Тя, новата му .... ще полудея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя, новата му .... ще полудея
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2305 пъти
Моля модераторите, да одобрят темата ми. Това е нещо различно, може би трудно някой би споделил такова нещо, дори било то и анонимно.
Хванах мъжа ми в изневяра с позната, по-скоро тя се постара така добре да узная. Той избра нея....
Изпитвам генерална тревожност, затворих се, не мога да излизам по заведения, не мога да ги засичам. Получавам паник атаки, само мисълта да изляза по центъра и не мога...
Тя е надменна, с мега самочувствие лъхащо на арогантност. Когато ме види вдига главата демонстративно високо, прави някакви фасони.
А аз се чувствам жалка, смачкана и убита. А всички, дори не близки хора казват, че недоумяват как е избрал нея пред мен. Хващам се вече, че започнах да пазарувам излишно много, че се контя като кифла, заради нея. Не мога да го преодолея тази ужас, оная болка в която застинах, когато ги видях. Тая болка ми е все като я видя, само ако реша да изляза. Много пъти си седя вкъщи от ужас. Прави си устата веднъж с една приятелка, а аз с детето.
Имах те ли такъв монент вие? Моля да пишат само преживели нещо такова!
Живея в малко населено място, изляза ли тя е вечно по центъра. Горда, напъчена и изпълнена със демонстративно самочувствие. А преди дори не беше такава, за жалост ми бе позната.
Нарочно ли го прави? Каква е гордостта, че разби едно семейство, че спи в моето легло ли?
Помогнете ми хора, много ми е трудно, да го преодолея това. Какво да правя? Искренна съм в това, което споделям, моля без майтапи и несериозни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6fbc1b6b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм го преживяла,не съм семейна още, но не се сравнявай с тази жена. Не падай на нивото и. Тя е виновна , а не ти. Няма нужда да се затваряш и да се опитваш да и подражаваш. Разбирам, че се чувстваш отхвърлена , с ниско самочувствие. Но щом мъжът ти не е оценил това, което си ти, и е предпочел една надута жена, значи не си е заслужавал. Въпросната прави фасони и се държи надменно, защото вижда ,че се засягаш и страдаш. Нищо не е спечелила като ти е взела мъжа, но не го разбира. Демонстрира това държание, защото ти се засягаш. Някой ден и тя може да е на твоето място и едва ли ще и толкова забавно.
Не знам как , но се отърси от това мислене, че тя е нещо повече. Не е, просто на мъжът ти толкова му е акъла. Намери начин да преодолееш тази омраза и болка. Времето лекува, колкото и да е клиширано.
Зарязвали са ме заради друга, и след време съм се чудила къде ми е бил акъла да страдам и рева заради мъж. Чак съм се чудила какво съм му намирала. И аз ревнувах, страдах, ако ги засека случайно, гледах да ги подмина бързо. Глупава работа, сега като се сетя. От какво съм бягала? От един човек, който не ме е оценил. Негова загуба. Такъв е животът. Радвай се, че съдбата те е спасила от лош мъж.
Тази жена разчита на това, че ти си потисната, че ти е гадно и това само повече я радва. Срещай се с близки хора-не оставай сама. Самотата ти е враг в случая.
Те са виновните, не ти. Не се дръж като жертва и виновна. Щом те могат с гордост да се показват във вашият град, можеш и ти. Запомни, ти си от потърпевшата страна, от невинната. Щом и твоите близки са на твоя страна, какво тогава? Няма цял живот да се криеш заради един неверен мъж и една кифла я! Написала си, че имаш дете, поне заради него се стресни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 10d4c253c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не може да те смачка, ако ти не му го позволиш. Не се фокусирай върху миналото- то е мъртво, край, свършило е. Забрани и на близките ти да ти говорят за него. Започни да градиш новия си живот и новото си аз. Чети, има достатъчно материали в нета, видеа в Ю тюб. Мобилизирай се, вземи се в ръце и престани да се жалваш и самосъжаляваш. Вместо да се затваряш и ревеш, работи върху външния си вид, спортувай, колкото можеш, намирай си хобита, компания, въобще да си заета с нещо. И ходи с вдигната глава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e693833233
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подминава ги и двамата и се радвай, че с 1 куршум два заяка си изстреляла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 68c38ec283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо ще ти помогне това да заобичаш себе си, това, че е избрал нея не я прави нещо повече от теб. Рано е да се абстрахираш още. Помисли за напускане на малкото заселено място, поне временно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 32e73f3dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така... Ще се радва известно време, защото е тъпа. Все още не е научила че изневеряват ли с теб, ще изневерят и на теб. А ти само можеш да й благодариш, че е с мъжа ти, както и на него, че я е избрал и те е оставил да намериш някой който ще те цени. :)) Радвай се че не ти е отнело години да разбереш. Може би банално, но времето ще те излекува. Аз минах през подобно нещо, но без брак и деца. Та съм благодарна, точно че нямах деца. Беше ми свито сърцето изпитва горчивина болка... Тежест, паник атаки, но вече минаха близо 9 месеца и съм добре. Това стягане в сърдечната област го няма а аз съм по щастлива от всякога и то все още сама. Между другото не се хващай с някой само напук да е, защото това ще те довърши.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 399a6d42ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преживяла съм същото,ама абсолютно същото. Две години ми костваше да се стабилизирам. Много е трудно, когато имаш чувства към мъжа,а си загубила вяра в себе си. Истината е,че не си заслужава цялото страдание. Така вредиш само на себе си, а на оня не му пука грам.Ако можеш да се откъснеш за поне 2 седмици от вкъщи ще ти е от полза.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: be5e855bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм минавала през подобно нещо, бяхме 6 години заедно, но нямаме дете. Той ми изневери с шефката си и после разказваше дълго време на познати как и къде ми е изневеряваш и те с подробности ми разказваха. Много ме болеше, дълго време, няма да крия. Срещнах сегашния ми мъж малко след това, но не успях да се открия за нов човек. Беше до мен една година, ревах му на рамото, споделях му всичко, той имаше чувства към мен, мина бая време след като и аз разбрах, че и аз имам към него. Обаче интересно нещо е съдбата, излезнахме с моя мъж на квартира и може би след половин година взех да засичам много често моя бивш, станал ми съсед. Подминава ме всеки ден с наведена глава, заедно с жена си и детето си. Но толкова нещастен изглежда...
С моята история искам да ти кажа, че ти трябва да си с гордо вдигната глава! Имаш детенце, ще боли, но ще продължиш. По-нататък ще срещнеш и твоя човек. Бившия ти мъж губи, не ти!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d52cdff5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо седите в тия провинциални кочини, пълно е с такива надувки там и комплексари като твоя и тая! Заминавай за друг град, успей с професия и им натрий носовете! Аз съм се махнала от провинцията преди 15 години вече....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4bcd104902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Животът продължава. Научи се да приемаш реалността и излез от тесногръдитето си. Значи той те е наранил и ти пак си го искаш. Защо? Спазвай неутралитет във всичко и в обноски и в облекло. Те ги коментирай и остави нещата да се оталожат и помисли как съсипваш детето си с поведението си. Живей нормален живот и мисли за бъдещето си и за психичното здраве на детето ти. Насила няма как да е твой. Избрал я е и сега лети, но ще се приземи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7f4f383511
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И какво си мислиш, че тая пачавра ще му създаде уют, ще му роди деца, ще го подкрепя в начинанията му?
Само стой та гледай - след максимум 2 години тяхната връзка ще е история, а "твоят" човек - още по-смачкан и от тебе... (а ти вероятно ще си го преодоляла до тогава).
Свиркай си!
Не можеш ли да заминеш за известно време нанякъде - друг по-голям град, нещо курсове, работа да започнеш?
Може би и по-свестен човек ще срещнеш, а не... кифладжия!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 569639f061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не прави грешката, да се чувстваш унизена от нея. Като ти прави фасони, питай я дали не иска недоизядения ти сандвич, явно и харесва това, което ти вече си опитала.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 89a94ae061
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам един единствен въпрос към теб. От какво по-точно се срамуваш?

Тази жена е разбила семейството ти. Бившият ти мъж е залитнал, докато ти си гледала детето му. Ето ти пример за двама човека, които трябва да се срамуват да ходят по центъра в малкия ви град.
Искам да ти кажа и нещичко за гордостта на тази мадама. Замисли се много сериозно над думите ми. Тя е горда, че ходи с мъж, който изневерява... горда е, че любовната ѝ история е започнала в чуждо брачно легло. Този мъж е изневерил на теб, много е възможно да изневери и на нея един ден.

Ти от своя страна не си направила нищо лошо никому. Отървала си се от един боклук, махнала си и един ужасен познат. Ясно ми е, че сега те боли много. Все пак събитията още са пресни, напълно е нормално, че ти трябва време да го изстрадаш. Плачи си на воля, псувай и викай, но имай предвид, че нямаш нито една причина да се срамуваш от себе си. Следващия път, когато те удари паника, че ще излизаш просто си припомни, че ти си жена, която е запазила достойнството си и не е загубила нищо повече от двама некачествени хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fa4fa18c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Милата, стана ми тъжно за теб и искрено ти съчувствам.
Иначе по въпроса със сринато ти самочувствие:
Има начини как може бързо да излезеш от това състояние, но то е въпрос на много силна воля и ментални способности.
Никак не е лесно да пренастроиш психиката си така че да заработи изведнъж в твоя полза, особенно в сегашното ти положение.
Първо трябва да ти стане ясно, че въпросната любовница е просто една опаковка пълна с трохи вътре. Най-вероятно постоянно нейния образ излиза в съзнанието и ти се струва че тя е голяма, важна и владее положението а ти си нищожна. Това е само в твоето въображение. Разбира се тук композиционна център всъщност е съпруга ти, но ти не спираш да насочваш вниманието в периферията където всъщност е позиционирана кравата.
Тя ако притежаваше някакви по-големи качества от теб нямаше да има описаното от теб високомерие. На мен даже ми се струва доста елементарна от написаното. Дори вероятно тя също ждрапа със зъби и нокти за да изпъкне в центъра но това е невъзможно, защото както казах там е заето мястото от мъжа ти.
Второ започни да се усмихваш по често, особенно като се движиш по пътя дори и на сила да е. Това че се киприш не е лошо м/у другото.
Когато я засечеш по пътя - подминавай я бавно и с ритмичен ход, не прави резки движения и не гледай директно към нея, все едно е някакъв трафопост на улицата.
Ако успееш да направиш това 4, 5 пъти без да те облива коктейл от емоции значи си на прав път.
Това се е случвало на много хора със сигурност не си единствената.
Но за да преодолееш психотравмата си не е необходимо някой да ти сподели аналогичен случай. Всъщност няма никакво значение какъв е случая.
Започни да опитваш да подчиняваш психиката на волята си и когато постигнеш дори и минерален напредък ще видиш, че всичко за което се кахъриш е голяма шега. Няма да лесно да но сега е момента да научиш нещо ново извън ритъма на ежедневието.
Така или иначе семейството ти е разбито за съжаление, но ти си оставила негативната енергия породена от чуждата вина да виси като гръмотевичен облак над главата ти.
Време е да оставиш течението да отнесе облаците и да се освободиш от мрачния хаос, който е обхванал съзнанието ти!
Отговорността сега за бъдещето на детето е в твои ръце.
Ти си по- важна от тях никога не го забравяй! Успех

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 460f2c256f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ааа спокойно.. живота е кръговрат, като се случи нещо и започне твоя да се просира, тая наконтената, напудрената гордата, напъчената и с демонстративно самочувствие ще го зареже, когато установи за жалост, че ще трябва да мъ бърше задника един ден... такива неща, не остават незабелязани от една много голяма висша сила и рано или късно всеки си плаща за удоволствията!
Мога да ти кажа, че това твоето е много грешен подход, вместо ти да се пъчиш и ти да имаш самочувствие, ти обратното! Я се фръцни! Ще дойде Видов ден! Може и твоя да дотърчи, важното е как ще подходиш ти! Аз на времето едва не си съдрах гащите да се влача по тротоарите, когато моя ми каза, че не иска да сме заедно.. много тъпа постъпка от мен! Но после се събрахме! Нашето не беше заради жена, а защото приятелите му си искаха техния приятел да не е "чехъл" хаха сега моя може да е "чехъл" за всички, които престана да черпи по заведенията, понеже те затоа го търсеха предимно, и които после изведнъж спряха и не го потърсиха повече!!! Сега чехъла има триетажна къща, кола, понеже е от малък град.. и семейство и жена, вече и хубава работа, а тея "мъжкарите" още метат бирите по кварталните кафета, непостигнали нищо.. и сами в живота... стойностните хора, които уважиха мен като жената до него, са си още до нас! Той не е имал семейството, което имах аз, оставен от майка си на седем годинки, живял в мизерия :( И дори без коледни играчки по елхата дори и без елха дори, ходещ със скъсани обувки на училище и баща му пестял пари да му купи цветен телевизор на времето!!! Сега си има и семйство и всичко, защото го е заслужил! Защото беше честен с мен, и знаех, че ме обича, въпреки, че се дуеше като петле! :) Просто видях в очите му едно объркано младо момче, което се страхува да обича! Осма година караме заедно! .... Но моето е друго.. малко се отдалечих от темата! Ти трябва да си гордата, че един вид нямаш до себе си тоя предател! Ти!!!! :) Хвани си друг и ти се пъчи, дори не ги и гледай! :) Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d12327c146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Той е предател и не си струва да тъгуваш за него. Тя е боклук щом разваля семейство с дете. Но ще й се върне. Така че спри да се занимаваш с тях. Мисли за детето си-заслужава ли то да има майка с панически атаки заради чужда грешка? Не. Вдигни глава гордо, мисли за детето си, защото то те усеща и то страда и излез навън, усмихвай се, включително на двата боклука. И ти ги игнориряай. Продължи напред, ще срещнеш отново любовта. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d5038c6b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Случи ми се такова нещо, но дойде правилния в живота ми, макар и след години и остана като лош спомен само, оня дето ме предаде.

Сега и 100 пъти да минат надути покрай мен, не бих ги отразила, просто ги погребах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker