Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2113 пъти
Здравейте! Прочетох доста теми, докато се реша да пиша. Надявам се да не ме съдите. Просто искам да споделя с Вас историята си и да получа безпристрастни отговори.
Наскоро преживях раздяла (преди около месец и половина) след връзка около 1 година.

Ще започна малко по-отдалеч, за да Ви стане по-ясна картината.
С въпросният мъж имаме неангажиращи сексуални контакти около 2 години преди той да се реши да бъде с мен. В началото, когато се разбра, че ме заедно (понеже живеем в малък град) доста хора ми казаха, че това между нас няма да продължи дълго и че правя доста голяма грешка (тъй като, както казах живеем в малък град и на него му се носи така да нарека свата на голям женкар, който постоянно е замесен с някоя или няколко). Казах му своите опасения, но той ме увери, че хората само говорят и да гледам, как се държи с мен. Наистина се държеше много мило с мен и аз му отдадох цялото си доверие. Имали сме своите пререкания, защото аз съм темпераметна.
Отдадох му цялото си време. Той беше мисълта, с която лягах и с която ставах. Доста бързо се случи, че ме запозна с приятелите си и с родителите си ( с които всъщност съм се виждала 2 пъти в тях в присъствието на негови приятели) при което колкото и пъти те да се опитваха да ме заговорят той им казваше "оставете сега момичето, тя се притеснява" което изобщо не беше така. Исках да общувам с тях и те да ме харесат.
През цялото време се прибирахме в нас и заспивахме заедно. В една нормална вечер, като всяка друга. Той ме взе от работа, направихме и вечеря и седнахме да гледаме телевизия. Бях доста изморена след 11часова работна смяна, не бях го виждала през целия ден и исках вниманието му, да ме гушне, да ме целуне. Но той седеше на телефона. Не казах нищо, въпреки, че ми беше кофти. Не исках едва ли не да го карам да ми обръща внимание, след като той не иска, все едно е изпросено. Седях, гледах телевизия и в един момент посегнах към масата да взема чашата си и го видях, как се смути. Погледна ме и каза "Сега разсърди ли се" при което разбрах че има нещо. Оказа, се че момиче му е писало, за което той нямаше да ми каже и се издаде сам, защото аз наистина не бях видяла нищо. Показа ми съобщението, което беше от рода на "Какво правиш, нещо интересно в града" Да нищо особено, но той е човек, който не си трие чатовете (не даваше и аз да трия своите), но с въпросното момиче нямаше никакъв чат, което ме озадачи и го попитах. Излезе с думите, не съм я виждал от 2 години и прочие. Стана ми криво, но реших да не засягам темата. След малко обаче той почна да се държи сърдито, при което го попитах не следва ли аз да се сърдя, не ти.. все пак не са писали на мен и тогава дойде кулминацията.. Започна да ми се кара, как не съм била доволна от работата си, мрънкала съм от нея, натоварвала съм го (имайки предвид, че винаги когато съм говорила за работата си той ме е подкрепял за всичко и много пъти сам ме е карал да си търся друга, защото на тази се измарям много и ме ползват като момичето за всичко). Скарахме се, разплаках се, че ми говори така и той прекрати темата, като легна да спи с думите : Не е виновен чата, какво на мен никоя не може да ми пише ли (може и да греша, но като човек със сериозна приятелка не смятам за редно разни момиченца да те закачат).
На сутринта всичко беше нормално, целунахме се, закара ме на работа и така.. Вечерта, каза че от утре започват на 12часови смени и ще спи в тях, защото ако е в нас трябва да става по-рано да се прибира и оправя. И така няколко дни спеше в тях, идваше за по 1 час при мен, в който не говореше, беше изморен и не засягахме темата, но мен това много ме натоварваше (да отбележа, че през тези дни телефонът му през цялото време седеше с якето, а той определено не е човек, който не си гледа телефона нон-стоп.
Както казах и по-горе аз съм темпераментен човек и когато нещата не са наред не мога да седя спокойно и да чакам бурята да отмине. Попитах го искали време, ако трябва да се разделим за няколко дни или седмици. Предстоеше му да заминава на обучение 6 месеца в друг град, та го попитах ако иска да мине и това време и като се върне да видим, дали нещата ще се подредят. Той категорично ми отказа, но продължаваше да се държи студено. Да, на следващия ден ми каза, че иска да се разделим не издържал.. Не можех да го повярвам, исках да поговорим очи в очи, като големи хора и да се разберем. Е да, ама той щял да реши кога, не можело да стане сега, защото аз съм си наумила, че трябва на момента, когато той кажел тогава. Минаха дни, в които не се виждахме.. И реших една сутрита да ида до тях и да говорим. Обадих му се, че съм пред тях да слезе, оказа че не бил в тях, имал работа, нямал време да се занимава с моите драми. Да се прибера щял да ме потърси. И така до следващите няколко дни. Побърках се от мисли и рев и реших че не мога повече и трябва да се изясним, а не да се крие и бяга. Отново отидох до тях, той слезе ядосан, че пак съм си наумила, че трябва да стане на момента. Молих го, плаках, обясних му че го обичам, че не мога без него, а той седеше студен и ми повтаряше можеш, можеш. Казах му, че след, като толкова го натоварвам, като му споделям няма да го правя (въпреки, че нали двама души са заедно в добро и лошо и ако с него не споделя, то с кого.. ) Но той не искаше и да чуе. Не трепна пред молбите ми, пред сълзите ми, дори не ми даде да го докосна. Остави ме пред нас и тръгна.
Тогава направих голяма глупост да се нагълтам с лекарства, за да спре да боли (моля ви не ме обвинявайте). Обаче после осъзнах, какво правя и какво бих принила на семейство си. Уплаших се и му звъннах. Той дойде и започна да крещи, да ме тика, псува и обижда как съм щяла да му сисипя живота. Заведе ме в болница, след което ме транспортираха в друга за няколко дни да съм под наблюдение. През тези дни родителите ми се побъркаха с мен (много съжалявам за постъпката си и че им го причиних). През тези дни ми се обаждаше и ме питаше : "Как си физически, емоциално не ме интересува". Излязох от болницата и родителите ми, категорично ми забраниха да го търся. Е да, ама издържах няколко дни и му звъннах той ми каза, че ще се видим когато се успокоя и всичко мине. Прибрах се вкъщи говорихме отново и той ми каза, че може да се чуваме, да го питам как е и т. н. Наивната аз повярвах, че може да се върне. Но той само ме залъгваше може да се видим, но не сега, след време. Хем отговаряше, хем не. Нямало да се съберем дори и да се видим. Осъзнах, че просто си оставя вратички за след време...
Човек, който ми каза че не е обичал никоя друга така, че не съм знаела какво му коствало да се дистанцира от мен за 2 дни се върна към старото си аз, започна да излиза, започнал е да пише с много. Дори пред приятели е коментирал, че която и да падне, няма да я върне...
Да направих голяма глупост, но възможно ли е да знаеш, че някой е направил това и че сега е сам и страда и да го блокираш отвсякъде, да продължиш толкова лесно, все едно нищо не е станало? Дали не е имал някоя и просто да чакаше удобен момент? Колкото и да съм го ядосала и отблъснала с това, което направих голямата му любов ще се изпари ли за 2 дни и така лесно да ме затрие, все едно никога не съм била част от живота му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d3d3aa10a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Минавам през абсолютно същото в момента.. Години и от нищото бум... За съжаление не знам и аз как да постъпя, само знам че ако той иска да е с мен ще се върне.. Същото важи и за теб. Ако си чиста пред себе си, значи не си виновна ти за края на връзката! А той!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: de3114bf45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами те хората са ти го казали-че е женкар. Няма дим без огън. Защо не си ги чула? Той може и да се е опитал да е моногамен -само с теб, но явно не е издържал да живее против природата си. А и защо щом той не те иска, ти правиш опити да го принудиш от страх да не се самоубиеш, да се върне при теб. Ти от страх ли искаш той да живее с теб, или от обич? Запомни, че насила хубост не става. Ако той не иска да е с теб, няма да бъде. Пусни го да си ходи и продължи напред. И никога не прави повече подобни постъпки -никой няма да живее с теб от страх, че ще се самоубиеш. Не се създава сериозна връзка на тази основа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 721e5d5075
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази тема е идентична с темата "Обичал ли ме е някога".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bcfa875c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О миличка. Много са такива. Това са едни жалки оправдания да прекратиш връзка. Дали е имало друго момиче, дали просто му е омръзнало, просто можем и аз и ги да гадаем, само той си знае, а надали ще каже и реална причина. Знам че сега ти е трудно, търсиш надежда, търсиш грешки в себе си, но спри! Лесно е на думи знам. Не чакай да минава време, то не лекува. Започни да действаш. Излизай, заеми се с други занимания, разнообразявай се, поглези се и така докато не разбереш, че никоя жена, особено ТИ, не заслужава да се чувства така. Ти вина нямаш. Явно това не е човекът за теб. Мъжете са такива, след време пак ще дойде, защото може би никоя няма да го иска и той ще се надява пак ти да го вземеш, винаги се връщат мъжете, които действат като "твоя". Но ако си глупава го приеми. Остави го да си живее живота добре, но ти своя го живей много по-добре! Щастието о положителните емоции са ключ към всичко. Погледни дълбоко в себе си и ще намериш положителното. Това е моят съвет!
Пожелавам ти много много късмет, щастие и помни че за всяка една от нас има един мъж, който ни очаква, а ние го караме да чака повече, като си губим времето с разни индивиди наречени "истински и правилен мъж ".

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10dd9395fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората са били прави като са ти говорили предварително. Проблема не е в това как се отнася с теб, а просто подобен тип човек не може да го е грижа за някой друг освен себе си. При положение че единствено използва жените за секс, защо ти хрумна че е способен на някакви чувства към когото и да било ? Никога не те е обичал, нито пък ще те заобича. Имал е някаква временна фикс идея, или чисто и просто те е използвал да начетка здраво егото си, че се е превърнал в незаменим за някоя от жените с които е спал. Вероятно се е пробвал да се събира и с други, ти си просто първата която е лапнала въдицата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5f80b9101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момичеее, къде ти е ума??? Сама виждаш, не напразно му се носи слава на женкар. Явно бързо му омръзва. Направо се почерпи, че си се отървала от тоя мухльо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a5086f8870
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте!
Благодаря Ви изключително много за отговорите.
Благодаря Ви,че не ме осъдихте за постъпката ми (съжалявам, за слабостта,която проявих тогава, въпреки че не мога да върна времето назад).


От авторката

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0ee23f19c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поредната мъжка .....
Потърси си друг.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a5086f8870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката:
Знам,че не трябва да ровя в миналото. След всичко това не знам дали изпитвам вече обич или само болка. Изплуват ми само въпроси, хиляди въпроси..
Ако беше дошъл да ми каже в очите не те обичам вече, сякаш щях да го разбера. Но така да ме обвинява..
Не мога да разбера най-вече това,че дори на приятелите си не каза,че сме се разделили (разбраха от ме). Те също бяха много учудени, говорили са с него, но той се е правел дори че не ги чува. Към днешна дата не им е казал нищо за мен. Държи се все едно никога не съм съществувала. Радва се на живота, забавлява се (пожелавам му щастие разбира се), но ми е обидно, че този който имаше такива грандиозни планове с мен просто изчезна ..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10dd9395fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, казах го веднъж, ще ти го кажа отново. Не е спрял да те обича изведнъж, просто никога не те е обичал. Всичките грандиозни планове са били прах в очите, неща които говори за да изглежда сериозен и страхотен. Същото което прави когато сваля някоя мадама с цел да спи с нея - лъжи. Просто в случая целта му е била друга, сигурно няма да разбереш каква, не ти и трябва. Единственото което трябва да ти е ясно е че обич и общи планове от негова страна не е имало. Затова и сега се държи все едно не съществуваш, защото за него тези неща не са били реални. Стига си се самонавивала че можеш да го разбереш, този човек не работи по същия начин както теб. За него чувства не съществуват, само ползи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 721e5d5075
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знам, че не трябва да ровя в миналото.
Като знаеш, спри да го правиш! Не е длъжен да информира ни приятели, ни никого за личния си живот. Няма никакво значение дали е казал на приятелите си или не. Боли те, но продължаваш да чоплиш раната, така няма да зарасне. По-добре си вземи урок и си направи изводи, че не трябва да вярваш на всичко, което ти се казва. Както и да поставяш себе си в центъра на живота си, не някой друг. Помисли трябва ли да се терзаеш заради някой, на когото не му пука за теб?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c76a4a0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:
А дали не съм давала прекалено много, дали не съм се радвала за него и да смятам,че той няма да си тръгне? Дали не съм задушила? Дали не съм смятала,че ако се съгласяваш с него той ще остане с мен ? Дали не съм си позволили да играя мъжката роля в отношенията ни и с това да съм го отблъснала?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1bc6d9dd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Този гадняр си играе с теб, не виждаш ли, че е слуга на дявола и няма нищо добро и истинско в него достойно за уважение.

Господ, има истински мъж за теб и е въпрос на време да го срещнеш.

Един ден ще се питаш, как си могла да бъдеш с този боклук.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10dd9395fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да авторке, ти си виновна за всичко. За измирането на динозаврите също. Любопитно ми е едно обаче - какво толкова намираш в някой, който използва хората и изобщо не му пука за никого, теб включително. Защото явно си си навила нещо в акъла и си обсебена от него. Та какво, адски красив ли е, добър в леглото или просто те е карал да се чувстваш прекрасно с лъжите си ?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db17458b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Добре, де - ти винаги ли така мислиш да решаваш проблема - при скарване и - "искаш ли да се разделим"? И сигурно не е било за първи път, та чак и до опит за самоубийство си стигнала...
Виж сега - хората, дори и преките участници - възприемаме ситуациите различно. Помисли си дали няма и друга гледна точка, освен твоята.
Това, че си емоционална не е оправдание, по-скоро показва, че си импулсивна и не се замисляш как другите са погледнали на ситуацията.
И имай предвид, че това ще ти се случва и в бъдеще ако не го осъзнаеш.

Накрая само ще кажа, че съм имал връзки с такива като теб. Накрая ти писва и решаваш, че наистина искаш да се разделите. Той - за разлика от теб явно е решителен и не се поддава на емоционален шантаж.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c76a4a0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 15 : Не, не си решавам така проблемите! Но като даваш всичко от себе си, като домакиня, като жена, преживяваш проблемите му заедно с него в един момент ти се иска и човекът до теб да разбере твоите или греша ?
Не може да обвиняваш другия, че бил сприхав и трябва да се промени, а това че ти си затворен човек хората около теб (в това число и семейството ти) трябва да гадаят кога, какво ти има другия трябва да го приеме, просто защото ти си такъв човек.. Хората или се приемат с недостатъците си или прекратяват нормално отношенията с необходимите аргументи.
Мисля, че е малко несеризоно да твърдиш "имал съм връзки с такива, като теб" при положение, че изобщо не ме познаваш. 20 изречение за конкретна ситуация, едва ли служат да разбереш, какъв човек съм.
Както написаха останалите, той явно не ме е обичал никога. И да, може би бях обсебена от него, защото красивите думи те карат да летиш и когато един подобен "шамар" те тресне право в сърцето търсиш отговори и не може да повярваш, че милия партьор с когото до вчера всичко бе прекрасно ти изсипа една кофа с обиди, без да е показвал че има нещо притеснително.
Аз съм човек, който би дал всичко половинката му да се чувства добре (и многократно съм чувала ти правиш всичко,за което съм мечтал..) Искам нормални мили отношения, явно с него не мога да имам такива.
Ако и ти си такъв (който иска "спокойствие" а 2 дни след раздяла с голямата любов казваш "която и да дойде няма да я върна") най-добре човек, като мен да никога да не среща повече такива като вас. Позволявам си да го напиша, понеже твърдиш, че си бил с такива като мен. Ако това ви е решителността, благодаря!
Ще спра до тук, защото мога да напиша много, а не смятам че има смисъл вече.
Когато в един момент се измориш да гадаеш най-логичното нещо е да попиташ отсрещния какво става, когато за отговор получиш "нищо" и това продължи няколко дни с добавено към това изключително безразлично отношение се питаш не е ли по-добре да се разделим или отново греша ?
Естетсвено, че всеки има различна гледна точка. Аз не казвам ето моята е права. Изразявам нешата,както аз ги виждам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c76a4a0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 14 : Може би си прав/права - явно бях обсебена от един несъществуващ образ. Не можех да приема, че лошото му отношение е точно той самият. Явно си бях навила, че мога да променя "женкаря", като го обичам много.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10dd9395fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От №14 - не си първата, нито ще си последната която е повярвала че може да промени някой. Единствените които можем да променим обаче е самите себе си. Женкар пък е хептен невъзможна задача, защото те романтични чувства не изпитват, съответно предпоставките да искат сами да се променят изобщо ги няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 877a67a8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Защо се подлагате на такива неща заради някой си? Заради красотата му ли? Такива търсят точно лесно податливи и наивни жени, за да могат спокойно да ги мамят зад гърба им. Няма любов, няма голяма мистерия, това е. Такива с всяка са едни и същи, докато им върви номера. Нека да ти е за урок-женкар не се променя и не вярвай на приказки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01ec32b39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Понякога ми е трудно да разбера жени като теб. Влагате цялата си енергия в мъжа до себе си, сякаш е последен на тази планета. Припкате като овчици след него, съгласявате му се за всичко, кротувате му, дори когато си пише с друга и на следващия ден решава, видиш ли, че ще си спял у "тях". Наистина ли сте толкова наивни или просто отказвате да видите истината? Съжалявам, обаче и аз да бях мъж, един толкова зависим от мен човек ще ме оттегчи и в един момент ще почна да се държа грубо към него. Тъй като ще е загубил моето уважение, пък какво да говорим за чувства.
Може би търсиш любовта на грешното място, може пък и да има такива мъже, на които не им пречи постоянното обгрижване и обсебване от персоната им. Но според мен трябва да пазиш достойнството си отсега нататък. Как си могла така да се унижаваш? Той като ти кажел кога ще се разделите - тогава?!Този не го търси и не се надявай той да се потърси отново. Не мисли какво да направиш, за да го върнеш, защото щастлив край във вашата история няма да има.
Затвори тази страница, вземи си уроците и продължи напред. Виждай се с приятели и си забрани да говориш за него с тях, намери си ново хоби и вдъхновение, в което да си вложиш страст и да те държи ангажирана. Започни да се цениш повече и животът ще започне да ти се вижда много по-приятен, а този човек - лош спомен от миналото.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db17458b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От номер 15 - съжалявам, ако съм те обидил, не ми беше това целта.
От разказа ти останах с впечатление, че той е започнал да се държи така, когато вече е взел решение да се разделите. За предния период не казваш нищо лошо - напротив - описваш човек, който явно те е обичал и те е направил част от живота си.

Понеже явно те е впечатливо - да съм имал връзки, в които често са ме питали "искаш ли да се разделим" по най-незначителни поводи. След няколко такива въпроса - започвам да искам и след още 1-2 - съм го правил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c76a4a0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката:
Номер 15 общо взето винаги е бил прикрит, доста често се налагаше да гадая, кога какво му има. Странното му отношение, чата (за който той сам се издъни), решението изведнъж да спи в тях бяха преди да се разделим.
След раздялата се опита да си остави вратички, ако нещо .. сещаш се предполагам.. Но след случилото си не му се иска да се занинава за секс от време на време, както обикновено процедира

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker