Любовта която съсипах. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта която съсипах.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте. Искам да разкажа историята си , за да послужи на други да не допускат същите грешки както аз направих, а може би и за вътрешно облекчение.

Ще се опитам да пропусна маловажните неща и да спестя доста писане.

УВОД !
Историята започна преди малко повече от 2 години.
Видях едно момиче което ще нарека 'К' и много ми хареса. Поисках да я имам. К беше гадже на един познат , който тогава не ми беше точно приятел , а просто част от компанията с която излизах.
Мина време и те скъсаха. Започнахме да си пишем с К и тя някак се влюби в мен. Аз не исках да се занимавам с нея , защото те бяха скъсали скоро и тя все още имаше някакви чувства към другото момче. Случи се така обаче , че се поддадох и така почнахме да излизаме. Тя не знаеше какво иска , но аз исках нея.
Една вечер излязохме и всичко беше чудесно. Държахме се за ръце , целувахме се и си говорихме някакви неща. На следващата вечер обаче нейна приятелка ми каза , че тя е отишла в апартамента на бившия си. Сърцето ми се скъса ... бях много наранен и не можех да повярвам какво се случва . Тя ми се извиняваше месец и аз накрая и простих . Дадох и шанс и тръгнахме ... голяма грешка . Така минаха 5-6 токсични месеца в които нямах никакво доверие и поставях всичко под съмнение . Писах си с най - добрата и приятелка тогава , за да се опитаме да си я върнем , защото тя се променяше. Накрая се разделихме.
Трябваха ми няколко месеца , за да се съвзема .

РАЗВРЪЗКА !
Започнах да харесвам вече бившата и най - добра приятелка. Няколко пъти случайно се видяхме и аз започнах да изпитвам още по силно привличане. Исках да съм с нея , защото знаех , че е много свястна ... беше и много красива ... Влюбих се в нея.
Мъчих се да стане нещо и и писах няколко пъти , но нищо.
Имахме почти 5 години разлика. Тя беше на 17 , а аз на 22.
И така един ден тя отговори на едно мое стори. Започнахме да си пишем ... Една седмица стояхме до късни часове и си писахме.
Това продължи още известно време и мисля , че тя започна да ме харесва.
Уговорихме си среща . Аз бях на 200 километра от нея ... учих в София и се прибрах в родния си град , за да се видим. Излязохме и двамата бяхме притеснени ... говорихме си, държахме се за ръце, прегърнах я няколко пъти и накрая решихме да спи в нас същата вечер и да гледаме филм ... тъй като го бяхме говорили и преди . Тогава се случи и първата ни целувка .
Излизахме доста и всичко беше чудесно . Комуникацията ни беше много добра. Дори в един момент се почувствах малко притиснат , защото ми званеше доста , а ме беше страх да не стане така , че да си загубя чувствата заради това.
За щастие този момент отмина и всичко беше чудесно.
След около 3 месеца занимаване се случи и първият ни път.
Аз и бях първия. Обикнахме се истински.
Карахме се често най - вече когато ме нямаше. Допуснах грешки породени от липсата на доверие която имах от първаа си връзка.
Разтоянието ми оказваше някакво влияние. Имах и доверие , но исках да чувствам , че постоянно и пука и да усещам , че ме обича. Минаха 9 месеца в които имахме спорове и караници, от които винаги излизах чист и прехвърлях вината върху нея, въпреки че аз бях виновния. Караниците не бяха такъв проблем до този момент , не бяха и толкова много. Предстоеше най - лошоро .
Следващите 2 месеца от които през по голямата част бях в София. Карахме се непрекъснато . Исках да скъсаме няколко пъти , защото си мислех , че ще ни е по - добре. Играх роли и се хващах за най-малкото нещо . Ревнувах я от въображаеми мелници. Карах я да плаче заради мен. След което съжалявах и си казвах ... "какво правя ... съсипвам връзката си и наранявам човека когото обичам толкова много" . Обземаше ме паника. Казвах си че всичко е наред и не виждах как всъщност я съсипвам. И нея и себе си.
Преди 3 дни навършихме 11 месеца. Последните 2 седмици почти не си писахме. Заради мен, защото исках да продължава да ме търси както го правеше и да знам се уверявам колко много ме обича за пореден път.
Отчуждих я от себе си. Разочаровах я. Толкова пъти я бих наранил, че унищожих чувствата и, и я накарах да вярва, че без мен ще е по-добре.
Вчера си дойдох от София , защото предния ден ми каза, че мисли да се разделим и не чувства същото.
Цял ден се молих на Господ да ми бъде даден последен шанс ... да ми я върне ... да вземе нещо друго , но не и нея . Най - доброто същество което познавам. Съжалявам че я нараних ...
Излязохме вечерта и се опитах , дадох всичко от себе си да я убедя , че човека който бях последните 2 месеца не съм аз.
Беше твърде късно ... вудях го в очите и. Разочаровани и огорчени. Вече не искаше нищо ... искаше да е сама, а само преди 3 седмици ми казваше , че не иска друг, а мен, но нямаше кой да я послуша.
Никога няма да си го простя ... не искам да я пускам, искам да се боря както тя за мен, а тя иска да я оставя. Нараних единствения човек когото съм обичал толкова много. Дано поне намери начин да ми прости, защото аз няма го направя. Сега нейните сълзи се изливат през моите очи.

Майка ми каза, че ако е била истинска любов ще се намери начин да сме заедно, че няма така да се изгубят чувствата и. Че хората си изневеряват и пак си прощават. Че не са си говорили дори с баща ми по седмици ... и че никога не и е казвал съжалявам или извинявай , но са намирали начин да са заедно.
Не мога да намеря спокойствие в думите и, защото знам какво и причинявах. Никога няма да намеря човек като нея. Бленувах за такъв, намерих го и сам го изгубих.

Не правете като мен ... бъдете себе си, не играйте роли и не се хващайте за дребните неща. Правете компромиси. Животът е твърде кратък , за да си пестим любовта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8676ef4b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, после почнах да харесвам чичо й... Ако не знаеш какво искаш, не питай другите. Само ще ти дадат още объркващо насоки за нови каши. Тука трябва да махаш, не да добавяш чужди мнения и съвети.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 872e68f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога в една връзка не вярвай на приятели, доброжелатели, и пр. Може в първата ти връзка, приятелката й да те е излъгала, че бившата ти е отишла в апартамента на другия. Може да е решила да плете интриги, може да те е харесвала за себе си, може просто да е завиждала на приятелката си, че има гадже. После ти се е набутала да станете гаджета и ти с право, подсъзнателно не си й вярвал и си играл роли. Та това момиче е разрушило любовта ти с К. Не се занимавай с две приятелки. Така не знаеш коя как ще те манипулира. И в крайна сметка от два стола си паднал на земята.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d006c601e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще намериш ,не се психясвай на сила хубост не става!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 95215c25bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И за какво съжаляваш, затова, че съдбата те е спасила от лицемерно момиче!? Щом на 17 ти прави номера, когато порасте ще й бъдеш играчка! Истинската обич се показва и доказва, а не се разказва!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7b88156a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нз дали ще разбереш кой ти пише.Съжалявам,че стана така,но мисля,че така е по-добре и за двама ви.Не спирайте да подържате връзка.защото за нея беше истинско.Надявам се да се поучиш от грешките си,не ги повтаряй.Пожелавам ти щастие,любов и късмет в живота

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5e1a6fb5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   - От автора!

Всичко което съм казал е факт, а не догатка! Спестих доста подробности и от двете връзки. Те бяха най-добри приятелки докато бях с К.
Към края на връзката ни с К, К се променяше към по-лошо и искаше да ни остави и двамата (да остави и мен и бъдещата ми половинка, заради която пиша това). Приятелката която каза че вечерта К е отишла в бившия си е съвсем друго момиче пък. Имахме и скандал същата вечер с бившия й, след като се уверих, че всичко е истина. Няма да навлизам в повече подробности покрай К, защото са излишни и не са обвързани с историята нататък. Дано съм изяснил достатъчно.

Момичето с което бях до миналата седмица и обичам толкова много е изключително чист, наивен, добър и обичлив човек !

До номер 5.
... благодаря ти . Няма да допусна същите грешки отново. Дано раздялата ни е била за добро. Дори да звучи ъпсурдно, не искам да я губя от живота си, искам да се грижа за нея и да е щастлива. Така го чувствам в момента .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 782e86b6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, потърси я отново. Ако откаже, пак я потърси, потрети, почетвърти и т.н. Където има любов, винаги се преминават трудностите. Бил си наранен от първото момиче и си проектирал страховете и болката си върху второто. Разбирам те, но не те оправдавам. Сега трябва да се постараеш да оправиш нещата. Навярно ще е трудно, но имаш шансове. Ако те обича, все някога ще свали гарда. Няма как дълго да живееш далеч от любимия.

И най-важното - без никакви съобщения, телефонни изповеди и т.н.
Отиваш на живо при нея и казваш това,което си написал тук, споделяш и́ всичко, което ти е на душата. Аз на нейно място може би бих ти дала още един шанс, но това е защото мога наистина ужасно много да обичам... При другите не знам как е. Успех! Реално стискам палци за вас!

Ж/23

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5e1a6fb5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   - От автора!

Към номер 7.
Вече опитах ... явно е решила твърдо и наистина не изпитва същото както преди. Изгубих почти всякакви надежди.
Иска ми се да имах машина на времето или просто да я бях срещнал 2 години по - късно. Не бях достатъчно зрял и загърбил миналото ...
Човек никога не знае ... може би някой ден пак ще ни се пресекът пътищата.
А вие как мислите ? Може ли човек който те е обичал много и е изгубил чувствата си, да го направи отново ? Тя ми каза дори да не се надявам на нещо, като останем приятели.
Няма да я обичам вечно по този начин и няма да се надявам.
Няма да си вкарвам илюзии.
И двамата обаче знаем, че си подхождаме страшно много, дори и в момента да го отрича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker