Нужен ми е съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужен ми е съвет
преди: 4 години, 2 дни, прочетена 939 пъти
Здравейте! Моля редакторите да одобрят историята ми, защото имам нужда да я споделя и да получа съвет.
Момиче съм. Намирам се в ситуация, в която изпитвам симпатии към един човек, с когото сме колеги и приятели от около 3 години, но той ме приема чисто приятелски към момента. Разбрахме се, че няма да има нищо между нас, поне не на този етап. Той май не е напълно готов за сериозно обвързване, или изпитва някакъв страх - нямам представа, но ми каза, че не иска нищо и аз уважих искането му. Не съм разпитвала защо, не съм му се молила, не ме е обиждал, нито аз него, нямало е големи скандали. Всичко стана с човешки разговор. Налага ни се обаче да работим заедно и като че ли нарочно ме избягва. Отношението му коренно се промени и аз го разбирам напълно. Вероятно на негово място щях да постъпя и аз така. Но не ми е приятно. Някак си това нещо ме наранява, макар и да знам, че не мога да искам нещо насила от него. Опитвам се да се примиря. Не съм си вглъбила в него, даже си пиша и излизам с други момчета, но мисля, че няма да мога да издържа дълго в тази среда той да се държи толкова дръпнато сякаш току-що сме се запознали, с нещо съм му неприятна или с нещо съм го обидила.
Опитах веднъж да говоря с него по тази тема, да му кажа как се чувствам и да го питам директно защо се държи така, защото според мен държанието му създава проблем и исках да го решим заедно, тъй като не съм само аз част от него, но той си помисли, че нещо ще му се моля, каза само пак, че не искал нищо и от тогава я избягва напълно.
Чувствам се доста тъпо. Имам какво да кажа, а не ми се дава възможност да го направя. Постоянно имам усещането, че говоря с човек, който вече ме е намразил, а аз не виждам основателна причина за това.
Иска ми се някой от вас да ми даде съвет как да действам. Ясно е, че няма да има нищо между мен и този човек, обаче искам поне приятелството да си запазим. Пък ако той не иска и него, поне да не се гледаме накриво всеки път като се видим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 ден
hash: 64fe828ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такаа, тук има няколко варианта.
Ти сама казваш, че изпитваш симпатии. Възможно е без да осъзнаваш, поведението ти да го кара да се чувства некомфортно. Аз от гледна точка на момче, ако отношенията ми към дадено момиче са чисто приятелски и дори сме говорили по тази тема, а тя се държи още по-освободено с мен, то ще ми е некомфортно и ще се опитвам да ограничавам контакт с нея. Понякога без да подозираш е възможно да създаваш такова впечатление.
Дори май това е единственият вариант, няма да се впускам в други анализи.
Съветът ми е да си промениш мисленето към него, да е чисто приятелски. От там и поведението ти ще се промени. Да, това е трудна задача, но обикновено в дадена ситуация най-трудния избор е най-правилния. Ако го постигнеш, той ще види, че ти наистина вече не изпитваш симпатии и той ще почне да се държи по-свободно. Дори е възможен обратния ефект - когато разбере, че ти вече нямаш интерес към него, той сам да започне да те преследва. Но внимавай, ако решиш да правиш всичко това, само с целта той да те преследва, няма да ти се получи. Ще ти личи от километри.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 2aeb88bd56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той си има сериозна връзка или е гей. Не му обръщай внимание.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 6d12319c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбра ли сега защо е казано "Където си вадиш хляба не си вади...друго нещо"? В някои чужди фирми за връзки на раб. място уволняват. Тук любовчийството по офисите го имат за масов спорт.
Ако човекът те харесва, досега да ти е признал. Няма смисъл да очакваш нищо от него. Поддържай строго служебни отношения и дистанция. Ако ти е чак толкова нетърпимо, търси си друга работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 часа
hash: 5be6acadb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам това искам онова,много искаш нещо.Не е длъжен да ти дава каквото и да било,дори разбиране.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker