Мъжете и игри .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете и игри ..
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1340 пъти
Мъж предпочитащ да играе през свободното време става ли за брак? Има ли бъдеще такава връзка, когато са му приоритет и един брак с такъв мъж, обречен ли, когато свободното време е пред компютъра? Има ли други подобни двойки тук, какво правите с хобитата и пречат ли ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1f38750409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена и обичам да играя игри. Имало е години, в които съм прекарвала доста време пред компютъра. Но определено не ми е приоритет, мога да играя, мога и да не играя. Определено мъжът до мен е по-важен и винаги ще предпочета да правим секс или нещо заедно, пред това да цъкам по цял ден. Но има хора, които седнат ли пред компютъра и друго не ги интересува. Само мислят как да играят. Такива за връзка не стават, защото се обсебват от виртуалния свят и стават недостъпни за всичко нормално и реално. Така че, виж къде са приоритетите на твоя човек. Пък ако и на теб ти харесва, може да играете заедно, но пак не става това да ви е единственото общо занимание.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c0cb1ae2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да ви разбера... тези мъже са най-верни, защото хобито им е в домашни условия. Какво толкова се дразните на мъжете, които играят игри? Айде някоя жена да ми даде АДЕКВАТЕН отговор. Моето мнение е, че много жени мразят когато мъжете им могат да се забавляват самостоятелно...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ed8d74698d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз съм започнала да си мечтая за такъв мъж, който го влекат игри, а не намазани каки от инстаграм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 506ba85e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да 2 тъй си е ама жениците тайничко си искат някои, който да кръшка да могат да си го ревнуват. Вкъщи под ръка не е интересно друго си е да е някой коцкар та да изглежда по мъжкар в женските им главици. То действителността показва, че все такива търсят, докато не се превърнат в парцали. Тотално изтощени и психически сринати до земята. Тогава геймъра може да стане и добра партийка
Иначе това е и мое хоби( ама на Playstation), много по яко е от риболов или игри на карти примерно..

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 60a06d5916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всичко опира само и единствено до приоритетите.
Естествено, всеки човек иска да отделя време за хобитата си. Напълно нормално е и дори е здравословно. Обаче има огромна разлика между това да отделяш по час-два на ден и това да го правиш във всяка свободна секунда, за сметка на семейството и приятелите си.
Аз лично бях в следния любовен триъгълник- Аз, той и компютъра. Лягах си сама почти всяка вечер, често се будих от викове и светлините на монитора. Случвало се е той да отмени или промени наши планове, защото приятелите му сега са свободни да играят. Какво се случваше? Прибирах се час преди него, достатъчно да сготвя. Той се прибира, веднага влиза в банята. Облича се и сядаме да хапнем. Говорим си по време на вечерята, но не е нищо особено- битовизми. После той пуска телевизора и стоим около 30 минути пред екрана. Време, в което той си почива и не иска да си говорим. След това сядаше да играе на компютъра и така до към 00 часа. Повечето пъти го чаках, защото ми беше възможно. Петък и Събота не можех да го чакам да се наиграе до ранните часове на сутринта. Компютъра го правеше нервен, често го заболяваше главата. Докато той играеше, аз имах време да изчистя, да направя лека тренировка, да нарисувам нещо и да се чуя с приятели и роднини. Мда, чудесна връзка. Досещаш се, че вече е в миналото. Все съм си мислила, че някога може мъж да предпочете друга жена пред мен и да изпадна в леко съревнование, но чак пък да се меря с компютър. Има мъже, които играят на компютрите си без да се увличат, но ги има и другите... тия другите не са надеждни за нищо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c33bf1c14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2, 4, с много интересно нещо решихте да рекламирате геймърите. Лично познавам един, на който дай му да джитка игри, ама яко житкаше и жени. Обаче хубав и общителен, та предполагам това имаше нещо общо с второто. Та геймърството няма да спре някой да изневерява, даже в игрите също има доста мадами. По-скоро доста геймъри никакви ги няма с жените или пък предпочитат игрите. Та такъв или няма да заинтересува една жена, или след няколко месеца липса на внимание и нормална връзка, жената ще е тази, дето ще си търси любовника.

Иначе, ако мъжът е нормален и хобито му умерено, няма лошо. Ама това няма нищо, ама нищо общо с шансът за изневяра.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20b927853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   3Давам ти го, ще му предлагаш други занимания, той ще вика - утре, на другия ден пак така.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 035010728a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Недоволстват жените, които нямат собствени интереси, хобита, въобще са скучни сами на себе си, досадно и натрапчиво искат мъжът да е до тях нон стоп, да им слуша излиянията, да ги забавлява, за да не скучаят. Жена съм, но не бих понесла подобен човек. Обичам да чета, да сърфирам в нета (не чатя), играя понякога , съпругът ми рисува и играе шах, въобще всеки си има своето време, но това не ни пречи да сме заедно, да излизаме, да се забавляваме. Но всеки човек има нужда и от лично време и пространство, не е нужно да сме като сиамски близнаци през цялото време. Важно е да се намери баланса и чувството за мярка, разбира се.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8f8c56c3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бившият ми съпруг така си прекарваше времето. Накрая стигнахме дотам, че практически живеехме в две стаи - аз си седях в кухнята, той си стоеше в хола или пред компютъра, цъкайки игри, или гледайки някакви безконечни научно-фантастини сериали. Хранехме се отделно. Чуках на вратата, за да го попитам иска ли вечеря. Сервирах въпросната вечеря пред него и пак си отивах в кухнята, за да не му преча. Чистех само когато го няма, отново - за да не му преча. Нямаше комуникация, нямаше разговори, нямаше секс, нямаше нищо. И... както виждате, вече е "бившият ми съпруг".
След време се омъжих за човек, с когото всичко правим заедно. Даже за музиката вечер се питаме един друг: "Какво НИ се слуша днес?" Имаме общо хоби - градинарството, и винаги сме заедно на двора. Всеки си отваря различна книга, но четем един до друг, хапвайки от общите пуканки. Любимата ни игра е шах.
По въпроса, зададен от темата: никога повече с геймър! Покрай него се чувствах излишна. Някаква досадница, която нарушава комфорта на мъжа с това, че иска да го попита дали ще бъде така добър да отвори консервата с грах, та жена му да му сготви.
Доколкото към днешна до мен стигат сведения за бившия ми съпруг, той се е превърнал в абсолютен социопат. Не излиза никъде, работи си нещо от дома, веднъж седмично ходи до магазина и не общува дори със собствените си родители.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6587c01433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До н 2

Абсолютно съм съгласна с теб - щом хобито на мъжа се упражнява в домашни условия, няма място за притеснения!
Жена съм и живея с абсолютен домошар, интересуващ се единствено и само от облагородяване на дома и градинката пред него! Вечно с това се занимава, купува материали, всичко сам си прави, даже той се занимава със засаждането на зеленчуци, цветя, на мен е оставил единствено събирането на реколтата и правенето на букети:-)
Тоест, непрекъснато ми е пред очите и бих се ядосвала ако нямахме личен живот извън любимата му градина, но засега всичко е наред! В началото се чудех, защото не сме на възраст за лудо градинарстване, нямаме 40 и двамата, но той така се разтоварва, факт!

Благодарна съм, да, че хобито му е да работи по дома вместо да ходи по жени, например!
Същото е и с игрите - ако не е прекалено, не виждам нищо лошо!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20b927853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   10 има нещо подобно и ние сме в различни стаи, но предпочита и игрите пред секса или време заедно, за сега не ми пречи, че сме в различни стаи за сега, ще видим за напред.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f5125c20eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е сериозно това. Едно е да му е приятно да играе и да обича да играе, но да не му е приоритет и друго е най-вече това да го интересува. Имала съм приятелка в такава връзка, те просто не бяха съвместими, защото когато оставаха заедно (живееха заедно) , се оплакваше, че той само играе, нищо друго не правил, нито общи занимания, филм, нито секс. А когато им ходихме с моя приятел на гости (всяка седмица), момчето беше много общителен, забавен и с чувство за хумор, голям смях и интересни безконечни разговори се завормяха. Обичаше я е със сигурност, но не си пасваха... После тя го напусна и си намери мъж, с който си обръщат взаимно внимание. Той пък си намери работа като тестер на видеоигри. Има и случаи, където това може да е прерастнало в зависимост, а тази зависимост... може да е провокирана също от несъвместимост на партньорите. Ако още не е зависомост, той не е съвсем удовлетворен и ... влюбен, иначе щеше да търси твоето внимание и компания. При всички случаи не мисля, че е нужно да се насилвате в неудовлетворитени отношения, най-вече партньорски. То думата затова е партньор, да си партнирате, да сте от един екип.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20b927853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е, ние сме женени и не му е интересно, а и деца имаме... А може би не ни е проблем да сме отделно, знам ли.. Определено игрите доста пречат и вместо да ми помогне с нещо просто си играе..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker