Приятелство с омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство с омъжена жена
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1298 пъти
Преди 3 години се запознах с една жена. Тогава бях на 21г а тя на 29г. В началото имаше флирт помежду ни и се разбирахме доста добре, имаме доста общи неща. Тя работеше до нас в денонощния магазин и често ходехме там с един мой приятел. Постепенно забелязвах, че той има чувства към нея, но аз се правех, че не забелязвам. С времето разбрах, че той е говорил на нея неща за мен, но съм сигурен, че тя не е повярвала. Често ходех при нея дори в късните часове на ноща, нищо че на следващия ден трябваше да ставам рано за работа. Тогава преминавах през много лош период много семейни проблеми, лични проблеми и така нататък. И когато отивах при нея просто забравях за всичко като я погледна и се разтапям. Обичам я като приятел, но с времето започнахме да се отчуждаваме, преди това аз я търсех, тя мен. Но със времето тя спря да ме търси само аз я търсех попитах я защо, а тя каза че имала много задължения и така нататък, мисля си човек колко и да се зает все ще има време да звънне един телефон. И така до ден днешен нито веднъж не ме е потърсила само аз съм я търсил през това време. Дори сега на 21 май имах рожден ден не ми го честити. На какво се дължи това отчуждение??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 414470e78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно на това, че има връзка с друг и вниманието и е насочено към него. Ти просто не си и необходим.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f35f96c830
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе човек гледай си живота и остави семейните на мира. Явно е преценила, че няма какво повече да си кажете. И аз така навремето проявих състрадание към проблемите на един колега, той като взе, че се лепна за мен видях се в чудо, а знаеше, че съм омъжена жена с две деца. Накрая ясно му казах, че всяко приятелство си има граници, които не могат да се прескачат. За мен по важно нещо от съпруга и децата ми няма. Разбра ме, макар и трудно, но сам се отдръпна. После напусна и нито се чуваме, нито се виждаме. Та така. Не мисли какво - що. Никой не ти е длъжен с нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f705456b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами тя е омъжена... може в началото и тя да е изпитала някакво привличане към теб, но после се е усетила че има мъж и не иска да си разваля семейството с някакъв хлапак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 52ceff2c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай. И аз съм бил в подобна ситуация, но никога не съм хранел илюзии, че ще прерастне в нещо. И пак накрая е неприятно... Но съм поддържал контакт, по същата причина поради която и ти - жените на твоята възраст не те удовлетворяват и търсиш по-зряла, по-съзнателна жена. Не мисля че обаче се получава, и то и при двата полове, но особено при по-младите мъже. Тъй като най-вероятно търсиш стойностен, зрял човек, тя няма да остави семейството си, нито ще и е приятно да изневерява. Това го правят жени с детска психика, които можеш да намериш и на твоята възраст. Не мога да ти дам съвет, освен - него вземай на вътре и не очаквай нещо...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8442b65f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако искаш вниманието на тази жена, без значение дали е семейна, трябва да се държиш като истински мъж...

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0434e5ec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От описанието ти не става съвсем ясно какво е било това между вас и кой какво е очаквал от него. Аз лично не вярвам в чисто платоническите приятелства между мъж и жена.
Според мен в началото на запознанството ти и/или тя сте имали някакви сексуални намерения. Тъй като ти не си предприел нищо сериозно към задълбочаване на отношенията ви, тя се е отказала и се е насочила към друг обект.
Разбира се, възможно е и да е решила, че семейството и е по-важно и просто да е решила да прекрати плахата ви свалка.
Забелязал съм, че в първоначалните отножения между мъж и жеа има нещо като "времеви прозорец", в който ако нищо не се случи, после всичко изведнъж умира, енергията се разсейва. Основната вина нищо да не се случи, е обикновенно на мъжа, който по ред причини не е направил нужното отношенията да се задълбочат.
Съветът ми е да продължиш напред и да нсочиш енергията си към друг обект. С тази жена вече всичко е свършило и няма как да се оправи. Повярвай ми, бил съм в това положение многократно, преди да стигна до изводите, които ти казах по-горе.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker