Много ли съм лоша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ли съм лоша?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2253 пъти
Здравейте!
Семейна съм от 9г. с детенце, на 30г. Всичко е наред с хубавите и лошите ни моменти като при всяко семейство.
Скоро обаче от скука ли и аз незнам какво, влязох в едно приложение за чатове и ми се прииска да по общувам с други хора. Не съм мислила нищо да правя разбира се, но ми стана като навик да влизам всеки ден. Напоследък зачестих с разговорите с един конкретен човек и май затова почна да ме гризе съвестта, незнам дали това е много лошо от моя страна. Хем съм сигурна в себе си, никога не бих изневерила - хем пък ми е приятно като си комуникираме. Но се чувствам гузно спрямо мъжа ми, ако разбере със сигурност няма да ми стане приятно. Той не гори от любов по мен вече и затова явно усетих нужда... Сигурно трябва да спра. Вие правите ли подобни Неща?
Благодаря ви. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7b01d31e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вече си направила първата крачка -разголила си си душата. Следващата е да си свалиш дрехите пред въпросния господин. Много добре знаеш, че ти самата не искаш да спреш и няма да спреш.
За в бъдеще ще ти трябват много сили, като разведена и самотна майка.
Аз не можах да спра и затова съм си виновна само аз и никой друг. Човек по-късно разбира, че това което е имал в къщи е в пъти по добро от това, което го е чакало навън.
Успех и мисли за него, не се оправдава с мъжа си

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6cc51ee952
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип няма лошо в зависимост от това какво пишете, де. Така се започва винаги - сайтчета, приложения, едно, друго, но все пак внимавай да не стане нещо по-така, сигурно схващаш какво имам предвид. Имай задръжки и достойнство (все пак си семейна и не е коректно).
Успех :)
- Нена

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a3b4dcb310
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом те гризе съвестта, значи на под съзнателно ниво си решила да му изневериш!
Внимавай да не загубиш семейството си!
Дяволът си играе с теб!
М 32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 92a1b7549f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги разбирам такива хора. Ако мъжът ти не те обича, а ти него също-разделяте се и готово, без оправдания от сорта "ние заради детето сме заедно". Това никога не е било добра идея.
Да, лошо е, лошо е да си пишеш с други, докато мъжът ти е до теб, в кухнята, на лаптопа или в банята. Грозно е, не е добра идея. Просто отиваш при него и казваш, че искаш да се разделите, не е голяма работа. След това ще можеш и да излизаш и по мъже, да си свободна да откриеш друга любов.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7408ae4949
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Докато водите разговори на неутрални теми, няма проблем, но ако усетиш, че разговорите започват да стават лични или по-лошо започвате да си правите уж невинни романтични шеги, тогава трии профила и никога повече не общувай с въпросния човек! Защото нещата започват да излизат от контрол.
Разбира се, каквито и разговори да водиш, не го прави докато мъжът ти си е вкъщи. Обидно е да се прибереш след тежък ден и половинката ти да те пренебрегва, пък дори и просто защото обсъжда качествата на някой филм. Иначе лошо няма, все пак и на работа си говориш с колегите, нали? Обаче усетиш ли, че предпочиташ да търсиш съвет и подкрепа от онлайн приятеля си, а не от мъжа си, направо прекрати връзката на мига! Защото днес ще му споделиш проблем в работата, утре ще му споделиш за нещо друго и накрая ще се влюбиш в него, особено ако е мил и търпелив и ти дава адекватни съвети. А сама знаеш, че ако се влюбиш, нищо добро няма да излезе, но виж драма, със сигурност.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2792ec2227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторке, пишеш, че мъжът ти не гори от любов по теб, а ти самата гориш ли? Щом вместо да разговаряш с него си чешеш езика с този и онзи по чатовете? Дали ако на него му се появи нужда да си пообщува така с някоя ти ще си ок? Скучно ти било, ами скучно им е на скучните хора, на тези без въображение, има много начини да си разнообразиш деня с детето и мъжа си. Сега вече може да се излиза, отвориха пътищата, заведенията, планините. А тези, че никога няма да изневериш и търсиш само разговори да ти минава времето, ги разправяй на баба си. Това е само началото, после започва чат с часове, разговорите се завъртат около секса, определят се срещи, уж така само за кафенце и виждане на живо и накрая се стига до темата "Влюбена съм в друг, изневерих на мъжа си". Схемата е една и съща, описана в десетки теми тук, попрочети малко и виж до къде се стига този път. Спри нещата, преди да е станало късно. Вземи чети, гледай филми, спортувай нещо, въобще си избий от главата онзи от чата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d2c818570c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, много си лоша.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a57744bb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   " Той не гори от любов по мен вече и затова явно усетих нужда..." - когато човек е жаден, и от локвите пие вода. Ти си жадна за любов и затова търсиш извори. Мъжът ти не гори от любов, а ти опита ли да го предразположиш към такана. В къщи се държите като светици, а искате мъжка любов. Така както си тръгнала, скоро ще хлътнеш, и вместо любов ще получиш един гол х.., а може и на улицата да останеш. Защо се жените и правите деца, а после ви идва ума?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a4647f8b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Той не гори от любов по мен вече и затова явно усетих нужда..." - ама разбира се, то беше ясно, че той е виновен. Ти не си искала, но той не ти е оставил възможност. Горката ти, милата, наранена и недостатъчно обичана, тласната да бъде лека, и не.. само чатенето е достатъчно за да се види каква си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3255de0263
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, всичко е позволено стига да можеш да си платиш цената. Ако знаеш че няма нищо по-дълбоко от просто лаф, не е проблем.
Но от друга страна пича може да не мисли така. Ако искаш да си сигурна, просто прекрати всичко и почни тея неща да ги говориш с мъжа ти. Мъжете сме горделиви и на мен лично ще ми е тъпо ако хвана жена ми, да си прави моабет с други пичове щото не може да си ги прави с мен. Верно тръпка си е, ама ако ти е толкова скучно в живота запиши боен спорт или скочи с бънджи.

М

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 383490009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не малко бракове са се разрушили така. Ако имате проблеми в брака работете да ги оправите, преди да започнете да търсите нови партньори. Каква радост в живота може да донесе глупав чат с човек, който сигурно дори не се представя в истинска светлина? Постъпваш жалко в момента, колкото и да си самотна, не се излагай поне заради детето, което утре може да разбере ако се стигна до развод. Ако обичаш съпруга си върнете искрата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3c63eee861
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Пътят към ада е постлан с добри намерения.
Аз съм на 23 и не мога да говоря за семейния живот, сигурно в един момент тръпката изчезва, на човек му се иска разнообразие и т.н.
Обаче да си чатиш в романтичен контекст с други мъже не е правилно, дори да е само чат. Утре въпросният господин от приложението ще започне да натиска да се видите, ти ще си кажеш "Е какво, това е само една среща, нищо няма да стане" и така докато се озовете в леглото и се чудиш от къде ти е дошло.
Съветът ми е да прекратиш нещата (много) преди да се е стигнало до там. Явно имате някакъв проблем във взаимоотношенията с мъжа ти, по-добре поработи върху това и не си разваляй семейството заради някакъв случайно срещнат в приложение за запознанства.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 333645c813
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Точно на една крачка си от това да започнеш да си търкаш сливата, докато юнакът отсреща лъска, както си пишете сладко-сладко в чата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 34cb7f1ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За миг си помислих че детенцето е на 30г :Д
И ако той не гори по любов към теб значи трябва да се развеждате. Поговорете си за всичко. Мисля че е нормално да имаш и приятели от противоположния пол. Но само приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1adeacf4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте отново, аз съм авторката. Благодаря за коментарите, прави сте... Наистина комуникацията ми е съвсем на общи теми, не се и замислям за друго в никакъв случай, никога не бих напуснала мъжа си, нито бих изневерила. Наистина явно аз не съм в ред напоследък :((.. От липсва на приятели или нещо такова го направих, не за секс и романтика. Интересно ми беше да прочета различни мнения. Хубав ден на всички!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dd7f67b18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Разбирам те, брака се подържа от двама, ако само единия се интересува от другия, не става. Хората се приемат за даденост, омръзват си.
Аз имам приятели мъже, но не ме привличат, не би се случило нещо между нас, говорим си, не знам дали на мъжа ми това му пречи...
Искаш тръпка, а мъжа ти не ти я поддържа.. Нормално е, не прекалявай с чатовете, правете нещо семейно. Не ги слушай как ще ти разправят, че си...
Понякога да пообщуваш с друг мъж е добре ( не става въпрос за секс.. ) то побърка се народа с тея карантини..

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7ba8951538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Както каза N3, "Дяволът си играе с теб! " - Мъжът ти ;)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c9dd4e876b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Първо си изясни нещата в семейството. Опитай да оправиш отношенията с мъжа си.Ако не става, тогава търси други мъже. След като имаш дете залогът е много по-голям от търсенето на любов. Имаш отговорност към детето си. А и откъде си сигурна, че мъжът в чата ще ти предложи любов? По-често срещано е да иска секс и да не иска чувства. Готов ли е да те приеме с детето ти? Ти готова ли си евентуално да бъдеш самотна майка и да се справяш като разведена? Изобщо обмисли добре ситуацията. А и първо се виж с другия мъж. Много хора лъжат в нета,представят се за това, което не са...Изобщо стъпваш по тънък лед и може да загубиш много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 67a6ea399d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Детенцето не е ли малко голямо, ако е на 30?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 54bd71bb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Много яко ще се наебете, натам върви...
Започнеш ли да се оглеждаш за друг, тя работата е ясна...
Дано поне се изкефиш, че след изневярата те чакат само мъки, помни ми думата!
Ще се проклинаш за слабостта си, но ще е късно...
Мъжете изневяра не прощават, късат и хвърлят...
А тези, които боцкат чуждо, не щат неверниците да им се обесват на врата... Тоест, чака те умопомрачителна сапунка...

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2bdf6213bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   " Ох ами значи всичко ни е прекрасно. Аз съм жена на 30 и никога, ама никога не бих изнверила. Обаче хора, просто какво ми стана не знам, разбирате ли, просто не знам. Започнах да си пиша с него, даже не исках и да си пиша и без да искам му разказах живота си. Мисля, че искам да изнверя, ама всъщност не го искам, обаче много ми се иска.
Ох не знам хора, така искам да съм с друг мъж, ама иначе не съм такава разберете ме "

Аз не съм такава - репликата на всяка жена.
Еех добре, че нема да се женя, че... майката си е ебало.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f2dfdec72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   В превод "с мъжа ми няма 'тръпка' и затова вместо да поговорим или да направя нещо по въпроса си разнообразявам с друг, но се чудя защо се чувствам виновна докато изневерявам емоционално". Горе-долу уцелих мисля. Авторке с такава като теб би говорил само и единствено мъж който иска да спи с теб. Никой друг не би си губил времето.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dd7f67b18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Наскачаха някои хора, ама то понякога някои неща като липсват и си ги искаш. Аз не се занимавам с други мъже, ама ми писва да съм незабелязана, о, да заедно сме в една стая, прекарваме си времето заедно, но докато той играе на някакви игри, това не е време прекарано заедно. Как да накараш някого да ти обръща внимание, като не иска в момента и не му идва отвътре? Но жените все са виновни...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2445c536df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Абсолютна крачка към изневяра. Спри докато не е пламнал пожара.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 65f0f91166
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Не, не си лоша. Аз съм малко по-голяма от теб и може да ти се сторя крайна, но имам изключително щастлив и хармоничен семеен живот. Мъжете са както ги поведеш. Какво правя аз? В момента, в който заживяхме заедно дори приятелски не си пише с мъже. Дори на неутрални теми. Престанах да имам приятели мъже, защото за една обвързана или омъжена жена, най-добрият й приятел трябва да е мъжа й. Знам, че като такава не трябва да давам и грам нишани на никой. Уж ми се правят на приятели, уж много ме уважават, но знам, че падне ли се възможност, ще искат от мен това, което всеки здрав хетеросексуален мъж може да иска от една привлекателна (че дори и не токова) жена. Вероятно изглеждам много крайна, но това ми е гарантирало спокоен семеен живот, а мъжът ми е сигурен в мен и ме носи на ръце.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dd7f67b18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Може да комуникираш с други , ъо дай сега и с никого да не говорим , не е задължително да харесваш другия ... Не всичко опира до секс , но ако се харесате и това става .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1adeacf4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторката : Ауу някой коментари са ужасни, хора защо така с лошо :D.. Значи жена не може да има приятел мъж, с който даже никога не би се Видяла на живо? Защо само секс ви е в главата. Благодаря за смислените коментари, наистина ще си, взема поука и ще имам едно на ум :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2a9454fb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Авторке,щом си на 30г.би трябвало да си напълно наясно,че след години семеен живот и особено след появата на деца няма как да е като в началото,"да горите от любов".Достатъчно е да се разбирате,да си помагате и да се обичате.Повярвай,с който и мъж да си нещата се уталожват и сценария е един и същ.На пръв поглед нищо лошо не правиш-само си пишеш с някакъв мъж.Но.....има едно голямо но.Точно така започват изневерите и драмите свързани с тях.Колкото и да не ти се вярва.Ще се съгласиш предполагам,че никой не се жени с намерението да изневерява.Когато обаче настъпи рутината,ежедневието в отношенията и тръгнеш да си търсиш отдушници като"споделяш"-било с непознат от нета,било с колега-най-често-ти просто си на крачка да изневериш.Аз съм убедена,че тия мъже дето висят в чатовете търсят само и единствено секс.Естествено,първо трябва да минат през увертюрата-споделяне,комплименти,разбиране докато постигнат целта си.Аз в началото,когато си направих фейсбук профил бях зарината от предложения за приятелство от мъже.Приемах ги без всякаква задна мисъл,доставяше ми удоволствие да комуникирам с много хора,макар и непознати.99% от тях започваха да ми пишат на лични с предложения за среща,а повечето дори директно за секс.Когато като възпитан човек обяснявах,че съм омъжена,обичам съпруга си и не търся нито мъж,нито любовник някои директно ме блокираха,други отиваха още по-далеч-от сипещи комплименти и ласкателства почваха-ти кво си въобразяваш,ма курво,кво се правиш на недостъпна.Това ми сложи обеца на ухото и приключих с приемането на приятелства от непознати мъже.Та вече в края на коментара си ти казвам-ако държиш на семейството си,ако искаш да го запазиш,спирай всякакво писане с тоя виртуален Казанова.Че последиците могат да бъдат много тежки за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f2dfdec72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторке той и пътят към ада е постлан с добри намерения. Колко пъти трябва да ти се повтори едно и също не знам. Това какво мислиш и какво вероятно ще се случи са две различни неща. Като прескочим смешната ти теория че с въпросния мъж сте "само приятели", може на теб да не ти е само секс в главата, но на мъжа отсреща вероятно е. Пък ти не си пишеш с него защото е чудесен събеседник а защото искаш МЪЖКО внимание. Ако ти трябваше някой да споделяш, защо не с приятелка ? Така че тия "само приятели" върви ги обяснявай на някой друг. Още повече че цялото нещо е тайна от мъжа ти. Как мислиш според него дали е нормално ? Дори да не те обича както твърдиш, дали заслужава да му забиваш нож в гърба по подобен начин. Ако си търсиш успокоение на съвестта решението е едно - спираш с глупостите и оправданията и поглеждаш истината в очите.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1adeacf4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Както казах по-нагоре, не става дума за нищо сексуално и романтично. Просто общи теми, даже и за самото ежедневие. Той също е семен, знам доста неща един за друг вече.. Но това няма значение за мен, не мисля да се виждам с него.. Ще имам едно на ум, благодаря ви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker