Как да го забравя. Той ме съсипа.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя. Той ме съсипа..
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1142 пъти
Здравейте на всички. Искам да споделя своята история ,защото никой не може да ме разбере , а и няма на кого да споделя...
Живота ми се преобърна , когато се появи той.. , всичко започна зимата , всички сме в една компания и следователно ние бяхме приятели, аз имах връзка, но тя беше за 2 месеца и се разделихме с бившия ми приятел, след като се разделих с него, въпросния "В" ( ще го наричам така) , започна да се закача с мен, да си говорим, отначало не обръщах внимание, защото имах нагласата, че той не иска за момента момиче до себе си (споделял ми е по тази тема) , че така се чувства добре и т.н .. но със времето нещата се промениха, започнахме да седим един до друг , да се гледаме постоянно ,да му споделям повече неща за личния ми живот, както и той на мен за неговия.
От шега на шега аз започнах да изпитвам някакви симпатии към него, да се привързвам, мина се период от време и той разбра , че аз имам нещо към него , той се промени към добрия смисъл, започнахме повече да се сближаваме, докато не дойде момента в който аз реших да го помоля да поговорим за нас .
Той се съгласи , в разговора аз казах, че той не ми е безразличен, че го харесвам и т.н , докато не чух думите: И ти не си ми безразлична, просто за момента не искам връзка, чувствам се добре сам, може би в момента правя грешка, че така те отблъсквам но засега е по-добре. Следователно отвътре се разбих на хиляди парчета, но с усмивка казах няма проблем, разбирам те, хора сме , няма какво да се направи щом не искаш. Ще си останем "приятели " . Мина се известен период от време, закачките и шегите продължаваха, аз още толкова се привързах , той твърди , че не съм му безразлична, докато една вечер реши да каже , че това между мен и него не е истинско приятелство, че той прекалява и т.н , трябвало да се промени и наистина той се промени, отдръпна се от мен, на моменти се държи ужасно с мен, на моменти е мил... с една дума ми дава празни надежди .
Какъв е вашият съвет, има ли смисъл да се надявам да стане нещо между нас или да събера сили и да продължа някак си напред, въпреки че надали ще успея. Попадал ли е някой в същата ситуация? Как са се развили нещата?
Моля за помощ! Съкрушена съм.
Моля модераторите да публикуват историята ми
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b92514b7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако е искал да бъдете двойка, е имало хиляди възможности това да се случи. Недей да правиш повече крачки към него, няма смисъл. Понякога човек просто "гали" егото си с това, че някой го харесва и има чувства към него. Нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6bcfd28ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той има друга жена. Не му се натискай. Насила хубост не става. Опитай се да не се виждаш с него. И не те е разбил. На всеки му се случва да не са го харесвали.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4bf14d26a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всъщност, ти си попаднала на едно объркано момче, което посмъртно не може на този етап от живота си да ти предложи нещо стойностно. Не искам да го съдя, сигурно си има причините. Не искам и да ти казвам, че е лош, защото сигурно не е такъв. Той просто не е добър за теб сега.
Хубаво, харесва те. Да, ама не иска връзка. Ако не друго, поне е откровен и ти казва тези неща в очите. Защото, каквото и да си говорим, той можеше да те разиграва на воля, а иначе да мълчи и да те държи в неведение. Понякога просто не искаш връзка, това е. Можеш да изпитваш симпатия към някого, но щом не си искрено влюбен, то лесно ще пренебрегнеш тези чувства.
И на мен ми се е случвало нещо такова. Харесах едно момче, с него се бяхме сближили и той ми даваше ясни сигнали, че ме харесва също. В последствие нещата станаха толкова очевидни, че с него седнахме и поговорихме. Тогава ми заяви, че не иска връзка. Можело да се занимаваме просто така, било му приятно да съм около него, но не бил готов за обвързване и нещо по-сериозно. Постепенно спряхме да сме толкова близки. Не стояхме един до друг, не си писахме, не говорихме за лични неща. Мина ми. Тогава се чувствах ужасно, но сега се радвам, че той беше честен, вместо да ме лъже или използва. Разказвам ти го, защото искам да знаеш, че такива работи се случват и на други хора. Разбирам те, била съм на твое място. Не си сама, повярвай ми. Опитай се да спреш да мислиш за В. , гледай самата ти да спазваш безопасна дистанция (вече знаем, че това е около метър и половина). Знам, че ти е гадно и трудно, но най-доброто за теб е да се отдръпнеш и да си позволиш да го преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: aaa3b89492
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си удобната, вързана в кърпа девойка която чака на линия за него в случай, че евентуално реши да я поиска... Звучи ли ти привлекателно и добре? Покажи малко гордост и достойнство.. Ако ти не се цениш и уважаваш трудно друг ще го направи.. Възприемай го само като приятел или флирт и се огледай за друго момче.. Покажи че се цениш и имаш нужда от някой който знае какво иска и това си си ТИ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker