След брака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След брака
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1740 пъти
Здравейте, омръзва ли ви половинки те след брака? Желаете ли ги по същия начин, съвети за справяне с рутината в брака?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 52ff042023
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Писва, разбира се. Всеки има нужда от глътка въздух навън.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 175903bef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако човекът до теб е свестен и дава всичко от себе си за връзката ви, и ако това е взаимно, е поносимо всичко, дори най-ужасните трудности. Върху много взаимност и внимание се градят дългите бракове. А от рутината няма как да се избяга, тя е навсякъде. Във приготвянето на вечерята, в ходенето на работа, дори в секса. Първите десет-двайсет пъти може и да ти е забавно да правиш фасул, да кажем, но след това остава единствено нуждата да нахраниш семейството си и то да е сито. Та, така.

С човека до мен живеем заедно в добро и лошо вече осем години. За влюбване и пеперуди в стомаха и дума не може да става. За толкова време и толкова трудности по пътя си научавате и кътните зъби, всеки малък детайл от навиците сутрин, всяка миризма, всяка болежка, всичко. И това никак не прави нещата мистични, загадъчни и секси. Но когато виждаш едно мило отношение, когато си уморена; когато усещаш едно разбиране, когато света ти се срутва; когато ти кажат, че си богиня, а ти си като гръмнал бойлер в косата и си качила 30 кила поради болест, тогава ти идва да ревнеш от щастие и да си обичаш човека до теб във всеки остатък от вечността.

Омръзнал ли ми е след толкова години? Опознала съм го. В дълбочина и детайли, за които майка му може само да мечтае (не живее с нея от 18-годишен). Със сигурност той ще каже същото. Но за да ти омръзне някой е нужно да има неприязън, да има отегчение и умора. А там, където ги има тези трите, любовта си е отишла временно или за постоянно.

Така че моята формула е първо да намериш човек, който се отнася към теб с уважение и нежност, с истинско разбиране и дълбока обич, и после, когато сте заедно и му отвръщаш със същото, да не забравяте през какво сте преминали. Да се гордеете един с друг. Да си цените времето заедно. Да се целувате много, да се прегръщате, да си правите комплименти от сърце. Да се поддържате един за друг в добра форма. Ако изборът на партньор е правилен и грижата за любовта е налице, ще бъдете заедно и рутината не може да унищожи нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c6c09f2cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Като искаш да избегнеш скуката и рутината в брака, не сключваш брак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: adbd1a40ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя съвет е никога да не принадлежиш напълно на твоя мъж. Запази твоя си характер и не се сливай в половинката си, което правят много двойки. Стават като един човек, мислят като един човек, УЖАС. Запази твоята индивидуланост. Изразявай своите желания и мнение. Аз съм вечно контра на моя мъж, и това го побърква положително. Никога не знае какъв ще е следващия ми ход, как ще реагирам. Ха да е стъпил накриво, знае ще веднага ще има реакция от моя страна. Винаги е на нокти и не престава да се старае. Това продължава години. Казва, че аз съм му неговия наркотик и се чувства страхотно с мен. Мъже...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4aff92c94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Правилният човек не омръзва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3a79c6ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Един мъдър човек беше казал: "Основната причина за разводите, това са браковете".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: afbee474af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато обичаш и уважаваш някого и получаваш същото в замяна, той не ти омръзва, а напротив - все искате да сте заедно и все ви се струва, че нямате достатъчно време.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44d41f1208
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Един мъж да ми омръзне, не конкретно моя сега, а по принцип, за да се случи, по начало нищо не съм изпитвала. Много гадно ми звучи, как се търпите ако сте си омръзнали? Да го гледаш и да няма нищо, не знам дали бих го издържала това. Обаче пък аз на моя съм му сърдита от доста време, дразни ме, поскарваме се често, от над 10 години сме заедно, че и дете имаме. Но не мога да кажа, че ми е омръзнал, не изпитвам досада към него. Честно казано "омръзването" би било най-пагубното нещо, което може да се случи. Предполагам ако го имаше, нямаше и да му се ядосвам, все пак си е емоция към конкретния човек. Но и аз не съм от типа хора, които се вкопчват в половинката си. Някакси моят свят си е моя, неговия си е негов си, мъжки.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 483c7fcc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След почти десет години брак мога да кажа за себе си, че към днешна дата съм по-влюбена в мъжа си, отколкото в началото на връзката. Разковничето вероятно е в това, че ние никога не изпадаме в рутина. Винаги измисляме нещо забавно: игра, пътешествие, ново хоби. Постоянно опитваме различни неща. Даже имаме традиция веднъж седмично да готвя екзотична кухня: индонезийска, тибетска, виетнамска, грузинска и т.н. и се чувстваме все едно сме на екскурзия. Често вечер си танцуваме сами у дома. Имаме много приятели. Не се вманиачаваме в битовите проблеми. Той няма проблем с това да простре прането, докато аз правя салата, например. И обратното: не го чакам да се прибере, за да смени крушката, вземам стълба и готово. Постоянно флиртуваме един с друг, това е много важно. Но това се получава с един конкретен човек. С друг вероятно ще бъде различно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6a9e29009a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След години заедно нещата преминават в обич, че и в приятелство.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: afbee474af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, след брака единствено искам да ми е жив и здрав и да прекарваме повече време заедно. Обичам го, той е част от мен :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker