Не може да забрави първата си любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не може да забрави първата си любов
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 968 пъти
Моят приятел ми сподели нещо.

Не може да забрави първата си любов. Не я е виждал от 20 години. Не знае какво става с нея. Казва, че му стои като нещо недовършено, неизживяно.

Първоначално ме заболя, но като цяло не я приемам като реална заплаха. И да го приемам, и да не го приемам- тези чувства си съществуват вътре в душата му.

Оценявам, че е честен с мен.

Моля споделете дали това е нещо нормално?
С някой от вас същото ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1a2873ad6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Не я е виждал от 20 години." - 20 години и още мисли за нея, това ще притесни доста хора в този сайт...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 554eb3fd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заплахата не е реалнa, а в главата му, което е още по-лошо. Аз не бих бил с човек, в чиято глава е друг. А 20-те години говорят за сериозно обсебване. Чак толкова не е нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c28ce9d118
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Има ги всякакви. Аз мислех, че е невъзможно някой да търси бивше гадже след години, но не съм познала. Мъжът ми имал някаква си преди повече от 20 години, две-три срещи и опипване, без секс, по неговите думи. Каквото и да е било, аз не съм го познавала тогава и не ми дреме. Обаче преди година тази взе, че се домъкна (живее в друг град), Намерила го е във Фбук, негови колеги и дали номера му и му се обади. После му се представила и лично на едно събитие, започнала да си разказва биографията, но той си тръгнал, без да и обърне внимание. След това му предложи приятелство във Фбук, той я блокира с думите „Тази е изтрещяла, то тогава нищо не е станало, че сега ли?“.
Та и тази сигурно беше тръгнала да си го доизживява и довършва, ама греда...
Аз бих го оставила твоя да си изживява чувствата ако иска още 20 години, само че без мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d43869880d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познавам един такъв. Има вече жена и дете, но още мисли за бившата си отпреди 20 години.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a4336d1ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж, напълно го разбирам. И аз съм така. На 40 години съм, а още обичам моята първа сериозна приятелка с която бях като студент. Тя беше чужденка в България, друга раса, нещо съвсем различно, влезе ми под кожата, на всичкото отгоре бяхме и много щастливи през всичките 4 години. Но като завърши вместо да остане и да се омъжи за мен се върна у дома си уж само за ваканцията и нейните родители наързо я ожениха за местен жълтурко. Абсолютно никога не съм я забравил и така и ще си отиде. После и аз се ожених тук, и деца имам. Това, което никога не съм казал на жена ми от уважение е, че аз обичам онова момиче. Тя дори не знае, че я е имало. Да, аз уважавам жена си, родила ми е 2 деца, не бих издрънкал една глупост без смисъл, че обичам още студентската си любов. Честност? Ама какво ще промени това? Нищо няма да промени. Не говорим за изневяра, че да сме честни. Говорим за нещо, което е свършило, защо да издрънкам някакво самопризнание за неща случили се години преди да се запозная с нея, като единственото последствие ще е да я нараня и евентуално даже да си рзваля семейството? Това прави ли ме лъжец? Никога не съм изневерявал или предавал жена си, даже и студенстската ми любов да се върне ей сега и да иска да е с мен ще я отпратя. А ти не се впускай във филми. Човешкото сърце е пълно с тайни, нима ти нямаш своите и си му споделила всичко от до? За мен човек трябва да обмисля нещата, които казва, твоят мъж е направил точно обратното - казал е нещо, което няма никакъв смисъл да се казва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d76de2d9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Донякъде е разбираемо. Все пак даденият човек е бил част от живота му. Може да го гложди любопитство какво е станало с нея, какъв е живота и. Стига да не става въпрос за някаква мания и налудничави преследвания, мисля, че нямаш място за притеснения. В какъв смисъл не може да я забрави? Постоянно говори за нея ли, пази снимки ли? Или казва, че тогава е бил млад и глупав и сгрешил спрямо нея? Едно е да го мъчи съвест поради младостта им, друго е да е обсебен от нея. Ако става въпрос само за това какви грешки е правил, няма какво да го мислиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d76de2d9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук става въпрос за мъж над 30 години или над 40. И го наричаш :" моят приятел"? Не сте ли семейни, не живеете ли поне заедно? Нямате ли деца? Какви приятели сте над 30 години? Това е по-притеснително от някакво гадже от тийн годините му.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a566f0a7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Заболя ме за теб, като прочетох заглавието. Всъщност всеки си задава въпроси, спомня си за отминала любов, но да задълбочава трайно в нещо отминало е неприятно. И ти му говори за твойте любови и виж как ще реагира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker