Не разбирам хората които остават в такива връзки. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам хората които остават в такива връзки.
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1239 пъти
Напоследък много мъже и жени се оплакват че са в нездравословна връзка, ама прекалено обичат половинката си и не могат да излязат от тази връзка. Вчера един филмар който е на 17 ми пише че познава момиче от 1 месец. Бяха гаджета за 2 седмици и накрая глупачката му казала че все още обича бившият си. До колкото знам, бившият на това момиче я е бил. Аз съм го виждала и не ми е давал хубава енергия. Това дадено момиче се събра с бившият си, но малко по-късно отиде при нашият филмар и му се разрева. Той ми писа че е объркан. И аз му казах да не се чуди, да я отрязва. Тя и без това е много нахална и постоянно си мени мнението за всичко. Той ми каза че ще и даде шанс, но тя го пропиля. Изневери му и сега той ми праща как си реже вените. Не го разбирам. На мене не би ми пукало чак толкова много. Момчетата на нас викат филмарки, а като гаджето им ги зареже почват да се дъжат все едно някой е починал.

Имам една приятелка която е на 18 и тя преди месец ми се оплакваше как гаджето и я треатира като боклук и колко са токсични, но все още е с него. Не са се карали от 3 седмици вече. Той буквално вдигна скандал защото тя му отказа секс. Надявам се все още да е девствена, защото на нейно място бих предпочела да умра девствена, от колкото някакъв пич дето е токсичен. Но мисля че все още е с него защото я заплашва че ще се самоубие.

Аз съм нямала гадже никога до сега. Не знам дали онлайн бившите се броят. Ако се броят значи са 3ма. И моето онлайн гадже ме треатираше зле, а аз тогава си падах по лоши момчета. Но въпреки всичко го зарязах, защото почна да ме отвращава.

Точно заради такива хора не искам да съм във връзка. И не говоря само за тийн годините, говоря като цяло. Аз не знам как хората остават в такива връзки. Ако вие сте били в такава, напишете защо сте останали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 21d55f9ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остават заради вярата, че някой ще се промени. Че ако са достатъчно търпеливи, всеотдайни, някой като с магия ще стане добър. Ниското самочувствие и липсата на подкрепа кара хората да останат в такива връзки. Аз не бих и не съм оставала. Като нечие държание не ми харесва, веднага бягам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 21d55f9ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хорското мнение също е много важно. Как да признаеш пред близки как си сбъркал с избора на човек? Ще те съжаляват и дават съвети. Ще ти пропукат илюзията за идеална връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9a6e92b914
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много е лесно да съдим отстрани. Няма как да не се чудиш на такива истории, аз също съм го правила, но с времето започнах да разбирам и тези хора, които търпят.
В началото попадаш на някакъв човек, който се държи страхотно с теб. То не са жестове и комплименти, не е внимание и време. Дава ти всичко, което искаш и това продължава дълго. Изневиделица си показва рогата, но в началото си затваряш очите. Казваш си, че е лош период, нещо временно и не ти прави толкова впечатление. Ти пък си и влюбен, сляп си за много от мизериите. Когато си влюбен, задължително си носиш розовите очила и загряваш бавно. Не мислиш, ама толкова много не мислиш, че мозъчните ти клетки направо са се стопили. Това е нормално. Една сутрин се будиш и осъзнаваш, че се намираш в много токсична за теб връзка. Ама обичаш този човек, вярваш му и се надяваш, че просто е в лош период и ще му мине. Трудно ти е да го оставиш. Наясно си, че трябва да го направиш, но измежду лошите ви моменти имате хубави, сърцето ти бие по-бързо при целувка и се мъчиш. Приятелите ти ти казват, че си много зле. Родителите ти обмислят да те заключат в мазето без телефон. Всички ти размахват огромни табели, сочещи червените лампи на твоя човек. Ама...

Трябва да ги разбереш тези хора. Те не са глупави, но са влюбени и са се чувствали добре във връзката си толкова много време, че им е трудно да приемат лошите промени. Те някак си са неуверени в себе си. Склонни са да си мислят, че преувеличават. Обвиняват се, че са все недоволни и търсят грешките в себе си. Не са лоши. Просто не могат да приемат, че са единствените обичащи във връзката си. Не им е лесно. Аз наистина вярвам, че всеки трябва да премине през една такава история, за да започне да уважава себе си повече и да оцени наистина добрите хора. Аз също съм била в лоша връзка, живяхме си две години преди наистина да спрем да се разбираме. Изтърпях още една. Имах нужда от това време, за да се убедя, че всичко е загубено завинаги. И наистина съм лек случай, можеше още да стоя. Направих си грешката, изтърпях и на гърба си чужди грешки, сега съм по-зряла и по-осъзната. Аз го преживях на 22 години, твоите приятели го преживяват на 17-18 години и ще им е по-трудно, защото са по-наивни. Ако им е първа любов, опазил Господ, ще ти спамят много. И това ще отмине. Позволи им да са драматични, те имат нужда да си изреват очите, за да може след това да видят слънцето на хоризонта и да го последват. Не ги съди жестоко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b3875d25b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Личи си,че никога не си обичала истински.Щеше да знаеш,че не е така лесно да зарежеш някой както по онлайн връзките ти дет дори не сте се виждали.Както Номер 1 каза вярата ги държи и най-вече любовта,защото в повечето случаи във връзка единия обича а другия се радва на това да бъде обичан.Просто и ясно е всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1467891eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Офф, познавам две мацета. Едната преспа с трима от компанията, другата с почти цялата компания. Двете само циврят, че не били разбрани. Наполеон е казал нещо. Няма случайни поговорки. Това момче е будала

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e3d01fe97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   психопат и жертва се привличат, садо мазо връзка, стокхолмски синдром., затворен порочен кръг от скарване и сдобряване, раздели и събиране

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0e0a8d4ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря ви.
До номер 4: Да, никога не съм се влюбвала за щастие. И нямам намерение, защото в днешно врме е почти невъзможно да имаш здравословна връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker