Дали бягат от комплексари и смотани типчета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали бягат от комплексари и смотани типчета?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1414 пъти
Реших да напиша това, защото имам нужда от адекватно изясняване по един въпрос. Познавам момчета, които са изключително комлексирани и страшно много лъжат, но доста от тях са намерили по някоя, която ще напише ,,ние с комплексари не излизизаме'' Да, ама се получава обратното. Един лъже, че познавал този и онзи, че ходил насам и натам, друг ще се изцепи, че очилата му струват 240лв, трети ще описва ситуации в дискотеки, четвърти ще гони професия с пари и ще разчита на нея, пети ще прецаква наред всеки свой приятел и непознат, шести ще се прави на биткаджия, когато с него има още няколко човека, седми ще позьорства и т.н.
Става въпрос, че всички тия фашлименти успяват, а свестните се чудят защо никога не им се получава. И всички мацки твърдят, че искали уверени и можещи, а изброените индивиди са далече от уверени и способни. Това означава, че масово и мацките са гола вода, щом такива ги впечатляват. Вече имам случай с двама пича, признават на приятелките си, че са еди кви си, честни, влюбени и пр.. и ги отсвитиха, а един боклук, с който израснах се хвали с имагинерни неща, посяга им с шамари и ги обижда, а те го търсят пак и пак. Обяснете ми, ако един мъж лъже непрекъснато и играе роли, какво му е привлекателното, а такива БОЛ смешнюги. Друг образ ,, Карай softuni и ще ти плащат ебахти парите, ще си щракаш с пръсти и всички мацки ще се въртят около тебе " съвети дава. И друго наблюдение, че мацките масово си падат по разни красавци, сериозни и стабилни физически(не говоря за нацепени), но почти никога не излизат с тях. Респектирате ли се от високото качество, не се виждате до такива или какво? Заради това избрах такова заглавие. Споделете си мнението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: a3665d9cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако ти имаш успех с жените, привличаш ги като магнит, интересен, готин, забавен си, ще седнеш ли да мислиш, че и да пишеш кой бил комплексар, кой как лъжел, коя на какво вярвала и тем подобни? Не, нали? Ще се радваш на живота и няма да ти дреме за Х или Y. Ако имаш любима, която споделя чувствата ти и сте щастливи заедно, дреме ли ти коя по кого си пада и защо? Когато в живота ти има някакъв дефицит на любов, на внимание, на топлина, тогава се фиксираш върху битието на другите и задаваш подобни въпроси. Вместо да обръщаш внимание на другите, работи над себе си, развивай се, забавлявай се, пътувай (карантинните мерки все повече отпадат) и когато почувстваш, че си срещнал "своя човек" , бъди искрен с него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 986353ebe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се тревожи, а имай търпение. Минава време, лустрото се отмива, маските падат, а истината излиза наяве.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 16bb36606f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До първи пост от автор,
Човеко, не коментирай мен, а темата. Няма смисъл да ме убеждаваш в неща, в които ти не си сигурен(на) за мен. Да си задаваш въпроси за живота, не те прави нещастен. И, ако си имаш своя логика от написаното в историята, грешна е. Не е точно това, което ти и други ще си представите, не правете тази глупава грешка, не убеждавайте непознати хора в глупости. Живот се живее от мен, гледам го с мои очи! Знам кой, кога и какво ми харесва, защото си знам и са ме накарали да го почувствам и не само след признания, и след действия. Нека се отклоним от съмненията относно щастието ми, ок? Добре, искам все пак да се коментира по темата и очаквам със нетърпение да ми се отговори на неудобният въпрос.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0d3ff34c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените харесваме драмата подсъзнателно, ненарочно. Аз не харесвам нацепени и избягвам бягам такива, за другите не знам.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8f1b313511
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива мъжлета като гореописаните от теб не ме грабват; именно и заради това си стоя сама – все с нещо се парадира излишно по срещи, все някакви лъжи, измами и манипулации. Много ме засяга мен колко пари имаш в портфейла, в коя дискотека шефовете ти са познати, с кои „български звезди“ си си бил говорил, каква кола караш и т. н. Това са някакви заучени грозни стратегии, които минават само пред слабоумни жени, търсещи „баткото, който да им вдигне акциите“. Говорят само за ниско мъжко самочувствие (най-вече) и липса на достатъчно други качества; като се започне от външен вид, та се премине към по-значимото: характера.

Какво да ти кажа, авторе... то едни 60-70% от жените вече се поболяха от желание за пари и „вървежност“, затова съществуват подобни индивиди от мъжки пол. Сбъркани ценностни системи – от малки са облъчени от „хайлайфа“ онлайн: скъпи коли, дрехи, грим, апартаменти, къщи. Какво ли не. Искат го, мечтаят си, трябва да си набавят всичко по последен писък на модата, че да се похвалят в Инстаграм, където естествено „баткото с Аудито на кредит“ ще е изключително добро попълнение към общия им виртуален персонаж.

От друга гледна точка, тези „свестни“, за които споменаваш, със сигурност отблъскват с друго – поведение, което често се възприема като отчаяно. Сам казваш, че свестните се чувстват пренебрегнати от женска страна – това ги комплексира, започват да търсят навсякъде, за да „поправят този проблем“. Имам няколко такива познати – добри са, умнички, не го оспорвам, но... тичат буквално след всяка и именно това изгражда много лошо впечатление у нас. Аз с човек, който точи лиги по всичко, що диша, и си мисли, че е „влюбен“ през 10 дни, не бих излязла. Подсъзнателно го определям като индивид, който не ме намира за специална всъщност (с какво да съм по-различна от всички 28312, на които се е молил преди мен? ). Разбираш ли какво имам предвид? Изпадат в един порочен кръг на преследване на всяка жена, обърнала им дори просто приятелско внимание. Във връзка пък съм забелязала, че са задушаващи, все недоволни от времето, което им се отделя, ревниви. И цялата тази история пак се дължи на комплекси. Говорят ти колко те обичат на първата седмица – е, чакай бе, момче, нито ме знаеш каква съм, нито си ме опознал. А годежен пръстен няма ли да ми дадеш? Просто нямам думи. :Х

Най-добре човек да си намери някой, който конкретно не съвпада нито с един от двата посочени типа – работоспособен, мотивиран, малко по-кротък и скромен, който си знае цената и не върви по свирката на всяка само защото „бил на 22 и нямал приятелка, а трябвало“. Ама то вече... почти не останаха такива явно. Късмет бе, късмет!

Ж20

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63c2cee6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2, още клишета имаш ли "на склад"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a21751aa7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не знам за изброените от теб, но ти определено звучиш комплексирано. Жените не харесваме такива мъже, които са фиксирани върху други мъже или върху какво избират жените. Или пък които смятат, че някой им е длъжен, заради криворазбраната "свестност", с която претендират.

PS: Харесвам хубави мъже, с хубави тела и всичките ми гаджета са били такива. Но характерът им нямаше нищо общо с гореописаното.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a5d77296dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чакай малко!
Основното в темата ти е, че тези господа лъжат. Техните приятелки дори и да искат, не могат да хванат лъжата на момента. Опознаването е бавен процес, в началото не си виждал човека в ситуации и си правиш мнение на база историите и размишленията му. Мислиш си, че няма причина да те лъже за цената на очилата си, защото на теб и през ум не ти е минавало да излъжеш за нещо такова. С времето виждаш въпросния човек в ситуации и едва тогава можеш да разбереш, че той има лошия навик да лъже, украсява и преувеличава. А много от комплексарите правят това несъзнателно, те си вярват сами и затова другите също им вярват.
Наскоро точно това ми се случи, неволно попаднах на такъв тип. Излизахме и не е станало нищо фрапиращо между нас, но интересът беше двупосочен и очевиден. Това в продължение на месец. Той изглеждаше малко неуверен, но чаровен, скромен и земен човек. Не е казал нито едно нещо, което да ме наведе на мисълта, че изкривява истината до неузнаваемост. А'бе, главата си залагах, че е свестен. После чух негов разговор, в който той разказваше случки, на които съм присъствала. Нищо общо с действителността, нищо! Постепенно разбрах и за други такива негови прояви. Оказа се, че имаме общи познати и много неща ми станаха ясни случайно, без да съм питала. Главата ми не го побира, защото той звучи като човек, който може да мисли и не прави глупости. В последствие чух, че съм била лепка. Нито съм му звъняла, нито съм го припирала да излизаме. След това пък се оказа, че междувременно излизал с една друга, за която нямаше добро мнение. А аз можеше месеци наред да не разбера нищо от това и да си живея в една прекрасна илюзия, в която той е свестен, мил и се държи страхотно добре.
Та, преди всички тези неща да ми дойдат на главата и аз си задавах същите въпроси. Сега вече ми е много ясно колко добре такива хора си плетат мрежите от интриги. Истината е, че има и жени, които правят същото. Потърпевшите не могат да го знаят от самото начало, а ако разберат твърде късно са влюбени и остават с надеждата, че нещо не са разбрали правилно и е само лош период във връзката.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7c9fbd87db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Прочетох и съм съгласен за всичко от написаното. Най-точните и съвестни пичове, най-трудно си намират човек. Мъжкарите са много коректни и точни хора, а мадамите си търсят слушко-послушковци и халипави гащници. Иначе съм съгласен, че си харесват стойностните и точните, но са боклуци и материалистки и предпочитат утайката. Жените внушават на негодни, че са годни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7c9fbd87db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Младите са актьори по неволя, в един филм, в който пада основен акцент върху лишения и възможности. Няма излизане от матрицата, всеки гони доброто реноме и стандарт, но то няма нищо общо със стандартите. Има тъпаци и тъпачки, които ще се продрусат и побъркат, само защото са разочаровани от битов характер. Нормално е да си търсят филмари за филмите, така се събират заедно. Ще се побъркат от факта, че трябва са себе си, ето защо страхуват от истински хора. Споко, и на мен са ми казвали, че философствам и не ми пускат, но ако тук се пускаха линкове към фейсбук, бързо щях да им докажа обратното. Да ми разгледат снимките и да видят момичето до мен, на което повечето лешпери ще заклатят мръвката, докато аз съм я клатил самата нея. Държа да отбележа, че мога да си позволя и други с нейнста визия и то без пари!!! Нека си представим червенокоса госпожица с ръст 1.75 и 58 кг тегло. Е тия балъци, които тук църкат и ни наричат философи и смотани, гледат като хиени от завист, защото давят зверове и миризливи кози и се имат за играчи. Филмът на много от вас е твърде тежък. Еваларка за темичката, сипва доволно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 16bb36606f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Къде е номер 12? Пуснате коментар на един заядлив трол номер 5. Махнете го и него тогава. Какви са тия двойни стандарти и взимане на страна, вече се вижда и под други теми. Обиждат и вас защото дразните хората. Махнете този коментар 5. Личностни нападки и хейт се толерира, а в правилата на сайта НЕ СЕ ТОЛЕРИРА. АЙДЕ СПАЗВАЙТЕ СИ ПРАВИЛНИКА. Да се маха хейтър 5! В никоя, ама в никоя тема не трябва да допускате коментари с нападки към авторите. Защото си серете на правилата по тоя начин. Отново апелирам да се отстраняват излишните - като 5. Тук хората не искат мнения и оценка за тяхната личност.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3298c3ca01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Младите са жертва донякъде на медиите и наложената мода, че материалното е най-важното. Мутренската психика. А те са още млади и неосъзнати и се поддават на масовите внушения. Чак като поотраснат и разберат, че са били лъгани и не скъпите очила са най-важните във взаимоотношенията, се осъзнават. Има и друго-когато момичето го лъжат, че очилата са скъпи, то тайно се надява да му купят същите очила. Тоест очакват скъпи подаръци. Но когато не ги получат започват да отрезвяват. Сега, не всички момичета са такива. И моят съвет е човек да си чака точното момиче. Не всички са кифли. За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dbeae5267c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Под "мацки" да разбираме плиткоумни кифли, нали? Авторе, насочи се към качествени жени, а не ходещи Барбита, и ще видиш, че на тях типове като приятелите ти като балони под налягане изобщо не са им интересни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker