ИСТОРИЯ, КОЯТО Е ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:Живота ми е като сериал, който,аз играя двойна игра!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ИСТОРИЯ, КОЯТО Е ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:Живота ми е като сериал, който,аз играя двойна игра!!!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2732 пъти
Здравейте,

Аз съм момче на 21години, живея в София имам си приятелка, която е с една година по-голяма от мен тя е на 22г., живеем заедно на квартира, учим в един университ, всичко във връзката ние перфектно много я обичам, както и тя мен, страстна и разпепеляваща любов е, също имам добра доходността работа.
Всички изглежда перфектно, така и беше, но когато миналото се сблъсква с новият ми живот всички се обърна с краката нагоре.
Истината се крие зад тъмната завеса на миналото...
Преди години

Аз, родом съм от малък град в Югоизточна България в гимназията, имах тайнствена афера с момче казва се Антоан нашата любов беше тайна, защото обществото нямаше да го позволи, но най-истина беше много страстна любов, за пред обществото и семейства ни бяхме само приятели, но и двамата знаехме, че тази любов е не възможна, заради обществото, все някога някой щеше да разбера, все пак живеехме в малък град. Затова след гимназия се разделихме аз, заминах за София, а той за Лондон, сбогувах ме се и за двамата беше голяма загуба, но трябваше да го направим за да бъдем щастливи, много тежко ми беше.
Но трябваше да го забравя, затова заминах за София, град много ми хареса, сравнение с малкият град от където съм аз там живота наистина беше друг за мен, затова реших да се отдам на университета и новите хора в моя живот, наистина това много добре ми се отразяваше, да забравя миналото.
От началото живях в общежитие с още едно момче разбирахме страхотно всичко в съжителството ни беше много приятно без проблеми!!!
В университета се запознаех с много готини и свежи млади хора 12от тях са ми наистина приятели, има още няколко, но тях бих ги нарекъл по-скоро познати общуваме главно в университета, къде в лекциите, коридорите, салоните и кафенета. Нашият поток беше от общо 160студенти естествено нямаше как да познавам всички хора.
Отдадох се, на новият ми живот, но все още не можех да се отдам на любовта, освен на мимолетни връзки.
Един ден, когато аз и Светлина(ударението е на Е) една много близка моя приятелка вървяхме към университета, доколкото си говорихме сладко сладко, тя поиска да влезе в магазина за хранителни стоки, за да си купи вода и нещо за хапване, че вече беше изтощена и жадна, аз също бях ожаднял, затова нямах проблем да влезем в магазина за хранителни стоки влязохме в магазина разделихме се, защото тя искаше да отиде първо до секцията с пакетирани храни, а аз тръгнах към хладилната витрина за студен чай лимон, взех го и тръгнах към секцията с пакетирани храни, точно в този момент докато вървях усетих, че този ден ще е белязан от съдбата, наречете го шесто чувство, така отидох при Светлина, но какво да вида тя беше с две наши колежки, нейните приятелки, за мен по-скоро познати казват се Велислава и Михаела, поздравихме се, оказвало, се, че и те били в магазина за хранителни стоки за да си вземат нещо сладко, за лекциите, за да не им падне кръвната захар и кръвното, за да се подсилят, случвало им се!!!
И така всички ние тръгнахме към касата, естествено, аз като джентълмен, ги пуснах да минат пред мен на опашката на касата, докато стояхме на опашката на касата Велислава получи съобщение от някой и каза, на Михаела, че трябвало да изчакат някоя тяхна близка приятелка, на входа пред университета, Велислава попитам нас с Светлина, дали ще изчакаме с тях, за да не са сами, ние се съгласих ме.
Излязохме от магазина за хранителни стоки и всякакви ние аз, Светлина, Велислава и Михаела се запътихме към университета, който беше на една ръка разстояние от нас.
Стигнахме прага на университета и застанахме всички да чакаме тяхната приятелка, ние не я познавахме, защото както казах, бяхме голям поток от студенти явно ни се е губила в тълпата.
Михаела извика идваааааа ние със Светлина, бяхме в неумение, кой идва, защото не виждаме в далечината имаше хора, накрая дойде това беше Лариса, любовта на моя живот влюбих се от пръв поглед, все пак попринцип съм хетеросексуален мъж.
Запознахме се, но не си говорихме много, всички влязохме в лекцията и се раздехме в залата.
Много бях влюбен в жената на моя живот наистина, от няколко дни само за нея си мислих, но не знаех дали е свободна дали си няма приятел, но винаги я виждах с Велислава и Михаела.
Не знаех какво да правя, как да действам веднъж съквартиранта ми видя, че нещо ме мъчи, разказах му цялата сага, той веднага ми дадете изключително добър съвет, да разчитам нейната най-добра приятелка, а това именно беше Велислава, за да мога да разбера дали тя е свободна и да знам повече за нея ( Лариса)
веднага изготвих план за действие, но в него главна роля играе Велислава, затова първо трябва да говоря с нея на саме.
След лекции веднъж успях да издебна Велислава сам и я поканих да отидем на някой път на саме да поговорим за нещо, тя се съгласи и се разбрахме за уикенда.
Дойде срещата на кафе с Велислава, тя все още не знаеше, защото трябва да се виждаме и какво искам да и споделя, разказах и, че съм влюбен в Лариса
тя се разполака от щастие и радост, каза ми, че няма приятел, защото чакала принца на белия кон. Това бях точно аз!!!
Велислава се съгласи да влезе в ролята на сватовница и задайствахме плана ни!!!
Но, аз много исках да се получи, затова Велислава, ми каза да отидем за всеки случай на гадателка/магьосница, за да направи любовна магия и любовен амулет, съгласих се, щом става въпрос за любовна магия, потърсихме в интернет най-добрата магьосница, прочетохме добри отзиви за гадателката/магьосница Ганка и отидохме при нея, тя направи любовна магия и любовен амулет и каза, да и го подаря, когато е пълнолуние.
Това беше първата крачка от плана, след като приключихме работа при Ганка, Велислава се обади на Лариса, да си организират срещата двете на саме, естествено всички беше добре изготвен план от сватовницата ми Велислава, вечерта "случай", се засякох с Лариса и Велислава, на Велислава и звънна телефона уж, че има някакъв проблем в кол център, който работише и трябваше да тръгне спешно, масата беше резервен и двамата решихме да вечеряме, защото беше резерве масата, през цялата нощ, си разговаряхме, беше страхотно, даже я поканих на танц. Когато вървяхме да я изпратя до нейния апартамент влязох по пътя в една денонощна цветарница за букети червени рози и шоколади бонбони и ги подарих, заедно с амулета, тя много се зарадва, поканихме в апартамента си да пием вино и да хапнем шоколадови бонбони, естествено се съгласих и тогава се влюбихме страстно и изпепеляващо, най-истина беше страхотно, на сутринта и поднесох закуска в леглото и тя много се зарадва.
От тогава сме гаджета с Лариса, всичко върви прекрасно и романтично, като в романтичен филм, след няколко месеца наех апартамент за нас двамата и заживяхме заедно в апартамента, но тогава се запознахме със съседката Леля Бинчето, много досадна жена, постоянно ни наблюдава, но я приехме, все пак такива хора има.
Веднъж, когато обядвам, чухме някой да звъни на вратата, отидохме да отворим и какво да видим, на прага беше Велислава, бяхме в шок, защото тя винаги предпреждава, предварително, ако иска да се видим, но с нея имаше и много големи куфари багаж, изпаднахме в още по-голям шок, Велислава почна да реве и Лариса я попита, какво има, защото реве оказа, се, че не може повече да се разбира със съквартирантите си, напуснала била общежитието след скандално изявление, пред домакинката, затова попитам дали може да живее при нас, докато си стъпила на краката, ние естествено нямахме проблем, защото живяхме в тристаен апартамент и имаме стая за гости, Лариса я пое да влезе през прага на вратата, а аз и помогнах с куфарите и багажерията, оказа, се че долу пред входа на кооперацията има още багаж, аз слязох и с помощта на съседката Бинчето вкарахме багажерията нагоре по стълбите.
Така Велислава, заживя при нас ние нямахме проблем, защото плащаше наем и върши домакински задължения и вечер, когато се прибрах с Лариса, имаше трапеза на готово и дори ни сервираше беше много любезна.
Когато аз и Лариса бяхме на почивка в Виена Австрия и Париж Франция, за Коледа и Нова година, първо във Виена всичко минаваше като романтичен филм, но когато пристигнахме в Париж на, летището ми се стори, че в далечината на тълпата видях стара си любов Антоан, но не бях сигурен, но и повече в Париж не го засякох, затова помислих, че съм се припознал, прекарахме си почивката страхотно. Върнахме се и продължихме живота си, но един ден ми провали всичко, сега аз, Лариса и Соня (ще попитате, коя е Соня, тя е моя близка приятелка от миналото, която дойде в София и в момента живее с нас с Велислава станаха съквартирантки), така ние тримата аз Соня и Лариса вървяхме по по пътя в, но беше голяма жега и двамата с моята любов Лариса, ожадняхме и решихме да влезем в магазина за хранителни стоки да, си купим охлаждащи напитки, че бяхме пресъхнали. Соня пожела да изчака, на вънка да не става навалица и да си почине на въздух.
Ние влязохме в магазина за хранителни стоки, чухме женски глас да вика за помощ, аз веднага хукнах и Лариса след мен, отидохме в склада бяхме в шок един се опитваше да изнасили едно момиче, аз веднага се намесих и успяхме да предотвратим най-лошото, Соня извика полиция и охрана дойда.
Момичета беше видимо уплашено, но със Соня тръгна да се пребиря, след показания пред комисарят, ние с Лариса останахме в районното да дадем също показания, след като тръгнахме, ми се обади Соня с шокиращи вести хазаина на момичето, я изгони с багажерията пред блока и двете със Соня били там, аз и казах, че идваме с Лариса, да ги вземем така момичето, остана да ни гостува, Велислава отначало беше в шок, коя е тя, но Соня и Лариса и обясниха цялата картина, и тя беше съкрошена и потъна в сълзи от тъга.
Момичето успя да намери сили да ни каже поне името си, казва се Айше, баща ѝ бил в чужбина, но скоро щял да дойде да я вземе така няколко ни Айше живееш при нас аз, Лариса, Велислава и Соня.
Айше, съобщи на Соня и Велислава, че баща ѝ бил вече на летището в София, обаче, не познавал град, затова трябвал някой да го взема от летището, Велислава ми се обади, но аз бях на работа и нямаше как да отида, да го посрещна, затова казах да се обади на Лариса, но и Лариса беше ангажирана, затова Велислава се обади на своята приятелка Михаела, тя заедно със Светлина, споменах ги в началото на историята ми и моя приятел Георги отишли да го вземат от летището, така всеки те го докарали до неговото момиче Айше. Айше и баща и са, иска ли да ми благодарят за всичко, но не знаели как, затова Соня и Лариса решили да организират вечеря изненада за мен, защото аз щях да се прибера късно вечерта, така те организирали цялата изненада, поканени бях и нашите приятели Георги, Михаела, Светлина, съсъдката Бинчето, Соня, Велислава и Айше и баща ѝ, заедно с Лариса ме чака ли всички заедно, аз влизам и се шокирах, бащата на Айше беше не, кой да е, а моята стара любов Антоан, бях в шок и прибаднах всички се шокираха, веднага Светлана донесе вода и олио да се съвзема, свестих се, казах, че от работа през цялата вечер не можах да го погледна в очите, но късно вечер, когато се преобличах той влезе в спалнята бяхме на саме всички бяха в трапезарията и танцувах "арабски танци", попитах го, защото си в спалнята, ни той ми каза, че още не обича бях в шок, ни и аз много го обичам, така се заговорихме, че се целунахме страстно, но врата беше леко отворена и Велислава ни видя, тя се шокираха и изтърва бонбониера, хукна да бяга по коридора, аз я настигнах я хванах за ръка, и я вкарах в мокрото помещение, къде стой пералнята и сушилнята, с пералните препарати и омекотители и, кърпи. Заплаших я да не казва истината на никой, най-малко на Лариса, любовта на моя живот, защото ще я изгоня от къщата тя се съгласи да мълчи, за да остане в този дом.
Така след време Антоан и Айше, заживяха в същия комплекс където ние, живеем, от тогава игра двона игра, защото имаме любовна афера с Антоан, а Лариса нищо не подозира, стархме, че Велислава може да ме издаде, но все пак тя ще остане извън къщата, затова донякъде ми е спокойно, но просто трябва да я изгоня от къщата, за да ми е спокойно, също така ми е притеснено, че съседката Бинчето ще ни хване в крачка, защото постоянно ни наблюдава и клюкарства, същото така с Велислава, са приятелки и често Бинчето ние е нагодти, заедно с Велислава и Соня пият кафе със сладки и клюкарстват и това също ме притеснява да не се издаде, пред Бинчето!!!
Не знам, какво да правя с тази двойствена игра, с Велислава, която знае истината, с Бинчето, която все си вре нос навсякъде, с Антоан, а дъщеря му, с любовта на моя живот Лариса, всичко стана пълна каша!!!
Моля да ми дадеш съвет!!!
Извинявам, се, че историята стана малко дълга, но я съкратих максимално, все пак исках да добиеш, цялостна представа за ситуацията.
Дано да я прочетеш в някои, от следващите клипове, за да помогнем на повече, хора в подобни ситуации!!!
Приятна вечер!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4348725e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го дочетох. Учиш в университет и не можеш да разкажеш нещо с 10 изречения, ненужна никой информация, детайли с хр. магазин, когато е нужно това. И какви проблеми имат хората, сякаш пише 14 годишен. Съжалявам.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 951026b93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стигнах до магазина, където си влезнал да си купиш боза... убеден съм , че тази боза ти е преобърнала живота , защото написаното е пълно шише с БОЗА.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e822ef4e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Писанието го четох по диагоналната система, накрая разбрах, че било съкратена версия, представям си, ако беше пълната...
Хора, ако искате да ви четат историите, имате сериозни проблеми, а не само да се упражнявате в писане и да търсите читатели, научете се първо да отделяте важното от излишните подробности (напр. кой какво пазарил от магазина, какво ял и пил), които нямат значение за действието, формулирайте си мислите ясно, пишете стегнато, ако е възможно и грамотно.
При автора не само интимния живот, ами и описанието му е "пълна каша", както сам се е изразил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2b85c676f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз си мислех, че моя живот е лабиринт но сега виждам, че твоя е по- голям. Според мен кажи на Антоан,че не искаш повече нищо с него. Това е афера без бъдеще. Все някога ще свърши. По-добре сега от колкото по- късно и с повече чувства. Щом имаш чувства към Лариса си остани с нея, защото това е връзка с развитие. Можеш да имаш семейство с жена но не и с мъж. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d0e68387f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дори нямам търпението да прочета тая измишльотина... май на някои от вас ви е доста скучно. :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 03c54c5489
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Леле, прочетох това НЕЩО просто защото ми стана интересно докъде може да стигне простотията ти.
Ти като отиде при гадателката Ганка, тя не можа ли да види в бъдещето каква малоумщина пишеш тук и да те спре!?
Не само, че е измислена историята, ами не ти се отдава да пишеш, а мисля, че имаш и друг проблем - ПСИХИЧЕСКИ!!!!! ЛЕКУВАЙ СЕ!!!!
П. С. Модераторите що пускат такива идиотизми, а колко теми е имало дето хората наистина имат някакви проблеми и не се одобряват тези теми, а такива като на този.. 'автор'. И какво беше това с клипчетата, просто..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 71b364bdf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно, твърде дълга история, не е лоша, ама защо не я публикува в правилния раздел с измислени истории. Антоан в момче, което след гимназията отива в Лондон, но и а дъщеря на твоите години? Поправи тая част. Както и любовта на живота, пък изневери, не се връзва. Иначе бива.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5cd3f1f029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Съветът ми е да си пиеш редовно лекарствата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bb12d13e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   по голяма простотия не бях чел през живота си...попринцип не оставям коментари ама лол

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c50abaf8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След първия абзац се отказах да го дочета.
Срамота е неграмотното ти писане, при положение че учиш в университет.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7974cba2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "разпепеляваща"- хахаха, нова дума!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 67e328bedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аве намери си някоя курва, купи си трева и живота е красив отново хД


На Братан дилъра

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 58a12e24ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Бахаах казваш, че имаш връзка с Антоан, пък си бил хетеросексуален. Тва изобщо е няква пълна простотия написана от дете на 10 години

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84564df6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Човек, вземи да пишеш сценарии за турски сериали - ще избиеш рибата ти казвам! Особено с това Айше...
Ма все пак, след като ги напишеш, ги давай на някого да ти ги редактира, че като те чета се чудя българин ли си изобщо?!

И трябва да дообмислиш някой неща, като например: кога е успял Антоан, след като сте се разделили преди няколко години, а вероятно сте били и връстници, да създаде дъщеря, която да е пълнолетна (или почти) за да живее сама на квартира? Явно докато при тебе са минали 3-4-5-6 години, при него са минали 15-16-17-18...
Освен това - да живееш в квартирата на приятел, когато "си изпаднал зад борда" може, но най-много за месец-два, докато си намериш нова... Какви са тези 5 жени, дето си ги събрал, понеже "нямало къде да живеят"?
Нещо хич не ми се връзват нещата... Освен че си фантазьор, подозирам че си и непълнолетен, понеже основни неща за живота на възрастните не са ти ясни... Та спри да фантазираш глупости, а подхващай сериозно уроците, че като гледам грамотността ти - не студент, ами в 3-ти клас трябва да се върнеш...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 11def75f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз не мога да разбера, защото тази Велислава още живее при вас, нали била за малко, докато си намери жилище, защото се е нанесла за постоянно във вашия дом?
Вие удавна е трябвало да я изгодните, защото вече е прекалено късно,след като тя знае тайната ти.
Същото така не ми се връзва тази Айше,как така е дъщеря на Антоан, осиновяване ли е или как???
Къде е майка и?
Нещо ми се губи тази част, моля останалите коментари ли да ми помогнат в тази загадка?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 51a8ec9391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз, за разлика от другите я прочетох цялата история на автора, с риск всички вие да ме линчувате тази история е доста добре написана бих казал, не знам има няколко печатни грешки, но всеки бърка, това не е част по български език, защото и във вашите коментари има грешки и какво толкова, защото сте толкова дребнави и се захващате за неща от сорта на грешки, повторения. Било много дълго, абе ви сериозно ли бе хора не чете ли книги това не изобщо дълго дори човек да чете бавно може да го прочете за около десетина минути, но не вие сте свикнали да виждаме истории с по няколко изречения, от доста време чета сайта, но за първи път ми стана интересна история на човека, защото повечето истории в този са просто еднотипни!!!
Не мога да повярвам, колко сте злобни в коментарите, това не е истина, а пък някой чели само началото и какво изобщо сте тръгнали да коментирате, просто съм в шок, след като прочетох цялата история очаквах, че под коментарите ще има дискусия, но не то повечето били се отказали да я ЧЕТЯТ, защото имала грешки и веднага трябва да нападате човека!!!
Поредното доказателство, че българите сме злобна нация, много съм доволен, че напуснах България преди 4години!!!
Авторе много сложна ситуация, но според мен трябва да почувстваш сърцето си и да изберете една любов, защото ще има вероятност да загубиш и двамата;)
Много добре си разказал, за разлика от повечето истории тук.
Дано повечето хора тук да пишат такива "дълги" истории, за да имаме представа за какво иде реч, а не история от има няма един абзац.
Оле оле сега всички ще ме нападнат, когато видят "дългият"ми коментар, ама и те няма и да го прочетат!!!
Автор успех за напред в живота!!! :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: caff217abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тука е като кръжок "Нов писател на роман".

Чак и имена си измислил пичагата, сюжетни линии, детайли..

Както ти е казал дилърът ми по-горе, вземи един холандец и тея филми остави само за кратуната си.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6c461d692f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   4 въпроса имам:
1.Професионалната магьосница Гинка на какви пари работи и издава ли касов бон?
2.Като видя Антоан, който е на твоята възраст и има дъщеря, която е също на твоята възраст, и като припадна, Велислава защо те е пръскала и с олио, освен с вода?
3.Тоя апартамент колко точно е голям, та живеете толкова народ вътре и прибирате всеки изгонен? (дано и мен не ме изгонят, пу-пу-пу)
4.В университета наясно ли са с потресаващия ти правопис и словоред? ( пише се "наистина", а не "най-истина")

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: febff9d2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Това защо не е в раздел "измислени истории"? Иначе добре си го съчинил, браво! Само едно не си предвидил, в началото Антоан беше горе-долу твоя възраст, накрая се оказа, че е баща на пълнолетно момиче, а ти си на 21... Та малко не си го помислиш това. Иначе имаш талант да пишеш, браво!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a001a6d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Автора на историята е!!!!

Така, повечето от вашите отговори са ми под нивото, затова няма да Ви ги коментирам!!! Хора, които не са чели, цялата история дума по дума,нямате право на мнение, защото са без никаква стойност!!!
Благодаря, много на някой хора, които все пак са се опитали да анализират моят живот.
Опитах се да, съкратя максимално историята, признавам имам няколко печатни грешки,но това е, защото я писах много на бързо,не съм я редактирал!!!
До коментарите 4 и 16, благодаря за адекватното отношение на сериозните проблеми в живота ми!!!
До коментар 18 нямам намерение да отговарям на човека, който не е чел цялата история внимателно, защото не Велислава,а Светлина ми помогна да се съвзема от шока, гадателката/магьосница се казва ГАНКА,не Гинче това просто е без коментар!!!
Да живея в просторно жилище и мога да си позволя Велислава да остане като съквартирант посочих го в историята, вашите неадекватни мнения са просто......

Чакам още адекватни коментари!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a001a6d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автор е

Относно коментарите за дъщерята на Антоан, Айше е негова доведена дъщеря, всъщност той не е нейн биогичен баща,а нейн втори баща, Антоан докато е бил в Лондон се е оженил за Мелиса майката на Айше...
дълга история е......
Но в момента Айше чувства и поема Антоан като истински баща като божи дар.
Това не съм го писал, защото щеше да е много дълга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 66b221c93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторе, 18 съм.
Прости, че обърках името на магьосницата и съквартирантката ти, обаче така и не става ясно, защо те е пръскала с олио? (няма значение коя).
Не те знам колко бързо пишеш, ама не скоростта ти е проблема, защото правописът ти продължава да е потресаващ.
От коментара ти под номер 20, изреченията, в които няма правописна грешка, са точно 2:

"Така, повечето от вашите отговори са ми под нивото, затова няма да Ви ги коментирам!!! "

"До коментарите 4 и 16, благодаря за адекватното отношение на сериозните проблеми в живота ми!!! "

Правилото за многоточие е, то да се състои от 3 точки.

И може би съм една от малкото, която прочете историята до край. Малко зор беше, ама... прочетох я.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: edbe3190d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До коментар 23,
авторът е, в, кое по точно видя зор душа?
Явно си слаб характер и не можеш да прочетеш една история, която от която явно ти падна кръвното!!!
Писна ми от слаби души като теб!!!!
Обясни ми, в кое видя зор душа?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c88fbc3dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   23 съм.
В четенето видях зор.
Кръвното не ми падна, ама мозъка ми трудно понесе цялото това разливане и неграмотност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker