Толкова ли странна двойка сме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли странна двойка сме?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1591 пъти
Така, малко за нас. От 3 години сме заедно, различни характери, обаче имаме еднакво отношение към 99, 99 %от нещата, мислим еднакво, допълваме се и най-важното, обичаме се. Живеем заедно на квартира от октомври, тъй като уча, и той работи в същия град.
И двамата си падаме домашари-да си се приберем вкъщи, да сме си на познатото и уютно място.
Не сме от хората, които непременно имат нужда от някой до тях и не могат да живеят ако са сами (например ако съм сама в квартирата и обезателно да се обадя на приятелка да дойде, че не мога да съм сама). И двамата обожаваме времето заедно, но не сме от типа задушаващи хора. Като се прибера той си цъка на компа, посреща ме, разправяме си как ни е минал деня и след това аз си отивам в другата стая и си гледам филм, уча или чета книга.
По принцип преди да се съберем той е бил повече по дискотеки, излизания, обаче само с неговата си компания. Сега най-много на по кафе да се видят и то е много рядко, тъй като не могат да се засекат. Той сам ми е казвал, че преди е излизал, за да търси 'нещо' (разбирайте някаква заигравка), дори когато е бил с гадже, но просто не са били сериозни нещата между тях. За това и приема дискотеката като място, където можеш да си намериш нещо.
Аз преди него не съм излизала често, даже да не кажа, че е било мнооого рядко.
В началото бяхме супер ревниви, аз се поуспокоих откакто живеем заедно, но пък и той не ми дава никакви поводи за ревност. От работата му са се събирали по кръчми и дискотеки, но той отиде веднъж и следващите пъти дори му казвах да иде да се забавлява, той самия не иска. Даже от работата са започнали да говорят, че аз не съм го пускала, което не е така.
Аз съм от 2 месеца някъде отново на работа, на същото място, където работех и преди. Абе общо имам 5 месеца стаж в тази фирма да речем. Има един колега, който е връстник на моя приятел, но често излиза и постоянно иска да сме се събирали някъде по кръчмите.
Засега отказвах, ама ми става неудобно и следващия път ще ида. Приятелят ми няма против това, тъй като ще бъдем по-голямата част от колектива (младите, плюс управителките). Да де, ама оня колегя с една приятелка, която наскоро уредих да работи при нас, сега мрънкат да съм ходила с тях (само аз тя и колегата) след работа да пием по нещо.
А моя приятел го пращат да кажем на нещо като командировка за 20 дни и то по-рано същия ден, в който колегите искат да излизаме.
Ми познавам приятеля си и знам какво ще си помисли - тя толкова време не излиза, изведнъж аз заминавам и още същата вечер навън (и то в компанията на момче).
Аз също го виждам по този начин. Да сме повече хора, да ще се прежаля да ида. Но някак си не искам да си създавам напрежение във връзката за някви простотии. А и не ми е особено весело, понеже досега за повече от 5 дни не сме били далече един от друг, а откакто живеем заедно се разделяме за 1-2 дни максимум.
Споделих и на една приятелка, тя изобщо не ме и разбира за това.
Пак казвам, приятелят ми не ми забранява никога. Но го познавам и знам какво си мисли в такива моменти. Толкова ли е сложно, че не искам да си развалям отношенията с него пък и да му скапвам настроението за заминаването, не стига че и без това ще е напрегнат там.
И не, не съм скучна, мога да се забавлявам и то без алкохол или каквото и да е.
Но много пъти като този колега каже аре да ходим еди си къде и аз като отговоря, че имам да уча или имам някаква работа и той почвя : оф ти па си много скучна, не можеш да се забавляваш.
И се притеснявам да споделя на други хора, тъй като в очите им може да изглеждам, че съм някаква смотана, скучна и едва ли не държана на вериги, а това изобщо не е така.
Ако беше някаква връзка, за която не искам бъдеще и просто ей така за запълване на времето, може би нямаше да ми пука, но ние градим нещо и имаме планове.
Надявам се да няма нападки и поне тук някой да ме разбере..
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01d5169fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз те разбирам, авторке! На 37 съм, от Варна! Нямам компания, сам съм! Надявам се, че ще си намеря жена, която е като теб, но ще ти задам един психологически въпрос! Ти лично би ли тръгнала с мен (то е ясно, че няма как да стане, въпросът е принципен), на безплатни концерти, церемонии, фестивали-във Варна всяко лято гостуват множество певчески състави по художествена самодейност, от цял свят, има и юбилейни чествания на институции! Не знам дали си била във Варна, през лятото почти всяка вечер има концерти на открито-сцена "Раковина", Летния театър са точно такива места! Сградата на Радио Варна разполага с два АРТ салона, които са независими един от друг, разположени в сутерена! Концертно студио, което също е обособено в специално крило на сградата-на трите места се провеждат камерни и детски концерти, беседи за здравето, изложби! Редакцията и студийните комплекси са на горните етажи, така че това не се отразява на работния процес в студиата! В условията на този режим, всички събития са отменени, поради което си стоя у нас! Не бих казал, че скучая, защото се обогатявам и развивам в културен план, понякога общувам с организаторите, музикантите, техниците или публиката, а всяко едно събитие го заснемам с камерата си, а често пъти тя е и главния фактор, който поражда множество въпроси-"За себе си ли снимате", "От коя медия сте" и т.н. Хората се интересуват, а после разбират, че това ми е хоби! Не си губя времето по кръчми и кафета, там няма нищо интересно за гледане! Предпочитам домашния уют и домашни приготвените ястия! Живея с майка си, но и аз знам как да сготвя нещо! А ти какво мислиш по този въпрос?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cfc1a997d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И защо е толкова важно някой си там колега какво щял да си мисли за теб?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3bbe953062
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Евала, свястно момиче си, не си за сипвай връзката, щото някой ти бил казал, че си скучна, отеби го направо, някой ден някой ще ти каже, че си задръстена, щото не изневеряваш, просто не се поддава на евтини провокации.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e87fb2da51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки е свободен да живее така, както му се иска.
Ако трябва да съм много откровена с теб, аз си падам повече домошар и определено не обичам големи компании и събирания, обаче много си падам по малките такива. Да излезем 3-4-5 човека, да седнем някъде да хапнем, да се посмеем и прочие. Обичам да си каня гости, обичам и да ходя на гости. Не ходя по дискотеки, чувствам се некомфортно сред много непознати, рядко пия повече от 2 малки. Не съм тип купонджийка, но се събирам с малък кръг от хора и обичам да излизам на 4 очи с някого. Никога не съм се замисляла задълбочено по темата. Ако ме поканят някъде, където искам да отида и компанията ми харесва- отивам. Ако нещо не ми допада идеята, просто си оставам вкъщи. Процедирам по този начин откакто се помня. Никога не съм имала проблем, че приятелят ми ще си помисли нещо.
Ако човекът до мен има проблем с това, че понякога се виждам с приятели (които и той ще познава при всички положения), то просто не съм в правилната връзка. На твое място, щях да отида, ако ми се ходи. То не е като да отиваш насаме с твой колега да пиете до сутринта. Събирате се трима човека, после всеки се прибира и толкова. Ама ти си имаш глава на раменете и си решаваш.

Не, не сте странна двойка. Ти също не си странен човек. Всички сме различни и точно това е интересното в живота. Просто действай по начина, по който смяташ за правилно. Важното е ти да си доволна от собствените ти решения и да се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 74b4dbdf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много добре правиш, няма значение какво мислят другите. Гледай ти да си добре и да си запазиш връзката.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9a38db5243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз за такава връзка си мечтая! Само че попадам все на мъже, които държат да прекарваме заедно 100% от свободното си време и не могат да приемат как аз мога да чета например, докато те правят друго. Звучи смешен проблем, но като цяло е в състояние да провали една връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 24eac8a9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом градите нещо заедно и имате планове, най-доброто което можеш да направиш е да бъдеш 100% искрена с мъжа до себе си. Просто му обясни нещата, които обясняваш на нас тук и съм убеден, че ще намерите начин заедно.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker