Тя се оказа друг човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя се оказа друг човек
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1667 пъти
Здравейте приятели!

Имах връзка с момиче около 9 месеца. Аз от София (24 год), тя от по-малък град (22 год). Виждахме се почти всеки уикенд или на две седмици прекарвахме 3-4 дни заедно. Аз потънал в работа, тя в образование. За тези 9 месеца, абсолютно никога не се бяхме карали. Като цяло ме тревожеха понякога дребни неща като защо държи абсолютно всичките си бивши във фб, инстаграм и тн и им харесва снимките. Притеснителното на това е, че от 10 бивши, тя е имала едва 2 гаджета, а с останалите е било просто секс.

Когато разбрах за това бях скептично настроен (имайки предвид, че тя още на втората среща ми даде всичко), не го показвах, но реших да й дам шанс. Доста ме отблъскваше факта, че има хора в обкръжението си, които уж са и познати, спала е с тях и продължава да има дори и лека форма на контакт. Опитваше се да ме убеди, че с мен е различно, че иска вече да е сериозен човек и се е 'наживяла'. Кофти се чувствах когато аз отивах на гости и се случваше да засечем през улица един или двама от тези, с които ей така си е лягала (не бивши гаджета) или пък да ме помоли да не минаваме оттук или да не влизаме в определен магазин за да не се засечем някои други. Примирявах се с това и деликатно и намеквах около 3 месеца поне да не ги държи в приятели, поне да има едно място, на което да се обърне и те да не са там.

Друг сериозен факт е, че човек е средното на 5те души, с които най-много общува и нейното обкръжение се състоеше главно от момчета и тук там някое момиче. Някои от тези хора употребяват понякога наркотици, тя се оплакваше, че е разочарована, но някак си не правеше нищо да се откъсне от рутината.

Първия и единствен проблем се появи една вечер когато бях отишъл на гости. Нейните приятели се появиха през нощта от нищото пред тях и я караха да излезе. Тя не искаше, но аз предложих да излезем да видим какво желаят. При срещата ни, забелязах , че един от бившите й също беше там. Бяха го довели. Реших да си замълча, и деликатно я попитах след това кой е въпросния и тя ме излъга. В последствие се разстрои и каза, че вероянто съм си формирал грешно мнение, но аз отново реших да не се сърдя и я успокоих, че знам, че няма вина. На следващия ден се прибрах и отново поговорихме за това, като тя се опита да хвърли вината на мен, че едва ли не аз съм необщителен, от София съм, имам работа в една от най-големите компании в световен мащаб и това подразнило приятелите й и за това го били довели (един от бившите й).

Скарахме се, и тя каза, че е страшно обидена. Промени се за секунди. Реших да я оставя няколко дни. Отидох да я видя отново през уикенда, а тя сякаш беше друг човек. Наговори ми страшни глупости как съм бил дребнав ( не отричам това, голям недостатък ми е, но съм директен човек и не мога да търпя бившите й да идват пред тях) и как съм я бил отблъснал с това да махнела бившите си. Обясни ми на няколко пъти, че на този етап "не можела да избяга от всичките тях''. Както и да е, тръгнах си, тя ми звънна на другия ден, помоли ме да и дам време, че сме били афектирани. Дадох и над 10 дни, тя ми писа 2 пъти през тях, аз само отговарях колкото да не го сийнвам. И един единствен път и казах, че съжалявам ако съм я наранил по някакъв начин.

Реших да я попитам след тези 10 дни как е, говорихме си всякакви неща, смяхме се и аз се пошегувах дали иска да ме почерпи със сладките, които беше направила. Реакцията и беше покъртителна, супер груба и ме изравни със земята.

На следващия ден все пак реших да отида, казах си, че веднъж ще я изненадам и каквото ще да става. Отидох, тя отново се държа грубо (въпреки че ме прегръщаше, обясняваше колко много ме обича, но любовта не е всичко) и ми каза, че с бившите си желание да се вижда дори и в компания няма. Не се разделихме много добре, тръгнах си. Вечерта един мой приятел поглежда стори на една нейна приятелка и това, което вижда е, че тя е отново някъде с бившия си и някакви нейни приятели. Това ме смрази. Реших да й звънна, телефонът и беше изключен. Над един ден я нямаше, нито във фб, нито телефонът и беше вкл. На следващия ден го включи, и за моя изненада, не тя, а бившия й почна да ми звъни (някак си намерил моя номер) и да ме заплашва. Естествено, реших да не се поддавам на провокациите, и не виждах смисъл да се занимавам с абсолютно безделни същества. Звъняха ми от над 10 различни номера. Накрая даже ме плашеха с полиция.

В допълнение искам да кажа, че допреди да го доведат онази нощ и да се скараме на следващия ден, никога не сме имали проблеми, буквално ми обяссняваше допреди да се скараме колко се радва, че ме има, как ме обича и иска да сме заедно винаги. Как сексът с мен бил невероятен и другите бледнеели. Едва ли не, че съм любовта на живота й. След няколко часа се промени коренно и вече знаете какво се случи. Тази рязка промяна просто ме съкруши и оттук нататък още повече намалява доверието към всеки нов човек, когото ще срещам.

За нея съм правил всичко, дори изпити в университета, имам чудесна работа, собствен дом, нищо никога не й е липсвало. Напротив, тя се чувстваше не малко пъти гузно, че едва ли не аз съм на съвсем друго ниво, а тя още нищо не е постигнала. Това, което правех бе да я поставям винаги наравно с мен и да я мотивирам да успява. А някак си, тя обърна гръб защото съм я бил натоварил ( с това, че приятелите й доведоха бившия й). И бих го разбрал ако беше продължило известно време, но тя довчера ме обичаше, а от сутринта вече ме мразеше.

За тези 9 месеца, аз изградих едни истински чувства към нея, бавно и постепенно, водих я къде ли не из Европа, показах й моя свят и всичко интересно, което се случваше, Тя беше наясно, че се радвам на не малко женско внимание, обаче абсолютно никога не съм откликвал дори на покана на момиче във фб. Даже се оплакваше как я е страх да не я зарежа за някоя по-добра, защото тя не била нищо особено - Да, тя нямаше нищо, но аз я обичах заради самата нея и за това, че е грижовен и мил човек.

Колкото и да съм бил дребнав (голям мой недостатък), винаги нещата, които съм поставял като въпрос са били между нас двамата, без трети лица. Докато около нея постоянно имаше все такива, с които е спала 'за да си задоволява нуждите' и нежеланието й да се отърве от тях. Почти съм сигурен, че винаги е била лоялна и не ме е излъгала сериозно и за това малко или много ми е мъчно за нея, понеже наистина е добър човек, но твърде лесна и наивна и средата винаги я е дърпала надолу.

Въпросът ми към вас, приятели, е дали си струва да правя нещо повече, изминаха повече от месец и половина и заслужава ли си да се боря за такъв човек, който доказано е разкрепостен и манипулативен... За съжаление аз съм от този тип хора, които са адски смели, не се отказват, обаче държат на човека до себе си. Никога не ми е било фикс идея да бъда с много жени. Никога и за момент, не съм я карал да ревнува или да се почувства застрашена.

Благодаря за отделеното време и бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Добре, аз не разбирам защо мъжете сте толкова глупави и се хващате с такива? Според думите ти имаш хубав живот и си знаел с какво се захващаш и въпреки това накрая олеле. Съветът ми е изобщо да не те е яд. Познавам N на брой добри жени, обаче са курви, как да ти го обясня... не се занимавай. Те самите ще си вярват винаги, че са добри и че нищо лошо не са направили.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 406ce0b5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами след като не можеш да я приемеш такава, каквато е с миналото и, се разделяте и си търсиш момиче, което не поддържа отношения с бивша. Според мен няма смисъл да продължавате да се тормозите.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Моето мнение е, че ако беше човек, нямаше да крие това от теб. Не виждам смисъл да продължавате. Хора с такова минало не се наживяват, повярвай. Колкото и да се мислят за добри. Рано или късно ще се осъзнае, но теб ще те няма, ще си далеч и щастлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 66eb7bc12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ти си влюбен, а тя не е. И прости ми, но не разбирам как за 9 месеца ти смяташ, че си я опознал и това вашето е нещо истинско. Не те ли жегва факта, че преспива с теб веднага, че ти е споделила някаква бройка на сексулани контакти, които не са връзки? Сппред мен сирената в главата ти се е забавила значително. Преглътни го и я забрави. Млад си, ще срещаш много други интересни жени.
Тя е паразит, който ако не сега то в близкото бъдеще ще те нарани жестоко.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a064465774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя е наркоманка и курва. Просто не се занимавай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2731879a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стигнах до средата на историята ти...Имам чувството,че правиш прекалено много компромиси за нищо. Не ми изглежда да е готова да бъде отдадена само на един мъж. Егоистка е и с лековато поведение. Много държи да има мъже около нея, които да и четкат егото. Не знам, авторе. Не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9fa21ac92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аман от селянки,които искат да прилапат някой Софиянец. Това е топ мечтата на всяка провинциалистка.От ранна детска възраст искат да се махнат от село и да заживеят в големия град,където никой не знае какви шаврантии са били.Бягай далече от тая.Вземи си наистина добро момиче,което да те обича и уважава.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c1b9454313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Драми, драми, ревност и интриги. Пуснете се, няма да сте щастливи заедно. Сега сте в режим да се дебнете и да си правите сцени. Ако се държите повече като противници в сложна игра на шахмат, отколкото като влюбени, ако обясненията са повече от целувките, по-добре се разделете. Ще намериш по-добро момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e499099cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти наистина си на друго, по-високо ниво. Намери си свястно момиче, тази я зачеркваш моментално. Успех, момче, заслужаваш много повече!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9e2b18f1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако трябва да съм честна, не си заслужава, 9 месеца са нищо, млад си още, времето лекува, това не е твоето момиче. По начина, по който тя се е държала с теб ми говори, че не и пука особено, живее и се още, а може би и за по-дълго време от колкото може да предположим, не я наричам директно курва, но по това, което разказа, ти препоръчвам да се откажеш и да продължиш пътя си. Любовта все ще те намери! Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 04f9814388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не прочетох до самия край, но нещата са ми ясни.
Ти си на 24 години, имаш чудесна работа, звучиш доста зрял и цялата ти ревност се базира на недоверието, което имаш заради бройката и комуникацията на приятелката ти с въпросните.
Тя пък е на 22 години, учи, излиза с хора, които не харесва, но се влияе от тях.
Пич, приятелката ти е инфантилна, средата ѝ е такава. Бяга от мъже, с които е спала, но ги следва онлайн и някои от тях са ѝ в компанията. Приятелите ѝ автоматично и без основание са решили, че не ставаш, скроили са ти номер, а тя се сърди на теб. Опитал си се да оправиш нещата, сравнила те е със Земята. Изненадваш я, обяснява ти се в любов, ама е студена. После някакви, с които е мачкала чаршафите ти звънят все едно сте в девети клас и те заплашват.
Нищо повече няма да правиш, намери някоя по-зряла.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a0f17410c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брат, с курвите е най-забавно. Сто процента те ебе на 120% и ти е завъртяла главата, та сега се чудиш и се маеш.

Ставай и се махай. Такива отрепки си личат от километри, дето да поели една торба пишки, само щото я сърби.

Била се наживяла на 22 и от първия проблем директно вече изстива... ай няма нужда...

Курволякът е като ръждата, бе, мой... т'ва спиране няма.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Била се наживяла и с теб вече е различно? Извинявай, жена съм, но това са пълни глупости. Явно си бил удобен, различен и е решила да опита да види какво е. По едно време ти си започнал да задаваш логични въпроси и различната и любов е рухнала веднага. Трябва да си радостен, че е станало сравнително бързо, а не по-късно, примерно ако имахте дете. Изключително ме е яд когато един млад мъж преживее такива неща и след това е принуден да бъде лош със следващата си приятелка от страх да не го наранят. Има и друго нещо, като си знаел, че е такава от самото начало, защо изобщо и даде шанс? Такива хора не се променят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От това, което си написал излиза, че ти си я приел съзнателно с това минало и си дал шанс да бъде човек с теб. Мисла че това е най-точното решение и напълно разбирам защо после си останал разочарован. Имай предвид и друго, жените понякога лъжат и крият от простотия. Истината е, че може да не е направила нищо, а просто да се е виждала с тях приятелски в компания. Пак не е приятно, но рано или късно това щеше да стане и ти щеше да бъдеш много по-наранен и разочарован. Не познавам момичето, но да си спал с толкова много човека и да си имал толкова много гаджета те прави лек, а не добър човек... Виж, може да е състрадателна, но те и най-големите утрепки са понякога хора. Остави я да се наживява, такива жени ги оправят подобни мъже ;) Успех приятелю.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Типичната ситуация.. умен, успял, млад, надежден, захванал се с прослойката и се чуди защо и как... Не искам да звуча зле, но какво очакваш с такова минало? Да се промени изведнъж и никога повече да не е такава ли? 2 гаджета, 10 бивши, ти какво очакваш? Любов? Такива хора обичат да ги блъскат и мачкат, минава определено време, писва им, и си намират нови. Съветът ми е не просто да продължиш, защото да продължиш означава да се откажеш от нещо, което си е заслужавало, а в случая да бягаш защото си попаднал на сметкаджийка...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз бях в такава ситуация, само че съм момиче :) Мисля че сме заблудени от външната красота. Подобни хора изглеждат мили, по-ниски от тревата и като кажат добър човек съм, пуснат една сълза и ние не можем да ги нараним или оставим. Истината е, че трябва да се бориш за неща и хора, които си заслужават. Да, живеем в 21 век, но да си на 22 и да си спала с 10 човека, от които 2 да са ти били приятели не говори добре. Независимо с какво образование си и как се държиш. Тя се е държала добре с теб защото и е било интересно, имал си възможности. Да, фейсбук и инстаграм не означават нищо, но ако тя наистина не се интересува повече от тези хора, какво би станало ако не ги държи в приятели? Нищо. Това са резервните й варианти и тя може би си ги поддържа с такива групови излизаниа. Недей да се обвиняваш, лошо е да си дребнав, но това не е причина да те зарежат. Ако някой те обича, той ти помага да израснеш, а не те оставя и лъже :) Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И какво като си дребнав? Аз предпочитам мъж, който наистина се интересува от мен, но да не ме задушава. Вероятно и ти си прекалил, напълно ясно ми е, бил си ревнив, но има разлика в това. Ако ревнуваш за това, че има мъже колеги и обядва с тях е преувеличено, но да се оправдава, че не е виновна , че излиза с бивши, с които няма нищо общо е отвратително от нейна страна. Ще си намериш своя човек, не падай! <3

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d05c13c36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вие сте от различни планети. Ти успял в кариерата си и достоен да търсиш една единствена, а тя се ебала с десетки за едното нищо. Никакъв шанс да се промени, тя е откровен боклук. Добрите хора не казват 'аз съм добър човек''. Боклуците го правят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker