Никога не се променяйте само защото другите не ви одобряват! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не се променяйте само защото другите не ви одобряват!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1163 пъти
Сигурно се чудите какво по дяволите прави подобна история в "Любов и изневяра" като се отнася за всички. Еми и аз не знам в коя категория да го сложа, но ще ви разкажа историята ми за бившият ми кръш-момче което харесвах много, за хората които не знаят какво означава.


Та.... Всичко започна в 8 клас. Има едно момче което се казва Х. В началото на учебната година не му обръщах внимание, но незнайно защо около ноември, сигурно 2 месеца след като почнахме даскало не ми излизаше от главата. Нищо не беше направил. Нищо хубаво, да се уточня. Той само създаваше проблеми на учителите, а тогава аз си падах по лоши момчета, сега само ме отвращават. Явно трябваше най-добрата ми приятелка да влезе в токсична връзка и да ми се оплаква за да си науча урока, но аз, тогава осмокласничката се влюбих в него. Аз бях с наднормено тегло(30кг над нормата). Един ден Х каза нещо от сорта:
-Бих предпочел слаби момичета с големи дупета. Дебелите хора ме отвращават.
Тогава се почувствах ужасно. Бях наивна. Почнах да пазя диета за да ме хареса. Не се получи. Затова почнах принудително след всяко хранене да повръщам. Добре че не продължи дълго, защото тази приятелка която беше в токсична връзка ме хвана и едва не ме преби. Тя не каза на нашите защото и обещах да спра. И я послушах. Просто мразя да ми се сърди. След време видях цитати в инстаграм. Под цитати имам предвид мемета. Снимката беше колаж. На едната снимка беше момиче което е с наднормено тегло, а на другата момиче с перфектно тяло. Над първата снимка пишеше "Ако не ме е обичал докато съм била... "(дебела, ама снимката го показва достатъчно добре), а на другата " не ме заслужава така"(снимката на слабото момиче). Знам че е меме, ама си е нещо много вярно. Ако не ме е обичал и забелязвал като съм била дебела, заслужава ли ме като отслабна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 11e195fc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората първо се привличат външно един от друг.Това е основополагащо.Но, ако започнеш с някой просто приятелски отношения, и се опознаете, той може да хареса други неща в теб.Душа, характер.Просто си харесала момче, което не е за теб.Търси си някой по-скромен.Тия ,,лоши момчета,, си падат по разни кифли кухи лейки, а ти според мен не си такава.Иначе съм съгласен, че си заслужава да се промениш заради някой единствено, ако те е харесал преди промяната.


Поздрави, и бъди винаги себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3dd0207f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, поне имаш готини приятелки покрай теб!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ee4ac2fe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Слаби жени с големи дупета...??? Х е гледал много порно, това ще ти кажа. Дано си остане само с порното.

Така че мани го тоя повърхностен загубеняк и не си губи времето с такива. Ако има любов, тя трябва да е всеобхващаща и да засяга по-скоро каква личност имаш, отколкото как изглеждаш.

Определено не те заслужава, ако се отвращава от теб като пълничка, ама хлътне по теб ако свалиш килограмите. "Меме"-то е много вярно!

Иначе как изглеждаш, дали си пълна или не - по-скоро нещата зависят от "аурата", която излъчваш. Хлътвал съм по грозни жени, които обаче са оставяли много приятни инстинктивни усещания в мен. Няма да споделям какво смятам за по-пълните жени, защото си мисля че си на под 18 - само ще кажа, че е нещо хубаво.

Но медалът си има две страни. Стига да се храниш... ЗДРАВОСЛОВНО... и спортуваш... пак ЗДРАВОСЛОВНО, и това би било показателно каква е една жена. Защото си иска дисциплина и упорство, създава много хубави навици у един човек, които ще го съпътват през целия му живот. Ще се чувства и по-добре, и по-дълго ще живее.

С други думи, не отслабвай заради другите, а заради СЕБЕ СИ. Тоест, каквото написа ти като заглавие на темата. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b22ca52f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми много правилно. А ако искаш да отслабнеш, го прави със спорт или танци.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7177a57a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отслабни заради себе си. Дебелите трудно си намират половинки и това е нормално. Всеки си има вкус, но повечето търсят слаби, красиви и тн. После се гледа вътрешната красота. Когато се появи друго момче ще те забележи и нещата ще се наредят. И отслабни здравословно, а не с повръщане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker