Как се държат мъжете манипулатори? Прочетете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се държат мъжете манипулатори? Прочетете
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 705 пъти
Този пост ще бъде възможно най-кратък, имайки предвид дългата иначе тема, но изключително точен. Това, което ще напиша е предназначено и отправено към жените в токсични отношения, било то тези които се намират във "връзка", където биват използвани за секс кукли и удоволствие, без анганжимент и интерес към собствената ви личност и вашите чувства, или тези които са поставени в положението на любовници - и двете положения за мен са сходни. Виждам, че тук е пълно с такива жени, изтерзани или предстоящи такива, за това не се поставяйте в това положение. Бъдете по-решителни и не позволявайте на някакви трохи, които ви се хвърлят, да замъглят ясната ви преценка върху ситуацията.

Манипулаторите винаги ви използват за нещо, което получават от вас като ресурс. Това може да бъде както секс, така и власт, повишение в службата, дори пари. Правят така, че да замъглят преценката ви, да се влюбите в тях, и да постигнат вашата пълна зависимост от тях - вие сте наркоманът, а те са вашата доза. За да получите поредната си доза срещу неимоверната си душевна болка, породена от неговата липса или емоционална студенина и недостъпност, вие трябва да се съгласите вашите действия да бъдят съобразени с рамката, която той ви е отредил, и да продължавате да му осигурявате този ресурс, за който ви използват и манипулират. Само осигурявайки му това, което той иска, (например да се срещнете за едно бързо задоволяване на нагона му) той ще ви отпусне малко от дозата ви и отново ще ви заблуди че може би изпитва нещо към вас. След което, разбира се ще изгуби интерес за определено време и ще изчезне до следващия път, когато ще има нужда да получи от ресурса ви. Това е динамиката на нещата, независимо дали ви харесва или не.

Какво става, ако излезете от установените рамки на държание? Държейки се противно на това, което очаква той от вас - например да спрете да го търсите и да му говорите, ще усетите агресиране, макар и пасивно. Ще започне да ви се дразни, да ви трие, блокира, след което отново разблокира... Ако все пак се засичате в обща компания и събирания, или на работното място, ще се държи грубо и както казах, пасивно агресивно към вас. Той ще се дразни, че вие не се държите така както се очаква от вас и съответно вече няма контрол над вас. Първоначално ще усещате този яд. След което, ядът ще остане в него, но той вече няма да го показва. Ще стане мил, страдащ по вас, възможно е да ви сваля звезди, ще ви праща любовни песни през определени интервали от време и ще ви напомня ваши интимни моменти.... Ще му станете интересна. Но това ще е само една временна маска, опит да върне неговата власт над вас и вашите чувства, за да можете вие отново, както преди, да му осигурявате от ресурса. Тук е моментът, когато повечето от вас, ще си кажете "ето, той видя и знае, че вече няма да получи секс от мен, щом въпреки това продължава да ме търси и да се занивама с мен, значи може би наистина има нещо повече към мен". Голяма грешка. Знаете ли какво ще стане? Най-вероятно ще попаднете в капана отново. Това е целтта, той ще си начеше егото, че жена, която е изгубила зависимост към него, отново е в краката му. В момента, в който отново му се поднесете, ще получите поредния удар и ще усетите дълго таения му гняв. Ще разберете, че всичко продължава да си е както преди, просто защото на него така му изнася. И... ще ви боли. Но това е положението, да сте си опичали акъла и да не сте му се доверявала. Мислите ли, че е кой знае колко сложно и трудно и че изисква голямо усилие, някой просто да ви приказва приказки? С малко или почти никакви действия, а просто приказки, той е успял да ви върне отново към себе си.

Човек на 34

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 775248d69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   о - точно дори не бих могла да се изразя. Бях в такава връзка. Откъсването е много трудно. Усетите ли някой обсеващ и пасивно-агресивен. Бягайте

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker