Изневерил ми е, докато сме временно разделени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерил ми е, докато сме временно разделени
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2426 пъти
Здравейте. На 24 съм, с приятеля ми сме заедно от 2 години, може би най-щастливите от живота ми. Малко преди да обявят карантина заживях при него и нещата бяха прекрасни. След време нещата се влошиха и спорът помежду ни преминаваше в караница. Той обикновено е доста хлъднокръвен във връзките, а аз се паля повече. Един от пътите не се сдобрихме, както обикновено, а просто си мълчахме. После ми каза, че иска да си дадем ''почивка''. През това време се изнесох и веднъж бяхме излизали да го обсъдим, като стигнахме до заключението, че не сме скъсали, а е временно, докато се успокоим. Наскоро от обща приятелка разбрах, че излиза с някакво момиче от работа, но без сериозна връзка. И супер много се засегнах, вече даже не знам дали да го обсъждам с него или да сложа окончателно край, защото го обичам, но той явно мисли как да ме разкара..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2c49366e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бързо му е минало, търси друг. Той е намерил.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 22fa86112c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност имате нужда от един дълъг и честен разговор на по чаша вино или кафе за страховете, плановете и болките. Твоите. Неговите. Никой от коментарното поле няма как в ролята на напълно непознат човек да прецени адекватно ситуацията ви, още по-малко имаш нужда от още хаос в мислите си.

Има много тежест, много его, много недоизказани неща между вас. Една връзка категорично не може да сработи така. Изяснете се по човешки и или продължете заедно след това изясняване, или прекъснете отношенията окончателно и както трябва, така че да няма недомлъвки и недоизчистени сметки.

Разбира се, ако е вярно и доказуемо това, че той бързо е намерил с кого да си прекарва времето, подобно решение не говори за чувствата му като да са силни и истински. И сама си стигнала до извода, че е възможно да я е харесвал още по време на връзката, щом така бързо стават една идея по-официални, тоест излизащи заедно.

Ако искаш истината, намери начин да си я вземеш от него. Ако не ти я даде и увърта, прави се на луд, опитва да послъгва и т.н., сама си прави сметка какво доверие заслужава и какъв материал е за връзка.

Ако искаш окончателно да прекъснете така или иначе, остани настрани и направи всичко възможно да ти е готино с добри хора наоколо, да има кой да те чуе и да говори с теб по човешки. Споделяй, плачи си. Не го задържай в себе си. Дай си всичко, което ти е липсвало с него и постави уверено основите на едно хубаво слънчево начало в живота си. Няма да е лесно в първите седмици, но след това ще ти става все по-ясно защо си си тръгнала, ще си все по-силна и все по-горда със себе си. Освен това ще имаш истински шанс да бъдеш още по-красива, по-успяла и по-завършена като личност.

Само ти си способна на това.

Не позволявай на една нещастна връзка да ти отнеме живота, който можеш да имаш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8912709579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той си излиза с друга, място там нямаш. За него нещата са приключили и си сваля жени. Трябва ли ти човек, който се размотава с други?
Не го търси, няма смисъл. Той се изживява като свободен мъж, защото вътрешно така се усеща. Имали сте проблеми и сте се разделили. За теб може да е временно , а за него е окончателен край и си търси ново гадже. Това клише ,което ти е казал, че е почивка, е само по-омекотен и страхлив начин да ти каже, че това е края. Не е постъпил добре, като един вид ти е дал надежда и да чакаш някакъв бъдещ момент. Просто не му е стигнал куража да ти каже истината в очите.
Забрави за този човек,не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f68f4b2710
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно докато сте се карали тя е проявявала интерес и те държи просто за резерва, ако с нея нещата не потръгнат или просто иска да си легне с нея 2-3 пъти. Ако питаш мен, не си заслужава да те унижават по този начин - продължи напред сама.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 559e90f3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом е пожелал да си вземете “почивка” значи ще се разделяте, дарлинг. Търди си нов!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 76719c05a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аааа аъъъъъъ бъъъъъ ввъъъъъъъ

Или сте заедно или не сте заедно. Ако не сте задно... кви изневери?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e3a6ac25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Разкарай го тоя, колото и да те боли. Времено почивка, за да топне чушката при друга. Щом за две години му е писнало, не ми се мисли за след повече. Знам че ти е много гадно, но не се връщай при него, той ще си го получи щом не те е оценил.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bc75ea71de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако наистина те обича, не би погледнал друго момиче. Но пък.. може да е бил пиян и под въздействието на алкохола да не е премислял действията си. Най-добре поговори с него, дръж се все едно нищо не знаеш и го поразпитай. Ако усетиш, че се разкайва и не може да те погледне в очите може да му дадеш още един шанс - ако го пропилее вече наистина драскай чертата

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a0faa290d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо не си го питала какво значи за него "почивка"?

Според мен не мисли да те разкара, защото си му удобна.
Въпроса е, че не те взима на сериозно. Според мен един мъж ако някога изневери, значи че е окей с последствията. Мъжете по природа не са моногамни. Ако имат възможност с 10 да спят и да нямат последствия - повечето биха.
Стават моногамни ако жената с която излизат я харесват много и знаят, че ще си тръгне ако открие изневяра. Лесно кратко и точно.

Проблема при теб е, че си се съгласила с нещо което не си била съгласна. Аз мисля, че ти не си искала почивка, а си се съгласила защото той така е искал.
Т. е ти си готова да кажеш на някого "да" за нещо и в същото време да кажеш "не" за себе си. Научи се да поставяш граници и да не позволяваш на никого неща за които не си съгласна.

Една изневяра не винаги значи край, значи промяна на правилата.
Ако много си влюбена и си го искаш обратно трябва да му искаш нещо в замяна което иначе не би ти дал. Нека да понесе някакви последствия ако иска да се върне. Ако не си готова да му поискаш нещо което на него не му изнася е по-добре да приключиш връзката, защото в такъв вариант без последствия ще си прави каквото си иска, а ти само ще търпиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 99da90185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "we were on a break" както казваше Рос от "Приятели"

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4bd94d160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами почивал си е от теб човекът и то активно. Разкарай го без обяснения - то е ясно, още като е искал тайм аут. Ако ти се обади, просто му кажи, че си почиваш от него- безсрочно. Защо трябва да обичаш някой, на който не му пука за теб?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5b5c92e782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами ти си видяла още от началото какво му е отношението към тебе, защо се изненадваш сега? Той още от началото си е бил кръшкач,и без това не му е пукало за тебе а ти само си си въобразила,че го обичаш и той те обича. Не си струва главоболията,това е от "играчите",дето бодват за една вечер. Разкарай го,нищо не губиш.

Марина

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: df3e22b0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да, така правят мъжете при временните раздели. После ще ти каже, че иска да се върне при теб и пак ще се съберете. Но връзката вече ще е счупена...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cd5f4a80f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Временната раздяла всеки я разбира по различен начин. За едни не е нормално да ходят наляво и надясно, за други щом се водите дори и временно разделени, значи могат да си правят каквото искат. От теб зависи

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec1205e92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В заглавието се крие всичко без да чета подробностите.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3ec9f868b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Първо, не ти изневерява, защото сте разделени. Дали е временно или не никой не може да ти каже. Но обикновено мъжете "имат нужда от почивка", когато искат да те разкарат,или по-скоро ти сама да се сетиш, че отношенията ви са приключили. Това, че вече излиза с друга, трябва да ти говори повече от ясно, че не иска да е с теб. Ако искаше, нямаше да се хваща с друга, дори да е само за секс. Не си причинявай повече мъка и не се занимавай с този мъж повече. Няма какво да се обяснявате дори, то е повече от ясно, че вече между вас няма нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5eb307b54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не уточнихте ли правила на "почивката"? Редно е да има уговорка дали ще се виждате с други междувременно или не, защото могат да станат големи драми така..
Иначе предполагам, че се "оглежда" за други варианти. Говори с него, уточнете се и прецени дали би искала да продължиш с него при това положение.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d676e5efe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Фактически не ти е изневерил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: aebe872af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   2 години гаранция-толкова е експлоатационния срок, който се дава на всеки ел уред, чието дефектиране се отстранява от сервиза безплатно! Явно и във връзките е съвсем същото! Мине ли гаранционния срок, сменяш уреда/партньора, защото вече е дал фира!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a5204d4712
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз бих говорила с него, бих го изслушала, за да разбера всъщност и неговата истина. Чак тогава бих взела решение какво да последва. Според разговора ви, ти ще усетиш дали казва истината, кок се чувстваш, дали искаш да си с него. Лично аз не бих направила компромис с щастието ми и бих си го пазила. Ако някой ме кара да се чувствам зле, значи няма място в живота ми.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e54398f298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Да излиза с момиче и да ти изневери, са две различни неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a4690ddba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ами... от това, което казваш... излиза, че за него вече сте скъсали окончателно.
Може да не е започнал нова връзка, но щом излиза с друга, нещата отиват на там.
Ако събереш смелост, му се обади и се вижте.
Изяснете си как стоят нещата.
Редно си е било да ти каже дали „почивката“ е свършила и дали сте още двойка.
Стигне ли се до такива „почивки“, смятай, че нещата не са на добре.
Защото докато си „почива“ от теб и докато го чакаш за отговор, той си се чувства свободен да прави каквото си иска и изобщо не му е съвестно, че те държи в неведение.
А и все пак, не е коректно от негова страна да постъпи така след 2 годишна сериозна връзка. Имам предвид, редно си е да ти каже дали сте окончателно скъсали, или не.
И аз имах подобен проблем преди 3 години. Сама може да се сетиш как свършиха нещата.
Иначе и аз съм на 24 и от 2 години съм обвързана. Надявам се този път да не се стига до „почивки“ и до положението „Ще видим! “.

Пожелавам ти да си изясните нещата възможно най-бързо и да го преодолееш.
Дано да намериш човек, с когото няма да се карате за глупости и няма да си изневерявате! Искрено ти хо пожелавам, на теб и на всички дами!
Чао!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 68b6db040e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Че той е измислил цялото нещо с "почивката" точно за да излезе чист че е спал с друга докато "не сте били заедно" и после да се събере с теб ако реши че си му удобна. Не си струва да оставяш да те взема на подбив така, нито те уважава, пък за обич дума да не става.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f3ed73eb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ами искането на "почивка" по принцип е деликатният начин да кажеш на някого, че искаш да се разделите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker