Какво да правя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя??
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1224 пъти
Здравейте аз съм на 13 годишна възраст (6клас)и искам съвет, какво да направя, знам какво ще ми кажете сподели на майка ти, но моят проблем е, че аз нямам майка, а мащеха която ме мрази, но за мое щастие имам поне баща. Той много се гордее с мен, но аз се издъних. Признавам си не веднъж съм си имала гадже, но никога не съм правила такава грешка с тях, вярно е, че съм се целувала, дори са ме опипвали по дупето, но никога не съм правила секс с момче, помагала съм и да се възбуждат, но никога секс. Случи се преди две седмици с това момче което е на моите години, дойде в къщи за да му помогна с домашните, докато нашите бяха на гости той първо начално се държа съвсем обикновено, но след това ми задаваше някакви въпроси от сорта:Къде са вашите, детствена ли си, досега виждала ли си на момче пениса, а аз само го гледах и си мислех, защо ми задава такива въпроси, но както и да е. След това той почна да ми говори много мили неща да ми прави комплименти и да ме целува и нежно да ме докосва ме ми беше толкова страмно, защото все пак сме гаджета и по този начин се стигна до секс, причината поради която не използвах ме презерватив е, че нямах ме. Имам му доверие той самият ми каза, че ако има някакъв проблем след секса той иска да живеем заедно, но честно да кажа аз му вярвам. Страх ме е да кажа на нашите не знам какво да правя, моля ви за помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 99b39013c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, божее, тичай за ескапел до аптеката. Акъл имаш ли на 13, той не знае какво прави още, може да си бременна. Колкото по-бързо вземеш хапчето, толкова по-малка вероятност им да забременееш, пие се до 72 часа максимум, но най-добре веднага, за да е най-силно действието. На 13 години няма да живеете заедно, освен, ако не сте цигани. Ти как си го представящ? Той на работа няма д тръгне, никой няма да го вземе, а и също така ще се отметне. То мъже на по 30 години с инфантили и като им дойде до главата, решават, че искат да си живеят каъо ергени, какво остава за 13 годишно, което още е дете!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8f9e2ae61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, малко, сладко и наивно.... КАК ТАКА СИ МУ РАЗРЕШИЛА ДА ИМА ТИНТИРИ-МИНТИРИ!!!! Той само това е чакал-да ти бие шута!!! Ох, не! Стана ми направо лошо, докато ти изчетох историята! Боже, какъв народ само имаме днес!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 170f48c006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами добре сте започнали. Продължавайте да правите секс, но се пази от забременяване. Опитайте да си правите орална любов, ти на него, а той на тебе. Ще ви е много готино, страхотно е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 711dc8f89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи си тест за бременност и се тествай. И не прави повече такива неща. Малка си, а и ще се окаже, че мащехата е била права за теб. Ти не искаш това, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e3f5c858c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вместо да се натискаш с момчетиите, по-добре да беше си учила уроците, особено по български. Като му се искаше , че и на тебе, толкова на този дечко, да беше го пратила да изтича до най-близкия супер или аптека и да купи презервативи. Сега нямаше да се страхуваш. Това с живеенето заедно го забрави - освен ако не сте от един етнос, при който 16годишните имат по две деца. Този ти приказва глупости, ти му вярваш. Къде ще живеете и с какви пари, какво ще работите? Ако родителите ви не са съгласни? А ако не сте от етноса, те няма да се съгласят , какъв живот заедно на вашите години? И какво мислиш да правиш с този от сега нататък? Защото той ще иска пак секс. Запомни много добре- секс само с презерватив и никакво доверие на никой, каквото и да ти говори! Защото кефът е за двамата, но последствията са само за теб.
Бих те посъветвала все пак да кажеш на вашите или поне на майка си, те са хората, които са отговорни за теб и е важно какво ще те посъветват те, а не някакви непознати хора тук в нета.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f9af9c3604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не вярвам историята да е истинска но ако беше и ми беше дете щях да ви ошамаря и двамата. Много си малка, кажи на баща ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c35a9d902d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-принцип, нямам желание да отговарям или да давам съвет на деца, но този път ще ти отделя от времето си..
Така.. Разбирам, че светът се промени драстично и вече не е това което беше. Но, ти си 6ти клас, по дяволите, какво ви става. В момента интересите, трябва да са ти много далече от секса. Мислиш ли, че знаеш нещо за живота.. Мислиш ли, че като този лигльо ти е казал, че ще остане с тебе, няма да избяга като първокласни, ако нещо стане и си бременна.. Сериозно ли мислиш, че ще се ожени те и ще живеете щастливо, докато смъртта ви раздели хахах ха...
Виж сега, стореното, сторено. Вземи си поука и се в слушай в думите ми, защото може много да ти помогнат.
Ти още си дете, училището на 1во място, излиза с приятели, забавлявай се, но не прави тази грешка отново. Повярвай ми неискаш на 20г. Да не можеш да поброиш, с колко си била и бройката да надхвърля годините ти.. Това не е гордост! .
Уважавай себе си, за да те уважават и другите!
Дали да кажеш на родителите си е твое решение, ако ги чувстваш близки го направи, ще получиш ценни съвети...
Желая ти успехи и не ставай като другите. Да се смесиш в тълпата не е похвално, бъди себе си, цени се, време за секс ще има много, повярвай ми. Изчакай поне още 4-5г.
Тогава, ще можеш да прецениш по добре, с кой и как.
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 170f48c006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке ти не си на 13 години и никога няма да престанеш да лъжеш. Много пъти съм казвал, че ти си модератор и ти сама си публикуваш историите и коментарите. До кога ще се правиш на тинейджърка дърта бабо. В историята ти: "Моля ви, чуйте ме, имам нужда от това" ти се представи като 17 годишна и си признаваше няколко пъти, че си луда, че си ненормална, че си нормална и че не си луда. Казах ти, че психически си много изкриена и ти дадох много добър съвет, но ти въобще не пожела да ми отговориш. Моя коментар там беше н. 16 и н. 17. Защо не ми отговори. Казах ти, че ти си лъжкиня от световна класа, но най-вече психически много болна. Имаш нужда от психиатър. Сега в тази твоя лъжлива, измислена тема тук се представяш на 13 годишна. Дори нищо не споменаваш дали те болеше когато правихте секс, нали си била девствена. Ти не ли се усещаш, че лъжите ти са смешни и най-вече просташки. Ти никога психически няма да се излекуваш. Така ще си заминеш на оня свят с лудостта ти. Ти си просто отвратителна ИДИОТКА. Наричам те ИДИОТКА защото в другата тема ти мен нарече ИДИОТ. Всяка твоя история и коментар аз ги разпознавам защото те познавам много добре. От мен ти не можеш да се скриеш. Защо в сегашната ти история ти не ми публикува коментар №7. Ти знаеш, че е мой и бързаш да го изтриеш. Защо си толкова отвратителна и гнусна ИДИОТКА. По-добре ще направиш ако се гръмнеш или още по-добре ако изгълташ един литър най-силната отрова. Ти не заслужаваш да бъдеш сред никакви хора, а трябва да бъдеш завинаги в лудницата; там ти е мястото дърта циганска курво.
Много добре знам, че този мой коментар няма да бъде публикуван, както номер 7, но поне ще го прочетеш ти румънска копанарска циганко на 64 години. Ще продължавам да ти следя измислените ти гнусни истории и когато трябва ще те атакувам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker