Майка ми е вечно недоволна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми е вечно недоволна
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1219 пъти
Здравейте на 22 години съм момиче. Отношенията ми с майка ми са били на приливи и отливи през годините, но аз я обичам и ценя много както и тя мен. Когато бях 9 клас се разделиха с баща ми и тя си хвана приятел, който в продължение на 4 години я биеше обиждаш и беше ужас. Аз съм се изправяла срещу него да я защитя, а той обиждаше мен и тя мълчеше. Тогава живееше при него и ходих да я виждам само когато той го няма. Сега откакто не е с него си хвана друг мъж, той е свестен и искам да наваксам изгубеното време и се виждаме всеки ден. Само че, тя вечно е недоволна. Работи напрегната работа, но в нейния речник има единствено Аз. Все говори за себе си ако и кажа че съм изморена ми отговаря а питаш ли ме мен. Тя казва че нямало по напрегнат и изморен човек от нея. Кара се постоянно с нейния приятел и ми звънят на мен да ми се оплакват. Беше болна и бях всеки ден с нея правя всичко готвя, чистя и дори вечер не спя за да уча, защото през деня съм с нея и накрая ми каза ти нищо не правиш за мен. Пари не искам от родителите си, въпреки че разполагат, оценките ми в университета и навсякъде са били отлични. Не знам какво иска от мен постоянно ми казва че нямало кой да я гледа. Имам си приятел и всяка вечер сме в при нея ами и ние искаме да се видим насаме, а тя почва да се сърди няма ли да дойдете. Просто е много обсебваща, смята че заради работата си трябва всеки да и слугува не мога повече. Майка и не я е гледала като малка и има страх че и аз ще я оставя, но напрежението и чувството за вина у мен които създава вече ме съсипват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: f7b8b6aab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От теб зависи да си оперираш чувството за вина .Просто,отделяш нейния живот от твоята вина .Ти не можеш да влезеш в нейните обувки и да живееш нейния живот .Тя има партньор ,с когото би трябвало да са си опора.Ако работата й е много тежка ,да потърси по-лека .
Не се поставяй в положение на изтривалка .Трябва да се помага на родителите,но не и да бъде обсебване .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 49fe967d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си противоречиш. Първа искаш да си всеки ден с нея, после си всеки ден с нея и искаш личното си пространство. Какво искаш? И се замисли дали е редно на 22 да си с нея при това с приятеля ти и да си арбитар на отношенията им. На 22 в нормалните държави имат контакт няколко пъти месечно, живей си твоя живот.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20bd6f31db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хвърли и един бой и ще разбере много бързо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 548c0b0ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Губиш си времето с нея. Тя е възрастен човек, който може да се грижи за себе си, а ти говориш за нея като за дете. Остави я. Тя взима решения за живота си и си носи отговорността за последствията. Какво я дундуркаш все едно е бебе? Спри да ходиш при нея всеки ден. Заживей своя си живот . Поведението й е токсично и ще ти съсипе и на теб живота. Живейте си с гаджето и ходете при нея веднъж месечно. И не чакай благодарност от нея. Има такива хора, които колкото повече правиш за тях, толкова са по-недоволни, за да те държат в мрежата си и да те използват.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 59869a9f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пиши в Гугъл "емоционален манипулатор" и гледай как чувството ти за вина се изпарява. Майка ти е като по учебник.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4189bd9262
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте, аз се намирам в подобна ситуация с тази разлика, че майка ми живее с баща ми от 45 години, а той е алкохолик. От дете съм нейния психотерапевт и спасител и все се боря за нейното добруване. Но каквото и да направя, тя иска повече и повече и буквално ме изтисква емоционално. Напълно съм наясно, че тя е емоционален манипулатор. И вчера съм много публикации и книги, следвах терапия, но това е изключително скъпо... сега се боря сама, но Вие само можете да се съгласите с мен, че е изключително трудно, когато не само става дума за близък човек, но за собствената Ви майка, която принципно трябва да е вашата опора. Вече съм анализирала всичко, нейното нещастно детство, ранния и несполучлив брак и нашата малка разлика... само 19 години. Ежедневно се боря да скъсам тази верига, която явно се предава от поколения ( дядо ми е загубил майка си рано и е бил изоставен от баща си, баба ми е играла ролята на майка, като най-голямото от 5 деца), но това е адски трудно. Благодаря на Господ, че нямам момиче, но се притеснявам за връзката със сина си, който вече ми казва, че не той е детето ми, а моята собствена майка. Дори живеейки в чужбина, не мога да се откъсна от тази токсична връзка. Така че, КУРАЖ!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker