Запознанства на улицата (жени, какво мислите) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанства на улицата (жени, какво мислите)
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2099 пъти
Това е нещо, което уж не е социално прието и вероятно много малко мъже го правят. Да видят хубаво момиче на улицата или където и да е и да отидат да се запознаят с нея.

Аз съм момче в двайсетте си, момичетата ми се кефят и по-често се е случвало аз да ги "отрязвам" по един или друг начин, от колкото те мен. Вероятно заради гордост и его, а и ако не ме привличат външно. (каквото и да си говорим е важно)

Все пак искам да мога да се запознавам с хубави момичета на всякакви места, без да сме в една "компания" или да сме колеги и т.н ; НО...

Оказва се, че това е МНОГО трудно. Толкова пъти ми се е случвало да искам да го направя, но просто мозъка ми да започне да рационализира хилядите причини, да не го направя и накрая просто пропускам поредната възможност и след това се чувствам като п%§ка..

Въпроса ми е по-скоро до женската аудитория - Мислите ли, че е ОК (ако момчето не е някакъв криип) и какви съвети бихте дали към момчета, които сте усетили, че ви харесват, но не са предприели крачка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: c6f96a6af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
- Относно това колко мъже го правят е трудно да се обобщава, на мен лично ми се е случвало много пъти да ме заговари непознат с цел запознанство на улицата, в магазин (не става въпрос за пускане на закачки, подвиквания, подсвирквания и подобни изпълнения). Нормални хора, добре изглеждащи с хубава работа. Но със сигурност знам, че има много хора, които са попадали в твоята ситуация и дори да са харесали някой са пропускали възможността, имам и такива примери. Имам чувството, че всеки си рови в телефона, огледа се веднъж, дори и да загледа някой - до там, всеки бърза, има си грижи и игнорира всичко около себе си.

- Да и според мен не трябва да се ограничава кръгът на общуване само до колеги от работа, университет и т. н. Пък и това обкръжение не е чак толкова многобройно, колкото е на пръв поглед. Половината са от твоя пол, друга част не ти допада, трета е заета. Как иначе ще се запознаеш с нови интересни хора, занимаващи се с нещо друго различно от теб. Места за запознанства тип дискотеки и барове не вдъхват много доверие, да - може да си прекараш времето с някой, който е на същата вълна за забавление, но нада ли ще има някакво различно продължение.

- Просто ПРОБВАЙ! От хората, с които съм се запознала така, с няколко по-сериозни излязох на 1-2 срещи, нямаше продължение, на други съм казвала, че имам приятел и не мога да излизам с тях, когато е било така, но не съм се държала грубо. Но имаше един, с който си разюенихме контакти и ми каза, че иска интимни отношения, но бил сгоден, имал голям семеен бизнес с баща си, приятелката му знаела за живота, който води, но условието да си с него е да приемеш, че обича живота и не трябва да го ограничаваш. Това за мен беше шок и е единственият, който не се сдържах и "нахраних". (поне си каза всичко, без да увърта и да лъже).
Бъди готов и за откази, но просто ако момичето си има приятел ще го каже, може да го каже и като аргумент, ако не те е харесала, но какво значение има, не го приемай като края на света или провал. Просто използвай момента, бъди искрен и действай. Със сигурност не ти казвам да застанеш на една улица и да спираш всяко момиче, което горе-долу става докато някоя се навие, това не работи. Няма нужда да е нагласено. Просто, ако харесаш някой не мисли, че е странно мястото за запознанство, може да си срещнеш късмета там.

- За жените е по-лошо. Аз наблюдавам, че мъжете стават по-плахи и инертни, а жените напротив. Ти сам казваш, че даже ти сам отбиваш. Като си жена или трябва да чакаш постоянно мъжката инициатива и не е ясно какъв ще ти се лепне(ако въобще се заинтересува), ако пък жена хареса и спре мъж, какво ще си помисли пък той за нея? или е семейна и търси любовник, или е разведена с дете, или е откачалка някаква отчаяна или пък лека и разкрепостена дето се държи с всеки така или е много закъсала вече, или не получава никакво мъжко внимание. И остава компромисният вариант, че жената трябва да дава сигнали, че е готова за общуване и мъжът да се престраши...
Никой не знае на кого ще попадне, не гледай кой какво прави, пробвай, това е моят съвет.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 28d7862321
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Винаги ще е "крийпи". Ако не е това, значи си безкрайно отчаян, което също е отблъскващо или си сериен сваляч. Аз съм мъж и не го приемам, а какво остава за жените, които са свикнали да им обръщат внимание и да ги свалят.
Дори и жена да се опитва да се запознава така с непознати мъже е знак за нещо ненормално и сбъркано у нея. Ако ми се случи нещо подобно веднага се сещам за онея от рекламите, които си носят Доместос и Вениш в чантата, т.е. пълни хаховци
Най-нормалното нещо е да се запознаваш с хора, с които имате някакви общи интереси, т.е. това включва колеги в работа и университет, клиенти на фирмата в която работиш или обратното ти да си клиент, различни хобита - спорт, танци, туризъм, плетене на една кука, филателизъм и пр. Това естествено включва и интернет - форуми и групи за неща, които те вълнуват (пътувания, книги, кулинария, филми,...). Разбира се и не места, които по презумпция са създадени за запознанства, като барове и дискотеки, ама от тези е ясно, че трудно може да се очаква да се получи сериозна връзка, просто защото там ходят по-леконравни или много отчаяни хора.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 15474920a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма универсална рецепта. Щом искаш да се запознаеш с някоя, отиди и кажи нещо от сорта на "Здравей, ще бъда честен с теб, харесах те и бих искал да се запознаем. Имаш ли нещо против? " Да, странно е (просто защото в България сме задръстени в това отношение), но друг вариант не виждам за такъв тип запознанства. Ако момичето има интерес - ще си проличи, ако не - също.

Вероятно някой път ще те режат, което не е задължително да значи, че те смятат непривлекателен. Може момичето да си има някого, да бърза, да не е в настроение, или пък просто да не си нейн тип (примерно, ти си рус, а тя харесва кестеняви). Държах да го уточня, защото ми се е случвало да отрязвам по някакви причини и да се комплексират. Накратко - отрязан невинаги е равно на грозен. Просто всеки си има типаж, който му е на сърце. Успех!

Ж, 23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2cf3661131
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е ок, стига да разбираш няколко неща.

Първото е, че ще бъдеш съден основно на база външен вид. При такова запознанство няма време да се оценява друго. Трябва да си ок с това.

Второто е, че момичето може да е обвързано, да не иска връзка и други такива фактори, нищо общо нямащи с теб, поради които ще бъдеш отрязан веднага. Трябва да си достатъчно зрял да не взимаш ситуацията навътре, защото бързо ще се разочароваш и настроиш зле.

Третото е, че такави ситуации идват за жената малко изневиделица, и често първият й инстинкт е да откаже. Тоест, ще получиш не от момичетата, които в други обстоятелства биха казали да.

Наскоро така ме заговори един в квартала. Явно ме е забелязал из квартала, аз него не бях. Директно ме покани да излезем, а аз бях тотално неподготвена. Прецених го набързо на външен вид, и ми си стори, че не е мой тип. Съответно, казах не. Ако беше точно моят тип, може би щях да кажа да. Но имах буквално секунди да реша, и почти нищо, на база на което да взема такова решение. Затова и отказах. Използвам случая за илюстрация.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 48eeb69291
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хората малко се страхуват от такъв подход. Изглежда странно. Винаги има по-фин начин да се запознаеш. Скоро четох как една актриса се запознала с мъжа си. И двамата известни. Тя уж се спънала пред него и го поляла с чаша вино. После се заизвинявала, той й предложил да я закара до вкъщи...Та мисълта ми е да го направиш запознанството по-изискано, не така директно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f3a0b75925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами със сигурност няма да ми хареса това, аз да стоя на някоя пейка, и да ми дойде някакъв мъж и да иска да се запознаем. Нито е естествено нито нищо! Аз от къде да знам с какви намерения е, и какво иска? То е ясно с какви намерения е, но не си падам по-такива неща даже се стряскам като ми се случи.

Оричи

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d0960fd272
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма нищо лошо в разговорите с непознати, стига да не се демонстрира веднага сексуален интерес. Тогава всяка нормална жена ще се почувства задължена да откаже. Жените харесват секса не по малко от мъжете, но поради ред причини не желаят да сменят партньорите си твърде често. Затова те се стремят да се уверят, че мъжът е харесал в тях нещо уникално, което ще задържи интереса му достатъчно дълго време, а няма да хукне още утре след следващата розова тениска примерно. Когато виждате жена на улицата, информацията която получавате за нея е твърде малко. Колкото и да е с високо мнение за външността си едвам ли ще си помисли, че е първата и единствена, на която се предлагате. Ако контакта, обаче, е по нормални, човешки причини, никой няма да откаже да размени две три приказки. Някой беше написал, че може да се контактува само с хора с общи интереси, но понякога от пръв поглед се вижда общият интерес с някой. Имате еднаква порода куче, искате да имате такова куче, стигате едновремено до магазина две минути след като го затворят и тн. Ако харесвате нещо в непознатия човек, кажете му го, без да го оставяте с впечатление, че искате нещо в замяна. Ако смятате, че може да помогнете, също. Ако имате нужда от помощ, която няма да представлява затруднение за някого, това също е един нормален повод за контакт.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d1f258d986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На мен едни от най запомнящите ми срещи са били точно с мъже, които са ме спирали на улицата да се запознаем

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: abb1387442
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм пик ъп артист. Правя го от 10 години вече. Нищо ненормално няма. Просто бъди нормален, а не като някакъв психар. Повечето ще те отрежат естествено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a787f6a0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може да попиташ за някакво място къде се намира.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 41ebdbd80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма нищо лошо в такива запознанства, но според мен е хубаво да има и някакви сигнали от жената, че те харесва- като заглеждане например или поне че те е забелязала. Иначе идва много изневиделица, както хубаво се изрази номер 4. Веднъж така докато чаках реиса изведнъж се появи един мъж, поиска да се запознаем и да си разменим телефоните. Беше много симпатичен, но някакси не можах да си дам номера на напълно непознат и това беше причината да откажа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b20c6c29a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 4 го е обяснила много добре. Ситуацията е стресова и свързана с неудобство, имаш броени секунди да реагираш, няма как обективно да прецениш човека насреща, дали би се получил разговор, дали имате нещо общо, дали има смисъл от среща...чувстваш се притиснат, а това не е добра основа за започване на каквото и да било...много по-комфортно бих се чувствала, ако първо се завърже разговор с непознат по някакъв повод и ако ми стане интересен накрая да си разменим координатите. Така ще имаш някакво усещане за характер и човек насреща, а не просто за някой, който ти навлиза в личното пространство с очаквания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0c20163f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 10: артист? В смисъл, че си някакъв актьор ли??

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker