Изневеряващите имат нужда от помощ, а не да бъдат осъждани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневеряващите имат нужда от помощ, а не да бъдат осъждани
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2565 пъти
Здравейте,
Нека да изложа една друга гледна точка за изневерите, която е лично мнение и съм далеч от мисълта да давам рецепти или да заклеймявам когото и да било.
Аз лично не съм изневерявал, но на мен ми се случи. Затова ще се спра на женските изневери. Ако мъжките изневери са праволинейни за доказване на мъжественост, забавление и самочувствие, то женскте са разнообразни, колоритни, емоционални и продиктувани от всякакви причини, които нашият мъжки мозък трудно може да прозре и схване. Жените си имат своя логика, а в повечето случаи действията им нямат логика, а са плод на емоционално импулсивни решения, които нормален човек не би направил.
Значи преди години разбрах, че жена ми изневерява с нейн колега в един склад на фирмата на брат му. Ходели са там след работно време, за по-сигурно, да не ги хванат, ако е в хотел, а и за по евтино. В този склад няма баня, а само мивка. Любовникът на жена ми е висок 1.70, а тя е 1.75. Той тежеше около 120 кг., шкембето му преливаше над колана, а моята и тогава и сега е 65-67 кг. И този човек го познавам. За сведение аз съм 1.92 см., 87 кг. и тогава и сега.
Когато ми казаха не можех да повярвам. Трябваше да се убедя сам. Отидох, хванах ги, оня отнесе едно круше, а на нея и се размина. Тогава бяхме на 47 кг. Децата ни бяха пълнолетни. Аз като всеки мъж търсих отговор - защо? Не получих конкретен такъв, освен неистов рев и съжалявам. Питах я дали са го правили с презерватив, тя ми вика нали имам спирала. Тогава хукнах да си правя изследвания да не съм заразен с нещо. Тя правеше с мене декс. Тогава с акъла си мислех, че тя е влюбена в любовника си или пък трябва да е виртуоз в секса. По-късно се оказа, че не е нито едното нито другото. И до ден днешен не знам какво е. Така или иначе се разведохме. Значи на никой не го пожелавам 21 години брак отиде по дяволите. Тежко беше и на нейните родители, на децата ни.
Седем месеца след развода дъщеря ми вика, тате ако не направиш нещо мама ще умре. Затворила се е. В сянка се е превърнала. Почти не яде, плаче не виждала смисъл в живота, обвинява се и т.н. Любовникът и отдавна не съществува за нея, а никога не е бил нещо за нея. Моля ти се направи нещо. Отивам опитвам се да говоря, успокоявам я, обяснявам и, че не я мразя, че искам да е добре. Тя ме държи за ръката и плаче. Тръгнах да я убеждавам да отиде на психолог, тя само клати глава и отказва. Не желае. Тогава аз отидох на психолог беше мъж. Вика ми, тя като не иска не можеш насила да я доведеш. Ако я обичаш още и имаш отношение към нея можеш да и помогнеш, ако не, я оставяш така па каквото стане, но то няма да е добро. Ако помагаш гледаш само напред без да ровиш този проблем. И други неща ми каза, останах доволен.
С много усилия аз и децата и казахме, че много я обичаме и искаме да бъде част от нашия живот и успяхме.
Сега сме с нея на 57 г. Още сме разведени, но живеем заедно. Имаме обаче четири внука. През цялата карантина тя ги гледа, аз ходех на работа, а след работа беше голяма веселба. Децата ни със съпрузите работеха и тази помощ им дойде много добре. В момента сме щастливи баба и дядо с нашите деца. Е, по-добре ли щеше да бъде да се правя на горделив мъж и да я изтрия от живота си. Всичко вече е минало.
Забелязвам и тука в сайта, някой отклонения при жените. Ето, една току-що родила иска да се чука с друг мъж, друга пък прави онлайн секс с любовник, трета изневерила на мъжа си от яд, че за св. Валентин не я извел на вечеря, четвърта се чука, защото е влюбена, ама не иска да си разваля семейството, пета иска да изневерява щото мъжът и строи къща и ни и обръща внимание, шеста се чука с друг, защото съпругът и бил дебел, седма забременяла от любовника си и се налага да прави аборт и т.н и т.н..
Хайде, сега помислете малко, ако на всички тези жени мъжете им кажат: "долна курво махай ми се от живота ми". Какво се случва? Отиват на пазара на разведените с едно/две деца и мислите ли, че ги чака щастлив живот. Не разбира се. Обикновено край тях ще се навъртат мъже, които ще искат да ги чукнат и побегнат. Кой в днешните трудни времена поема отговорност за чужди деца. Малцина са смелчаците.
Накрая бих посъветвал по-младите мъже. Не мразете жените си. Не търсете логика в поведението им. Няма да я намерите. Ние сме по силния пол, което означава, че трябва да сме по здравомислещи. Една изневеряваща жена не мисли за бъдещето на децата си, една изневеряваща жена не мисли и дали любовникът и ще я зарази (презерватива не предпазва от всичко, ако въобще го използват). След като я хванат тогава и идва акъла. Вие обаче останете докрай отговорни бащи към децата си и не забравяйте, че и те имат майка. Няма нищо по трагично за един мъж да злорадства над нещастието на майката на децата си. Няма нищо по ужасно за едно дете да вижда майка си нещастна.
Много любов и късмет на всички

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: c90100b992
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Уау. Не мога да повярвам, че това го е писал мъж и то български. Евала. Ако всички бяха като теб, колко много деца на разбити семейства нямаше да са деца на разбити семейства. Евала за решението, подкрепата към жена ти и това, което си написал.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0f2d01f991
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   И в тоя ред на мисли, мъжа е свестен и прощава, а на жената къде й е акъла, щом не може да си наложи дисциплина и да осъзнае последствията. Затова криворазбрания феминизъм дърпа обществото надолу. Когато мъжът носи отговорност за постъпките на жена си, трябва да има пълен КОНТРОЛ над нея, а не дамите да го играят "независими" и после друг да им е виновен. Защото по същата логика, причина за изневяра винаги може да се намери - няма идеални хора. Недопустимо е когато на човек му е криво, да търси отдушник навън и да изневерява. Крайно време е да се осъзнае, че лекото поведение е запазена марка на първичните и неузрели индивиди, а не на вървежните. Евала на автора, че е събрал сили да прости лекомислената грешка на вече зряла жена. Която е поставила на карта не само своята съдба, а и тази на децата и мъжа си. За съжаление ще кажа, че депресията й е била породена не толкова от липсата на автора, а от това, че е паднала от 2 стола на земята. Ако успешно се беше "хванала" за друг клон, менталното й състояние щеше да е коренно различно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 674b6845bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   не вярвам на тази история.Авторът и друг път е писал, историите му са идентични, но неверни. Във всяка негова история изневерилата жена реве неистово, разкайва се и си скубе косите. Което е много наивна мъжка гледна точка. Всички жени, които познавам, пристъпвайки към изневяра, вече психически са се подготвили какво би се случило, ако ги хванат, и въпреки това са се решили. Няма наивни жени, които да смятат, че изневярата им ще остане в пълна тайна. Просто вече не обичат съпруга си по една или друга причина, мислено вече са се развели с него и принадлежат на другия. Психически са подготвени за развода. А ревът и съжалението са само в главата на рогоносеца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 735b248469
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не мога да съм като теб, авторе. Ако разбера, че човекът, с когото съм живяла години, отгледала съм деца, на когото вярвам, ме е лъгал, изгаврил се е с доверието и чувствата ми, няма да му простя предателството и да му оказвам помощ (за какво? ). Ако постъпя така няма да уважавам себе си. Не ме интересува колко е силен, колко е слаб, какво е доказвал и на кого, просто ще го изхвърля от живота си. За разлика от теб не деля подлостта и предателството на женски и на мъжки. Курви има и от двата пола. Не се смятам за моралистка, но съм принципен човек, не обичам да ме лъжат и да ми се подиграват. Като иска да е с друга/и, да се разведе с мен, да се измита от къщи и да прави каквото ще. Обичам съпруга си, но няма да се поколебая да се разделя с него. Семейство се създава и се пази от двама. Когато единият е плюл на него, значи не го цени и не го заслужава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a57472b07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Интересно ми е правили
ли сте секс, след като се събрахте?

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 91e1bd83f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така е, авторе, но това се случва само ако жената е изневерила. В другия случай връщане назад рядко има. Мъжа си зарязва жената и това е завинаги. А жената като емоционално същество трудно може да преглътне предателството. Аз лично не бих си легнала отново с някой, който ме е лъгал, изневерявал. Няма начин, разбираш ли. Гнус ме е. Всичко е вече на въглен. Да си сам с деца никак не е лесно, но и да направиш компромис не винаги е възможно и изобщо не е въпрос на гордост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fde9731b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ох, едни и същи герои се изказват тук. Научихме им наизуст логореята за феминизма, и пълния контрол над жените. Едни и същи темички се пишат от неосъществени мъжленца, мразещи жените.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6486bb95d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте! Прочетох историята Ви и имам няколко въпроса към вас автора. Извинете, ако са твърде лични, но просто искам да разбера, какво се случва след една такава изневяра в отношенията.
1. Имате ли все още доверие на жена си?
2. Мислите ли, че може отново да Ви изневери?
3. Правите ли все още секс?
4. Обичате ли я, както я обичахте преди?
Ако смятате, че са твърде лични, не отговаряйте и ме извинете.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ecd07c3540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Любовта побеждава егото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2383ddac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Точно така, върнете се при жените си, които са ви цункали с наспермена устичка, за едното добро!

Авторчо, аз ако мога да не изневеярвам съвсем съзнателно, защо трябва да прощавам на отсрещния, че е "слаб"?

Жените изначално имат един бъг и това е, че искат внимание. Винаги. Когато не го получават - взимат го от другаде. Когато го получават - им писва и го искат от другаде. И искат да се чувстват желани, по възможност от целия свят.

Ти да си мислиш, че има нещо по-дълбоко в женското поведение, показва, че за толкова години живот - не си научил нищо...

Единствената ти проблемация е, че не си я бил, да видиш щеше ли да изневерява тогава.


Братан.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9dcafee48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това го е писала жена, някоя като първия коментар. Празен блен на някоя чанта, която си мечтае да не се е разкрачвала в склад. Да не е била хваната, по-точно. После не я съдете, подсмърчала е все пак.

Изневярата е осъзнат избор, лелчe. Не е абстиненция от наркотик, не е влияние на алкохол, не е изнуда с опрян пистолет. Изневярата е личен, осъзнат избор. Проява на неуважение към партньора, гавра с връзката. Сама си решила да те възседне кит, сама си тършувала из лойните му слоеве докато намериш микроскопичното му израстъче. Точно за осъждане си. Да бе хукнала да надуваш кавала на бездомни кучета и да облизваш просяци, тогава щеше да си за помощ (и усмирителна риза).

Аман от феми-лесбо-джендърки. Мъж да бе изневерил - "свиня, простак, циник, дръвник". Женско мръдне ли - "миличката на мама, бебешорката ми хубава, дай да ти оближа черната черешка и да си говорим какви свине са мъжете. Грух".

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4df9588c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Оф, като се хванете толкова здраво един за друг - съпрузи, любовници, драми, интриги. Като паразити сте, изпивате си живота. Верният отговор не е да стоиш при партньора си или да избереш новия човек, а да си нормален, самостоятелен индивид. Какви са тия пристрастявания към другите, не го разбирам. И то от хора на по 40 и кусур години. Хайде, да бяхте на 14, да го разбера, ама...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8ed0f08976
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Жена съм, но ще кажа нещо важно: най-смешни са ми жени, които говорят за изневяра по слухове, такива като номер 3.
Аз съм омъжена жена с любовник и не искам да се развеждам със съпруга си. И напротив обичам си го повече отвсякога и не бих се развела с него. Няма логика в това , което пише н. 3. Един човек когато реши да се разведе, той се развежда, а не тръгва да изневерява, за да го хванат и после да се развежда.
Аз лично не познавам изневеряващи, които искат да се развеждат с половинките си. Достатъчно зрели хора сме да правим разлика между секс и любов. Хубавият секс просто е хубав секс, нищо повече. Аз не изпитвам любов към любовника си или по точно сексуалния си партньор. Причината да го имам е, че съпруга ми престана да прави секс с мен. Няма любовница, сигурна съм иначе ме гушка, милва целува, но до секс не се стига. Чаках, говорих и след като няма резултат си решаваш проблема. Всеки може да изневерява и без да го хванат и без да нарушава достойнството на съпруга си стига да е достатъчно умен.
Така, че такива като н. 3 малко по смирено да го дават със заключенията. И въобще не ме изненадва, че съпругата на автора е изневерявала в склад с дебелак. Жени всякакви, вкусове всякакви. И съм 100% убедена, че жената на автора не е искала да се развежда, пък и едва ли е спряла да го обича. Сексът е просто секс, разберете го вече.
Иначе, поздравления за автора, правилно е постъпил.
Поздрави от 48 г. Изневеряваща

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b1777003f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Крайно подозрителна съм към истиността на тази история,още по-малко вярвам,че е писана от мъж.Но въпреки това ще коментирам.Жена съм,мисля като жена,чувствам като жена и съм убедена,че за да изневери една жена трябва или да е влюбена в любовника,или да има изгода от него-финансова,служебна,каквато и да е,но изгода.Много малко жени изневеряват просто заради самия секс,обикновено заради липсата му.В случая какво имаме-"Любовникът и никога нищо не е означавал за нея"-тоест не е влюбена,правят секс в мизерен и вмирисан склад само с мивка,тъй като любовника се стиска за един хотел.Значи и изгода няма.А и секс едва ли и е липсвал тъй като е омъжена,автора пише,че си правят секс в къщи,пък и дори само за секс да си търсиш партньор едва ли ще избереш неизкъпано 120 килограмово прасе да те лашка като животно по складовете.Дори и да е истинска историята,което абсолютно не е така пак ще оспоря мнението на автора,че изневеряващите имат нужда от "помощ" и горчиво и горещо се разкайват за изневярата си.Просто имат нужда от един прът,с който да им покажеш вратата,а това че реват не е от разкаяние и съжаление-просто пазара за застаряващи разведени лелки на 50 никак,ама никак не върви.Всъщност на мен не ми пречи да чета и измислени истории,ама нека са по достоверни и не дотам съшити с бели конци.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 64c144362b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм опитвала да простя, но се поболях, май само имитирах, че съм над нещата. Реално след случилото се преживявах всяко отсъствие на човека като нова изневяра. Към година се опитвах да се фокусирам във вече доброто и искрено отношение, обаче не се получи. И така като гръм от ясно небе си тръгнах и му казах, че няма как да обичам себе си и него едновременно. Не сме имали деца

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9522dd40bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нямам против да им помагат! Е, аз няма да помагам и се надявам да им помагат по-далеч от мен, но да си получат помощта! Не им мисля нищо лошо. :D

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9d45fe4c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От жените всичко може да се очаква колкото и невъзможно и невероятно да изглижда на пръв поглед.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 735b248469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Направо е смешно как авторът философства за причиите за женските, както ги нарича изневери, пък не знае и не може да обясни защо неговата се плющала в мизерния склад с някакъв шопар. Поредното свободно съчинение,

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4ea785a7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Хора всякакви,важното е,че сте продължили напред, след случилото се.Авторът достоен човек.Имало е урок и за двама ви.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dcde184394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Приятелю , всеки си носи кръста. " Мъжа бил силния пол"... това отиди го обясни на ония които нито приемат , нито предават Вече не мога и нямам намерение да се опитвам да помагам или влияя на човек , който очевидно не може да вземе елементарни решеия в живота си. Като това да си пази дупката от всякаква измет, например . Ние нямаме контрол върху другите хора , нито върху тяхните решения. Ако жените искат да вземат решения самостоятелно , така да бъде. Но е нахално и безочливо да очакваш подкрепа от човек към който самия ти си разрушил доверието.
А ти имам чувството, че цялата тема си я написал да покажеш колко си великодушен.Което ако беше така щеше да си траеш

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 50b0a559e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Много си щедър. А дано, ама надали:):). Щом още пишиш на темата и споделяш...
Братовчедка ми, мъжът ѝ и ние бяхме много близки семейства. Като млади живяхме в една къща, заедно си гледахме децата, помагахме си. По на над 45 г., деца големи, семейни, свеки живееше у нас. Отидохме с нея до Перник за един ден по женски, ден петък. Връщаме се и по пътя решихме вземаме моя мъж, две печени пилета, готови салати и у тях да играем карти цяла нощ. Речено сторено. Отиваме, звъни моя няма реакция, опитва тя да отвори не може, ключът е в ключалката. Бай мъжо е много едър и масивен издъни вратата с рамо. Нейният на калъп с приятелката ѝ. Прошка ли... Що бой изядоха и двамата, тя не се разведе. Вече 15 години опитва да прости. Мрази го, заради децата не се разведе. Не знам, ако ти си простил как го направи? Можа ли да забравиш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 87d00856ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Поздравявам Ви. Вие сам знаете, вече от собствен опит, че това е правилното решение за всички.
Причината ли? Най-вероятно е любов. Но всеки човек с деца в края на краищата разбира, че по-голяма любов от тази към децата няма и че те се нуждаят от нашия пример не само докато са малки, но до края на живота ни - за да бъдат и те на свой ред пълноценни хора.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 76fefa4159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не четете, авторът е простил след развода и то защото бившата му се е сдухала от угризения. Има разлика.
Друго обаче искам да ви кажа. Жените могат да се чукат и с Квазимодо, само за пред нас разправят приказки какви красиви мъже харесват. В п.едишната ми работа шефът ми чукаше една колежка -сълзица. Прекрасна жена на 26 години. Шефът беше на 58, дебел, с огромно шкембе, тежеше абе има 130, космат. Винаги ходеше с тиранти и запретнати ръкави до лактите. Жени и вкус две несъвместими неща.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cf1a5f3816
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Няма как една жена да влезе в ума на друга жена и да вика това е невъзможно. При жените всичко е възможно, то не почива на логика, рационално мислене и не винаги е осъзната потребност. Любовта не е водеща сила при тях, а емоцията и спонтанното мислене.
Таа, кче при жените всичко е възможно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b759bd506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Абе, сигурно имат някакви психически или психологически проблеми изневеряващите. Срамуват се да си признаят. Наистина понякога в поведението им няма грам логика.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0e6c4b0749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторе, правиш ли секс с тази жена?
Аз лично не бих простил изневяра понеже знам че и на мен няма да ми бъде простена. Или поне никога повече няма да правя секс с нея.

Някои мъже са големи флиртаджии. Грозни, дебели, но жените им се връзват на приказките. Не знам защо - загадка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: df341ff90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Всеки човек си има характер. Не бих могла да живея с предател, нито ще забравя, нито ще простя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7e96170654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 3 написа: "Няма наивни жени, които да смятат, че изневярата им ще остане в пълна тайна. Просто вече не обичат съпруга си по една или друга причина, мислено вече са се развели с него и принадлежат на другия. Психически са подготвени за развода. "

Ще умра от смях! Да и дам телефона на бившата ми, за да си поприказват малко. Тя живее с родителите си, жена на 48 г., а иначе от любовника и ни косъм, ни вест. "
Ха познайте от три пъти, кого обича най-много....

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b54e06c0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   №30, изчетох внимателно твоя коментар, и да-ще се съглася с теб. Макар че и аз съм жена. Не си казал много нещо, това, което разбрах е че съпругата ти е имала любовник, стигнали сте до развод, но любовникът след развода си е бил камшика и е офейкал с двеста. Поправи ме, ако греша. От това, което чета между редовете предполагам съпругата ти отдавна е съжалила за забежката си и се кълне, че само теб обича. Твоят коментар ми беше по-интересен от самата история, която явно е измислена. И то не сполучливо. Но и от историята, и от твоя коментар, и от всичко, което съм видяла досега в живота съм разбрала едно-жените изневеряват с душата си, мъжете-с тялото си. Не, че казах световна тайна, но е точно така. №13 пише глупости. Няма как жена да прави секс с някого и да не се влюби. Дори да е започнало без чувства, заради секса. И накрая най-важното-че контрата е винаги у жената, лошите последици са винаги за нея.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1472a9cdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Според мен мъжете изневеряват главно.... Всеки преживява изневяра по различен начин ( било виновника или семейния партньор )... Един мъж като си ляга с други същи не му пука ни жена ни деца.... А според мен на мъж не можеш да му помогнеш а и мисля че изобщо не се и разкайват! Да видиш мъж да помръкне у да се затвори в себе си... Не вярвам! А причините с които достигат до този фатален край ( разводи разбито семейства ) е толкова безсмислен заради едно мъжко просто его и самочувствие? ! Нима? ! Егоизъм.... А номер 1 разбитите самейства са 90% ето заради такива егоисти и комплексари!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bb64e706d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Колкото жените, толкова и мъжете изневеряват! Да не би да казваш, авторе, че мъжката изневяра е добре обмислена, а на жените лекомислена! Няма такова нещо! Всичко си е до човек! Въпросът е, да си избереш умен партньор. Ако спиш, като се жениш, резултата е такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 27a4fdf325
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   А ти, 33, да не би да казваш, че мъжката изневяра е необмислена, а женската - добре обмислена?

Малко тролене, защото като почнете да се изказвате като експерти по разни теми - едни приравняват всички мъже/жени, други пък обясняват, че "се цепят от тия... изроди" и останалите са свестни. Колкото до избора - умен партньор ще ти изневерява без да го хванеш /защото умните не са имунизирани срещу излишна разгоненост/. По-добре си хвани морален партньор /дето сам ще си слага спирачката/ или при липса на такъв, тъп, защото като ти сложи рога, ще го хванеш лесно и ще му биеш шута вместо с години да те срами и да не го усетиш! Все пак колкото и да си вярваме, повечето от нас не са в топ 3 по интелигентност на планетата!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ad8fe9e23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Прекалено се драматизират изневерите у тоя сайт, ама прекалено. И секи се чуди "ама защо??? " и следват грандиозни жестове - развод, отмъщение, настройване на децата...
В повечето случаи партньора търси една тръпка, една авантюра, което на фона на многогодишния ви брак е една кратка фаза в отношенията ви. Укротете това его и гледайте големата картина, не един детайл.
Друго е ако изневерата е търсене на изход от брака, но тия случаи ми се виждат единици според коментите. Тогава да има развод е нормално.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker