Любовта пак се върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта пак се върна
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3944 пъти
И аз опрях до този сайт
все едно никога не съм подозирал, че ще се случи и на мен. Аз съм едно 30 годишно момче, което е оженено и имам един малък син на 6 години. Супер много обичам съпругата си, не съм и изневерявал и не мисля да го правя. Но съм отново влюбен, в една жена, която е бивша моя колежка. Работили сме заедно преди години, и знам, че тя също беше много влюбена в мен. От няколко години нямаме връзка.

При мен всичко се преобърна, заживях в чужбина, намерих съпругата си, родини се детенце, но наскоро тя пак се появи. И пак събуди в мен тези нежни чувства, които идват от сърцето. Знам, че е невъзможно, защото не искам да нараня съпругата си, но не мога да спра да я обичам. Като че ли бях замразил любовта си към нея с годините и понеже мислех, че няма да я видя повече почти я бях забравил.

Естествено с нея се разбрахме да останем само приятели, и като че ли за нея е така, но не и за мен. Мечтая за момента в който ще я видя и просто ще я гледам, и ще се радвам на момента. Толкова е изгаряща тази пуста любов, не мога да я забравя. Помогнете ми, ако можете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: ec2fae0ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си просто болен от любов. Единственният изход е да не я виждаш-казват, че Очи, които не се виждат се забравят. И другото, което е е по-добре за теб-тя да си има друг когото да обича. Всъщност да си има приятел, съпруг и т. н. малко им трябва на чувствата ти да се възродят отново и както виждам те вече са се възродили. Не те съветвам да изневериш на жена си-защото ще нараниш себе си даже и тя да не разбере. Друго-можеш мисленно да я сравняваш със съпругата си и да се уверяваш колко съпругата ти е по-добра във всичко и добре, че с нея си се срещнал в живота.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 470ec967cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо място трябва да осъзнаеш едно нещо - човек решава да живее с една жена, защото я обича, но спира да я желае по този начин по който ти желаеш другата, защото не може да желаеш нещо което имаш. Така сме устроени хората. В този смисъл, ако ролите бяха разменени, щеше да желаеш жена си, а не другата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc23010aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Брей колко хубаво звучи, само да не съм на мястото на съпругата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f76591487c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз може ли да попитам вие мъжете до колко годишни се имате за момчета?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0d6b3fb1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Супер много обичам съпругата си, не съм и изневерявал и не мисля да го правя. " Е, как да го разбираме това...!? Хем супер много обичаш нея, хем другата!? Не те съветвам да създаваш нова връзка, няма как да не нараниш и себе си и другите. Рано или късно ще страдаш. Запази хубавия спомен от старата връзка и продължавай живота си напред, защото намесят ли се чувства става лошо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 363c1d8612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Прави са хората, послушай 1. Иначе, ти си потвърждение на афишираното от мен мнение, че на 24 човек не е озрял за деца и семейство. Сега е време да плащаш за миналото и да се откажеш от любовта, или да се откажеш от постигнатото до сега. Не можеш да имаш и двете, а емоционалната измяна за жената е по-лоша от физическата. Ако си мислиш, че не изневеряваш, защото си държиш пениса в гащите, грешиш!
Аз бих усетила, ако мъжът ми обича друга и бих се разделила с него, секс за една нощ бих простила!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e4c33db5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 - доста глупаво според мен! Любовта е нещо което не се контролира, докато секса за една нощ, е въпрос на приоритети!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 363c1d8612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами да, правилно 7. Но любовта значи край на една връзка и начало на друга, докато сексът за една нощ нищо не значи

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e4c33db5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   от 7: не съм съгласен с теб! Не мисля, че липсата на любовта е край на една връзка! Любовта в повечето си случаи, не продължава чак толкова дълго, съпоставена с продължителността на човешкият живот! Какво означава това - постоянно да сменяме партньорите си ли? В една връзка има много по - важни неща от любовта и те дори са много по - висши от нея, въпрос на духовно развитие! Разбира се, тези неща се грдят взаимно и ако те не са градени, това вече е друго нещо! Сексът за една нощ значи много - едно от тях е липсата на уважение и самоуважение... както и на искрена и чиста любов... май тези нща звучат смешно днес!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 363c1d8612
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, поне си искрен и имаш мнение. Не съм съгласна обаче. Аз имам нужда от любов и ако мъжът ми обича друга, той е свободен да бъде с нея.
Имам много дълга връзка и много се обичаме. Не мога да си представя, че той ще изпитва това с друга, ще дойде при мен (да кажем, защото съм негова съпруга) и ще бъде същото.
Не сме още женени, но ако разбера, че обича друга, ще предпочета да се разделим като приятели, без вина и скандали. Не искам някой да е с мен по задължение, заради децата, апартаменти и т. н. - тези неща може и така да си ги имаме заедно, но не мога да си лягам нощем до мъж, който обича друга.
Понякога се опитвам да си го представя как е сексуално с друга някаква случайна и - не ме наранява това. Това е моята граница. Не искам да знам, ако е кръшнал за една вечер, но ако не ме обича вече, нека се разберем по друг начин.
Разбира се, това е фиктивно. Нито съм омъжена за него, нито нищо, но сме лудо влюбени вече... забравих колко години, почти десетилетие. И да разбера, че ми е кръшнал с някоя лека жена за една вечер, ще остана с него. Ако разбера, че има друга любима, с която споделя, люби се, обожава - това за мен е краят.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e4c33db5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мисля, че те разбрах какво искаш да кажеш и те разбирам! Общо взето и двете неща са неприятни! Просто искам да кажа, че за едното няма вина, а за другото тя е факт. Когато няма вина, няма какво да се прощава! Може би твърде буквално съм възприел написаното, за което се извинявам!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 363c1d8612
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, това е вечната дилема, едва ли има отговор на въпроса. Редно е всеки да си постави някакви граници, да знае какво иска. Всички искаме да имаме влюбени и вярни партньори, но реалността е друга. Аз като жена не мога да си представя да съм с друг. Влюбена съм и си мечтая за него, дори, когато обстоятелствата ни разделят физически.
В такива моменти си мисля за неговата мъжка природа и подозирам, че може да бъде изкушен. Да, със силата на волята може да се противопостави, но се питам, дали това е толкова важно за мен, когато той пак е с мен, влюбен и всеотдаен като преди. Вярвам му, не искам да го следя като някаква мечка стръвница.
Ако разбера, че все пак е спал някога някъде с друга за една вечер, не чувствам болка. Странно.
Ако разбера обаче, че мечтае за друга, докато ТРЯБВА да е с мен - да кажем, защото имаме брак, деца и т. н., това би бил за мен краят. Защо?
Ами всеки има нужда от любов. Аз вярвам в нея, защото я живея днес и сега и ако утре я няма, ако друга е заела мястото в сърцето ми, аз не искам да живея така. Заслужавам да бъда любима. Той заслужава да бъде любим.
А другото - ако имаш деца, апартаменти и брак, винаги можеш да се разбереш за децата, те си са общи и за цял живот - не искам децата ми да ме виждат един ден как се карам с баща им, как го обиждам и обратното!, за апртамента, за материалното, но брак без любов, обич, приятелство и със студено легло и сърце, не искам.
Можем да спорим за вината, но според мен вина няма.

Мъжете са слабият пол, според мен, що се отнася до сексуалното, готова съм да простя тази слабост, както съм готова да простя това, че пуши да кажем (за второто се караме, защото не искам да се разбоелее).

Да се влюби в друга, пак съм готова да простя, защото, както казваш - вина тук няма. Вина в любовта няма и ако има, то тя е в двамата. Аз първо трябва да съм оставила сърцето му празно, за да има място там другата, нали? Затова бих „простила“, дори бих ? подала ръка и пожелала щастие с него, защото като обичаш някого, а аз го обичам, искаш той да е щастлив...

Но това е само теория, ще ме убие вътрешно, ако той би се влюбил в друга, затова давам всичко от себе си, за да изпълня и сърцето му, и леглото му, и мислите му, и мечтите му. Винаги ще го обичам, никога няма да го мразя, каквото и да стори, защото никой и никога не може да ми вземе прекрасните години, прекарани заедно, ако имаме деца, ще са деца, направени с и в любов. Искам и с любов да ги отгледаме - заедно или разделени, но никога не искам да се мразим, да се караме, обвиняваме, да има лоши чувства между нас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f544a0bc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Браво на номер 3 много добре е написал ;]...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00230e90e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пак съм аз, добре
30 годишен мъж съм, зрял, и мисля, че сте прави. Просто имам някаква илюзия с която живея за нея. Не, че не обичам жената до себе си. Но в мечтите си се виждам заедно с тази жена, сънувам я, бленувам я, но сигурно ако съм с нея, ще искам да не се е случвало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker