Никой не иска да има сериозна връзка с мен заради лъжите на бившият ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой не иска да има сериозна връзка с мен заради лъжите на бившият ми.
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1517 пъти
Аз съм на 18. Понеже някъде прочетох че правилата на сайта не позволяват да се споделя лична информация, да кажем че се казвам Карина. С бившият ми се познаваме от дълго време. От 5 до 7 клас(мисля) той ме сваляше и искаше да е с мен, но знаех че той има лоша репутация на плейбой. Той се казва Даниел. Родителите ни са добри приятели, но те не харесват Даниел. И аз не го харесвах. Но той ми при всяка възможност ме сваляше. В 8 клас реших да остана в същото училище. И той остана. В началото на 8 клас като бях на 14 той ми каза че наистина ме харесва и че се е държал лошо и е бил плейбой за да ми привлече вниманието. Реших да му дам един шанс. Поемахме нещата бавно. Три месеца той се държеше с мен прекрасно. Влюбих се в него. След тези 3 месеца станахме гаджета. В началото (мисля че първите 2 месеца или 3 не помня точно) нашата връзка беше перфектна.

Понеже аз съм чела много книги и е нямало кой да ме научи че това се случва в книгите, не се случва винаги на живо. Колко книги и филми изгледах с момичета които се женят за първия човек в който някога са се влюбили. Даже съм чела книга в Wattpad за едно лошо момче и добро момиче. Лошото момче я караше да правят секс насила и тя не му отказваше защото се страхуваше. Накрая станаха гаджета. Той я изнасили след първият им спор. Но накрая се омъжиха. Мислех че това е хубаво.

Но след тези хубави моменти настъпи един огромен ад. Един път бившият ми в училище говореше с мен, но се и приближаваше към мен. Знаех че иска да ме целуне. Бях на път да го бутна, но Даниел се появи и ми се развика. Аз му казвах истината, ама той не ми повярва. Скъсахме. Но се събрахме. Един ден той едва не ми отне девствеността. Казвах му че не съм готова а той ми казваше че не го обичам истински ако не съм готова. След време пък ме караше да пращам голи снимки. Обеди ме защо трябва да го правя. Накара ме да му се доверя че ще си седят лично между нас. Каза ми че поне ако не правя секс с него, да му пращам снимки. Много се карахме, късахме, събирахме се и забравяхме. На 15тият ми рожден ден правихме секс. Не исках да го правя, но не исках да се караме, и без това всеки ден се карахме и се сдобрявахме, беше ни рутина. И от както сме интимни към рутината след караниците добавихме и това. В смисъл че се карахме, правихме секс и след това се сдобрявахме, или пък просто се правихме че нищо не е станало.

Един ден ми писна от това. Казах на Даниел че искам да се разделим защото имах чувството че не ме обича и ме използва за секс. Последните ни 4 месеца минаваха в секс. Виждахме се само за да правим секс. Неговият отговор, първо беше няколко шамара, след което ме хвана за гушата и ми каза че има мои (голи) снимки. Също е записвал докато правим секс. Аз се уплаших.

Знаех че баба ще ме изгони ако види тези неща. Преди да му пратя такива снимки за първи път баба влезе в стаята. Тя има навик да не чука на вратата преди да влезе и ме хвана. Каза ми че ако някой ден види тези снимки по телевизията ще ме изгони.

Останах с него и му позволявах да ме манипулира.

Вече не го обичах. Не беше човекът в който се влюбих.

Една нощ той ме накара да остана у тях. Даниел много пъти ме е карал да остана у тях. Тази нощ беше хубава. Около 3 сутринта някой му се обади. Аз се правех че спя иначе щеше да ме изгони. Той остави телефонът си да се зарежда. Опитах се да го отключа, но имаше парола. Понеже го знам какъв е търсих тефтерче някъде. И намерих едно. Там бяха всичките му пароли. Търсих голите снимки, но не ги намерих. Същото направих и с лаптопа му. Нямаше нищо, а търсех навсякъде. Понеже намерих този сайт търсих истории като моята. Намерих една която се казва "Той разпространява мои голи снимки" от коментарите взех идея. Реших да го заплаша че и аз имам негови снимки. Той ме удари и ми грабна телефона и не намери нищо. Аз му казах че и аз така нищо не намерих на телефона и компа му. Той се ядоса и ми каза че ще ми съсипе живота.

До някъде го направи. Всичките ми бивши след него ме искаха за секс. По едно време се ядосах заради това и почнах и аз да ги използвам. Не осъзнавах каква курва станах. Спрях да го правя преди година.

Как да си намеря сериозен който ще ме обича не за тялото ми, а за душата ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0965fcaad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти докато станеш на 18 г имаш опит като за четиридесетгодишна жена. Какви гаджета в 5 до 7 клас? Какъв редовен полов живот на 15 години? Защо позволяваш да си лека жена? Нямаш ли цели в живота, да учиш, да имаш професия? Ми сексът ти е главното нещо , което правиш в живота и свалките с момчета? СЕГА пак говориш за любов и мъже. Имаш ли професия, имаш ли работа, учиш ли в университет?Имаш ли други интереси освен мъжете и секса? Ако не-то как ще си отглеждаш детето, като го родиш? А ако си самотна майка ще миеш тоалетни за да го храниш? В живота има и други важни неща освен сексът. Той съществува, за да се създават деца, а не да го практикуваш като спорт. Учи и имай професия, с която ще изхранваш детето, което ще родиш. Сексът е за да имаш бебета.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 024834cdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А къде са родителите ти? Само баба ли имаш? Може би те е заплашила, за да не качваш такива снимки, но това е доста глупава идея от нейна страна, защото така ставаш лесна жертва на този. Не разбрах, той не е използвал твои снимки, така ли? Пази си хронологията, къдетето ти си му ги пращала и ако разпространи нещо в интернет - директно при адвокат и съд. Даже го запиши без да му казваш как те заплашва, ако може на съобщение или по чат или имейл, защото аудио записите не ги признават в съда понякога. Ще съжалява, ако направи нещо такова, не позволявай на никой да те тъпче!

Бих те посъветвала, от тук натам, ако един мъж те удари, заплаши или изнуди, директно да го зарежеш. Попадаш на такива, защото такъв тип избираш и привличаш, не защото бившията ти е говорил глупости. То само е допринесло за стимул на психопатите да ти се лепят още повече. Един мъж, ако те обича, никога няма да посмее да те удари или заплаши, независимо какво говори някой. Жените, които привличат такива мъже, обикновенно им се вижда по поведението, че са с ниско самочувствие, депресирани и преживели някаква травма/изоставяне в детството. И психопатите за това ти се лепят, защото знаят, че лесно подаваш на тормоз и нямаш баща да те защити или друг роднина и те е страх. Опитай да работиш с психолог, може би в училище имате? Изгради самочувствие и гледай максимално малко да показваш, че си имала проблеми в миналото като дете или че в момента нямаш подкрепа от роднини. Трябва да си по- нахакана, за да отблъскваш такива,те бягат от хора, които са с високо самочувствие и не позволяват подигравки с тях. Лични травми или страхове, не споделяй повече дори на хора, на които имаш доверие, защото става ей това. Само на психолог и на майка/баба. Психолозите са длъжни да пазят тайна. Надявам се да ме послушаш, защото иначе ти предстои тежък живот с мъж, който ще те тормози и дори бие. Също така, избягвай хора, които са приятели с бившия ти или добри познати. Ненормалниците се надушват един друг и се събират на групи. Нормалните хора бягат от тях. Лично съм го виждала много пъти. За това ти се случва така.

Жена, 30г.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7ec5b6d4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стигнах до плейбоя, дето бил в 5 клас и се отказах. Съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 18cc01dece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сменяш средата. И за да не те заплашва никой никога, просто не пращай такива снимки. Първият ми приятел имаше такива мои снимки и умирах от страх да не го разпространи, а не ме е заплашвал. От тогава - на никой никакви снимки. Тези хора, които си описала не са за теб. На твое място ще споделя с близките си, ако някой така ме заплашва. Баба ти може да ти се сърди, но със сигурност ще те разбере и ще ти даде правилен съвет. Моят съвет е да блокираш този човек и изобщо да не се занимаваш с него повече, също и с такива, които искат само секс от теб. Не си струва. Имай си самочувствие и смело напред.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f6754e136
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отида и в полицията с баба ти и той става по-нисък от тревата, защото може и в затвора да влезе. Утре може да те принуди и с приятелите му да правиш секс. Ако сега не го спреш, ще с това по-зле. Може и да те записва още.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 879277f772
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, защо наричаш 15 годишна п*кла жена? Няма нищо общо с ИСТИНСКАТА жена. Проебахте се толкова малки, сега човек да го е страх да се ожени. По-добре да си стоя сам, отколкото да ми викат на Еди кой си ебалницата. Срам и позор сте за целото общество. Заслужавате да ви бият до кръв, че да се научите, че да се наебеш не те прави жена, нито да наебеш 13-14 годишна пръдла не те прави мъж. Пуберя, какво да очакваш от пуберяци.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b354dddde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3: Мама се отказа от мен и ме остави на баба. Баща ми никога не ме е искал. Баба ми от време на време ми обръща внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b354dddde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Имам цел в живота, но сега говорим за прецаканият ми любовен живот. Но мисля да поставя това на пауза докато се преместя в чужбина. Но вече не ми е до сериозни връзки, защото не свършват добре. Искам да се развия в професионален план. Беше грешка да губя девствеността си на 15.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker