Какво означава мъжкият "игнор"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава мъжкият "игнор"?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2188 пъти
Въпросът е ясен, мъже , какво означава когато престанете да отговаряте на съобщенията на една жена.Знам,че ситуации и обстоятелства много, но в най-честия случай.
Нека отговарят само мъже.
Конкретната ситуация е следната, виждат се месеци наред, за хубав секс, тя му казва,че е влюбена, няколко месеца по късно той също й го казва (никога на живо не са го обсъждали).Тя заминава за кратко в чужбина.И край.Тя го е помолила, да не й пише, но едва ли това би му попречило, ако наистина държеше на нея, нали?
Мъжът си пада тип "интернет женкар", но все пак има някаква извратено чувство за ценност да не залъгва жените.
Историята звучи тийн, но става въпрос за срели и осъзнати хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: bd6ed44423
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много неясно е как от "заминава за кратко в чужбина"
се стига до "И край"
и "Тя го е помолила, да не й пише"

Но после продължаваш с следващото:
"но едва ли това би му попречило, ако наистина държеше на нея, нали?"

Ти някаква психопатка ли си?
"не" значи "не" - край.
Това да казваш "не" и той да те продължава да те гони
то се казва сексуален тормоз.
Надявам се повечето мъже които четат твоята история
да го осъзнават
защото прекалено много са тия мъже
дето мислят че когато жените казват "не" имат предвид "да".

Ти питаш какво означава мъжкият "игнор"
(той те остави за някоя дето казва да)
но аз ще ти отговоря какво значи твоето "не"
което толкова много искаш да ти го разберат погрешно.

Значи че искаш искаш да се правиш на интересна,
да ти обърне повече внимание
и това е толкова важно за теб
че си готова да бъдеш лош пример за поведението на мъжете към жените.

21 век, не е ли тъпо още жените да се притесняват да са "лесни"
и сексуалният тормоз да се смята за флирт и упоритост?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 67d2f9e6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Щом го е помолила да не й пише, това не е игнор, с уважаване на желанието.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1507cc167a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Въпросът е ясен, мъже..." Ами той и отговорът е ясен, жено. Не можеш ли да се сетиш сама? Нали ставало дума за срели (предполагам зрели) и осъзнати хора? Та такива хора първо знаят КАКВО точно искат. Като искат да бъдат с някого не казват не и не ме търси, а след това да се чудят защо са ги игнорирали.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6383c0574d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Заради такива жени като теб мрежата е пълна с вицове за женското мислене :)))
От твоите разсъждения произлиза следната задача - Дадена жена си пише с например 3-ма мъже едновременно. В един момент, по някакви си нейни причини, решава каже и на 3-мата, повече да не и пишат и да не я търсят. Тя, обаче, тайно иска само Гошо да продължи да и пише и да бъде "по-настоятелен". Разбира се Гошо е в тотално неведение за тези нейни помисли. Останалите 2-ма също. И тримата не са надарени с крайно рядката в днешни дни способност да четат мисли.
В задачата се пита
1. Как Гошо да разбере, че "Не" всъщно е "Да" за неговия частен случай, и ако продължи да напира, няма да бъде обвинен в сексуален тормоз и предаден на органите на реда?
2. Ами ако някой от другите двама се "обърка" и реши, да е по-настоятелен, и съответно бъде посетен и предупреден от органите на реда във връзка с упражняване на сексуален тормоз на г-ца Х? Как тези 2-ма несретници да разберат, че са отрязани не на "ужким"?

Жените искат точно определен мъж да бъде по-настоятелен, а останалите незабавно да изчезнат от хоризонта. Те обаче почти никога не дават на "избрания" да разбере това, освен понякога с много завоалирани и крайно противоречиви "намеци" и "сигнали", които само те си разбират.
Аз като мъж нееднократно съм попадал в подобна ситуация на чудене дали едикоя си, казвайки ми, че "повече не иска да ме вижда" и "да не я търся", всъщност има предвид точно обратното. И след време ми се появява от нищото с "Защо не ми се обаждаш?". Разбира се, имал съм и обратните негатиивни преживявания да бъда по-настоятелен, решавайки, че някоя всъщност ме харесва повече, отколкото изглежда на пръв поглед...и съотетно крайно грубо отрязан и заплашен с побой от нейни познати, ако не я оставя на мира.
Не знам къде е истината?! За мен "златната среда" е ние мъжете да възприемаме казаното от жената буквално. Когато каже "не", значи "не". Ако тя е имала наум друго - да ми се обади тя. Но всъщност тя чака аз да и се обадя, защото не може така да се "унижава" да звъни първа на мъжете.....Параграф 22 :))))
Горното не е нападка към нежния пол, който аз обожавам. Просто е забавно наблюдение на неговата често лишена от логика психология.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1514e52b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Мъжки игнор означава, че престъпваме към прага на 22век.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9f306d7f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, мила за нас " не ми пиши" означава "не ми пиши".... нищо друго няма да ни хрумне в главата. Емоционалното ти състояние е верно като на тийн и кое ти е зрялото не знам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 53d7b348ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте, значи въпросът беше наистина този от заглавието, дали в действителност в повечето случаи когато мъжът не отговаря на съобщения/обаждания от жена, отговорът е "he is just not into you" или нещо друго. И ако желаете да споделите ваши ситуации, защо сте спряли да общувате с някоя.За да може да ни/ми е по-лесно да ви разбирам.
Кратката история, която споделих беше просто вметване.
И за да бъде наистина кратка пропуснах някои уточнения, което разбира се е моя грешка. Като това, че жената му е казала да не я търси, за да могат да продължат доколкото е възможно личният си живот безпрепятствено и независимо един от друг, тъй като тя вече няма да живее в България. А не за да се направи на интересна с надеждата той да бъде настоятелен. Но тъй като коронаворуса прецаква всичко, тя не заживява в чужбина, а се връща в България и тогава прави опит за контакт, с който да покаже че иска контакт, но тогава се явява съответното игнориране. Защо, не се знае, може да има друга (най-вероятно) и съвсем естествено, но знам ли какво е в мъжките глави. Та затова казвах, че ако наистина държеше на въпросната жена, щеше да я потърси обратно, въпреки първоначалната й молба, уговорка

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5dcc58b5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Имам усещането, че много жени не харесват някой мъж и го отхвърлят, но въпреки това им е приятно вниманието. Когато мъжът най-се откаже, жената се чуди как така той сам ще се отказва, не може такова нещо. Трябва цял живот да се опитва, а тя да го отрязва, защото е недостъпна красавица.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a81e32adfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 6: Много тъпо изказване, далеч сме от 22 век и освен това никой не е длъжен да обръща внимание на някого, щом не иска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9e23c0ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами той е наранен, как защо игнорира?
Първо казваш обичам те, после не ми пиши, айде да продължим по отделно.. Ако обичаш някого не приключваш така нещата. А и разбираш, че не можеш да заминеш сега и абе айде да продължа да се виждам с него и после като решиш да заминеш пак да има обичам те, ама да си продължим разделени..
И аз да съм и аз няма да ти обърна внимание.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 003daec688
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към #5

Вярно е, че е пълна глупост да казваш едно и тайно да се надяваш на друго, но доста нечестно приписвате подобно объркващо поведение само на жените. От опит мога да кажа, че мъжете доста често говорят едно, мислят друго, а искат трето. Например, имах един бивш, който говореше някакви неверни неща, с цел да предизвика някаква реакция у мен и така да ми разбере истинските чувства. Като теглиш чертата, опира до едно и също. Вместо да са директни, хората се опитват по един или друг начин да предизвикат нещо у теб. И всеки си има някакви негови си мотиви, които в главата му звучат много смислено, ама резултат е съвсем друг. А иначе съм пробвала и с директното, и пак не става, защото или не ти вярват и пак търсят под вола теле или пък си имат някакви техни си мотиви и искат да те залъгват. Та това за рационалния и емоционалния пол са си пълни градски легенди.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 392fb15446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторите, мисля, че и ти много ясно осъзнаваш, защо не ти отговаря ! Аз съм жена и се сещам ! Ако ти държеше на твоя човек, щеше да искаш да поддържаш контакт с него, щеше да търсиш варианти да бъдеш с него и да се съберете. Сега важи приказката - Върви си . . .не ми се получиха нещата, ела ми . . да бе да ! Нищо, че съм жена и аз не бих искала този мъж, ако някой постъпи така с мен! Яко си си затворила вратата ! Сама си се прецакала !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a93128820c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Тя го е помолила, да не й пише, но едва ли това би му попречило, ако наистина държеше на нея, нали?"

LOL NO!

Ако някой има молба към теб, той или тя има молба към теб и ти я уважаваш!

"21 век, не е ли тъпо още жените да се притесняват да са "лесни"
и сексуалният тормоз да се смята за флирт и упоритост?"

Мм да брат, ама прекалено много жени са ми казвали "обичам по-настоятелните мъже", което винага важи само за по-настоятелните мъже, ако приличат на филмов актьор, фото модел или са много богати, с малките изкючнеия на онези мъже, които с думи побъркват жените. Ама тоав са 5% от мъжете. За останалите оношението е абсолютно същото, но изискванията не са.
Хем "не ме занимавай", хем "защо не опита пак ... явно не ме харесва досатъчно".

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ca00f26ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Егати, това жените са уникално нещо. Молиш го да не ти пише и той спира, после идваш тук да анализираш ситуацията. Преди да познавах жените и аз имах подобна ситуация, бях на 20 и имах приятелка на 18. Правихме секс няколко пъти и тя ми каза мислиш само за секс (тя искаше да почнем да правим секс и тя го инициира) не ме търси повече?! И аз не я търсих 5 дни ли беше колко и тя ме потърси със следното съобщение - ааааа, значи чук и чао а? Както казах, тогава бях хлапе и не знаех какво се има предвид. Сега, след като съм женен, семеен и бил с повече жени знам какво значи женското НЕ ми пиши - значи искам да ми пишеш пръв, за да не ми е кофти. Ама ти голямо его имаш а?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker