Защо са харесвани изкуствените жени ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо са харесвани изкуствените жени ?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2622 пъти
Не обобщавам всички мъже, но бих казала една голяма част от мъжете харесват изкуствените жени. Подиграват се коя била със силикон, коя мигли имала, трета устни си направила. Твърдят, че не си падат по кифли, но когато някоя такава качи нещо се счупват да лайкват и да коментират. Ако пък видят такава мацка на живо се правят на клоуни и се чудят как да и направят впечатление. Защо ние обикновените жени/ момичета биваме подценявани? За нас не се правят жестове, няма толкова внимание и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70d523b8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е мода, наложена от мутрите по мутренските времена. Надявам се да отмине.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2b4a1a3b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива са харесвани от повърхностни мъже, а днес повечето хора са такива. Затова и подобни жени са по-харесвани. Но не се притеснявай, на теб не ти трябва всички да е харесват, а само един, но правилния. Някой ден ще го откриеш и ще ти все едно коя кифла колко внимание е получила.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ac567078ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Как някои хора още не разбират, че красотата винаги е била и ще бъде инструмент за една жена. Някои умни жени го разбират отлично и го използват в своя полза, други се жалват в Интернет, как не получавали внимание. Разбира се и аз не съм почитателка на изкуствената красота, но това не значи, че не можеш да получиш същия ефект по естествен път.
Използвам силното си женско присъствие във всяка ситуация и тогава всичко се случва много по лесно. Мъжете харесват сексапилни и красиви жени,които излъчват увереност сила. Никой не търси жена, която да съжалява, а любима, която да боготвори. Моя съвет към теб е да обгърнеш женстеността си, а не да бягаш от нея. Родила си се жена, бъди нейната най-добра версия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2b4a1a3b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, номер 3. Да приличаш на задник в устата е много естестично.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ac567078ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   До номер 4 от номер 3

Напомпаните със хиалурон устни също не ги одобрявам. Но това не означава, че жената не може да постигне същия примамващ вид на устните като първо ги хидратира, сложи подходящ контур и червило за завършек.

Една истинска изкусителка успява да излъчва секс и да е атрактивна и едновременно с това естествена и чаровна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7be05cffae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки си има вкус и за всеки влак си има пътници. Някои мъже харесват такива жени, други - не. То, разбира се, зависи и от самите корекции, защото някои от тях разкрасяват дадена жена (друг е въпросът кой одобрява подобни намеси и кой не ги одобрява), а други правят "притежателката" им да изглежда като трагикомична карикатура. Да, мода е. Харесвана от едни и заклеймявана от други. Свят шарен!
Но за едно не си права! Не е вярно, че ние "обикновените" жени не получаваме жестове! Аз нямам нито една естетична корекция по тялото си, но всички мъже, които са се опитвали да привлекат вниманието ми, са ми правили жестове по един или друг начин. Това не е до наличието или липсата на корекции. Това е до хората, които участват в играта и зависи както от мъжа, така и от жената, която е насреща му. Най-малкото тя е тази, която отсява с кого ще се занимава и с кого не! Тя е тази, която привлича или отблъсква определен тип мъже с определеното им поведение. Границите се поставят и от двете страни. Заради това говорим за ВЗАИМОотношения, защото в този процес има взаимност.
Така че съветът ми е не да гледаш в чуждата паничка, а да се замислиш над себе си. Успех и бъди щастлива! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 137d54658f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и имам теория по този въпрос, пък мъжете да кажат дали съм на прав път.

Такива жени просто моментално навеждат на мисли за секс. Цялата им визия предполага, че предназначението им е за секс. А щом те се представят така, значи това и търсят и предлагат. Едно ходещо предложение за секс.

Разбира се, тяхната визия аксентира всичко, което е сексуално - големите гърди, плътните устни, дългите коси, тъмните мигли, тесните рокли - всичко е секс, секс, секс. Един мъж, като види такава жена, просто не може веднага да не си помисли за секс, защото всичко у тази жена сочи на там и зове първичното у мъжа.

Така че според мен е напълно нормално такива жени да правят впечатление. Дали правят такова на ниво "тая искам да я опъна" или минават и в ентусиазъм за връзка, вече си зависи от мъжа. Повечето просто виждат секс, някои сигурно биха взели такава жена за трофей, други сигурно и за връзка се замечтават.

А иначе, хубавите жени хващат окото и без никакъв грим и корекции.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 445937e25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз съм мъж и не се заглеждам по такива жени, нито моите приятели.
Но можеби само моето обкръжение е такова, и не мога да слагам всички под общ знаменател.
Като художник по професия (както и повечето ми приятели) не виждаме нищо естетично в изкуствените напомпани чалга-малга кифли.
Онзи ден гледах интервю със Сузанита... Да не обиждам детето, ама прилича на някой анимационен герой в лицето.
Някои жени така й не схванаха що е "естетична хирургия". За тях това значи огромни джуки, нос като на Майкъл Джексън и гърди като дини (и като големина, и като форма).
За всеки влак си има пътници. Празноглави мутри със силиконови миски. Нормални мъже с красиви жени.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c830fff56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не си права. Такива кифли ходят само със селяндури и чичковци, защото мъжете не ги харесваме, а ако теб не те харесва някой то то е заради грозотата и липсата ти на етикет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 222e6c2109
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 7, мъж съм, вече в зрелите си години (40 ), доста видял и експериментирал.

Права сте, донякъде, но трябва да направим едно важно уточнение: това, което описвате, важи за елементарните, първосигналните мъже. На мен подобно "предложение за секс" ми изглежда просташко и ме отвращава... Все едно при Вас да дойде някой надут, зализан пуяк и да Ви изкрещи като на глуха и малоумна: "ХАЙДЕ ДА СЕ ЧУКАМЕ!"
Да не говорим, че жени, които са си оскубали веждите до 0, а после са ги изрисували отгоре с молив, будят у мен едновременно насмешка и съжаление (главно заради интелектуалното и духовното им ниво...). Също такива, които така са се напудрили и намазали, че по кожата им няма нито точица, нито пъпчица, нито косъмче, все едно е пластмасова отливка... Или са си боядисали и направили косите в някакви неестествени (но "съвършени", според тях...) цветове и форми....

По ирония на съдбата буквално вчера случайно попаднах на снимката на една такава, снимана от моя позната фотографка. Писах отдолу коментар от сорта: "Това човек ли е или е от пластмаса? Ама Сериозно?". След няма и 5 мин. моята позната ми се обади с молба да махна коментара, понеже оная ѝ е клиентка и го гледала (явно си кибичи по цял ден в профила и очаква "лайкове"...) - вероятно ѝ е звъннала по телефона. Питах моята позната дали не мога да ѝ поставя поне една плачуща оценка, тя ми отказа. Отказа дори да ѝ напиша притчата за един Дзен-учотел и ученика му, който сериозно предобрил градината, в опита си да я направи съвършена...
В интерес на истината, наистина първоначално помислих въпросната "дама" за манекен от витрина, само очите ѝ ме усъмниха, че ми се сториха подозрително реалистични... Иначе всичко останало - кожа, устни, коса, изглеждаха 100% пластмасови!
Питах фотографката каква е тая, "Ами някаква плейбойка!" беше отговорът. И сега, като прочетох коментарът Ви, веднага ми светна връзката. Ясно защо се е издокарала така... :)

Ако се замисля какво мен би ме провокирало за секс, хм.. ами бих казал - нищо външно и "акцентирано" (Все пак не сме малоумни, нали? За да ни "подсказват" толкова директно...). За мен "фаталната жена" е преди всичко изкусителка, с въображение... Такава, която би те вкарала в някакъв едновременно интелектуален и сексуален капан, който за теб е изненада и влизаш в него без изобщо да се усетиш... Примерно тиха е, с нищо не блести, държи се мило... обаче е добър психолог и успява веднага да се ориентира за какво ти копнее душата... Или успява със сладки приказки да те омае колко е готина, и колко си готин ти всъщност, и как чудесно разбира правилата на живота, но и намеква, че специално за тебе би направила изключение от принципите си, и т.н. и т.н. Както казва един приятел: "Първо трябва да ме нае..е в мозъка, а после и отдолу..."

Та всеки с нивото си. Конкретно по темета - за мен подобни "изкуствени" жени са абсолютна гнус и отврат, ако трябва да бъда честен. Един вид - обида за интелекта и за мъжествеността ми...
Да не говорим как си представям, че вагините им бъкат от известни и неизвестни микроорганизми, че в главите им, под пластмасовата обвивка, е космически вакуум и т.н. и т.н. :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b2ce21389f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Напълно подкрепям номер 7.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5570db4b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извън темата са повечето отговори.
Не говори за хубави жени
но за грозно и отчаяно украсени:
грим, червило, джуки, силикони итн.
Нещата за които се оплаква всички #nicegirls

Отговорът е "за едно чукане".
В секса, за разлика от връзка,
почти всичките искат да опитат нещо различно.
Също, евтино гримирани жени са като покана за секс.
Разбира се че много мъже са идиоти
и преди да го разберат си влизат във връзка с такива кифли
обаче много често това бил единственият избор.
Авторке ти какво си опитала?
Флиртувала ли си с някого?
Имаше ли докосване? Било ли директно
или само с намеци от твоята представа за "комуникация"?
Направи си ти първата стъпка. Ай малко, 21 век.
Ако не, поне не бъди от жените които наричат к**ви
тия дето имат смелост да го направят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d12931c864
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз не познавам мъже, които да харесват такива жени. Някои им обръщат внимание, да, но не защото ги харесват. Това е защото курвите са лесни. Не ни се занимава със разни игрички на флиртове и обръщане на внимание, подаряване на цветя и тн.. Мързеливи сме в свалянето и повечето от нас не искат да задълбочават. Особено ако става въпрос за млади мъже.

Съжалявам, това е истината. Иначе на мен лично ми се повръща от такива. Както и на хората около мен. Има обаче и един биологичен факт. Такива жени или по-точно тяхната простотия предизвикват отделянето на свободен тестостерон у мъжа. Супер много дразнят с тъпотията си и пластмасовото си излъчване. Иде ти или да ги биеш, или да ги чукаш зверски.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4231638f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хахаха сега сред коментарите мярнах някъде за нарисуваните вежди. Това винаги ми е оправяло деня. Колкото и скапан ден да съм имал, ако видя такива вежди, ми се оправя деня. Така и не разбрах каква е логиката да си оскубеш веждите изцяло, като след това ще ги нарисуваш. Хахаха Оф, не мога.

А джуките предизвикват в мен отвращение и тъга, че народа масово изпростя. И това така и не го разбрах - как може да има толкова кухи жени, които си мислят, че това е красиво. Че и на операция да се подлагат, че и пари да дават. При това не са много малко. Зорлям да се загрозяваш, не разбирам логиката. И разбира се, джуките често са придружени с поглед тип "аз съм ебах ти яката мацка с тия джуки, аз съм над всички вас". Да плача ли, да се смея ли, не знам.

Мен такива жени не само не ме възбуждат, но отвраащват. Така че номер 7 е права, но само за тия, които и те са на нивото на кифлите. Подобните се привличат все пак.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 11e8945dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   На мен пък много ме отблъсква това все да се плюе нещо по жените.

Изкуствени били. Други пък изобщо не се поддържали. Едни били много мързеливи, други пък кариеристки. А как пък можело да има такива, които не искат да са майки. А как пък бременни и майки ще имат "наглостта" да очакват да им се отстъпва място някъде, да им се прави път.

Е такива като номер10 много лошо впечатление ми правят. Вика "явно си кибичи по цял ден в профила и очаква "лайкове"". А ти какво - кибичиш в мрежите и гледаш на коя да напишеш някакъв подигравателен и изобщо негативен коментар.
Щом не ти харесва, толкова ли не можеш просто да подминеш? Не осъзнаваш ли, че всички тези хора имат душа, имат чувства?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1a6d4d7454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе и аз това се чудя. Но пък като им видя коментарите, че масово са от някакви загорели и неграмотни чичковци, се радвам,че към мен няма чак такъв интерес :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e24acf90d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   А защо вие жените харесвате мускулестите, добре облечените мъже и тези с хубава кола? Защо предпочитате мъж с добра работа и собствено жилище? Защо не загледаде обикновените мъже - ниските, дебелите, тези носещи обикновени дрехи и живеещи при мама и тате? Само питам въпрос и отговор не искам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 562f4c80e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мога да говоря лично за себе си.

Не понасям джуки, не понасям силиконови бомби, не понасям нарисувани вежди. Толерирам грим, но в малки/незабележими количества. Предизвикателните облекла са окей, даже привлекателни, до момента, в който не се превърнат в курвенски.

За мен натуралната красота е далеч по-привлекателна. И усмивката!

Наистина не доумявам как хората намират изкусвените жени атрактивни. Each to their own I guess...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 74b12eda44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Виж, това че си чула един тип мъже да плюят такива жени, а после друг тип мъже да им лайкват снимките, съвсем не значи, че всички мъже мислят така. Просто тези жени си имат някакви последователи, но това не са същите мъже, които си чула да ги плюят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: da2bc02768
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 18

Не е съвсем така..., не прави генерални заключения!

Жестоко харесвам студент без пари, без кола, живеещ под наем, но с някаква луда харизма и невероятен интелект, с един великолепен, влудяващ пенис!

Нямам какво повече да добавя!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 61b0d4c87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ако си търсиш внимание от такива мъже, по-добре смени резбата, ти не искаш да те уважават само заради външния ти вид, всичко е до време, като ти дойде в къщата и като не може даже да пусне пералня тогава свирките ще вършат ли работа. Не говоря,че това трябва да се прави само от жената , но аз съм научена да бъда домакиня на първо място. Не е нужно да си силиконова , за да впечатлиш мъжете, всеки си има чар, всеки си има своята сила. Не се занимавай с такива евтини мъже, те няма да те уважават, те ще искат шляпандо и до там. Такива даже няма да помнят името ти. Живей си живота не бъди чалга стар!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker