Влюбен в близка приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в близка приятелка
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1412 пъти
Здравейте,

Имам голям проблем. Имам си гадже от четири години, но... съм влюбен в една моя приятелка- С.
С. е първото момиче, с което съм общувал по-интензивно през живота си. Още от самото начало, откакто се запознахме (преди 5-6 години) аз я харесах. Но тя ме отряза тотално и каза, че може да сме само приятели. Което и стана. През тия години с нея сме се карали жестоко, но съдбата прави винаги така, че отново се сдобряваме и се виждаме. С. има много добри черти- привлича ме физически и по характер. Единственото, което не ми харесва, е че върти мъжете на малкия си пръст. Имала е много гаджета. ПОследната й връзка, мислех, че ше се получат нещата, защото изкараха 3 години. Сега С. си е хванала някакъв по-голя от нея с 8 години. Това много ме дразни.
Аз искам да бъда с С., но не само като приятели, а като нещо повече. Сънувам я от време на време. Много пъти съм се опитвал да се отдръпна, да я игнорирам, но не става.
Кажете ми какво да правя.
А моето гадже- М. подозира, че имам нещо със С. и много ревнува. Но между мен и С. не е имало нищо повече от приятелство, а не искам да е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: fb620f73d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да й правиш романтични жестове. На св. Валентин й подари сърчица и рози, на рождения й ден... Докосвай я уж случайно.. Но насила хубост не става.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 896aac393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С други думи приятелката е доста дашна. Като искаш въпросната въртиопашка, остави гаджето си и върви се нареди на опашката след поредния на С. Жалко за загубените години на момичето, което ти е повярвало. Не и отнемай поне още време, нека си намери друг, който ще я обича. Ей за това не мога да търпя такива "приятелства", където накрая нещата опират до изуй гащи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fe1a530d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тя ти го казала ясно още преди 6 години: ' Но тя ме отряза тотално и каза, че може да сме само приятели. '
По-ясно от това няма накъде. Честна е с теб, не те разиграва.
Няма смисъл да човъркаш. Плюс това си имаш и приятелка.
Да не говорим, че това изказване:
'Единственото, което не ми харесва, е че върти мъжете на малкия си пръст. Имала е много гаджета. ПОследната й връзка, мислех, че ше се получат нещата, защото изкараха 3 години. Сега С. си е хванала някакъв по-голя от нея с 8 години. Това много ме дразни.'
Просто те дразни, защото на теб не ти е обърнала такова внимание, а на няколко други мъже-да. Това с кой излиза е нейна работа. Не й се бъркай.
По-скоро егото ти е наранено, мислиш си с какво другите мъже, ТЕ, с които е била гадже са по-добри от теб. Защо ти си до нея като приятел, а тя избира други мъже за любовници, гаджета, интимни партньори и т.н.
Просто егото ти не може да приеме това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c4512651b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Докато тя се наиграе, ти си хвани някое момиченце на което да се упражняваш и да станеш корифей в секса!

Когато ти каже, че се е уморила от мъже, връзки и игри, тогава я хващай и ѝ демонстрирай какъв хипер-любовник си станал! Срещу това жените нямат оръжие, да знаеш! С каквито и горди и наперени мацки да ме е сблъсквал живота, след няколко пъти здрав, напоителен секс, през които изцяло съм се посвещавал на тях, техните желания и задоволяване, мило отношение, множествени оргазми, специално внимание, зачитане и т.н. - неминуемо са хлътвали, и страхотно са омеквали в ръцете ми. Всъщност "съпротивителните сили" на всяка жена, спрямо мен, са траели точно до първия ни секс. Която се е престрашила да го направи, след това не е могла да се откаже много дълго време... (но при раздяла вече са действали други фактори - изчерпване на връзка, несходство в характерите, нехаресване с времето от моя страна и т.н.. - при вас, ако наистина ви свързва здраво, многогодишно приятелство, това е почти невъзможно да се случи! В края на краищата човек търси партньор, който да го разбира, изслушва, обича, приема почти безусловно, дори да ходи с други гаджета, или някакви такива неща...)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker