Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте!

Обръщам се най-вече към тези мъже сред вас, които вече живеят с половинките си на семейни начала или са женени от повече време (3-4 години).

Как се поддържаха физически половинките ви в началото на връзката? Имам предвид процедури, грим, хранителен режим, облекло, такива неща.

А как се поддържат сега, след няколко години интензивен съвместен живот? Как се носят вкъщи? Как би ви се искало да изглеждат в това отношение? Понижи ли се или се повиши желанието ви бъдете заедно физически, да споделяте времето си един с друг?

Вие самите повече ли се поддържахте в началото? Как се обличахте, внимавахте ли как се храните? А сега? Какво ви мотивира да изглеждате добре?

Благодаря на модераторите и на всеки, който ще остави коментар. Наистина ме интригува всяка гледна точка, тъй като искам да разбера дали наистина толкова много мъже са недоволни, че приятелките им са се занемарили, или е по-скоро мит и частен случай, отколкото закономерност. Обратното също, разбира се, но май по-рядко го срещам като проблем.

Благодаря предварително!
Здраве и късмет на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 42c73c2e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност това нещо съществува, моята теория е, че хората свикват прекалено много един с друг и не полагат толкова усилия за външния си вид. С предишната ми приятелка бяхме заедно 4 години. Мога да кажа много лоши неща за нея, но това, което й признавам е, че докато беше с мен винаги се е поддържала и се е опитвала да изглежда максимално добре. Та по-скоро е до човек, отколкото до години.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bd1e2dbe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всеки има различна представа относно "поддържането". Може жена ти през ден да си прави пилинг или други маски в банята, за които ти дори и да не подозираш и да не знаеш, че съществуват; може да реши да хапне ягода, вместо шоколад; може докато си е вкъщи да реши да се погрижи за кожата си и вместо грим да си сложи хидратиращ крем на лицето.

Изключително важно е една жена да се грижи за кожата си, защото когато не е добре хидратирана, когато не с добре подхранена, не само става склонна към пъпки и белези, ми започват да се появяват и бръчки. Не добре хидратираната кожа старее по-бързо!

И така, ако тя се маже с какви ли не глупости, със или без твоето знание, пак си е вид поддържане - защото се грижи за кожата си. Защото й дава почивка от грима. И това е важно! Защото гримът колкото и скъп да е, колкото и от естествени съставки да е направен, до някаква степен успява да запуши порите, става в "тежест" на кожата и й пречи да диша, а в следствие на това - старее.

Така че няколко дни в къщи в очите на жената могат да бъдат "Супер! Кожата ми ще си почине, ще стане по-мека и сияйна!", докато в твоите очи може да бъде "Ето, за мен няма да се гримира, прави го само за другите хора".

Запомнете, че монетата винаги има две страни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f015dfb770
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Във вризките до голяма степен е до личния пример. Моята съпруга беше надебеляла покрай децата, а аз бях отслабнал много.
Започнах да тренирам редовно и направих завидно тяло. Това я мотивира и тя също започна. Три години след това тя изглежда страхотно, много по-добре от всякога.

Та според мен е добре двойката да се разива заедно, иначе се получава дисбаланс, което е една от основните причини за разводите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9a9f036ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, докато се ухажват , и двете страни полагат по-големи грижи. После, особено като се появят децата и животът притисне хората, те се поотпускат. Но си зависи от човека, ако е свикнал да спортува, да ходи на козметик и пр, това си остава и след брака.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 25df4917af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако прекалено много се поддържа, вече може и да не е заради теб. Казвам ти го като жена...

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 89093b1011
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Определено след 30 и след двете деца се грижа повече за себе си. Вече съм отговорна за здравето си, гледам да съм в добра форма и да се харесвам в името на вътрешния си мир, а не от суета. Съответно не ходя на процедури за красота, ходя на Боуен терапия-масаж, на йога, на солна стая с децата-такива неща и бих казала, че сега се харесвам най много.
На 20 пиех и пуших, ядях, каквото си искам, когато ми падне, пак бях около 46кг., но отпусната и с целулит до коленете. Уж се грижих за външния си вид с гримове, маникюри, даже съм ходила на мезотерапия. Да ми боцкат игли в лицето, вместо да взема да ги консумирам тия витамини. Глупава работа, изкуствена красота. Повече водичка, половината храна да е сурова, малко движение и по-малко козметика, това е достатъчно и двама с мъжа ми и изглеждаме и се чувстваме по-добре, отпреди 10 години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ddc89f7e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами една жена, която си е хванала гадже и е млада и изглежда добре може много лесно да се занемари като заживее с гаджето си. Мъжа се храни обилно, приканва я да гледат на дивана филм с чипс, пуканки и всякакви боклуци,тя се изкушава и това става навик. После апетита се отваря и става навик-торти, пици и т.н.Всеизвестно е, че мъжа при такова хранене качва много по-маклко отколкото жената. На нея всичко й се лепи. После идва бременността, всеки знае, че бременна и после кърмеща жена може много да наддаде. Стомаха се разширява и след бременността и кърменето жената трябва да мине на диета за да свали килограмите, а не да продължава със същите количества храна. Друг е въпроса, че малкото спане, грижата по децата, къщата, мъжа, ходенето на работа изискват изключително много енергия и затова жените посягат към калоричната храна, сладкото, а както знаем от него се дебелее. Ако в допълнение мъжа й започне да я обижда, да не я подкрепя, да не й помага, това допълнително й изцежда силите и тя посяга пак към храната. Та ето как от едно секси гадже се превръща в повлекана. Ако не искате жена ви да е такава, не я превръщайте в слугиня и роб, а се дръжте към нея като любимата ви жена. Със сигурност няма да се запусне. Всички останали случаи, освен гореописания или проблеми със здравето са си чиста проба мързел и безволие.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5fb757e29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Е моята от 50 кг стана 100! Там долу даже не полага труд да се обезкосми и не мисли за работа или спортуване нещо (говоря ти за 24 годишна млада жена). Аз съм на 30. Всяка седмица се подстригвам, махам косми на ръце, крака абе на всякъде. Без прическа не излизам, купувам си само хубави маркови дрехи, спортен тип мъж. Правя си вкъщи упражнения, защото работя по 10 часа на ден и не ми остава време за фитнес. Спрях бирата заради корема и пия на седмица един път, колкото да си утоля жаждата. Прави ми се всяка вечер секс ама не какъвто да е ами секс маратон. Като стана въпрос за секс жена ми въобще даже не се и досеща за това митично нещо. Сега, аз се чудя като един идиот, какво трябва да направя? ! Имам два варианта :
- да оставям жена ми да се спасява, като тя няма родители, при които да отиде, няма и къща на главата си.. Оставям я с детето пък да се спасява както се казва.
- хващам си една любовница, правя се на топ гъзар, хвърлям пари за хотели, ресторанти и такива неща. Сама следователно така поддържаш две жени, а и имам ли време скапан аз от работа да хойкам с любовница, а да не обръщам внимание на детето си!?
Схемата е сложна с жените братле! Кола и жена на касмет!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d91f26b592
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има два вида разхвърлен.

Ходене без грим, по гащи, несресан итн.
Ако това стане изведнъж проблем, може всеки да намери еднакво мозъчно болна половинка която цял ден се занимава със външния си вид.

Спиране на грижи които засичат собственото здраве ама и на връзката.
Това вече е проблем.
- Писна ми да работя, ще ме поддържаш ти
- Кво ти пука толкова че пия и пуша
- Аз не съм човек на домакинство, няма да готвя - ще ядем на кръчма, няма да се занимавам с бебето - ще имаме гледачка, няма да чистя - ще вземеш чистачка итн

Фокусирай повече да избегнеш самоунищожаващия вид "разхвърлен"
защото с него можеш да губиш всичко.
На първия вид разхвърлен евентуално стигат всичките.
Имай го предвид когато си избираш партньор,
някои неща не траят, затова оцени важните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 03a0168efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   9 Лесно ти е любовница, а жената да се спасява както може с детето. И теб те разбирам обаче, моят мъж също не е по секса, ако не предложа аз няма да има сигурно, но и на мен ми писна, вече не предлагам. Ако успееш да я върнеш, добре, на колко е детето.
Моят мъж все ми вика - утре, и аз почвам като него..

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9347707b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Безсмислена тема. Свят широк, хора разни. Ти си гледай себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3a16b10b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До номер 9

Ти си зает, ама поговори с твоята жена, кажи ù да се храни здравословно и да ходи на фитнес или вкъщи упраженения... Намери подход. Ако не се оправи, просто я остави... Не, защото е 100 кг., а защото не ù пука за себе си, за теб, а и не работи... Не знам, не звучи добре ако няма желание да се оправи... Остави я и само детето си гледай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 129df322f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер девет :
То не жяха разговори, намусени, караници, опитвал съм и с добро абе каквото се досещате. Е просто не иска жената и това е. Калпава, калпава до н-та степен. Преди не беше такава. Вярно малкия (4годишен) ѝ изцежда силите, палавичък ама аз като се трепя пък по цял ден като хамалин и как така все ми се иска не знам. Даже вече проблема си го търся в мен. Абе ще си направя един Тиндер в крайна сметка. Не го пиша за да се оплаквам, а за да може младите мъже и жени да вземат за пример какво им пиша и преди да прибързват като мен да се задомят да помислят, макар че аз бях с нея от 20 годишен. То явно и дълготата на ходенето не играе роля. Объркана работа

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 03a0168efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами след като тя не иска може и с любовница, то и тя като не се вълнува да ти пусне, трябва да знае, че ще си намериш другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 480395bb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Моята жена след като роди също се запусна. Има хубаво тяло, слабичка е 50 кг при ръст 163 см, но задника и се свлече, яко отпусната е, занемари косата си. Доста бели коси има, а не се боядисва. Вече не се гримира, нито обува секси бельо. Носи се с анцузи и дънки, всичко е свела до грижи за детето, сякаш аз не съществувам. Секс почти няма, да не кажа изобщо, скоро се скарахме, защото отказа да ми направи свирка, чувствам се напълно смачкан като мъж. Имам нужда от секс, а нея не я интересува изобщо. Ебе ми се 2 не виждам, копнея за сочна, мокра и жадна за мъжки член вагина, само това ми е в главата. Имам тука в работата разни колежки, млади мацета, като ги видя и ми иде да се изпразня. Ако жена ми продължава да ме игнорира, накраяя няма да издържа и ще направя някоя беля. Не съм такъв човек, държа на семейството си, но и имам нужда от секс, просто не мога да живея нон-стоп във въздържание и то въздържание, наложено от собствената ми жена.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63c2535370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Гледай сега, всичко е до хора. Имам приятелки, които качиха по 10тина килограма след сватбата. Някои от тях спряха да се гримират и ходят само с анцузи вече. А пък баба ми всяка сутрин става преди дядо ми, за да си направи косата. За да може той като се събуди, да я види хубава... Сам си прави изводите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker