Какво да променя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да променя?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 888 пъти
Мъж съм на 30, напоследък започвам да се чудя какво да променя в себе си. Явно има нещо за промяна, но как да разбера като никой не ми казва. Накратко, живея самостоятелно, не искам да звуча самохвално, но добре изглеждам, тренирам редовно и си личи. няма нещо с което да не се справям в ежедневието си, от една страна с работата си, от друга с всички домакински неща. И когато поискам да създам връзна с някое момиче, нали знаете, ти си супер но да сме само приятели. Имал съм няколко връзки, нито една не приключи с някаква насока, кое точно не е наред за да го оправя. Забавляват се хората с мен, все измислям някакви смешки, да пътувам обичам, разнообразието изобщо. И накрая се оказвам с приятелки от типа, ще местя мебели, може ли да ми помогнеш, ще ми трябва транспорт, може ли да ме закараш и т. н. Не съм да не проявя инициатива, кажа на съответното момиче да излезем някой път да пийнем нещо, да може някой път и до там. И следващото обаждане пак е като сме на зор както се казва. С времето се промених и започнах да отказвам масово подобни услуги защото се чувствам като пълен идиот и по лошото озлобявам се от това че ме използват. А времето си върви и имам някакви нужди все пак, по проститутки не съм ходил и не мисля, но май не виждам друг вариант. Как да разбера какво не ми е наред като никоя не ми казва ето това е. Гледам пъпчиви, миризливи, дебели какви ли не хора си имат някого. Нямам нищо против, нямам предрасъдъци за тяло и т. н. ако е по медицински причини, ама да си разпуснат шкембелия пърдящ на дивана и да е*еш с извинение? И чувам колежки, нейния какъв мързелив, другия я шамарел, ама си седи там. Ми стой, толкова ти е акъла. Никога съм нямал нужда от перачка или готвачка, мога всичко. Имал съм нужда само от обич, но след като няма такова нещо за мен, май единствения изход е да си платя колкото да си свърша работата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9a1c52c007
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попадал си на жени, които са те използвали, но далеч не всички са такива. Не се отказвай, има и много свестни. Ако трябва, смени средата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e9a33d6f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно с тези шегички и тн влизаш в зоната на приятелче. Имах една среща с мъж (ти не прави така директно на първа среща, ние с него се познавахме от преди това), та той на тази среща ми каза, аз не искам да съм ти приятел, аз те приемам като сексуален обект и ме докосна по рамото или бедрото, не помня. И като се замислих върху това, да прав е, ако искаш жената да гледа на теб като мъж а не човек за услуги , покажи ясно интереса ти към нея ,че не е само приятелски. Други срещи на които съм била и момчето не е направило никаква крачка, ами превърнаха ми се в приятели и мъже, които не ме привличат.Не е нужно да я награбиш, но покажи и че не си и само бъдещ приятел.Това е според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8580c8f569
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нямаш душа. Това ти липсва.

Ти самият нямаш чувства и емоции. Затова си неспособен да разбереш чувствата и емоциите на останалите. Не си нито лош човек, нито добър човек.

Винаги ще ти е странно защо някоя жена не иска да действа също толкова практично и бездушно като теб и да тръгне с теб, за да задоволява нагона ти редовно.

Но животът, приятелството, любовта не са бартер.

Представи си, че имаш позната, която е симпатично момиче, но просто иска да се омъжи за някого и да има деца от него. Няма значение за кого, стига да не е безработен, да има висше и да се къпе редовно. Това й е мечтата, а мъжът до нея - сякаш е парченце от пъзел. Би ли се навил? Едва ли... Има нещо отблъскващо в това.

Този тип хора сте като малки деца, които си играят на къща.

Ти виждаш в тези потенциални гаджета само отдушник за "нуждите ти" (както сам каза, имаш си нужди). Искаш да са ти удобни. И реално те искат същото от теб - да си им удобен. Да им свършиш работа. Затова те питат за услуги. Не сте си близки, не сте си интересни, няма искра, интрига, чувства. Не си влюбен в някоя конкретна. Тези неща се усещат.

Сигурно и истински приятели нямаш. Само удобни познати, с които сте си "полезни".

Не знам какъв съвет да ти дам, мога само да ти пожелая успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9de99ac714
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, значи ти търсиш някоя, с която да си задоволиш потребността от секс, но се сърдиш, че тези около теб търсят някого, с когото да си задоволят потребността от помощ при носене на тежки предмети. С този начин на мислене ще си останеш стар ерген. Първо мислиш да изкяриш, а изобщо не ти дреме за приятели и познати. Просто не си симпатичен човек. И има дебелаци, които са прекрасни, сърдечни същества.

Ако беше жена, щеше да е по-лесно да разбереш какъв е проблема ти. Звучиш ето така:
"Аз съм руса, тренирам аеробика и редовно си правя маникюр. Имам двустаен апартамент в Младост. Вече искам да имам деца, защото съученичките ми имат. Искам да ме обичат. Защо хората не искат да ми дават пари, секс, масажи, да ме водят на почивки и да ми лижат задника?"

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 515c1b45b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора съм, благодаря за мненията, само ще подчертая че аз не бях такъв, такъв станах. Винаги съм искал да имам нормална връзка, бях романтичен, правех всичко за да се чувства човека до мен добре. Никога преди не започвах връзка само за секс, наистина исках да се получи както трябва, но в крайна сметка всички само ме използваха. Номер 4 ти си интересен човек, значи ако мъж е разпуснат, космат с шкембе не е приятно, ако пък тренира и е добре изглеждащ пак не е ок, не разбирам какво искаш да кажеш. Номер 3 да, бих се навил веднага да се оженя за момичето за което говориш, такова обаче аз не съм срещал. Може късмета да ми е такъв, но аз попадам на жени за които е важно или колко имаш в сметката, или колко ти вдига колата (особено по малките) или колко са ти плочките по корема. Като цяло кухи лейки както има една приказка. Наистина искам да срещна мислещ човек който да приема мен също като човек, а не като касичка, шофьор и т.н.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 106e6fa0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отпусни се, когато му дойде времето ще се случи. Но бъди отворен към света и хората и не таргетвай хората с цели, дръж се с тях така ,както искаш те да се отнасят към теб. Жените не са средства, мъжете не са. Живота е толкова прост, всичко е въпрос на късмет. Не казвам недей да бъдеш непукист, но просто се настрой по-позитивно! Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b186353e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, хората не започват връзки защото отговарят на някакъв списък с изисквания или защото са със зелени очи, 170 см. Обикновено искаш да живееш с някой, защото си влюбен в него, защото имате чувства един към друг, привличане. А не защото ходи на фитнес и си мие зъбите редовно, а на теб ти трябва гадже. Иначе може да си поръчаш булка по интернет. Това отблъсква. Ти би тръгнал с всяка. Това не е нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 37373b24d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А защо не поемаш инициативата? Аз като жена очаквам мъжа ми да ме гони, не аз да ходя след него и да го каня на срещи. Докато си пасивен, нещата ще са така.

И докато търсиш някоя да ти задоволи само сексуалните нужди също. Ако ти трябва половинка само за това, продават кукли за целта

Лола

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec60c5ede6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш, че все попадаш на такива, всъщност ти не попадаш на такива, ти сам си ги избираш. Промени типът жени от който се интересуваш. И нещо друго - избягвай да се хавалиш, ако го правиш. Избягвай да се правиш на фитнес звезда в публичните мрежи. Демонстрирай, че имаш романтичен интерес към жената. Що се отнася до услугите - нормално е, някои жени тестват така мъжете даже, но пак зависи от жената. Има и други възможни причини. Чисто физически накрай някоя братовчедка или друга близка роднина да ти каже искреното си мнение (без майка ти и сестра ти, че са пристрастни) - може да имаш неприятен дъх, или телесна миризма (жените са като котките, всичко одушват), или нещо друго, за което няма въобще да ти хрумне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4b35c6b775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, звучиш ми като егоист повече от нормалното, самодостатъчен и самодоволен. Защо се сравняваш само с непривлекателни мъже? Има много други, които са интересни, интелигентни, чаровни, чувствителни, харизматични, които са като магнит за жените, дори и без да се стараят, сравни се с тях. И сравнението няма да е в твоя полза.
Може би наистина е по-добре да ползваш платени секс-услуги, там всичко е просто, ясно и емоционално ненатоварващо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker