Най-голямата ми тръпка най-накрая ме иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-голямата ми тръпка най-накрая ме иска
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1084 пъти
Жена съм на 26 години. Необвързана. Чувствам се супер така, не си търся непременно, спешно и веднага партньор.
Проблемът ми е другаде. От около 4 години имам чувства към едно момче. Казвам момче, защото е по-малък от мен. През големи глупости сме минали, ама така и не стигнахме до нищо. Целували сме се няколко пъти, карали сме се милиони, сдобрявали сме се пак толкова. Харесвала съм го ужасно много, докато съм била във връзка, с което не се гордея. Никога не съм желала повече физически някого в живота си. Бях готова да зарежа града, в който живея, работата си, хорското мнение, и просто да съм близо до него. Но той не пожела.
След толкова много време и категоричните му думи, че не желае нищо с мен, започнах да се примирявам. Изчезна от живота ми за почти половин година, в която се чувствах много по-добре. И сега отново се върна - за милион и първи път. Покани ме да излезем (живеем на около 40 км разстояние), а ако всичко върви добре, да остана при него няколко дни. Да сме си поговорели, да сме се изяснили, да сме се почерпили, и разбира се - за секс. Извини ми се за отношението си към мен. Осъзнал, че съм единствената, която го познава и го е обичала такъв, какъвто е.
Знам, че нищо няма да излезе. Разумът ми го знае. Обаче наистина искам да отида. Чудя се дали ще спечеля или ще изгубя повече. Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5b561954d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иска да те опъне само и до там.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5509499538
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали пиша късно, но съм минала през едни такива отношения. И при нас беше детска неизживяна тръпка продължила 6 години. Виждахме се по два пъти годишно, съвсем случайно. Искахме се и двамата,но страшно различни характери. Много нерви и отровни думи. За 4 месеца връзка разбрах и приех, че няма да се получи. Много време ми беше тъжно, но го преживях.
Според мен с риск за душевното ти спокойствие изживей го и допусни да те разочарова, защото винаги ще те привлича с илюзията какво е можело да бъде.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f52471a0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е как, той има готова за секс жена по всяко време-ти. Останал е сам, щрака с пръсти и ти търчиш. После се появява някоя жена и той те забравя. Разделят се той пак те вика за секс и утеха, ти пак търчиш при него.... Имала съм такава връзка и само си загубих времето и чувствата. Сега се питам -не съм ли имала достойнство, но човек като е влюбен е така. Намери си мъж зрял, на твоята възраст или по-голям. Търси сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0e61173c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз искам да споделя личните си преживявания. Имала съм подобни отношения. Ако показваш интерес- дърпа се. Ако види, че живота продължава- изведнъж му ставаш много скъпа. Имах познанство с момче, което много, много харесвам, продължавам да го харесвам, освен всичко друго, ние сме най- вече приятели и аз няма как да отрека положителните му качества като човек. Но факт е, че години наред играем този филм. Бях омъжена и той беше до мен като приятел, дори имаше момент, в който мислех, че иска нещо повече от мен, но имам принципи, няма как да играя двойни игри. Разведох се. Мина време и той изчезна от живота ми, буквално се криеше. Оставих го, не съм досаждала. После срещнах друг мъж и започнахме връзка- хоп, този изведнъж се сети за мен, че даже и сметка се опита да ми държи. Така че ми стана ясно, че ако наистина е искал нещо да се случи, щеше да използва онзи момент, не да си чеше егото, че съм му на разположение и едва ли не ще зарежа човека до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 53fe5cf6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този мъж категорично те е поканил заради секса. Толкова и нищо повече. Мъжете, желаещи стабилни отношения, обикновено не бързат да канят в леглото.
ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker