Защо мъжът ми е с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжът ми е с мен?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте!
Запознахме се с мъжът ми преди 4 години. В началото всичко стана много бързо. Той ми е първият и единствен мъж до сега. Може да ви звучи смешно, но е така. Работеше в друга държава и си пишехме и се виждахме на видео всеки ден. От 3 години се прибра в България и заживяхме заедно.
Едно лято прекарах при него. Имаше навик да си оставя фейсбука включен и аз видях някои чатове. Единият беше с жена по-възрастна от него с 15 години. Шокирах се. Имаше и още няколко такива случки, в които съм го хващала да си пише с други и винаги ме омайва и ми минава. Да, ама не. Аз помня всичко, което си е писал с всяка една. С две думи - злопаметна съм.
Има един негов приятел, колега от университета (и до сега са големи приятели), който си има жена и си пише с други и той. Дори беше писал на една моя приятелка. Чудя се дали не го копира ли не знам вече.
Другото което е, имаме син на 2 годинки и сме женени. Много е грижовен и никога не ме е оставил. Но защо продължава да си пише с други жени, да прикрива изневери на нееговите приятели, гледа порно... не ми казва вече че ме обича, не ми говори мили думи като в началото. Дори веднъж се опитах да си тръгна и той ми свали звездите. Много ме е яд на мен си, че толкова много го обичам.
Какво да правя?
Много ви моля без излишни негативни коментари. Искам СЪВЕТИ и някои от вас да споделят опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0792edae86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, много хора са така - седят на два стола. От едната страна е семейството, което им дава уют, потомство, жена, дом и прочее общовъзприети ценности, а от друга, са емоциите, удоволствията, новите мадами, разюзданият секс и други подобни забавления. И двете са хубави по различен начин.

Ти си свършила работата си на съпруга - дала си му статус, привидно има нормален живот, осигурила си му дете, има при кого да се върне вечер и т.н. и вече не му е толкова интересно, освен когато започнеш да заплашваш, че ще го напуснеш.
Най-вероятно ще го делиш с още жени цял живот, не сте заедно от чак толкова много време, така че едва ли ще става по-добре. Или го напускаш и запазваш достойнството си, или оставаш и се измъчваш. Възможно е да те обича и да държи на теб, но не като на жена, а като на майка, която буди най-благочестиви чувства, но не и такива на желание/страст, които намира сред дамите в интернет. Не казваш как е сексуалният ви живот. Ако е заменен с порно, работата е съвсем зле.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 189e85b647
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото търпиш. Просто и ясно. Всяка друга би му показала вратата. Мечтата на всеки мъж- покорна жена, която търпи изневери, чатове и гневни изблици. Ще и каже няколко мили думи и тя доволна.
И аз съм имала връзка с мъж, който пишеше с други. Като разбрах , веднага шут и до там. Като не уважаваш себе си, няма да те уважава и той.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cea8f6843b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако трябва да съм честен докато не бях женен дори и във връзка пак си пишех с жени ,нищо сериозно не съм изневерявал въпреки че съм имал възможности .Просто се разтоварвах по този начин ,но откакто се ожених не се занимавам с глупости .може да се чувства желан така и да е само виртуално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5d2754de37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Непопулярно мнение: може само да си пише, за да се развлича, а да не изневерява наистина в реалния живот. При всички случаи вероятно си му станала леко скучна, щом предпочита да пише с разни бабки.
Направи си фалшив профил и му пиши от него, да видим как ще се държи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9649921208
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако само си пише с тези жени, няма нищо. Ако се вижда с тях е лошо. Дай му малко лично пространснво. Всеки има нужда от такова, включително и ти. Гледай хората какво правят, а не какво приказват.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4bb404da5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно е похотлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 329a767464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вече си го научила, че не ти е проблем. Той ти изневерява, ти му раждаш дете. Защо да спира да го прави? Щом оставаш, значи си ок.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 918cbbe949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е, какво като си пише, бре, човек? "Пише" не означава "изневерява". В днешно време много хора просто се забавляват така - убиват времето. Съпругът ми постоянно се бъзика в чата с някакви девици ей така, за развлечението. Никога не съм любопитствала и надничала, просто защото го смятам за детинско и ме отегчава.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9c42d6f704
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С теб е, защото го търпиш. Човекът образно казано има нужда от някоя като теб, която да му е подръка, а в същото време да "разнообразява" непрекъснато (тук не говорим дори за инцидентна ситуация). И съответно ще е с тази, която търпи това му поведение. В случая си ти. Но можеше да е всяка, която би го търпяла....
ж33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cfdfb9484a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това дето си го написала тук, вземи и го кажи на мъжа си. Питай го него защо е с теб, не питай нас, анонимните непознати. Предложи му друг начин да си прекарва времето по-интересно с теб и сина си, отколкото да чати с разни пачи в нета. Като искаш вниманието му, направи нещо, за да го привлечеш. Поразмърдай си мозъка първо, има много начини да избегнете скуката и рутината в ежедневието. Ако е много упорит и продължава чатовете, му кажи, че и ти ще започнеш същото занимание и ще си чатиш с разни мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker