Изневяра по време на карантина. Да простя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра по време на карантина. Да простя ли?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2543 пъти
Ще започна с малко предистория...
От 5 години имам връзка с приятелят ми. Живеем в различни градове, но се виждаме ако не всеки ден то през ден. Разбира се има и седмици, през които поради различни причини не можем да се видим. В началото беше приятелство, което с времето се превърна във връзка. Много пъти се съмнявам дали си заслужава и поради тази причина и заради това ,че имам дете не се решавам да го направя официално. Личният ми живот не го споделям с детето ми и само шепа близки хора знаят за него. Той в началото беше много див, излизаше всяка седмица. Животът му беше работа приятели купони и безразборен секс. След като започнахме да излизаме започна да се променя. Продължи да излиза но не по този радикален начин. Много държа на истината и доверието. Знаех че ми е изневерявал понякога и в началото даже го карах да ми разказва. Беше нещо като игра, но дойдоха чувствата и вече не ми беше приятно. Винаги ми е казвал, че като е пиян не мисли с главата която трябва и единственото, което иска е да се освободи от "напрежението" с някоя. Минаваха годините и с тях намаляха изневерите когато излизаше. Тъй като разговаряхме много винаги след неговите излизания и как си е изкарал не веднага но да кажем във времето ми е разказвал дали ми е изневерил . Не исках да го прави с познати и още по- малко с негови приятелки. Бяхме се разбрали, че ако наистина иска да хойка то поне да си плаща за услугата. Не ми беше лесно тъй като го обичам. Той мен също и знам че е просто секс..След едно негово излизане повтори с едно момиче което не харесвам и след като разбрах му поставих ултиматум. Последната година беше "верен" броят се на пръсти жриците с които е бил и с последната даже говорейки по телефона ме попита дали го пускам. Започна началото на годината и вървеше добре излизаше с приятели но не се напиваше и колкото и странно да звучи ми беше верен.
Започна карантината и от края на март не се виждахме. Не можех да пътувам до неговия град тъй като подлежеше на санкция. Говорихме често, но както при повечето двойки имахме и разногласия. Случвало се е да не си говорим няколко дни и след това си оправяхме отношенията. През цялото това време знам че е ходил на гости при един негов приятел и са пийвали по "едно". Познавайки го добре имах усещането че не е само това. Разбира се го разпитвах и той ми казваше че не е хойкал. Дойде денят в който се вдигна карантината и ние най-накрая пак се събрахме. Бяхме много щастливи...После дойде и очната ставка какво е правил през това време. Той най-накрая ми сподели....бил се срещал с друга през това време....само като се напивал, веднъж на 9-10 дни....тъй като не искал да рискува с проститутка заради пандемията предпочел с позната, но точно тази с която му бях поставила ултиматум. Каза ми че е само секс и че вместо да ходи на проститутка е ходил при нея. Близо два месеца без мен и се поддал на изкушението. Помоли ме да почнем на чисто и че иска вече да живеем заедно така като знае че има някой в къщи и го чака няма да ми изневерява. Съмнява ме това, че няма да се промени и не искам да допусна грешка. До сега след бащата на детето ми не съм имала връзка и не искам да травмирам детето с неправилния избор. Бих искала да чуя и вашето мнение. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: dc12269fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той изневерява , а ти седиш с години?! Толкова ли е красив, че търпиш да е с други? Само защото е мъж и е биология?! Дете имаш, порасни. Това е използвач и коцкар.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 797fa66a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, още от началото вашата връзка е обречена. Моята жена не ми беше пускала от 2.5 години и аз през това време не съм спал с друга, въпреки че съм доста сексуален. Не се занимавай с този човек, съжалявам, предполагам че го обичаш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8379881c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Изневери ли веднъж- край! Ще ти изневерява, няма и да те пита. Виждам че има и пристрастеност към секса. Като не може да се задоволи и ще почне пак. Да не споменавам алкохола....
Остави го този и хич не се занимавай с такива. Не стига че ще си загубиш времето, ами може и на детето да се отрази. Просто не си струва цялата работа. Щом не си напълно сигурна, че трябва да сте заедно, значи не си заслужава. Разбирам, че сте били заедно доста време, ама ще е по-добре да сте разделени. Като искаш мъж, намери някой свестен, лоялен. Поне аз така мисля, пък вече ти си решаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84ff038343
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще знам, че ми изневерява ...ще, прощавам и ще стоя при него...и ще пиша в сайта за съвет?
Да, бе да..как ли пък не!
Достатъчно се уважавам, че да подгъзувам на някой си там, дет не може да си държи ципа на панталона закопчан.
Да му вдигам самочувствието,че видиш ли ...той е незаменим и квото и да прави ,аз ще стоя при него ...
Защо изобщо искаш съвет?
Не си губи времето с такъв мъж , не си заслужава !

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 963f5e9d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз лично не вярвам в промени, нови начала и шансове. Не ми харесва да стана пъдар, следовател и да правя очни ставки, че и да определям с коя може да се ч*ка и с коя не, нито да ми разказва похожденията си.
Мислиш, че с проститутки е по-безопасно, защото няма как да има емоционална връзка с такава и ти се струват по-малкото зло. Можеш ли да поставяш нагона на някого под контрол? Вярвам, че си разбрала за 2та месеца.
Не смятам, че има любов, сериозна и трайна връзка, щом единият кръшка и не може да си държи гащите закопчани, когато пийне, а другият се мъчи да го контролира.
Не бих си причинила съжителство с подобен на приятеля ти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2a1541dbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В никакъв случай не бих се обвързала сериозно с такъв човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fe9ca2405a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Олелелееее, останаха ли нормални, свестни мъже вече?
Авторке, ама ти си по-зле от този мъж, щом го търпиш. Имаш връзка с някакъв помияр, какво е това чудо, какво е това хойкане? Бягай от него и се оглеждай за човек, който ще те цени. Този ще те смаже.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2eaaf46d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мъже, както и жени, които непрекъснато сменят партньори и изневеряват са дълбоко инфантилни, страдащи от липса на внимание, търсещи някой да ги идеализира постоянно, използвачи, егоисти и често с личностни разстройства. Така са усторени и не се променят. Както теб не те влече да спиш с различен мъж всяка седмица, така и него не го влече да е само с една жена и му изглежда абсурдно. За какво ти е такъв? Това с мъжката природа са абсолютни глупости, да може да изневеряват по-често от жените на теория, но говорим примерно да си хванат любовница след много години, поради криза на средната възраст или неудовлвтвореност някаква от връзката. Не да спят с различна всяка седмица, това е безспорно патология и се нарича зависимост от секса. При жените е нимфомания. Хайде да си ги говорим нещата с истинските им имена, не да се залъгваме, нищо против никой, но нещата са такива, каквито са, това е сексуално отклонение, д не кажа болестно състояние. Често след време женското тяло спира да ги възбужда от пренасищането и лесно достъпните жени и започват да се заглеждат и по мъже. Не знам дали е при всички, но аз това съм го чувала и от други хора, познавам лично един такъв и наистина така се случва.

А този от горе на всичко и се напива редовно. Вече започва да ми идва в повече. Да се напиваш всяка седмица, също не е нормално и е присъщо във фаза на тинейджърската възраст, която се израства, не е нормлно за уж "зрели" хора. Този със сигурност ще е инфантилен и във всички други сфери на живота си, отговорност няма да поема и ще те зареже за някоя друга/друг след време. Междувременно ще се напива, ще ходи по жени, ще ти носи венерически болести(папилома вируса води до рак на матка и не е чак такава рядкост), ще ти вдига скандали, ще те ползва за прислужница, понеже ще е над такива тривиални неща като домакинство и ще харчи общите ви пари, т.е. твоите и ще те ревнува, понеже ще подозира, че правиш същите неща като него, защото ще съди по себе си. Просто съм потресена, че дори питаш какво да правиш, при положение, че носиш отговорност и за дете. Не са всички мъже такива, ако това ти е въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 862beb9fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си пълна пуйка без извинение. Златен ли му е, толкова ли си отчаяна, че с години за него си просто парцал? Ти нямаш минало с него като хората, камо ли бъдеще. Ти си мислиш, че имаш връзка, за него си удобната изтривалка. Гледай си детето и не му води подобни "татковци". Няма да умреш без мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a95c5b013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изневяра не се прощава! Но тъй като тази е станала по време на карантина, това променя всичко - положението се измества с 0 градуса. Така че изневярата пак не се прощава.

П.С. Като прочетохте началото на второто изречение, господа и госпожи прелюбодейци, сигурно ви стана едно такова хубаво, хубаво... Наздраве за наивниците! И си дръжте съответните части от анатомията на топло и безопасно от вируси място - под дрехите!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f79b556731
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Зарязвай го тоя. Унижава те и ти си съгласна..

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 936cbc1594
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вече са ти го казали, но ще повторя и аз - твоя "приятел" има психилогически проблем. Дали е пристрастяване или просто бягство от всякаква отговорност е без значение. Той следва всеки импулс който му дойде и после си измисля оправдания. Това не е добре нито за връзка, камо ли за семейство. Дръж детето си далеч от подобни типове.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b27357ceed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, със сигурност всеки мъж си мечтае за такава жена като теб...да си има някоя и да си хойка свободно и тя да знае...баси кефа !
Но от друга страна нямаш капка самоуважение....съжалявам те !

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f6dbc1336a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виж - даже не ти дочетох историята ! Каква е тая полигамна “връзка” ? Намерила си мъж да хойка и да се свира при проститутки и к* рви и стоиш да ти разправя ??? А после даже и го “ пускаш” ..., ти нямаш ли грам самоуважение ? Поне заради детето си ? Въобще не се прави на жертва тук . За всичко си си виновна ти . Има една мисъл , която е валидна в твоя случай - хората постъпват с теб така , както им позволиш ти !
Вместо да си изтривалка намери мъж , достоен да представиш на детето си и ако ме търсиш сериозни отношения то поне поддържай връзки , в които да запазиш достойнството си !

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 01501ad7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   За мен изневярата е много долно нещо и не бих простила изневяра и не бих седяла и търпяла като теб. Всички сме животни и имаме нагон, но трябва и да се мисли. Да не нараним хората, които ни обичат и имат чувства към нас е много по-важно от това да си начешеш атрибута с някого. Все пак ако има двойка, която е ок с полигамията, не я осъждам. Стига и двамата да го правят и да са ок с това. Ти не си. За мен нямаш никакво самочувствие като жена. Защо се унижаваш по този начин? Не мислиш ли, че заслужаваш нещо повече от нагъл курвар и пияндурник? Не си губи времето с този боклук. Намери си някой, който те обича и уважава.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0c2e31a28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти отново отново си направила лош избор и то отдавна.Имаш мъж които спи с всяка .С жрици.Помисли ли каква болест може да ти лепне , която ти да донесеш при детето си.Няма преспектива в такава връзка.Ти ще си все от на......а страна .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84b657ef0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Това е чиста гавра с теб. Изневерил през кантината - ако ти изневери уикенда дали ще се брои? Ясно е, че този човек трябва отдавна да е извън живота ти. Ако мислиш за детето си няма да допуснеш такъв човек до него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 743440e1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не нападайте момичето. Всеки има право, да има своя дефиниция за “връзка” и сам да определя правилата.
Щом си била съгласна да ходи при проститутка, си помисли дали не е същото като да спи с някоя си? Проблемът са чувствата които ти си мислиш ,че може да ги изпита с обикновено момиче , но не и с проститутката? По мое мнение трябва първо да се изясниш със себе си и ,твойта представа за връзка ,ако тя не съвпада с тази на партньора ти ,то значи това не е твоят човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 34b3578ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Благодаря ви за коментарите, намирам някои от тях за полезни. Ако това се беше случило с моя приятелка съветът ми със сигурност щеше да бъде същият а именно да си намери нещо по-добро! Проблемът е че има чувства и от двете страни и истината е че откакто е с мен той много се промени... Знам че ме обича и го чувствам така....за него съм най-важният човек в живота му. Неговото детството е било тежко. Първо е починала майка му, след което баща му се събира с друга жена, която също умира и след кратко губи и баща си в катастрофа...Оглежда го баба му заедно с двамата му по-големи братя. Имал е две сериозни връзки за по 4-5 години всяка една. Раздели се с бившата си заради мен....
Живеем разделени и той иска да се съберем. Умолява ме да сме заедно. Не е живял толкова време сам. Казва ми че живота му сам го подтиква да се вижда с приятели и понякога да кривне от пътя. Не искам да рискувам да отида и той да продължи да хойка. Вярно е че за мен сексът с проститутка не е както с някоя позната. Там няма емоционално обвързване. За мен е плащаш и си заминаваш. Докато съм далеч се бяхме разбрали че ако му се прииска да ходи само там. Естествено искам да знам! Истината е че се бях съгласила веднъж на високосна да ми кръшка ако му се прииска само че да си плаща, докато заживеем заедно и така няма да е сам като му се прииска. Проблемът е че не можа да спази уговорката .., което ме кара да се съмнявам дали наистина ще се промени когато съм с него или просто е извинение. Истина е също така че можеше отдавна да е с някоя друга вместо да ме чака да се реша и да е сам. Отговор номер 8 ми хареса. Благодаря ви отново за коментарите!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 04d09fb179
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами и двамата сте за е*@не.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dc12269fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, човек винаги ще си намери оправдание за разгулния живот. Някакви мистични, зли сили го тикат да спи с жени, или трудно детство, биология и т.н. Човекът е просто пропаднал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 673c9d5e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Дали да простиш, това ти си знаеш. Но най-добре "прости", т. е. приеми какво се е случвало и намери хармонията у себе си. Заради самата теб!
Относно връзката ти - имаш 2 варианта:
1. Приемаш, че е такъв, не си правиш илюзиите, че ще се промени и продължавате с отношенията си.
2. Решаваш, че не искаш такава връзка и се разделяте.
Както и да продължиш - пожелавам ти да намериш вътрешното си равновесие!
(жена, 32 г.)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fa3ef861d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Тя и предната е била най-важният човек в живота му, не си мисли нещо различно. Сама си писала - не е свикал да живее сам. Много бърза да живеете заедно, баба му го отглежда, ходи по проститутки, разбирай - адски зле е тоя, някакъв патологичен случай. На мен ми прилича на някаква психопатия неговото, а при психопатите винаги в сюжета на собствения им живот присъстват някакви драми - катастрофи, тежки болести, загуби, самоубийства, абе - ужасии, чрез които да се изкарат жертви да да получават съчувствие и помощ. Махай и бегай.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 963f5e9d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   "Знам че ме обича и го чувствам така....за него съм най-важният човек в живота му...". Не си му най-важният човек, най-удобният човек си. И не те обича, обича к*ра си и кефа си повече от теб. Сори, грубо звучи, но е истина. Мъжът на обичаната жена не се ч*ка с други. Човек, който обича, уважава любимия, не го наранява, способен на жертви за него. Никой не е умрял от това, че не е правил 2 месеца секс. Няма какво да го оправдаваш, нито с тежкото му детство, нито с бившата, алкохола и т.н. С теб е и иска да се съберете, защото знае, че няма намери друга, която да се унижи дотам, че да го оставя да хойка, както казваш и да го приема в леглото си след като е бил с проститутки, че и да търпи да и разказва какво е правил (направо е гнусно). И не само няма нищо против, ами и е доволна, че не бил с някоя по-свястна. Толкова ли малко цениш себе си като жена и като човек изобщо, толкова ли те е страх, че ще постъпи и с теб като с бившата? Или е голям манипулатор или ти си много наивна, да не кажа друга дума и нямаш никакво самоуважение. За това и не му пука от ултиматума ти, затова не те уважава. Никой не уважава този, който сам не се уважава. Ако си сама, прави каквото искаш с живота си, но носиш отговорност за детето си. И за това какъв човек вкарваш и в неговия живот и какъв пример би му дал той.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fa3fda9d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Вашата връзка е дълга, но не е сериозна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 45395cd005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Явно че много го обичаш. Но от това обичаме много много повече ще те боли. Ти още в началото си осъзнала, че този човек няма да ти е верен. И само и само да го задържиш си стъпкала себе си. Всичко се върти около него, той какви нужди има, той какво е преживял и тн. Разбиране само към него. А към теб? Ти си наясно, че ако беше казала Не още на първата изневяра, отдавна нямаше да сте "заедно". И си се вкарала в капана вечно да го оправдаваш. Лично мое мнение, следствие на собствения ми опит - нищо добро не те чака ако останеш в тази връзка. Ако беше сама, как да е, ще си страдаш само ти. Но имаш дете, което може също да пострада. Хубаво ще е да помислиш трезво. Ще ти споделя аз когато бях лудо влюбена в един подобен на твоя.. След изневяра от негова страна, връзката ни приключи. Зарязах го. Обаче! Понеже много бях хлътнала, що рев изревах... Той не спря да ме търси, аз поддадох. Обаче не за връзка. Само са секс. Когато аз искам. Включително имахме разправии, че той искал връзка и се чувствал използван. И спирахме да се виждаме. Никога след изневярата му повече не го приех насериозно. Впоследствие някак му се наситих, изстинах тотално и приключих с него изцяло. Не спря да ме търси години още, нищо че изобщо повече не се съгласих да се видим дори. За мен той си остана въздух. Не съм се влюбвала повече така. Не можах да му простя, още помня чувството, на всичкото отгоре ги заварих с "другата". След толкова години още ми е сцената пред очите. Такива хора не стават за връзка. Ако толкова те влече, спи с него, но взимай и предпазни мерки! Когато му се наситиш, режещ и хвърляш. Само ти си влюбена, сега той ползва и си чеше егото, че видиш ли колко е готин, някоя да търпи да си прави такава гавра с нея, че едва ли не и му ръкопляска. Събери се, имай самоуважение! Тогава имаш повече шанс да те погледне с други очи, в момента те има за.... Помисли си. И не вкарвай такъв човек в живота на детето си, изобщо дръж го настрана, с идеята когато си готова да приключиш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0db73ee4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Как ти харесва да те тъпчат, една изнерява-една затворена врата, самочуствието ти е под сякаква критика. Вземи се в ръце, не се занимавай с такива хора, не бих искала да съдя никой, но това , че си го приемала с отворени обятия дори и след 1ия път не говори добре. Има и други мъже! И то доста по-добри!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker