Какво мислите за шестото чувство ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за шестото чувство ?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1165 пъти
Здравейте, аз съм на 22 години и имам доста интересен въпрос за повечето от вас, а именно “Какво мислите за шестото чувство?” и случвало ли ви се е да усещате неприятни неща, които се случват в бъдеще. На мен ми се случва в ежедневието нерядко и би ми било интересно да чуя вашите истории по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1e1c9cb162
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случва ми се по-често, отколкото бих признала пред някого, заставайки с лицето и името си срещу него.
Имам предчувствия за почти всичко в живота си. Когато се прибирах от първа среща с бившия си, се обадих на моя приятелка и ѝ казах, че ще бъда с този човек и три години не ни мърдат. Бяхме заедно три години и половина.
Не се осланям напълно на шестото си чувство, но го взимам предвид и съм по-наблюдателна, да не би случайно интуицията ми да се окаже правилна. За мен всяка странност трябва да бъде подкрепена от факти, не ми се иска да летя в облаците и да се взема твърде на сериозно. Обаче близките ми са много наясно с всичко това, защото от години наблюдават цирка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9040fa0f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи, не знам дарба ли е какво е, но аз го имам. Обикновено е под формата на гадно чувство, притеснение или мисъл. Така хванах приятелката ми, че ми изневерява. Освен това осещам кога се случват лоши неща или ще се случат дори съм ставал с такова осещане след сън и да после научавам за случката която вече знам че е станала или ще стане и тн.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3fd916efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко или много всеки го има, понякога дори без да осъзнава. Жалкото е, че не можем да го контролираме и да го имаме, когато ние си искаме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 171a20a763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятни, неприятни - всякакви! Интуицията е силен коз, ако я развиеш и ѝ се доверяваш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 786c58dba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки сам избира в какво да вярва и в какво не, и искаме или не,все пак ние сме длъжни да уважим изборът на човека,но и той самия е длъжен да уважи нашите разбирания. На твоя въпрос,лично според мен,най-важно е не ти да питаш останалите хора дали вярват в шестото чувство,или така нареченото трето око-шестата чакра на човека. Няма нищо лошо в това да се допиташ до чуждата аудитория,напротив,но защо ти самата не пробваш да си отговориш на този твой въпрос? Вярваш ли ти в това шесто чувство,или пък не? Запомни едно нещо,чисто приятелски ти го казвам. Шестото чувство винаги го е имало,винаги и ще го има. Въпросът е не как да го придобиеш,а дали искаш да го развиеш. И най-вече с каква цел би го използвала. Дали за добро,или пък за зло. Надявам се да е първата опция. Шестото чувство не е,за да се фука човек с него. То е начин на живот,но на съвсем различна панорама с високи и интензивни,осезаеми и енергийни честоти и вибрации.
От малка винаги съм имала странни духовни преживявания,но слава богу,никога не са били с отрицателни последици. Когато човек живее на такива вибрации,единствено може да се промени,коренно към по-добро. И трябва да се стреми винаги да бъде добър. Казвам ти всичко това,защото шестото чувство,колкото и банално да звучи за повечето тук,а не ми пука,то не може да се развие,не и ако човешкия индивид реши да го използва са свое благо и за чужди злополуки. Декември месец,2019,получих травма на главата-три пъти комоцио заради едни гадни,злобни и отвратителни хора. Лекарите буквално се хванаха за главата и се чудиха как съм оживяла след това,но ,ето ме,жива и здрава. След травмата,започнаха и странните събития-силна интуиция,телепатични способности и още много,много други откачени неща.
Искрено се извинявам за фермана,който написах,но просто исках да го знаеш,за шестото чувство говоря. Бъди здрава и жива!
С уважение,Индига.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 09db887cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип не вярвам в свръхестественото, нито в ясновидство, призраци и така нататък. Но имам няколко необясними примера за шесто чувство.
Изведнъж, ей така от нищото ми се появява (рядко, за щастие) едно ужасно чувство. Знам, че нещо ще се случи и знам, че ще е ужасно (или вече се е случило). С годините разбрах, че става дума за смърт...
1. Първият ми ясен спомен - ужасно, необяснимо чувство. Звъни се на вратата. Родителите ми тръгват да отварят, а аз им казвам, че дядо Динко е починал. Оказва се истина.
2. С бивш съм. Вижда, че има пропуснато обаждане от приятел. Казвам му - дядо му е починал. Отново истина.
3. Същото чувство, продължаващо два дни - майка ми се обажда: Братовчедка ми я блъснал тир... (оживя жената за щастие)
4. Звъня на баба за 8 март - не вдига. Още при втория свободен сигнал знаех, че е починала...
5. Звъня на майка ми - не вдига. По принцип бих изчакала, може да е до магазина, в банята, на терасата. Веднага звъннах на тате - в спешното бяха, майка ми с жесток епилептичен припадък
6. Последното при броени дни. Цяла вечер отново това усещане. Почина младо момче от моя град, което познавах.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f91903e62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 7

Работата е, че като имаш такива чувства и НИИИИЩО не се случи, не ги записваш някъде, а просот ги збравяш. Ако работеше тоя номер, щяхме да си позлваме "шестото чувство". Примерно, щях да усетя, че нещо не е наред и да не изгоря пилето днес. Или щях да усетя, че на 200 метра от вилата ми е имало гърненце със злато и монетки, дето човека, който взе да обработва намери и изкара почти 6000 лева, като ги продаде.

Ама не става :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker