Порното води ли се изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Порното води ли се изневяра?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 3788 пъти
Смятате ли, че гледането на порно е изневяра, и че може да развали отношенията в една връзка? Момчетата по принцип имат постоянно желание за секс, и ако приятелката им няма същите желания, момчетата остават на сухо. Да, разбираемо е, че на момичетата не им е приятно гаджетата им да виждат други жени голи, но като се замислиш е егоистично само защото тя не иска да прави секс, нуждите на приятелят й да се пренебрегват. Природата е създала момчетата така. Това, че те гледат порно, а не ходят по проститутки, за да се задоволяват, не прави ли порното един вид спасител на връзката? Дефакто, мъжете могат да правят секс, само когато жена им поиска, или какво? Момичетата не проявяват разбиране, към нуждите на един мъж. Мъжете често са наричани извратеняци, или сексманиаци и им се внушава вина за това, че им се прави секс. Това нещо не се контролира, естесвено е. Това, че повечето жени нямат същите потребности ги поставя в ситуация, в която си мислят, че щом на тях не им се прави токова често, значи и на мъжете не им се прави. Следователно за тях порното е вид изневяра, или си мислят, че са недостатъчни на мъжете си. Егоизмът тук е на следващо ниво!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 241e0b2b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе не знам, някои жени имат по-голям сексуален апетит от мъжете. Иначе за порното- не е изневяра, но недей да и го натрапваш. Гледай си го тайно щом ви създава проблеми.
Ако трябва да съм честна и аз да съм, няма да имам желание да бъда с човек, който вместо да ме възбуди, ме "заплашва" с порно:)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3891229e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен не е изневяра.Мъжът ми рядко,но гледа,да си призная,че и аз хвърлям по едно око.За мен много по-страшно е скритото-да докоснеш тайно,да споделяш с друга жена или друг мъж повече отколкото с партньора си.Оттам започва истинската изневяра,не от порното.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 117522d376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жена съм. Не го смятам за изневяра. Разбира се, освен ако не предпочита порно пред интимни отношения с мен.
А най-добре е, когато двойката гледа заедно ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: da660d339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, тоя тон, с който ти и много други мъже обвинявате нас жените, че едва ли не сме асексуални, никога не ми е допадал. Жените също харесват секса или поне по- голямата част от тях (нас)! Може да не е толкова, колкото мъжете, но ако сексът е качествен и хубав, то жената трудно ще ти откаже, освен ако не е много изморена или има някакъв здравословен проблем. Съдейки по въпроса си, трудно мога да ти дам повече от 25-годишна възраст, както и на приятелката ти. Може и да греша, не отричам. Замисли се дали проблемът не е в теб, че тя да ти отказва. Не казвам, че непременно имаш вина, особено ако двамата нямате много опит, пък и дори да имате, тя може да се притеснява да ти каже, че дадено нещо ѝ харесва или не ѝ харесва. Много жени правят тази глупава грешка да си мълчат, а не трябва! Хвани, поговори с нея или ѝ кажи да ти напише какво харесва и какво не.
Ако проблемът не е в това, то може просто да е депресирана или стресирана. Някои медикаменти и храни са способни да понижат либидото. Може и семейната среда да има влияние. Ако отношенията на родителите ѝ към секса е като към нещо мръсно и неправилно, то нищо чудно това сериозно да ѝ е повлияло. Имай предвид, че ако приятелката ти няма 25, то нейната сексуалност се развива и тя тепърва опознава тялото си в този аспект, което понякога също е отегчтаващо. Казвам го от позицията на жена на почти 22, която преди едва година е изгубила девствеността си.
Колкото до същинския ти въпрос: порното не е изневяра, но е много неприятно приятелят ти да гледа някакви голи к*рви. Порното в някои случаи може да помогне на връзката (например да даде нови идеи за пози), но и често вреди, защото хабиш сексуалната си енергия за жените от там, а не за приятелката си. Не след дълго, след като накарах моят да спре порното, качеството на секса ни се подобри. Почти на 100% съм сигурна, че не гледа или рядко го прави.
Ти (и мъжете) по принцип трябва да се научите, че не всичко е секс и че трябва повече да се мисли с горната глава, но и твоята приятелка трябва да помисли за теб и по- често да ти дава секс. Аз лично предпочитам да го правим по- често с приятелят ми, отколкото да го оставя да гледа порно.
В една връзка трябват компромиси.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 98084d7cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А мастурбирането смята ли се за изневяра па макар и със самия себе си?

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9e0397315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Поразгледай малко теми тук и ще видиш, че редовно се пускат такива от жени, които не могат и не могат да накарат приятелите си да правят секс с тях. Защо? Ми защото пичовете предпочитат да гледат порно. Не говорим за случаи, в които мадамите вечно ги боли глава или са се запуснали. Аз съм страдала от това, мои приятелки също - искаме си, изглеждаме така, както в началото, но мъжът вече си е набил 1-2 през деня и я му стане, я не.
Ако имате проблем във връзката - приятелката не ви привлича, не ви пуска и т.н., порнто НИКОГА не е решение. Решението са разговори, старание и от двете страни и, ако това не помогне, раздяла. Какво? Ще си седите като съквартиранти и няма да се пипнете, но ще замазвате положението с порно? Егати тъжната връзка.
Дори няма да отварям темата за пристрастяването към филмчета за възрастни и то изобщо не зависи от това дали имаш жена и дали ти пуска.

И да, ако толкова иска да чука нещо друго, мъжкото нещо е да отиде и да го направи, а не да седи и да фантазира с ръка в гащите, защото се води от някакъв измислен морал, че ще изневери. Десетки пъти предпочитам мъжът ми да отиде и да бодне чушката в чуждо, отколкото да седи и да въздиша, и да се угнетява, защото, видиш ли, трябвало да ми е верен. В мозъка си вече не е и това е напълно достатъчно. Свободен е щом иска, нищо нямам право да му кажа.
Масово мъжете са просто чикиджии, защото им е удобно. Айде престанете да се оправдавате и да си вадите причини от задника защо ви се гледат пичета по цял ден и как си фантазирате за тях. На всички ни е ясно и с подобни пасивно-агресивни темички нещата не стават по-добре. Бухайте и по 100 злобарки дневно, лошо няма, ама не се оправдавайте с това, че не ви пускат. Търсете си читави жени с желание за секс, а не някакви фригидни вуйни. Такава, която не ти дава, но не иска и да гледаш, директно за косата и навън. За чий стоите с подобни индивиди и хленчите, че видиш ли, заради това циклите порнхъб, никога няма да разбера. Май просто ви е удобно да си имате някаква тъпла и да мишкарствате с нея, докато реално искате нещо съвсем друго. Не знам коя от двете страни е по-жалка.
А това пък с природата е страшен смях. Вадите го, само за ей такива неща, когато ви изнася. И моите космати крака са много "природни", ама никой не ще да ги гледа. Що така...?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cf33dffc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо си в голяма грешка. Ти какъв пол си? Да ти кажа не винаги са така нещата, защо мислиш, че жените отказват. Вече доста по -често срещано, ако Забелязваш са ситуации , в които жените не могат да накарат мъжете си да си легнат с тях, така, че информиран се малко, освен това порното вреди психически, защото изкривява представата на човека за възприятието на голото тяло и в реална ситуация, не може да се възбуди достатъчно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6587048a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Все едно да питаш "гледането на екшън води ли се убийство"...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1595e5c34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това е тъпня. Не се води разбира се. Може да ти се издразни евентуално ако не се боцкате заради чекията ти но ти ще си търсиш баланса. Плюс порното може да разнообрази дейностите във секса ви чрез примери.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c269e92fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки който смята порното за изневяра трябва да бъде освидетелстван и да спи в Курило тая вечер.

Братан.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b155f938ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Това с порното е,
все едно да гледате на Звездев ли беше, кулинарното предаване или на Ути Бъчваров и да не се храните после.


Порното е първо вредно, става такъв идиотски дисбаланс в хормоните, второ, като се изпразниш си е все едно си се изпикал, облекчението е едно към едно, и трето, в края на краищата къде е интимността, емоцията, топлината?

Момичета и момчета, не посягайте към порното.
Дали е изневяра или не, първо се замислете, а изобщо порното какво е? Изобщо секс ли е? Любов ли е? Пикаене ли е?
На градината гледам днес как пеперудите се гонят и си викам, ехе, има и разумни същества на тая земя, могат и без интернет да съществуват!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3fb4247d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Ако приятелят ми гледа порно, каквото и да е, повече не ми е приятел. Мъжете, моля, без да се обиждате, сте изключително първични и егоистични същества, на които лесно им промива мозъците шибаното порно - свирки, анални, тройки, празнене където ви скимне и т.н. Никоя, повтарям НИКОЯ нормална и себеуважаваща се жена не би се навила на това. А вие точно това искате, именно защото порното ви е изпило акъла и ви ще и на вас да влезете в ролята на "големи ебачи". Няма коя да ви търпи. Как не се досетихте, че може вие да сте виновни за това, че жените ви не искат секс??? С вашата вечна жажда за извращения и курвалък, така става, на сухо сте. Щом не ви привличат вагини, а усти и ануси, защото не си намерите мъже за гаджета??? М? Ще си правите и свирки, и анални, може и в ушите да се боцкате - всичко взаимно. Жените или ги уважате и обичате, държите се с тях както подобава, или хващайте пътя към гейовете. Вашите фантазии са именно гейски.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6758d5f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Айде пак големите обобщения! Жените така, мъжете онака...Колко жени познаваш и то толкова са ти близки, че им знаеш интимния живот, кога отказват и т.н., че ги пишеш тези? Ако ти имаш някакъв проблем, напиши си го, от такива общи теми ползата е никаква.
Личното ми мнение, че няма "студени" жени, има мъже лоши любовници. Като не можеш да направиш жената да те пожелае не я изкарвай нея виновна и егоистка. Тя не ти е секс-кукла, че да е винаги готова да ти изпълнява желанията.
Я си представи и обратната ситуация- жената иска секс, но мъжът не го вдига? Или пък и да го вдигне е за някакви си четири-пет минути и жената е незадоволена? Това съвсем не е рядка ситуация, съдейки даже по темите тук. Кой тогава е егоистът и пренебрегва желанията на другия? Кой има проблем? И порното решава ли проблема?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 85c720013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, айде на мен мъжа ми често мо отказва, отколкото аз на него. Вие май сте тинейджъри още... И на мен не ми харесваше мъжете да гледат, но сега не обръщам внимание, не съм виждала мъжа ми да го прави, но ако не му обръща внимание това е проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много ревниви жени има, които от едно видео изпадат в истерия. Че тоя мъж искате да го вържете за себе си с вериги, завържете очите, запушите ушите и устата, за да не гледа, говори или слуша друга жена. Винаги може да изневери, с или без гледане на порно. Няма как да го спрете. И не, не е изневяра.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   14, именно затова много мъже изневеряват. Защото жената се цупи, вика: "Аз не съм такава, не правя тези неща, гнусни са и неморални. '' Защото някои даже не искат да опитат нещо, а се държат като пуританки или девици. Хем не пробвали, хем не искат, хем се зверят като мъжа не ги желае. И мъжът гледа порно, поне да разбере нещо какво е, защото да не спи с друга. Или ще го направи с някоя, която няма да има против поне да опита. Това е. Мъжете не обичат пуританки и такива, които много ги е срам и се гнусят. Да не сме деца? !

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 855c7b95b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ха-ха! Номер 8 закова ситуацията по един много категоричен начин! :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 855c7b95b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   14, охо, поредната "велика съдница" на мъжете и на човечеството.
Ти си самата дефиниция за "нормалност", шъ знайш!
След 20-ина години ще разбереш, надявам се по трудния и болезнен начин, че колкото хора, толкова и мнения, толкова и светоусещания...
Само един прост факт - 95%, да не кажа 99% от мъжете гледат порно, която автоматично означава, че според тебе НИКОЯ "нормална" жена не би ги погледнала. Е да ама не... защото поне 80% от тях си имат семейства и деца.
Та запомни - ти светът няма да промениш! Ако можеш - ти се приспособявай към него, за да не те боли и да не страдаш прекалено много, че представите ти се разминават с действителността.

До 19 - не, мъжете не изневеряват за това, а защото от милиони години им е заложено в генетичната памет, че трябва да оставят семето си в колкото се може повече жени. Това е гарантирало оцеляването на човешкия вид, а и на видовете преди нас, през хилядолетията...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   21 от 19
Да, може да не изневеряват само заради това. Но ако жената само ги ограничава, втълпява им, че даденото нещо е грешно, срамно, ненормално, то шансът този мъж да стане сексуално потиснат са огромни. Следователно този мъж ще я желае по-малко, защото за него сексът с нея ще е свързан със забрани. А като му забрани и порното, направо ще го направи роб и ще го обсеби още повече. Пълно доминиране. Това не е любов.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6e707a661a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ако гаджето ми ми прати достатъчно нейни голи и интересни снимки бих си таковал на тях, нали разбираш? Защото си я обичкам и е 100 пъти по-готино, когато започнеш да си представяш разни неща или да си спомняш за това какво се правили, докато си вършиш работата.

Иначе не мисля, че е изневяра, просто трябва да се изпуска парата, напрежението и т.н.
Няма нищо лошо. То ако момчето чака момичето да се накани...може и 2 месеца да не се докосва, което повярвай...не е никак окей. Започва да го избива на нерви и започва да търси кусури на най-малкото, раздразнителен е и тем подобни. Като при вас с цъкъла - направо си е едно към едно, за да може по-лесно да разберете какво им е на момчетата като се правите на недостъпни, малки приценски.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 107cfec3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Да, 19, изневеряват мъжете, защото гейското и курвенското у тях надделява. Замислете каква е сексуалната ви ориентация. Много мразите гейове, а гейски секс търсите. Ми намерете си, прав ви път. Щом не ви привличат жени и женски полови органи - ясни сте.

Номер 14

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dfc0afeb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   14, безгрешничката се обади. Муци, много хора гледат порно, не само мъжете. Този малък факт направо ти разби психиката, знам. А и не знам точно на кое викаш извращения, защото много от изброените неща си ги има още преди порното да е станало консуматив. Така че няма промити мозъци тук освен твоя (ако имаш такъв, де). Няколко пъти споменаваш хомосексуални връзки, с отровно тонче сипваш на мъжете, ясно е каква проекция си правиш. Ако за теб секс и уважение означава ти само да седиш в мисионерската и да ти го набиват, браво.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 85c720013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Да, всеки има различни предпочитания, но защо говорите за изневери, в един брак например това ли е най-лесното? Аз мисля, че винаги има начин мъжа да си иска, но по не груб начин...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 577688585f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз съм жена на 39 и достатъчно разкрепостена в леглото. Била съм с малко мъже, но за мен няма табута в леглото. Нямам нищо против порното, но в момента това ми е голям проблем. Разбрах, че мъжа ми по-често действа сам с порното и затова отказва на мен. Обидно е да ти обясняват, че нямат нужда от много секс, а реалността е друга. Има желание, но явно не със мен. По въпроса дали порното е изневяра в моя случай и да и не. Да не го прави с друга реално, а виртуално. В същото време лишава мен от това удоволствие. И е крайно време да се приеме, че все по-често мъжете отказват секс на жените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6079e11329
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До тия, които мислят, че порното не е изневяра:

Представете си, че отивам на проститутка да го правя с нея. Изневяра е, да. Но пък решавам да не го правя с нея, а да гледам как някой друг го прави с нея докато аз се самозадоволявам при тях. Също е изневяра, защото търся услугите на проститутка за сексуално удоволствие. Да гледам тялото на жена, която не е жена ми/гаджето ми, за да получа сексуално удоволствие е изневяра.

Разберете, че това, че не е имало физически контакт не променя нещата, без значение дали сте били с проститутка или сте гледали порно (порноактрисите са си проститутки) или такава е била във видеочат наживо или се е записала как мастурбира за вас срещу заплащане. Това си е изневяра и е извратено. И на никоя нормална жена не й би било приятно да правите това зад гърба й. Защо се обвързвате с жени, които знаете, че са против порното, вместо да сте с жени, които си падат по такива неща?

Навсякъде има извинения, че ако не било порното, мъжете едва ли не изнасилвачи щели да станат. Защо се поддавате на такива неща? Защо толкова много хора в България и по света са с толкова промити от порното мозъци, че чак е като болестно състояние?
Вие луди ли сте?
А това, че мъжете искали постоянно секс въобще не е вярно. Не слагайте всички под общ знаменател. Откакто порното проми мозъците на хората, те живеят с мисълта да бъдат задоволени всеки ден без значение дали на партньора/партньорката им им е до това в момента.
Айде стига вече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6758d5f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   18 -Много ревниви жени има,да, както и много ревниви мъже. Той не изневерявал като гледа порно. Ами тя изневерява ли като си облича къса пола или прилепнал клин, като се гримира, като се усмихва на някой непознат готин мъж? Защо тогава голяма част от мъжете се сърдят?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   28, то пък същата логика гледането на екшъни те прави убиец, гледането на филми за банкери и сделки те прави финансист и богаташ. А пък гледането на фантастика и фентъзи те прави елф и пилот на космически кораб.
Не е хубаво да ограничаваш човека и само да налагаш правила. Така ще си все сам/а. По-добре мъжа да гледа порно, отколкото да е алкохолик и наркоман.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6079e11329
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От 28 до 30. Не разбираш ли, че порното е промиване на мозъци? Никоя себеуважаваща се жена или мъж няма да се кефи на факта, че половинката й/му зяпа други.
Стига с тия извинения да изкарате порното нещо нормално, защото не е. А какви неща знам за индустрията, бедна ти е фантазията.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6758d5f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Значи жена му слугува, готви му, пере, чисти, а пък той зяпа как бичат разни мастии и се кефи? Ами като поиска манджа, салата, чисти дрехи, го пратете да ги иска от онези в порното и му теглете една майна. Или пък си пуснете едно клипче с някой с макси размер тупалка и му кажете, че сега сте заета.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   32
Други, намиращи се на хиляди километри и друг континент. Товя се нарича обсебване и болезнена ревност.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6079e11329
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От 28 до 36

Обсебване и болезнена ревност вика. Никой себеуважаващ се човек не би искал половинката му да точи лиги по други без значение къде са. Не го ли разбрахте вече? Спрете да нормализирате порното. Предпочитам да нямам никого, отколкото да съм с човек, обсебен от порното.

Няма как човек да е окей с това половинката му да зяпа порно. Давай ти всичко на някого, а този някой нека си точи лигите по порното в знак на любов и благодарност.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   33, дайте малко свобода и въздух на тези мъже! Като ги обсебвате и изпадате в истерии от клипове, не им ставате по-симпатични и скъпи. Само ги отблъсквате.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7a22ed4faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Гледането на дюнери брои ли се за хранене?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6079e11329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Интересно ми е какво щяхте да правите, ако порното не съществуваше.

Честно казано, България щеше да е по-добро място, ако защитавахте и уважавахте приятелките си, както защитавате порното и проститутките. Нима едно порно е толкова важно за вас, че не можете да спрете да го зяпате?
Проститутките в порното не знаете, че съществувате. Те няма да ми сготвят, да ви изперат, да са са до вас, да ви обичат. Защо не правите нещо по-смислено от това да гледате порно? Защо го защитавате това порно толкова? Нима си струва да изгубите жена, която ви обича и прави всичко за вас, заради едно шибано порно с леки жени, които за малко пари са готови да си продадат тялото? Защо се обвързвате щом порното ви е толкова жизнено важно? Да не би да ви е яко как се чувстват жените до вас? Или сте с тях, че да имате с кого да практикувате видяхото в порното?

Ах, и само да кажа, че 99% от порното е насилие над жените там. Гледах leaked footage в една страница, която е против порното. Хора, нещата не са никак добре! Толкова много порноактриси и актьори са починали от наркотици, болести и самоубийство. Заради аналния секс някои жени от порното са получавали и РАК! И това беше споделено от бивша порноактриса! Знаете ли колко много от тези жени не могат да имат нормален живот, заради гнусната "професия", която имат? Семействата им са заплашвани. А недай си Боже и актьорите и актрисите да имат деца. Как ще се чувстват един ден, знаейки, че цял свят е гледал майките и бащите им? Че милиони са мастурбирали, гледайки родителите им?
А знаете ли, че ПорнХъб има детско порно? 15-годишно момиче е било изчезнало и са намерили нейни клипове в този сайт. Тя е била изнасилена. Изнасилването на индийско момиче също е било качено там.
Знаете ли, че новата мода в порното е жените да приличат на ДЕЧИЦА - брекети, детски шарени блузки, две опашки, плюшени играчки, т.н.?
А знаете ли, че ние, белите, азиатците и африканците сме превърнати в един гнусен фетиш с цел печелене на пари и промиване на мозъци? И трите раси сме подложени на това.
Знаете ли колко извратени са тия, които снимат порното? Изобщо не им пука как се чувства жената. И я карат да прави неща, които е казала, че няма да прави, когато е подписвала договора. В този leaked footage, който гледах имаше части от порно клипове, в които жените плачат, казват, че ги боли. Една дори стана от леглото и започна да плаче и да вика, че не иска повече.

Хора, замислете се! Причинявате такава болка на половинките си, защото ви текат очите по порното и на всичкото отгоре помагате на тази извратена индустрия да печели. Вие замисляли ли сте се за тези неща? Със сигурност не сте. Ама той българина мисли само как да си набие една и да се успокои, вместо да се замисли. Все пак е по-лесно да не вижда по-далеч от носа си.
Същото е и с ходенето по проститутки. Хвалите се в този сайт, че сте били с проститутки. А знаете ли те как се чувстват? Да, някои го правят по собствето желание, но други са принудени, заради обстоятелства (избрали са лесния път) или са били жертва на трафик. Но вие нама как да се замислите, понеже горната глава не работи. Проститутките не са предмет за консумация. И те са хора. Не ги защитавам, но секс индустрията е една изродщина.
Мислете малко.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e9dcc1f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   А мъжете да ревнуват ли от книги и филми като Петдесет нюанса сиво?

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6ff390393a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Буквално днес говорих с моят приятел.
Иначе не мисля че е изневяра.
Любов като има и да гледа и да не няма значение.
Явно ако му харесва повече няма да ми е прятно.
Ние гледаме заедно и ни е доста приятно.
Аз мисля че всеки решава за себе си)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker