. май верно ще съм с азиатец....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 778bb48028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има, аз пък все попадам на такива, които искат да сме заедно едва ли не завинаги, защото съм доста сговорчива и разбрана по характер и все ме възприемат като сериозна партия, а не като секси мадама само за кеф. Проблемът е, че в един момент започват да ме приемат за даденост и да се държат като прасета, а на мен ми писва. Винаги попадам на един и същ типаж мъже просто. Струва ми се, че с повечето от нас е така - сякаш привличаме определен тип хора... И с моите досадници после е ад да ги накарам ме оставят, когато им кажа, че искам да се разделим... Драми, мъжки рев, клетви за промяна... и после пак същите простотии като преди. Това също е сложна работа...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4edf505776
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Съгласен съм с 1, че си оставате лъхащи на старото тия, дето сте минали...да го наречем "период в който искаш само секс", както се изрази ти, макар че аз го знам с друго име тоя "период" и въобще не е период, но карай....
Искаш "мъж който да те цени такава каквато си, да те обича, да ти прави малки изненади, да имате хубава и пълноценна връзка"...вие всички искате, ама замисляте ли се дали всички го заслужавате? С какво заслужаваш това? Ако мислиш, че съществувайки ти се полага - грешиш. Има свестни има и леки и така трябва да бъде. Имат си място имат си и неизказана функция в живота и обществото ни - просто е така. И такива трябва да има. Но те не го разбират и смятат, че всички други грешат...типично. Дават си еднолично авторитет да говорят за "качеството на мъжете в държавата" само защото те такива привличат или провокират желание само за секс.
Това, че мъжете като те преценят малко и си решават, че само това искат от теб или може би, че само това имаш да предложиш или че само това си заслужава с теб не значи, че нивото на мъжете в България било ниско...значи някои неща за теб.
Колко болезнено си личи, че би погледнала цяла държава хора, преди да погледнеш към себе си и да допуснеш, че има нещо в теб, което провокира проблема ти. 100% имаш нереалистично мнение за себе си и без да се замислиш би ми отговорила, че има какво да ти се цени и обича и си заслужаваш да ти се правят малки изненади и всичко друго, което искаш. Да искаш е лесно - да го заслужиш е трудно. Отраснали сме с приказки, че истинското ще е естествено и лесно и без усилия, но това е грозна лъжа. Любовта е невероятно трудна и иска усилия и жертви и безброй компромиси и готовност да си слаб и уязвим и да те боли.
Но това е трудно да се обясни на някой, който смята, че просто ще има правилен, който ще му даде всичко прекрасно, което иска и за което мечтае и който предпочита да дава "компетентни" мнения за цяла държава мъже, вместо да погледне в себе си за корена на проблема.
И такива като теб ще има...и трябва да има...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 592afc7669
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съгласен съм с номер 1.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3575b49fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всеки го търсят заради това което е, заради това в което е най добър. А това, че е най добър се предава от уста на уста. Поне за майсторите е така, но явно принципът важи с пълна сила. Успех в тъсенето!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 67157570af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мацка , един мой колега търси същото , само кажи и ти давам номер , защото той много пъти се е оплкавал от същото .
П.с. Той е от Варна

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 652bc83d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Браво на едно направо срина я с земята.
Така и аз да продължа.
Аз също не бих те пожелал за секс дори, като чета противоречащите ти повърхностни разсъждения.
Минала периода в който искала секс - а не се ли замисли че тогава други пък са гледали от настоящата ти позиция, пък сега може на тях да им е дошъл периода.
Вие сте едни малки развратници раздаващи си оная работа още от ученички. Не забелязвате, че вече сте се превърнали в пълен боклук а говорите за любови взаимоотношения.
Какви сериозни отношения да имаме с боклуци като вас които са били с кой ли не? Мен направо ме отблъсква манталитета на такива като теб. Много пъти съм се отказвал дори от начален контакт с подобни на теб. То вашите периоди са по животински от тези на животните там поне са месец в годината.

-Сега съм млада дай да се поеба докато съм най-много търсена, а пък после ще си намеря послушен мъж който да ме цени, въпреки че съм била парцал за няколко години!
Е няма как да стане.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 57bbf6257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 1 и особено 5 и 6 го казаха много точно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 83aef0c0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има един тип жени, които лъхат на 1000 кура. Тоест в очите им още се виждат на всички, на които са го лапали. Колкото и после да се правят на променени, това отражение си остава в очите и мъжете го познават, затова и нищо сериозно не искат.
Та, така че и ти си същата най-вероятно. Искала била сериозен мъж, а като минат 3-4-5 години, ще дойдеш да пишеш как ежедневието ти е едно и също имаш нужда от промяна, сиреч как да изневериш така че да не те обвиняваме, че си курва.
Абе общо взето гледай си кефа, прави си каквото искаш, така или иначе жените не слушат никой.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3a75bc996d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вероятно ходиш предизвикателно облечена и се държиш така. Опитай да се обличаш -без къси поли,дълбоки деколтета и пр

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2fecbdea89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Както вече са ти обяснили авторке, излъчването което имаш е такова останало ти от съответния период. Има сериозни мъже, но почти никой от тях не би се обвързал с такава жена.
Замисли се дали всъщност този твой период няма да се върне впоследствие. Да не се окаже че нормалните мъже ти се струват скучни и че им "липсва страст". А и като цяло ти си създала навик за това към какви мъже си привлечена, съответно продължаваш да откликваш на търсещите секс. Те няма да се променят само защото ти си.
Ако пък наистина смяташ да направиш сериозна и перманента промяна, има доста неща върху които да поработиш. От начина на поведение, обличане та до начина на мислене. Ако са ти нужни някои идеи, може да ми пишеш на * във абв.
Иначе така както си поставила условията казваш единствено и само какво ти искаш. А реално никой не си избира половинка по това какво може той да ѝ даде. Взаимността идва от това какво правят хората един за друг, та в този ред на мисли ти какво би направила за човек който те обича и цени ?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 34681124e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Прилоша ми от коментарите под поста ти. По-осъдителни мнения не бях чела скоро. Интересно ми е тези всички моралисти (най-вероятно от мъжки пол) дали и в истинския живот са толкова добри и почтени.
Най-забавното е, че подобни мъже доста често запазват правото си да кръшкат на жените до се себе си с довода, че "те са мъже и това им е по природа". Сами си правете извода колко е двулично и грешно това изказване.

Колкото до твоя проблем - не всички мъже са такива. Поне от моя личен опит мога да кажа, че много зависи от 2 неща дали един мъж би искал само секс с теб - това как ти се държиш докато сте заедно и това с какви намерения е той.
Разгледай собственото си поведение дали не бъркаш някъде в отношението си към другия пол. Може да им се виждаш повърхностна или не достатъчна заинтересована. Покажи, че искаш по-дълбоки отношения, не бива да те е страх да показваш какво искаш, защото иначе никога няма да го получиш.
От друга страна подбирай и с какви мъже излизаш, има хора, които трудно биха били в сериозни отношения с някого и постоянно си търсят секс. В такъв случай колкото и добре да се държиш с такъв мъж, просто няма да стане нещо повече от секс.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b29002c07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От опит знам, че за жените свестните мъже са тези, които нямаш шансове с нея.

1017

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4a13c7d390
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   да 13, точно така. Вместо да точиш лиги по малките развратници ходи си потърси жена на твоите години, даже най-добре някоя 10тина години по-голяма от теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2fecbdea89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   №19 хората са казали каква е реалността, пък авторката сама да си прави заключенията. Кофти е, но такова е положението, личните избори се отразяват на всеки. Наивните хора например също страдат защото лесно биват използвани - и това ли попада в категорията "осъдителни мнения".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 459a70c1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторке, не пиши на този, който ти е оставил имейл за връзка - той много лесно си раздава координатите тук, но не е никак надежден, затова внимавай! От опит!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2fecbdea89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   №23 за теб всеки който не е психиатър или личното ти кошче за емоционален боклук е ненадежден. Нали си намери чисто нов и прекрасен младеж. Защо не палувате с него а си губиш времето в сподели.нет.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 038d84c9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Болшинството и от мъжете, и от жените са така, но ако си млада и красива около 20те си години, значи имаш богат избор от мъже.

Аз лично съм мъж на 29 години. Последната ми приятелка беше с убеждения, подобни на твоите, докато не срещна мен. :) Дълго време се доказвах, защото тя е адски недоверчива, но с времето тя разбра, че наистина не съм боклук като останалите и вече 5 години сме заедно. Тя скоро прави 23, а аз 30. Родени сме на една и съща дата. И това, ако не е съдба...

Съветът ми е да продължаваш да търсиш и да не се задоволяваш д разни посредственяци. Намери си някой, който да те обича, да ти се доказва, както и ти на него. Знаеш ли? Човек се чувства много по-щастлив, когато дава любов, а не когато получава. Приятелката ми смята същото. Може би затова сме толкова сплотени.
Например, когато тя е уморена от учене, работа, тренировки и всичко това за един ден, обожавам да се прибере и още от вратата да я нацелувам, напрегръщам. На нея също много ѝ харесва, просто се топи в ръцете ми... После си взимаме вана заедно, пак я лигавя, пак я прегръщам... След ваната ѝ правя масаж. Понякога завършваме и със секс, понякога не. Все тая. Важното ми е, че е жива и здрава, че ме обича, и че е до мен. Нищо друго не ме вълнува.

Тя пък от своя страна наскоро ми поправи колата, понеже аз не разбирам от коли. Плаща сметките, когато аз нямам пари (обикновено си ги делим наполовина), а като взема заплата и́ ги връщам своята част. Готви ми разни вкусотии от време на време, или купува. Помага ми в работата и т.н. И двамата сме полезни на другия с каквото можем и когато можем. Търси си мъж като мен. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 459a70c1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторке, забележи разликата в начина на изразяване на н 18 и н 24...Фрапантна е, нали?!
На теб оставям да си направиш съответните изводи!

Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2fecbdea89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Драга госпожо №23/26, трябва ли да навлизам в подробности как се свързахме уж за да обсъдим Вашия проблем със съпруга Ви, а Вие вместо това започнахте да ми се обяснявате в любов едва ли не. Опитах се учтиво да поддържам разговор, постоянно отклонявайки намеците Ви, като същевременно Ви съветвах да преоцените положението си и да укротите импулсивността и емоционалните си фантазии. Уви не ме послушахте и нещата чисто и просто се въртяха в кръг. На всичкото отгоре, неясно за мен как, се оказах натоварен с отговорността за Вашето щастие. Аз също съм човек и не бих могъл да изпълня подобни изисквания, като дължа да уточня че нито съм предлагал, нито съм се съгласявал да поемам такива отговорности за вашата персона.
След като (предвидимо) не успях да покрия очакванията Ви, преминахте в режим на пасивно-агресивна комуникация съпътствана с обвинения. При такова положение единствения логичен изход е прекратяването ѝ.
Колкото до изводите които могат да бъдат направени, мога ли да попитам Вас, какво Ви кара, години след края на комуникацията ни, да продължавате да ме репликирате анонимно онлайн ?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6621aebab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От 13 към 21
Много ми е интересно ти от къде знаеш на колко съм год. И точа ли лиги. Не може ли малките мръсници те да точат лиги по мен и аз да ги разкарвам.
Но не си ти тази, която има думата тук.
Аз давам коментар, не ти търя мнението, ако исках такова щях да напиша тема.
Иначе позна за по-големите жени, не че и там ги няма същите боклуци, но поне имат повече мозък.
А такива малки пикли като тебе не ме вълнуват, защото сте далеч под нивото ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker