Влюбена съм в бившия си .. моментно ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в бившия си .. моментно ли е
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1117 пъти
Здравейте! Проблема ми е следния. Няма да споменавам имена а “ бившия” и “настоящия”. Преди около 4години приключи моята връзка с бившия ми като сме имали отношения около 4години с прекъсвания заради които аз бях виновна като цяло. Нашата връзка приключи в момента в които той поиска нашите отношение да станат наистина сериозни. Преди това имахме бизнес заради който всъщност ние се разделихме. В момента съм с настоящия които е много добър човек, но в него няма хъс за развитие в живота. С него съм от 3 години. Случва се често да остава без работа, а аз естествено не спирам да работя. Влюбена съм в бившия си който също има жена до себе си, но не е щастлив. Видяхме се случайно на една бензиностанция зареждайки колите си. Поздравихме се и след няма и 15 минути вече пиехме кафе и обсъждахме животите си. Тогава той ми каза, че му липсвам. Съжалявал, че ме притискал и прочие. Наистина той е идеалния мъж който една жена може да има, но аз имам човек до себе си. Той също!!! Но пък съм имала доста хубави моменти и с настоящия. Докато има работа всичко е точно. Държи се добре и самочувствието му е повдигнато. Докато не изпадне в момент в който няма работа. Хората му предлагат работни места. Епидемията няма общо с това че няма работа. Предложиха му работни места и по време на вируса. Не били за него. Да но си отговарям на въпроса утре ние ще имаме деца за които той говори постоянно и какво остава без работа и не си дава зор да започне никъде и аз трябва да се принуда да оставя детето си да ръсте в баба и дядо за да мога да работя и прочие или в другия случай той да поеме щафетата домакиня. Докато бившия ми иска семейство, но не го иска от жената до него. Твърди че сме един за друг щом за 10 години пътищата ни се пресичат постоянно. Вече мога да кажа че имаме връзка. Държиме си сметка за действията. И двамата лъжем половинките си. Какво да направя? В единия случай не съм сигурна дали настоящия ми е точния човек за мен в бъдеще, но не съм сигурна колко време ще чакам бившия ми да се раздели с настоящата си. Като цяло при бившия е каквото стане, но има ли смисъл да продължавам с човек които не иска да градим нищо общо финансово, но да иска деца...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 050aa9fcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е честно да мамите сегашните хора, заради минало и носталгия. За да се разделиш с този човек е имало причина. В момента завиждаш на приятелката му, защото тя е на твоето място сега и те е яд, че си се прекарала. Просто завиждаш. Бившият постъпва като пълен подлец, защото губи времето на жена, която реално не иска или така ти казва, за да те лъже да спиш с него. Никой мъж няма да седи с жена, ако не я иска. Това, което ти го говори, е прах в очите и типичните оправдания за това защо изневерява. Хем не я ще, хем не я оставя. Няма и да го направи. За него ти си прочетена книга, може да те баламосва ,за да спи с тебе. Бившата, която още му се връзва и търчи по него дори и след толкова години. Та той на тази жена изневерява, защо си мислиш , че и когато сте били заедно не го е правил?
Остави миналото там, където му е мястото. Лъжец, който мами приятелката си. Дори и да се съберете каква е гаранцията, че няма да се виждат пък двамата тайно?
Ти също постъпваш ужасно с човека до теб. Май с бившия сте се нацелили по поведение.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6036a667fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сложна история. Може да продължиш с бившия само ако си сигурна, че наистина се е разделил с приятелката си.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 26b5a3ab2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От написаното разбирам, че аз лично не искам да съм с такъв човек и като бившия ти и като настоящия. Също и като теб. И тримата не хора за сериозна връзка и брак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6a568f33c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вижда се,че не си щастлива с приятеля си, затова е най-добре да се разделите. Вече ти си прецени хубаво дали след това отново да се занимаваш с бившия ти. Той може да няма намерение да си оставя приятелката, пък и вие сте имали проблеми, за да се разделите...Каква е гаранцията,че отново няма да бъде същото?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a39ec1247a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Миналото е бившия. Ако сега не си щастлива приключи връзкатаси. Подреди бъдеще то си но....Не се връщаи на зад и не лъжете други те! М31

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1e9402f4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Е, не ви ли е ясно, че авторката не иска да остане капо? Просто се люлее на два клона и тества кой е по-издръжлив. Тя да е сама и да си подреди желанията и мислите - ма моля ви се, как така?! От два стола - на земята, това засклужаваш. Ей, много мразя такива жени - боклуци с връзки и оферти, а маса свестни момичета са месеци и години сами - явно боклука е нещо много скъпо нещо?!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker