Жени, не ви разбирам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, не ви разбирам...
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1733 пъти
Жени, защо имате такова cuckquean мислене? Защо нямате себеуважение, а пишете редове от оправдания като " с него съм заради детето " и подобни?
Като чета глупостите ви, направо умирам. Пишете как сте били ок с това мъжът ви да си чати с други, как сте ок с това мъжът ви да ходи по стриптийзьорки, как изневярата била нормална за мъжете, защото това им била природата, дрън-дрън. Други пък се оплаквате, че мъжете ви ви тормозят, обиждат, удрят, а в същото време седите с тях, " заради детето ".

Какъв е този Стокхолмски синдром и cuckquean начин на мислене? Какъв пример ще дадете на дъщерите си и на младите момичета като цяло?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 72ac2f6552
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е реалността за наистина много жени, но със сигурност не всички. Боклуци има и от двата пола, също много и всякакви - жени курви, мъже курви, тъпи жени, тъпи мъже... Гадничко е да знаеш, че си принуден да живееш в свят пълен с такива, но от друга страна, това е шанс да изпъкнеш на фона на всичката жива помия. Уви, не могат всички да са нормални и адекватни.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 510d7eeeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всичко това произлиза от прекално нискатата им самооценка. За жалост така е в по-бедняшки общества като българското...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4dee5f41e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е аз още си нямам мъж и деца, но от сега се чудя какво ще направя, ако някога си имам мъж и деца, обичам си мъжа и случайно му видя телефона да си пише с друга, че много я обича или любовницата му ми чукне на вратата и си признае за тях, а най-много ме е страх мъжът да не ме остави, заради друга. И то не казвам "заради децата", мойте родители са разведени и нямам проблем с това. А защото ще съм живяла няколко години с един мъж, ще го обичам и вече ще трябва да се развеждаме и да остана сама. Ами и ако не си плаща никаква издръжка за децата и се чудя как да ги гледам. Много съм мислила какво да правя ако сама разбера, че има любовница: Нормално е да се разведем, но ще ме е страх да не остана сама след това и може да не казвам, че знам, но пък тогава той ще продължава. А ако му кажа и вдигна скандал, за да спре може да спре, но може и да реши, че вече не ме обича и да се разведем. Вече се чудя дали мъжете, които ходят по любовници обичат жена си и искат само секс от другата или вече не я обичат, че ако я обичат няма да му трябва друга жена.
Ето мислите на една глупава жена. На 22 съм, може пък още да ми е рано да мисля такива неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 42ca83c667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Обяснението е лесно. В България майчинските пари са 380 лв. След раждане жената поне година трябва даси е с детето, а и повече, ако няма кой да го гледа. Е, как с толкова малко пари може да се отглежда едно дете? Невъзможно е. И затова присъствието на мъжа ,който да помага в бюджета, е необходимост. Затова много жени търпят какво ли не, защото знаят, че в България сама жена , особено когато детето е още малко, не могат сами да се справят с издръжката. Виждала съм млада жена, българка с бебе в ръка да моли минувачите за 2 лева, за да може да си нахрани детето. Никога няма да я забравя. Това е реалността. Всичко останало са теоретични разсъждения.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a830452972
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами мъжете, които жвеят с жени, които не си гледат къщата и мъжа и пак не могат да я напуснат и много я обичат? Престанете със сексизма, слабохарактерността не е болест, която се предава само на хора от женски пол.
Аз имам много познати с истории, където не само,че търпи изневери, лошо отношение и липса на любов, ами дори ги издържат! Жената поне като търпи е или от страх или от безпаричие.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 11ed6b15b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Или от любов, номер 6. Познавам такива жени - той изневерява системно, тя знае, но си го прибира, готви му, плаща му дълговете от малката си заплата и го оправдава пред приятелки и пред родителите си. И мъже такива има много. И на тях им е гадно, това си е унижение и уронва мъжкото достойнство.

И мъже, и жени често го правят от ниско самочувствие. Имат нужда някой да ги обича, но мислят, че всеки друг ще ги изостави, а тази/този стои с тях, нищо че ги ползва за изтривалка. Мазохисти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d0dcb1875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Искам да кажа, че темата то е наистина доста добра! Жените, които са на принципа "бий ме, обичам те", са просто жалки и такива жени никога не биха могли да знаят какво е значението на думата независима.... Или пък такива, коитоса с човека заради детето, а даже самото то осъзнава, че няма енергия между мама и тати. Не е това начинът, страхът да останеш сам те кара да го правиш, а страхът е реалност, само и единствено със собствени усилия фейс 2 фейс се преодолява.Хората не може да ги промениш, ако те самите не осъзнават човешкатаси простотия, не оправдавам хората, които изневеряват! Изневеряват хората, които не знаят как да си получат сладостта със собствени усилия. Мисленето на Българина може да се промени само и единствено ако той го поиска.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a7d56b67b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:

Именно поради тази причина написах темата - да се промени мисленето на българите. Не може да има такова мислене в една европейска държава. То никъде не трябва да го има, но това е друга тема.

Много ми е гнусно да чета коментари на жени, които се примиряват с такива гаври. И тези хора ще учат децата си на това какво е семейство?
Просто е отвратително.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5886b952f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Имам приятел от 7 години. Обичам го много, но с огромна съвест се влюбвам в други, различни мъже. И имам нужда от мъжко внимание, от закачки, от флиртове. Не съм стигала до изневери. Просто тръпката ми към моя отдавна угасна. Вече е обич. Но имам нужда и от тази тръпка все пак. Част от природата и на жените е, не само на мъжете. Не мога да го подтискам. Истината е, че човекът като биологичен вид не е моногамен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9a0b55820f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13.
Човек, ако се остави да бъде животното, което е всъщност, значи човечеството се връща назад. Всичко изградено с толкова много кръв е забравено. Това селфиш мислине е пагубно.
Страх ме е, че след 20-30 години, ще отида до магазина да си купя един хляб за да не умра от глад, а някой ще ме пребие за удоволствие... а другите ще снимат и никой няма да ми помогне. О НЕ! какви ти 20 години? ! Това вече се случва в нашият съвременен свят!
Мила номер 13. Обуздай животното в теб. Все пак ти би трябвало да си човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker