Не знам какво се случва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво се случва...
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1309 пъти
Здравейте, на 19 години съм, момиче
От 3 години имам връзка, но изведнъж тя се разпада. Не знам какво се случва! Ама наистина не знам. Той учи във ВТУ(военното) от две години, време в което аз съм го чакала и съм готова да изчакам докато завърши. Аз също завършвам тази година и живот и здраве отивам да уча. Връзката ни не е била перфектна, имали сме нашите малки драми, но винаги сме били щастливи и сме си вярвали и сме се обичали, винаги сме се покрепяли и сме си давали лично пространство и никой не е спирал другия да учи където и да е, но сега не знам какво става. Заради тази карантина не се бяхме виждали 2 месеца, време което аз пак изтърпях. Обичам го, не ми е пречело разстоянието, винаги съм гледала на това като няколко години докато вече можем да бъдем заедно. След като се върна като падна карантината, бях толкова щастлива да го видя и толкова се радвах и всичко беше перфектно, докато последния ден не знам какво му стана... Пихме веселихме се, аз карах за да може той да пие и когато се върнахме той от нищото ми каза че приключваме... Изнерви се и го изгоних, казах му да изчезва.. Не исках да го слушам, не знаех къде се намирам, бях като гръмната. Помислих че е от това че е пил и си казах ще говорим утре на трезва глава. Обаче не.. Той ми казва че мислил много... Многото мислене е 5 минути в колата, преди да се качим в колата прегърнахме се, целунахме се, даже вътре се шегувахме че колата била наша.. Абе всичко беше наред.. Не знам какво става? ! На другият ден той каза че не иска да бъде с мен, че се бил изморил, че аз постоянно съм се цупела.. Не знам какво става?? За съжаление няма да можем да се видим още 2 седмици, за да говорим очи в очи.. Той просто каза край в 00часа и тръгна на сутринта, а такива неща по чат не обичам да обсъждам, чухме се аз се разплаках, а отсреща имах чуството, че чувам непознат. Обичам го! Не искам това да е края.. Да наистина бях малко нацупена, но покрай тези изпити, матури, срокове, в семейството си имам проблеми.. Взе да ми идва в повече, но той винаги ме е подкрепял, ... А сега се отказа от мен... Обичам го и искам да си го върна.. Как да постъпя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3efcc57b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има друга жена. Приеми го, не прави сцени и продължавай напред.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b9608d1cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом ти е казал край, значи не те обича и не иска да е с теб. За какво ти е връзка с човек, който не те иска? Не се унижавай, не го търси. Ще го преболедуваш, ще отидеш в нова среда, като започнеш да учиш, ще срещнеш друг/и. Животът продължава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9e01efbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами нормално! Влюбването преминава за около 2 години. Пеперудите престават да пърхат в стомаха - при единия по-рано, при другия по-късно. И какво правим тогава?
Ако връзката ви не се основава на приятелство и взаимно уважение, а само на купончета, секс и подобни - всичко се разпада! (е, освен ако не сте някакви уникално добре паснали си партньори в леглото, но на тази възраст - едва ли...).
Освен това - ти си на 19, казваш, че връзката ви е от 3 години, т.е. тогава си била на 16 - почти дете по днешните стандарти... Смяташ ли, че от първия опит можеш да попаднеш на най-добрия и най-подходящия човек за тебе? Вероятността за това е почти колкото да спечелиш 6-ца от тотото... Освен това ти не си го търсила този човек, нито си имала някакви критерии, по които да го избираш. Със сигурност и той е бил така. Та значи събрал ви е капанът на влюбването, което по някаква случайност се е оказало взаимно... Ами ако той не беше откликнал, или ти на него? Сега щеше да си в съвсем друга връзка, с друг човек, нали така?

Съветът ми е продължи напред! каквото не става - не става. А насила още по-малко може да стане... Връзките са като всичко останало - раждат се, живеят известно време, и умират (въпросът е кога?). Някои от тях продължават по няколко месеца, други - цял живот, трети - 3 години... Явно твоята е от третия вид :)
Ти, може би, не ги чувстваш нещата така, но достатъчно един от двамата да се самоотлъчи, и всичко приключва...

Поздрави и горе главата! Съмва след всеки мрак...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5e92b468cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, той ти е казал с какво му е писнало. Какво не ти е ясно. Ти искаш, но той -не.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 26cb3c6951
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тормозиш се много, защото още си малка и вероятно това е първата ти по-сериозна връзка. Ако се замислиш, няма никакво значение защо точно е решил, че не иска да е с теб. Сериозно.
Подробностите няма да ти донесат нито спокойствие, нито разбиране. Нещата са прости, той вече не иска да е с теб и ти сигурно нямаш особена вина. Той е решил, че не може да търпи повече. Два месеца не сте се виждали, ти си била изнервена заради лични проблеми и той те е зарязал след една добре прекарана вечер. Много по-дълго съм стояла до човек, който е залят от вълна лични проблеми и е изнервен. Хората са го казали- заедно в добро и лошо. Ако твоето гадже се отказва при лошото, значи по-добре за теб да не сте заедно. Ти за този човек ли ще страдаш и от него ли ще търсиш отговори? Какво толкова искаш да говориш с него?

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a76def574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом не иска както и да постъпиш все тая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e3f64e45da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6 е прав с коментарите си, ако той за толкова дребни неща те изоставя юе ти кажа само едно- радвай се, колкото по-рано разбереш , толкова по-добре, още си малка още много драми ще имаш в живота си, разбирам привързана си към този човек, но той не е с теб в тежките ти моменти, той иска да избяга от тях, а такъв човек му казваш Чао и това е! Не заслужаваш кофти отношение, във времената , в които имаш нужа от подкрепа. Той ще осъзнае след време , но ще е много късно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker