За мъжете и секс връзките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За мъжете и секс връзките
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2131 пъти
На 23 години съм и все още не успях да разгадая психиката на някои мъже..

Досега винаги съм се смятала за жена, която е различна от другите в отношение на секса. Разкрепостена съм, не се притеснявам от чуждото тяло, опитвам се да разбера какво иска мъжът до мен за да успея да го задоволя изцяло както харесва.

Факт е, че с колкото повече приятелки си говоря, разбирам, че и те редовно правят секс навън, с вързани ръце, легнали/прави.. всичко, което досега смятах, че доста от жените реално се боят да се отпуснат толкова, но това, разбира се, е моя заблуда може би.

В края на миналата година се запознахме с едно момче на моята възраст, бяхме в обща компания, но така и си останахме на "здравей" и "здрасти". Наскоро се засякохме в едно заведение, заговорихме се и съответно пренесохме разговорът в чата, след което последва и среща и така поставихме началото на нашата връзка, която още в началото някак си се бяхме настроили, че ще е неангажираща, но аз все пак се наслаждавах винаги на срещите ни.

Излизахме, правихме секс, прегръщахме се и вярвах, че ще продължи поне докато не се случи нещо сериозно, което да раздели това- сериозен приятел/приятелка или някакъв друг фактор.

Е, да, но той изведнъж просто спря да ми звъни, спря да ми пише. Аз го търсех, той само ми прочиташе съобщенията. Не разбрах какво се случи, не разбрах какво направих..

Минаха ми всякакви мисли през главата- в началото, че е зает, после, че може би иска просто почивка, преминах и през това, че явно съм се заблуждавала, че му харесва сексът с мен, давал е шансове, но явно не съм оправдала очакванията му..

Интересна ми е тази мъжка психика. Аз ако бях мъж, дори да имах жена, ей така, да си правя секс с нея, щях да я използвам просто дори.. защо ще ми е да я зарежа така.. иска ми се да ми се обади отново, искам отново да чуя гласът му по телефона, искам да ме докосне по неговия си начин, искам, но него го няма...

Иска ми се да знам какво му се върти в главата, дали аз съм виновна, дали има друга, дали съм провал в леглото...

Интересно ми е дали би ме потърсил? Някои приятели казват, че със сигурност, а други, че щом е спрял, явно е изчезнал интереса му.. интересно би ми било да споделите мъжката си гледна точка или мненията на жените като мен, които са били в подобна ситуация или просто да изкажат мнението си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d51d7bc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една жена със самочувствие не би трябвало да иска да е използвана за секс и само ей така. Това , което ти искаш е унизително за теб самата и затова е избягал. Мъжете не уважават жените, които са съгласни само на секс. Ползват ги за кратко, насищат им се и търсят нещо наистина сериозно. Въпросът не е коя какво може, какви пози и техники знае. С това не се живее и не това задържа някой мъж с години до теб. Задържат го характера, сходните интереси, дали е приятен човек. Просто човекът те е преценил. Взел е каквото искал и си тръгнал.
Жена на 28

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 198efe5a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо в теб не му е харесало

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 83fca59005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Взел си е и не търси повече. Наистина сте били за несериозно и е загубил интерес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a60acef11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Впусна ли се в отношения с мъж, горещо надявайки се на нещо сериозно, винаги се прецаквам...
Явно в отношението ми личи някакво отчаяние, обсебване... , знам ли? !
Един-единствен път поддадох на импулса си, жестоко пожелах мъж без никаква задна мисъл за нещо повече...
Направо ме отвя, много ми допадна, започнахме да се опознаваме, да си допадаме... Сексуалното напрежение между нас можеше да се нареже с нож...
Исках да си го изживея, майната му на сериозното обвързване, кефех се на макс, раздавах се за всичко, никога не ми е било по-готино с мъж, беше неземно хубаво и очаквах всеки момент да се свърши, но не...
Искаме се и двамата и това е...
Пусни се по течението, изживей си тръпката без да го мислиш и ще ти дойде като гръм от ясно небе когато най-малко го очакваш...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d51d7bc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ето тук бъркате доста жени. Мислите, че като знаете техники, стараете се всячески да угодите на някой в леглото, сте за предпочитане и незаменими. Вие визирате себе си с едно тяло, а това е отблъскващо. Човекът е преценил, че това предлагаш и, че повече няма да излезе. Да, приятно му е било в леглото, но и това омръзва. Ако няма какво да си каже с теб, за какво си му? Проблемът на теб и приятелките ти е, че мислите грешно. Че едва ли не това търсят мъжете само. Че си съгласна да те използват, но да не си сама. Поработи върху преценката си за самата себе си, иначе само ще се чудиш къде бъркаш. Не е нужно да си като порно актриса, а да си с подходящ характер и да ви свързва друго освен леглото. Предлагайки само това, ти се обричаш на използване и унижения. Такива като теб ще е виждал доста.
Една жена трябва да е много повече от едно тяло за даден мъж.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ffb03ac143
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Не мислех да пиша, ама ще подкрепя номер 1. Абсолютно точно ти го е описала. В природата ни е да търсим, някои от нас дори биха имали "неангажираща връзка", обаче много малък процент биха останали с този човек. Жена, която се дава лесно - не, мерси. Щом се е дала на мен така, дала се е и на всички останали. Не е приятно това мислене, не е и коректно, защото в крайна сметка и двамата го искат и го правят, пък после жената това, жената онова. Да, не е, но е факт. Аз имам жена и дете, на 31 съм, тя на 35, не че е много важно, но ако трябваше пак да избирам - пак нямаше да избера тази с техниките, разкрепостената, макар това да ми липсва в момента в живота. Пак бих търсил подобен тип на жена ми. И много мъже са така. После да не се чудят защо си стоят сами много от "наживелите се" жени. Пак казвам, не е честно, обаче е такава истината. Който ви казва, че никак не му пука, че сте си имали 10-тина секс приятели, преди да искате да създадете семейство с него или сте се ебали по кенефите на разни заведения, ще бъде неискрен. Всеки да си преценява. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e0bf621e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сега пък излиза, че мъжете не търсят жени, които знаят как да се ч...т. Не обичали да им се дава лесно, не обичат жени с хубав външен вид и т.н. Всеки път нещата се променят спрямо ситуацията, обаче е винаги в полза на мъжете. Аз си мисля, че твоя човек е усетил, че ти си хлътнала и искаш повече и те е отрязал. Не вярвах, че ще го напиша, но този път мога да похваля мъжа. Не е искал да ти дава напразни надежди и затова е спрял контактите си с теб. Мисля, че така ще ти мине по-бързо. А представи си, ако беше продължил играта, както правят повечето, и след време да си беше тръгнал. Мисля, че все пак му е пукало за теб, видял е че не може да почувства дълбоки неща към теб и си е тръгнал. Не го закачай и не му пиши, за теб е по-добрият вариант.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a081fcdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами то това е неангажиращата връзка- днес е с теб, утре с друга, не ти дължи нищо. Помисли за какво те смята, щом дори едно сбогом не се е обадил да ти каже.
Забрави го и гледай да не останеш само неангажираща и лесна партньорка за секс за мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 41dd094dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не опира до теб. Още си малка, но с времето ще разбереш, че успешните връзки не се градят на това да угодиш на всяко желание на другия или да му изпълниш всеки критерий. Каквато и да е причината, повярвай ми, няма нищо, което си можела да направиш. Тъжното е, че той е нямал т***ите да ти го каже в лицето като мъж. Това говори, че освен всичко друго е доста незрял. Та отдъхни си, че си се отървала и давай смело напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 86a8ce5e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има си сериозна приятелка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7cc62ade27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Психологията на мъжката психика е такава, че когато му угодиш и му се отдадеш изцяло още от първата среща ти просто ставаш безинтересна и създаваш образа на лека жена . Мъжете обичат да преследват плячката си и тя да бъде труднодостъпна ,това държи интереса им и би ги накарало да се впуснат във връзка с теб. И един мъж винаги би избрал за секс разкрепостена мръсница с хубаво тяло, но тази която ще му роди деца ще бъде скромна и обикновенна . Ето затова и много мъже обичат да си имат една , която да им готви и да гледа децата и една с която да нагаждат сексуалните си нужди. Не си много малка ,вече трябва да си осъзнала тези факти.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9afa7c4a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Въх, девойче...
Да не те плаша, ама май си се влюбила, без да се усетиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 723ccaba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката:

Много ми помогнахте, благодаря ви!

Това ще ми е за урок напред и ще съм по-уверена в себе си, както и, че сексът, колкото и да е добър, по-голямо морално удовлетворение се постига и когато мислено искаш да бъдеш с партньора и те привлича, а не само сексуално.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 74944c993a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   #14 .... Психиката си няма психология. Едното е наука, а другото е нейният предмет ...
Какво ще спечелиш ако станеш безинтересна на четвъртата среща а не на първата. Безинтересната жена си е такава винаги. Една добра жена е интересна и на 999-тата среща , защото тя не престава да се развива и е винаги интересна.
Също така тази жена може а бъде и скромна и да гледа деца, но това не и пречи да бъде разкрепостена мръсница в секса. Не знам защо правите разграничение между тези две неща ? Ако има разделение , то е за ограничените жени. Една добра жена е добра във всяко отношение - както в домакинството така и в леглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker