Бог, ангели и духовни опитности. Свидетелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бог, ангели и духовни опитности. Свидетелство
преди: 4 години, 3 дни, прочетена 2116 пъти
Здравейте. И аз търся истината. Гледах едно свидетелство на бивш АТЕИСТ, комунист, който е бил полицай от Петрич. Въобще човек заченат в АТЕИЗЪМ. Потресен съм. Има го в Ютюб и е много дълго, обширно и подробно. Човека е напълно нормален, умен. Заедно с него свидетелства жена му и неговия колега, който е офицер и партиен секретар. Хората са обикновени и неподправени. Просто няма как да лъжат и да си измислят. Няма логика или причина да го правят. Всички са били гонени, заплашвани и не са им давали работа никъде. Лепнали са им черна точка.

Клипа се казва " Иван Бобулев Аз Го видях"

Случката е сравнително скоро. Ако беше някой американец нямаше да вярвам щото те все търсят сензацията, ама тоя човек са го гонили и заплашвали със смърт и той пак не се е отказал от Бог. Самия той не е давал на жена си да ходи на църква, а след случката и той е започнал да ходи. Дори си скъсал пагоните пред колегите. А по времето на комунизма, който е ходил на църква е бил преследван. В свидетелството човека говори как си е комуникирал с ангелите, с Божието войнство, как са го отвели в рая. Началниците му ходили при Ванга да я питат дали човека е луд, тя казала, че не е луд и сам Господ Исус му се е явил. Самата тя била обзета от лоши духове, но като влезнала веднъж в църква където се чете Евангелието там бесовете я оставили на спокойствие. Като излязла от църквата пак я нападнали. Много важни неща споделя този Иван. Покъртително....

Още започнал да говори на друг език според както Святия Дух Му е дал способност. Въобще както е описано в Библията при апостолите Петър, Йоан и другите.... "и всички те се изпълниха със Святия Дух и започнаха да горовят на езици според както Духа им даде"


Причината да му се яви Бог е била, че по онова време Милицията изкарала над 1 милион доклада, че няма Бог. Господ му казал на Иван Бобулев да им предаде да се покаят и да спрат с докладите иначе ги грози лошо.

Още Господ му казвал : Иване утре ще те викат и ще те уволнят, но ти не се бой говори за Мен смело Аз ще съм с тебе. И така станало. После Бог му казал : Иване един твой колега, ще те предаде и така станало.

Гледайте първо клипа и споделете мнението си. Аз след това свидетелство вярвам в Господ Исус Христос. То на такива доказателства как да кажеш на черното бяло
Човека сам казва след като видях Исуса Христа всякакъв вид атеизъм ми се изпари. Как да не вярвам вика?
Исус Христос още му показал и ада за да казва на хората да внимават. Въобще хора много ви моля бъдете добри. Аз съм пикльо отвсякъде, ама чуйте това свидетелство.
Супер истинско е. Не знам дали, ще повярвате, но нещото което Бог иска е да живеем като братя. Това му е казал Господ Исус : вие всички сте братя живейте като такива. Така че не крадете, бъдете честни и живейте в мир доколкото ви е възможно. Има после да даваме отчет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 дни
hash: 3c6b4ec952
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има Бог. Слава на Бога.

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3c6b4ec952
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да така е има Господ знам. Не е случайно че броим 2020 години след Христа.. Що точно след това събитие?

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3c6b4ec952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Винаги съм знаел за Бог то е ясно че съществува. Как иначе сме се появили ей така от нищото? Кой контролира природните стихии? Любовта, радостта, загрижеността са емоции които няма как да не са от Бог това не може да се пръкне ей така

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3c6b4ec952
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също знам много чудно свидетелство. Как един брат бил в турска църква и не знаел турски и изведнъж започнал да се моли и една туркиня го гледала и слушала смаяна. Отива при него и му вика с преводач ти знаеш ли какво говориш и той не аз не говоря турски и тя казала никога не съм чувала човек да хвали Бога така на турски. Демек почнал да говори на езици от Святия Дух

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 836b2a13f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Интересувам се от такива теми и ще гледам, стана ми интересно и на мен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 06f3892e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има милиарди хора, които не са християни и си вярват в други богове. Какво следва от това, че всички те ще отидат в ада ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3c6b4ec952
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 става дума за тези които се противопоставят на Господ, защото хем не Го познавам хем пишат лъжи за Него и са водили словесни атаки. Те са изнасяли цели лекции и кръжоци че няма Бог.

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: db8a512754
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 6

Да, но не са само християни, а също така изповядващите мюсюлмансто, юдеизъм и още няколко други, които са прекалено малки и неудобни за споменаване. Причината, по време на османското робство, да не бъдат избити всички християни и евреи да бъдат малко или много толерирани, за разлика от тези, които биха били определени за езичници е именно вярата в същия Бог.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 5962e46237
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1,2,3,4 и 7, колко коментари ще произведеш? Авторът ли си?
Жалка история...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: 911baac0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравейте, аз съм скептика от другата тема, за странните/духовни преживявания.

"Просто няма как да лъжат и да си измислят. Няма логика или причина да го правят." -- Има, има. Психолозите го наричат 'комплекс на мъченика', където даден човек нарочно търси положения, в които го репресират и измъчват - защото има ниско самочувствие, иска да избяга от отговорност и т.н. На български не намирам стойностни източници. На английски - да. На който му се занимава, да търси. На който не - да цъка едната звезда и кой откъдето е.

"Причината да му се яви Бог е била, че по онова време Милицията изкарала над 1 милион доклада, че няма Бог." -- Източници? Освен Бобулев, де? Къде са тия един милион доклада, че нямало Бог? Искам да ги проч-- по-скоро да преброя. Стигна ли до хиляда, ще го приема за истина това.

"Господ му казал на Иван Бобулев да им предаде да се покаят и да спрат с докладите иначе ги грози лошо." -- И какво, покаяли ли са се? Ако не са спрели, какво лошо ги сполетяло? Източници?

"Исус Христос още му показал и ада за да казва на хората да внимават." -- Мдааа... ако има ад, то тогава отхвърлям Бог по принцип, па ако ще да ми се явява Христос, ако ще с 50 3-метрови ангела да ми се появи. Ще дам пример - със сигурност сте падали и сте си удряли коляното, и знаете колко много боли 5-6 минути, преди да отшуми. Я сега си представете такива болки са по цялото ви тяло. Я сега си представете да ви боли цял ден. А сега - цяла седмица. Месец. Година. Десет години. Век - дори да си умрял на 100 години, само половината от съществуването ти е прекарана в зверски мъки. Я сега си представете хилядолетие. Откакто се е пръкнало съзнанието, само 10% от времето е било на Земята. 10% съотнесено към 100 години живот - От 0 до 10 години. Колко спомени имате до 10-годишна възраст? Я го приложете към "преживяването" в ада. Я сега се опитайте да си представите ВЕЧНОСТ там. Еми не мерси, ама моето определение за "милостив" не съвпада с ада.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 900077b6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 10 автора не е още повярвал като утвърден християнин не виждаш ли как пише търся истината а другите изразяват категорична вяра. До 11 понеже автора не е казал най важното ето аз ти го казвам. Исус Христос е Бог без грешен и Той толкова обикна света така щото даде Себе си да бъде убит на кръст за да плати за твоите грехове и на целия свят. Той който не е сторил грях Той взе образ на слуга и беше бит заради нашето беззаконие. Заплата на греха е смърт а Божия дар е вечен живот в Христос Исус неговия син. Който вярва в Сина е оправдан понеже Исус умря за греховете и пое заплата на греха която е смърт. С неговата заместническа смърт ние сме оправдани Той умря и възкръсна ние сме оправдани и изкупени от смъртта. Няма да отидем на съд и да приемем заплатата на греха вечно осъждение а имаме вечен живот защото сме приели Исус Христос за Спасител той плати с живота си откуп за да не идем ние в ада. Още ли не е ясно? Ето. Бог е милостив защото е дал Сина си да пострада вместо нас защото ние сме виновни.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 900077b6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Егати клипа батко това вярно ли ве и аз си знаех че има Бог но тоя дядо бая истина изтърси и според мен не си измисля глей колко доказателства изрече баси. Това с ангелите ме шашна и как ги описва с ризи каляски работи аз май ще ида до църквата да запаля няква свещ и няма да правя лоши работи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: 977f97d0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да, няма как комунист да лъже. Няма как милиционер да лъже. Радвам се, че проетох неграмотното ти съчинение. Напомняш ми, че съм много по-интелигентен от идиотчета-теистчета като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 01787b5b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, комунистите казват истината по дефолт. Те никога не лъжат. До сега в историята не е известно комунист да е излъгал.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 270ebfae7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много сте зле честно. Кой нормален човек ще си остави добре платената работа, сигурната пенсия и ще срещу полицията ако е е видял Господ бе? Те са го преследвали. Той е говорил открито за Бог пред всички висши офицери а те са искали да го ликвидират... Вкарайте малко логика

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ff7bfd45be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не съм гледала клипа, предполагам има Бог, въпреки че не съм фанатично вярваща и на църква не ходя. По повод последния коментар, може човека просто да е мръднал. Имам предвид да е отключил психично заболяване и действително да вярва в това, което говори. Наистина да има там фантазии, да ги вижда и тн. Лично на мен, лично мое мнение, и да има Бог едва ли ще се явява на този и онзи. Изобщо религията, както се представя с Ад и Рай, някак има противоречие. Бог е милостив и всепрощаващ, но ако си лош и не слушаш, отиваш в ада. То един човек ако си е добър по душа и някой зло да му направи, трудно ще си изкриви душата да отвърне или да наказва. А се твърди, че Бог би наказал. Това е с цел всяване на страх и подчинение. Както казах, предполагам, че може наистина да има Бог, иска ми се да вярвам, че има, но това, което се представя в религията, ми се струва изкривено. Превърната е в инструмент, истината е изкривена. Така мисля аз. И никак не ми е приятно, че да кажем аз, като всеки човек съм грешна, но мисля като цяло съм добър човек, трудно бих навредила умишлено, при това не от страх от наказание, а защото да причиня болка на друг, би ме наранило и мен самата.
И само заради това, че не съм кръстена се предполага, че ще отида в Ада? Ако някъде греша, моля някой да ме поправи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f56d7ab42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Защо убиха Милен Цветков, а не Божков или Софиянски (примерно, заменете ги с кой да е крадец като тях)? Защо прибира по-добрите хора или ги кара да страдат, а награждава лошите с дълъг и лек живот?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker