Само с един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само с един мъж
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1470 пъти
Здравейте, основно се обръщам към женския контингент. Има ли как една жена да бъде само с един мъж? Питам тъй като този въпрос ме тормози от известно време. Във връзка съм с момиче на 21 като аз ѝ бях първия сексуален партньор. Изключителна е - красива, атлетична, чаровна и куп други хубави качества. Но мисълта, че тя няма база за сравнение и че рано или късно ще може да поиска да пробва нещо друго ме смущава. Аз за разлика от нея имам известен опит, имал съм и сериозни и чисто сексуални връзки. Въпреки липсата ѝ на опит, има доста добра интуиция и мога откровено да кажа, че е един от най-добрите ми сексуални партньори - обича да експериментира, отказ до сега не съм получавал за нищо, което включва публични места, докато има някой в същата стая и дори играчка с дистанционно докато сме на вечеря с родителите ѝ. Аз съм на 25 и може би скоро ще ми е време да мисля за сериозни крачки в контекста на връзките и не знам дали няма да сгреша ако се отдам изцяло имайки предвид обстоятелствата. Заедно сме от около година, към момента не съм забелязвал някакви червени светлини които да покажат подобни намерения. Осъзнавам, че всички са различни и че е индивидуално, но ще се радвам да чуя малко трети гледни точки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0a166eb119
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да не, има много двойки заедно от гимназията.. Аз иначе съм била с двама, но желание за друг има, макар не реализирано...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30b9a77e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това какво ще ти кажат тук е без значение, важно е каква ценностна система има твоето момиче. Това, че някой ще ти каже, че ще ѝ е проблем, не означава, че на нея ще ѝ е. Така само ще се торозиш и ще се съмняваш в нея, без реално да има нужда и тя да го заслужава.

Аз лично съм първия и единствения на моята съпруга и ѝ имам 100% доверие, което тя многократно е заслужила. И никога не съм усетил в нея някакво желание за наваксване. Заедно сме вече 15 г.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9a75c2c791
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, недей да търсиш проблеми, където няма. Ако ѝ е добре с теб, няма да се чуди как е с друг.
Ж24

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30b9a77e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От номер 3

Номер 4 много точно го каза - не търси проблем там, където го няма. Или по разговорному - не търси под вола теле.

Ако го търсиш, има вероятно да го предизвикаш със самото си съмнение. Никой не обича да се съмняват в него без причина. Имай предвид, че съмнението се долавя дори подсъзнателно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2a2d53e40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Рядко има човек, останал само с един единствен партньор. Сексът отдавна е твърде лесно постижим и са отпаднали табутата на миналото. Често това, което не са преживели преди брака го наваксват след. Сега за нея сексът е нещо вълнуващо, но след годините ще бъде рутина и няма да има с какво да я изненадаш, както и тя тебе, никой не е неизчерпаем. Но това може да ти се случи и с всяка друга жена. Човекът е непредвидим, колкото и да си мислиш, че го познаваш. Като ти е добре с нея и е взаимно, живейте си и се радвайте, другото...времето ще покаже.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ea48738691
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е въпрос, на който никой не може да отговори, дори тя самата. Хората сме непостоянни, проблематични и т.н. Почти никога не може да си сигурен какво ще ти поднесат. Имам съученичка, която се омъжи за първия си мъж, имам и приятелка, която наскоро чукна № 50.
Аз също се притеснявах през годините за подобни неща - кога, дали, как половинката ми в даден момент ще поиска нещо друго. През 85% от случаите се оказвах права, но ми писна да живея така. Сам виждаш, че подобни мисли тровят съзнанието. Та поразсъждавах над опита си и осъзнах за себе си, че вероятността той да си падне по друга, е нещо, с което трябва да живея и да го приема като възможност. Толкова. Просто това е един от начините да се развие връзката ни, наравно с още много други сюжети. Приятно ли ми е? Не, разбира се, но съм достигнала хармония и не седя да премислям дали пък точно тази вечер в бара няма да срещне някоя убийствена мадама. Стигнах до този начин на мислене след много разбити илюзии и очаквания, че ето този ще е човекът за мен.
А може и да се влюбиш в друга, каква гаранция имаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 701db609d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И с един мъж и с една жена може човек, проблема е че е рядкост такова напасване на характери и всичко останало, така че връзката да е стабилна и да не пожелаеш друг/друга. Хората вече станахме келеши, все има за какво да мрънкаме и какво да не ни достига. Ако някой ден всичко между вас изстине и тя си намери друг - това е различно от изневяра просто ей така, да има база за сравнение...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 49007027b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На 25 момчетата не са готови за сериозни отношения,какво остава за женитба и деца.
Даже повечето като чукнат 30 все още са на вълна "кефът преди всичко".
Няма жена,нито мъж останали само с един единствен партньор цял живот.
Няма двойки като бабите и дядовците ни,даже родителите ни са минали през повече от 1,2 -ма партньора.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ac689ee5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хубавото, когато бях с първият ми беше, че нямаше с какво да сравнявам нито секса, нито характера. Нямаше защо да търся любовник и да се крия, когато си имах с кой да правя секс и кой да обичам. Иначе след половин година той ме остави

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b3bede5cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Точен и ясен отговор от жена на 30 - Може ,стига да не я разочароваш и да се държиш добре с нея. Момичето ,ако е добро и има ценностна система, ще го оцени и няма да рискува да те загуби заради експерементирането. Започнеш ли обаче в даден етап да я тормозиш психически, пиши я бегала, дори и все още да се намираш във връзка с нея, защото неминуемо тогава ще обърне поглед другаде, а ако е красива млада жена, желаещи няма да липсват. Така че дано момичето е свестно, а ти си опичай акъла и се дръж на положение щом виждаш,че го залужава.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 09c2718915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много точно казано номер 9 с мъжа ми сме такава двойка, която не сме си изневерявали заедно (10г брак), нмъжих се твърде рано, никой не ме караше и в последствие осъзнах много неща.
1. Всяко нещо с времето си
2. Една връзка трябва да се поддържа, защото чувствата изстиват.
3 . Добре е да се опознаете преди да направите сериозна крачка.
4. Повечето неща зависят от вас, другото е Божа рабо

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ef3b2594b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Все още има жени, които са били само с един мъж, създали са семейство с него, имат деца и са му верни. Най-добрата ми приятелка е от тях.
По стечение на обстоятелствата аз съм била с повече от един мъж, но имам желание за моногамна връзка. Искрена съм с човека до мен и съм му вярна.
Ти се страхуваш дали тя ще иска да опита нещо ново, други се страхуват дали тези, които са опитали различни мъже, ще могат да бъдат само с един, но тези неща не зависят от обстоятелствата, а от хората, които участват в "играта".
Не слагай тигана преди рибата, а просто гради отношенията ви. Останалото времето ще го покаже.
Успех в живота!
ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5831145dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен може да имаш само един партньор ако отговаря на стандартите ти за партньор.
Например аз винаги съм искала мъж с който да се разбираме и който да е достатъчно работлив, че да имаме поне основен стандарт за да не се притесняваме за сметки и съответно да е на около моята възраст и здрав, средностатистическа визия - нито уау, нито грозен. Първия ми приятел беше горе- долу това ( имаше много добро чувство за хумор). .. обаче си тръгна, не знам дали заради същите притеснения като твоите- споменавал ми е, че това че не съм имала приятел преди него го притеснява или защото не ме е харесвал достатъчно(До ден днешен не съм го питала и не поддържаме контакт вече.)
Ако той не си беше тръгнал за мен би бил напълно достатъчен. И може би щеше да ми е единствения приятел, защото бях много влюбена в него..
Вярвам, че първия път когато момиче се влюби е най-силния.. защото не познава чувството на загуба. Спомням си как тогава баба ми беше дала парички да си имам (рядко се случваше, често стоях с много малко пари, случвало ми се е да не закусвам в училище- че ако приятелите ми седнат в някое кафене да не се чувствам неудобно). Тогава с парите от баба му бях купила подарък просто за да го зарадвам, без повод защото знаех, че си е харесал нещо.- въпреки, че това значеше че после може да имам нужда от пари и да нямам. Случвало се е да отменям уговорки с приятели за да се видя с него.. и подобни неща което момиче на 16 би могло да направи (Все и от възрастта зависи кой какво би могъл да направи за някого) ... Може би наивно мислене- но такава съм била.
Не ми е минавало през главата да изневерявам. Не съм останала с него, но не поради мой избор.


Ако мислиш за предложение за брак- никой не може да ти даде 100 % гаранция, че няма да изневери.
Според мен изчакай поне още една година във връзка с нея и времето ще покаже. Просто не обмисляй кофти ситуации, не търси под вола теле.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f647527efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Търсиш под вола теле.
Написал си темата с идеята, че ще чуеш много мнения и различни гледни точки, но нито една няма да е правилната за твоята ситуация. Всичко изписано трябва да го кажеш на приятелката си и на нея трябва да си зададеш въпроса.
Аз също съм била с един мъж, докато бяхме заедно и през ум не ми е минавало да опитам с друг. Обичах си го, сексът с него много ми харесваше и доста исках да експериментирам в леглото с него, но не и да спя с много различни и да го считам за опит. Сега сме разделени от половин година, не съм имала друга връзка и не съм правила секс с друг мъж, защото не съм изпитвала нищо към никого. Има хора като мен, без чувства не им е интересно, нямат желание. Има ги и от другите дето си задават въпроси, искат да опитат с различни хора и им е интересен самият секс, а не партньора. Откъде да знаем твоята приятелка от кой тип е и дали изпитва любопитство да спи с друг?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fbe8a3f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз в момента нямам приятел, нямам и особено богат сексуален опит, но 100% бих могла да бъда с някого за цял живот, без да търся странични. Просто не ги искам, изневерите са мега гнусни и долни във всеки един смисъл на думата.

Ноо зависи и от този до мен. Ако се окаже някой извратеняк, неадекватник, курва, алкохолик, използвач или лъжец, веднага ще забравя колко го обичам и ще го изритам.

Ж,23

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f2eafba48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте!
Питате има ли как една жена да изживее живота си само с един мъж? Зависи от много неща, ще разкажа моята история, преценете сам. Жена на 53 г. съм, омъжена на 20, с минимален сексуален опит преди брака, сексът не ми е бил любимо занимание никога, правила съм го по задължение и ето - 33 години с един мъж! Не съм си и помисляла за друг, докато не станах на 50. Тогава децата се изнесоха, менопауза, съпругът леко изморен вече, не толкова активен като на младини, рутина, скука ( той твърди че ме харесва както едно време!), но ..... аз точно сега имам нужда от повече секс..., от внимание... и се породи любопитството!
Исках да опитам какво е с друг и не толкова с друг, а по-скоро да почувствам тръпка. Дали съм опитала или не, няма значение, разказах ви накратко един възможен сценарии.за вашата ситуация. Разликата е, че вашето момиче обича секса и експериментира, а аз не бях такава - имах задръжки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 47693cf9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здвавей, аз съм мъж и въпреки всичко съм верен на приятелката си цели 10 години. Не сме женени, но не смятам, че и това ми дава право, ценя избора си и не смятам, че трябва да и изневерявам след като я обичам. Да любопитство има защото не съм спал с друга, а само с нея през живота си и въпреки въпросите какво ли би било с друга не смятам, че си струва да проваля една такава връзка по скоро съм склонен да опитам нещо с нея като 3 човек естестено ако тя иска отколкото изневяра или раздяла.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 13ce27d2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз съм жена на 23 и имам връзка още от 16 годишна. Искам да кажа, че друг мъж освен моя не искам и да погледна. Той ми е първи, не сме женени (все още), нямаме и деца (все още). Но за друг не бих си и помислила, камо ли от интимна гледна точка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker