Онлайн изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онлайн изневяра
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3291 пъти
Здравейте! Моля за съвет и мнение, а не за упреци. Знам, че това, което съм извършила е нередно, но и аз съм човек и греша.
Омъжена съм с малко дете. По време на карантината с мъжа ми бяхме разделени. Той у дома да работи, ние при родителите ми. Всичко беше заради детето, за да може да е на свобода на двора при наще, а не затворен в апартамента ни. Деляха ни повече от 200км. Видяхме се след месец и половина раздяла. С мъжа ми се обичаме и нямаме кой знае какви проблеми. Всеки ден се чувахме и пишехме по няколко пъти. Той през ден-два искаше да правим онлайн секс и аз не отказвах. Но един ден получих покана по ФБ от напълно непознат мъж. Не я приех веднага, а може би след 5-6 дни. Той започна да ми пише, но аз само прочитах и не отговарях. Като си мислех, че след като вижда, че чета, но не пиша ще спре и ще се откаже. Но така 3-4 пъти и накрая реших да му отговоря, но чисто на майтап. Отговарях му с една-две думи и сякаш с насмешка на всичко, което ми пишеше. А той мн упорито ме сваляше. Въпреки, че е ясно от профила ми, че съм семейна той каза, че не му е проблем. Продължи да нахалства. Една нощ толкова надалеч стигна чата ни, че накрая завърши с онлайн секс. Той каза, че мн му е харесало и на следващия ден пак ще ми пише. Пишеше, че съм негов тип жена, идеалната и мн ме искал! Дойде следващия ден, но той не беше онлайн цял ден и така 5 дни изчезна. На 5тия ден ми пише. Аз му казвам, че в момента не мога да си пиша с него, защото съм с мъжа си,а той искаше точно този ден. Започва да ме разпитва дали съм правила секс с него, можел ли да ме задоволява, хубаво ли ми е с мъжа ми и т.н.т. Отговорих му, че това не е негова работа и тези неща не го касаят и той се извини. След това аз му писах. Липсваха ми чатовете с него, просто чувствах нещо различно и ми харесваше да си пишем, нищо повече. Но той пак потъна и не беше влизал седмица в нета. След това е влизал прочел е какво съм му писала, но без отговор. Въпроса ми е дали всичко е било само заради онлайн секса или все пак е имало и нещо истинско. Дали някога ще ми пише пак. Не искам да аги търся първа, не прося внимание! Малко като използвана се чувствам. По неговите думи той е необвързан, ноо знам ли. Искам да си пишем ей така за разнообразието, но той пък изчезна и сякаш загуби интерес. Кофти ми е ама ще го преживея. Искам да разбера мненията, особено на мъжете тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8e2d411cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не може да е истинско, като никога не сте се виждали. Просто е търсил жена, с която да си пишат мръсни работи. Такива търсят точно скучаещи съпруги, защото бързо връзват. Спирал е да ти пише , после пак е започвал, защото те проверява. Примерно може да пише така на 5-10 жени и си ги проверява от време на време. Ти си мислиш едно, а то реално е друго.
А може и самият ти мъж да ти пише от този профил, не е изключено.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f34c644293
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно така почват проблемите-малко свободно време,бам в Интернета-онлайн секс,уж невинно и накрая ще се молиш на мъжа ти да те вземе обратно,защото онлайн любовникът е женен,не му се занимава или изчезне.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 237343c755
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не искам да съм осъдителна, все пак е сайт за споделяне. Но ти си жена с дете, недей да рискуваш брака и живота на детето си, заради някакъв мъж от интернет. Най-вероятно той също има жена, щом така изчезва. Нищо истинско не е имало, само виртуален секс. Но е подло от твоя страна. Блокирай го и не си разваляй семейството.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2eaa821640
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Може да е мъжа ти, то виртуално не е секс..

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e670c1c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво разбираш под определението -онлайн секс.Дай повече инфо да можем да ти отговорим най добре.Пускахте камера и мастурбирахте ли .Показва му голо тяло и цици ли ?.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e096bcbfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Приятел на мъжа ти,чакат те тежки дни

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: de1c6499ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Аз също в началото си помислих, че може да е мъжа ми, естествено го попитах и му казах за съмненията си, той отричаше, хиляди снимки ми прати, а и по време на единия чат с него си писах и с мъжа си, мн подло от моя страна :(. Като изчезна така за пръв път го попитах да не се подиграва нещо с мен, а той отвърна, че е имал работа, не е бил в страната и затова не е влизал. Работата му е свързана наистина с много пътуване. Аз пак се усъмних и го попитах как така пътува в това извънредно положение и той отговори, че със специално разрешение за работа може. Реших да не задълбавам, все пак никакъв не ми е и не ме интересува, дали и колко лъже. Казва, че е необвързан, дори и във ФБ така се е написал, няма почти никакви снимки, а това което има качено са снимки само с него. Той наистина не влиза във ФБ, може би в седмицата веднъж или два пъти. Но вече не пише и в редките случаи когато е онлайн. Последно е прочел какво съм писала и до там. Дори ми е казвал, че няма да ме притеснява, а ще чака аз да го потърся, но пък и на мен не ми се забърква повече и не искам аз да съм инициатора на разговорите ни. Ако той реши да пише, може и да му отговоря. Но въпроса е, че мн искам да си пишем, но той да е този, който ме търси. Според мен ако си пишеше с още жени щеше мн по-често да е онлайн и да не ми отговаря на мен, а да си чати с други, по-скоро си мисля, че е сериозно обвързан или женен и може би жена му го е спипала, че си пише с мен и т.н.т , но пък ако има жена защо му е да и пише с някоя непозната и вместо да си прави реален секс с жена си да си губи времето с онлайн удоволствия

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e7b3041a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е щом не сте се плющяли на живо, нищо лошо не си направила.
Все пак сама си усетила, че да направиш някоя голяма глупост е на една ръка разстояние.
Онлайн секс с мъжа ти.!? Кажи каква технология използвате?
Това не само че и в StarTrek го няма, ами даже и на борда на Вавилон5 не са го чували!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f78560f907
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Привет! Дано не съм прав, ама ако е записал секса , ще започне да те изнудва. Затова никога не споделяйте интимни снимки с непознати. Ако мъжът ти разбере не тизавиждам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7601dac034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Мъжът ти трябва да се чувства използван, не ти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 735531cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Вчера било виртуално, утре може да е реално, така се започва, ама карай там, разнообразие да има! Че с един мъж е скучно. Друго си е с някакъв да си пишеш мръсотии в нета и да си представяш, че чужд х.. те клеца, докато си търкаш сливата. Иначе мъжа си много го обичаш, ама от къде да знаеш, че има и функция за блокиране? Само да те питам, ако мъжът ти прави същото с някоя, ти ок ли ще си? Искаш мнение- ето ти: постъпката ти е долна.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a83e3bfe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много детска история. Как може изобщо да ти е интересна такава глупост - онлайн секс с непознат. То това не е секс. Такива неща са интересни на тинейджърите. Трябва да порастнеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c56703145d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Май освен виртуален, ти се е прискал и истински секс с този.

Няма да те съдя, тръпката към новото не е непозната на никого. Но те съветвам да потърсиш какво ти липсва в брака и да намериш начин да го осъществявиш с мъжа си.

Иначе този сигурно би те опънал с кеф, а ако не той, кандидати много. Но това нито ще те спре да искаш още, нито ще те грее, когато мъжът ти разбере и си загубиш семейството.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 06b8d34dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Е-е-ех, тая карантия направо разката майката на извънбрачния секс!
Допреди това какви дащни приятелки имах, а сега...
Всяка се завряла при мъжа си и не ми вдига телефона дори...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3ba71e3209
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хахахах, но ако това беше писано от мъж, нямаше да има коментари относно как не трябва да си разваля семейството, а "ми то нормално", " е, позабавлявал си се, само дано жена ти не разбере" и т.н.

Иначе, да, малоумно е и много подло. Гледай си семейството и недей да си пишеш с разни мъже по нета. Същото се отнася и за мъжете, попаднали " случайно " в такива ситуации.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e9126fc7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не те познавам, но звучиш като много противен човек. Съжалвам за мъжа ти. Страшна “майка” си е подбрал. Представям си ако се появят проблеми какво ще е.

Кенди

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6294a515fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не бе колеги, тя не е искала да изневерява. Недейте сега да я псувате, то е станало без да иска. Първо онлайн, след време физически.
Знаете как е. Дете, по цял ден вкъщи, много е трудно. Да не си помислите, че е курва..

Скъпа, ходи ги разправяй на друг тея самосъжаления. Всички до една сте еднакви. Ако изобщо е вярна тая тема.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5cfa88f1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   "След това аз му писах. Липсваха ми чатовете с него, просто чувствах нещо различно и ми харесваше да си пишем, нищо повече. " - тези ги разказвай на баба си, но и тя няма да ти повярва! Виртуален секс има само в главите на извратените, само те си фантазират, на тебе явно ти се чука с друг мъж!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 683c27389b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Обичаш мъжа си на куково лято. Оня от интернета, ако ти се обади да се видите ти ще отидеш, много добре знаеш и дори ще се наебете. После ще пишеш наебаме, но не ме потърси отново - защо? И бившата ми така тръгна от безобидно чатене, та в леглото на един мърльо. До момента, в който не я хванах. После сълзи, обещания бих и шута и въобще не се поколебах. Мърльото си би и той камшика, щото отнесе някой и друг шамар. Сега тя е сама и безработна с двете ни дъщери. Единствено за децата се притеснявам и помагам иначе този парцал, който им се води майка съм го за зачеркнал от живота си и навършат ли пълнолетие нито искам да го чувам, нито искам да го виждам.
За куривите дом, семейство, деца, ценности такова нещо не съществува, затова съжаление и разбиране не заслужават.
Ясна си ми, при теб няма разкаяние и съжаление. Сега си го направила онлайн, следващия път физически и така ще караш, докато не те хванат, после ще си на пазара на разведените, но дали като курви с гордо вдигнато чело или като нещастна примадона, която бившият и не я разбирал.
Успех в курвалъка

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 735531cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И защо ти е мнението на хората тук? По-важно е какво е мнението на мъжа ти, вземи попитай него. Тъкмо ще те разнообрази, че много ти е доскучало като няма с кой да си пишеш мръсотии, докато безделничиш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bee5e74bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Най-вероятно е обвързан или семеен, и това му профила за секс наивници като тебе. Не е мъжът ти, но и не е истинският му образ със сигурност - вероятно и името му е фалшиво. Обикновено ако се поразровиш в профила се разбира доколко е фалшив и доколко реален. Това ти го казвам от опит - до сега поне 5 души съм хващала в такава схема. А ти вземи разнообрази секса с мъжа ти, направете си двамата секс чат някой път, измислете бягство от рутината, че не са добре нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: de1c6499ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Автор
Аз за какво ви пиша, вие какво ми отговаряте. Толкова обиди от хора, които не ме познават, нито мен, нито съпруга ми. Случката по никакъв начин не е повлияла на това аз каква майка съм, или в отношенията ми с мъжа, че да ми дават някои от вас подобни квалификации! Вие сте безгрешни, сигурно. Перфектните бащи и майки, идеалните половинки за партньорите си. Хайде моля ви се, осъзнайте се, хора сме и всеки греши в живота си! От къде знаете, че не съм хващала мъжа си да си пише с друга. Може би това е отмъщение от моя страна на под съзнателно ниво, никога не съм го търсила умишлено. Колелото се върти, не го забравяйте. И да, аз знам, че нещо ми липсва в брака, говорила съм и ще говоря със съпруга си, за да вървят нещата напред.
Тези коментари за пореден път доказаха, че масово българина е злобен и критикуващ, отколкото разбираш и подкрепящ човек. Погледнах и в други теми, общо взето настроението е както тук, масово осъдително. Да не смее човек да сподели!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e48f10881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Подкрепям версията, че може да е мъжът ти или негов приятел. Искай видеоразговор. Искай му вайбър (телефон).

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fdaa39fb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Толкова обич липсва във връзката ти, че чак е тъжно... Хващаш се за най-дребното, само и само да изпиташ някаква емоция. Проблемът е много по-дълбок.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 735531cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Бре, пък и много тънко обидна! Като искаш само сладки приказки, мазни лъжи и комплименти, продължавай си там чатовете с разни лъжци. Искала си мнения, хората са ти казали каквото мислят. И това е тяхно право.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 145813ac70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторке, не се връзвай - национален манталитет. Личното ми отношение по темата е съвсем различно, но и това не е от особено значение за теб. Знам за жена ми, че си чати с мъж и това изобщо ве медразни. И аз съм си правил виртуални секс-закачки с непознати, но само до там. И не го приемам като изневяра. За теб единствено важно е мнението на съпруга ти. Има някаква, макар и минимална, вероятност той да не е против ... Това трябва да го проучиш сама. Как - ти би трябвало да знаеш най-добре. Във всички случаи подходи много внимателно. Уж на шега, двусмислено ... да можеш да се измъкнеш ако той не е "окей" по темата. И никога повече да не се заиграваш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8e2d411cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Човек, ако има проблеми в семейството си, си ги решава с конкретния човек. Не връзва на всякакви непознати, които пишат с една единствена цел. Много е лесно и успокоително за съвестта да си кажеш, че нищо не е станало.
Нещата стоят така- писал ти някакъв непознат, който въпреки статуса ти на семейна и снимки примерно, продължава да те сваля. Това читав човек ли е? Най-нормалното и логично нещо е било да го отрежеш и блокираш. Но ти си лапнала въдица. Как точно е решил, че си идеалната жена? По снимки и няколко реда писане ли? Осъзнаваш ли колко налудничаво и нереално звучи това? Типични трикове на сваляч, колко е свикнал да залъгва жените. Това, че сте стигнали до онлайн секс, също е нож с две остриета. Може да е приятел на мъжа ти, който по негово желание е решил да те пробва и да му препрати чатове, снимки, ако има. Иначе защо да пита подробности за вашия сексуален живот? Какво ще го вълнува някакъв непознат какво правиш ти с мъжа си? Не е от ревност със сигурност. Дори и да няма връзка с мъжа ти, пак може да ти сътвори големи поразии.
Но най-вероятно е поредния играч, който рови из нета, търсейки жени. Чувстваш се използвана, защото си повярвала на сладки приказки и как някой ще те хареса от няколко чата и снимки. Просто си наивна, мечтата на такива онлайн Ромеовци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e5c06afb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   "но пък ако има жена защо му е да и пише с някоя непозната и вместо да си прави реален секс с жена си да си губи времето с онлайн удоволствия"

Това, което си написала се отнася и за теб, мила. Защо ти е на теб да си пишеш интимни неща с напълно непознат, при положение че си имаш съпруг. След като нещата не вървят в брака ти, логично е да се разделите и всеки си поема по собствения път. Но нали, по-лесно е да се изневерява.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2eaa821640
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Е, кво толкова нали е само чат, гледай да не задълбочи. Всички знаем, че чуждото е тръпка... Аз само си мисля за други иначе съм на диета...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 32e3484324
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Добре де, ти не се ли чувстваш разочарована от себе си? Аз също имам мъж и малко дете. Ми не си представям подобна глупост да направя, не заради мъжа ми. Просто ще се почувствам омърсена. Изобщо няма значение дали е онлайн или реално, предала си доверието на човека до теб. Ама по-лошото е с какъв акъл си клъвнала по този. То от км си личи, че само си прави гаргара, ако мине номера. Такива колкото си искаш. Не си малка се предполага, не ти ли мина през ума още като ти е казал, че не го притеснява, че си семейна? На твое място бих се чувствала много зле, откровено ти казвам. По щях да те разбера ако беше хлътнала по някой колега в работата и тн. Ама така да сглупиш... С някакъв си. Наистина ли толкова много ти липсва внимание? Че с първия, който казал някакви си там заучени неща и айде. Имах колеги на бившата ми работа ей такива досадници. Хем не се познаваме лично, хем единия даже беше обвързан, ама ми пише, покани за кафета, обяснения и тн. Намират ми фейсбука от общи приятели и айде, почва се ей такова досаждане и обяснения. Имаше блок за всичките, знаят, че съм обвързана ама пише ли пише. Противно е! Сега, моят съвет е спираш тази история, молиш се мъжът ти никога да не разбере. Ама и ти основно питаш защо другият не ти пише, а не те притеснява, че мъжът ти може да разбере. Пожелавам ти да си запазите семейството и повече разум за напред.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 867226f52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Извинявайте за невежеството, въпроса ми е към всички. Какво точно разбирате под виртуален секс? Не ми е ясно. То това секс ли е изобщо ако е някакво самоопипване....?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8e2d411cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34, ами виртуално може да е с писане на еротични неща, да се гледат по камери, да си пращат снимки. Другото е ясно. Рисковано си е , защото не се знае тази информация някой как може да я ползва, особено в случая на авторката.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 053e9e66dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Страхотен разказ. Аз също съм женен, но мечтая за такива чатове. Затова ти давам одобрение и ти желая успех, ако искаш се обади.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 976dbc96ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 36, ами пълно е с такива чатове с българки. Сайтове за онлайн зяпачи колкото щеш, че може и срещи да си чукнете. Със самотни, с разведени, с женени пачаври.
Не си ли попадал на тях?

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 999710d326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Не го разбирам, изглежда много инфантилно и глупаво

 
  ...

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: ad2ad9e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Мъжа ти бъхти и се труди за теб и детето, а ти ходиш да се свалиш с разни боклуци!!!
Ти нито си майка нито си вярна съпруга, повръща ми се от такива като теб... жени без чест, без срам, без морал, ти си пример за позора който една омъжена жена може да го докара на мъжа си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker