Мислех си че съм я преживяла, но след година тя се появи отново. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислех си че съм я преживяла, но след година тя се появи отново.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1817 пъти
Аз съм момиче и съм бисексуална. Ако сте хомофоби, не продължавайте с четенето и не ми губете времето с излишните ви коментари от сорта "ти си извратена", "това е грешно" итн. 2020 сме и тези неща са нормални. Същото важи и за хората на които не им се четат романи. Тази история е дълга. Не искам всичките ми коментари да са "историята е дълга и не я дочетох".

Преди около година писах история тук и това е линк към нея: http://spodeli.net/7/story-142648.html

Някои неща бяха лъжа там, защото се страхувах, момичето което харесвам да не се припознае. Тогава мислех различно. Сега ще съкратя историята.

Всичко започна в 8 клас. Аз принципно съм невидима и нямам приятели в училище. И в 8 клас беше така(и все още е). Забелязах това момиче, което кръстих Киара. Тя е най-красивата в класа. Тя има характер на курва и беше леко груба, но в същото време беше мила. Ходеше по момчета, но чувах как говори с най-добрата си приятелка че е девствена. Не се интересувах от нея, но я добавих в социалните мрежи. В инстаграм доста често качваше неща от сорта "задайде ми въпроси" и беше активна. Реших да и разгледам инстаграма. Тя има хубави снимки. Но обаче е голяма лигла понякога. Ревеше за едната пъпка. Сега не бих я смятала за досадна. Сега съм същата. Един път гаджето и с което бяха заедно от 11 месеца я заряза(там писах 2 години). Тя беше тъжна и се филмираше. Всички го правим като сме тъжни. В училище беше тъжна картинка. От тогава почнах да се интересувам от нея. Аз съм такава. Пука ми за хора които не ме познават.

Колкото и плашещо да звучи за вас, аз си направих фейк. По-скоро ползвах стара фен страница която имах за една влогърка. Имах 1500 последователя, така че не изглеждах съмнителна. Качвах снимки на братовчедка ми(ако знае ще ме убие). Тя ме последва обратно. Малее помня как станах червена като домат и сърцето ми биеше бързо. Единствените ни чатове тогава бяха като аз отговарях на сторитата и. Не сме имали много цели разговори.

Там писах че тя не ми знаеше името. Излъгах. Знаеше го, но моето име е странно и е прякор на едно цяло име. Нека да кажем че се казвам Катерина, а нашите са ме кръстили Кати(ако се казвате така НЕ се обиждайте, не можах да измисля добър пример). Тя вместо Кати, ми викапе Катерина. На рожденият ми ден като стигнах до нея, тя ми пожела много неща, но мозъкът ми наблегна на частта в която каза "и да намериш любовта" и аз бях като "аз вече я намерих". Един път трябваше да правим проект заедно. Бях объркала една задача, а тя тогава беше бясна. Тя може да е най-милият и най-губият човек, звиси от настроението и. Тогава я ядосах. Тя се развика. Бях тъжна и същата вечер се филмирах и се надявах да го види. Тя ме попита какво ми е. Аз казах че едно момче което харесвам ми се развика днес в училище и се почувствах гадно. Тя ми каза че и тя се е развикала на едно мило момиче(аз). Бях щастлива че ме спомена. Аз и написах "тя може и да не ти се сърди, може да е разбрала че не си на кеф" и тя ми написа че ще се извини. На следващия ден тя без да иска се блъсна в мен. Извини ми се. Не само за това че се е блъснала в мен.

В същата вечер сънувах как сме заедно и имаме дете. След този сън я виждах по много по-различен начин и осъзнах че съм се обсебила. Не ми пукаше и постоянно мислех за бъдещето ни. След време тя публикува за приятел който е починал преди 10 месеца. Познавах това момче. Тя написа "Ти си най-добрият ми приятел. Искаше ми се да не си отиваше от този свят на тази възраст. Въпреки че минаха толкова много месеци няма да те забравя. Днес ако беше жив щяхме да се забаваме и след което да си говорим, ама животът е несправедлив." и след което се извини за това че качва тъжни неща, просто на този ден това момче щеше да навърши 15. Почнахме да си пишем за това. Опитах се да я успокоя, но аз глупачката заспах с телефона си. Трябваше на сутринта да я питам как е, но не можах да открия профила и. Мислех си че ме е блокирала, но след няколко дни качи едно стори "задайте ми въпроси" и един я пита защо я нямаше и тя каза че не иска вече да прекарва време в социалните мрежи. Също сподели че ще се мести.

Бях съкрушена, но след това много кофти неща ми се случиха. Провалиха ми рутината и начина на живот. Септември беше гаден. Забравих за много неща. Дори Киара. Последно януари се сетих за нея. Чудех се каква глупачка съм била да я харесвам толкова много. Имах чувството че не я харесвах. Все още имах наши стари чатове, но фейка го използвах за фен страница. Не го изтрих.


Мислех че съм я преживяла, но вчера я видах докато се разхождах. Шокирах се. Все още съм шокирана. Дано не се върне в класа. Защото вчера цял ден гледах нашите чатове и мислех само за нея. Все още е така. Онзи инстаграм сигурно го е забравила. Не е качвала от 1 година. Понякога ми се иска отново да си направя фейк и да станем най-добри приятелки. Но накрая ще страдам. Какво да правя? Все още ли съм влюбена или така си мисля?

Ако ми се наложи пак ще пиша тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 170c4222f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да лъжеш. Дори и тя да се хване, като се видите на живо никога няма да ти прости лъжата. Никои отношения не се градят на лъжа. А ти вземи и се занимавай с нещо сериозно- спортувай, учи език, занимавай се с изкуство. Постави си цел в живота. Сега се филмираш за неща, които са ти във въображението и си губиш времето. Като пораснеш още малко всичко ще си дойде на мястото. И е още твърде рано да определяш сексуалността си. Като пораснеш и го направиш с двата пола, тогава ще разбереш каква си.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d386d2cdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярно е извратена си, но сме 2020 и това не е проблем. Хората са с далеч по-големи проблеми, ама не се оплакват. Освен това постът ти е твърде дълъг, малко хора са го прочели докрай. Но по темата, наистина проблемът ти не е сериозен, защото не се вижда отстрани. За такива проблеми обикновено не се търси решение, както вече казах не се виждат. Но ако ти е такъв проблем отиди на психолог. Сигурна съм че той ще ти помогне, но на твое място не бих предприемала нищо. Все пак се надявам да съм ти била полезна, пиши когато има развитие на ситуацията.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 133b524fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И вашата "мода" ще мине, и на мода ще излязат трисексуалните. Тогава на вас те ще ви се струват извратени, а те ще ви поучават как не те са извратени, ами вие сте изостанали.
А истината е, че всеки човек си има двама родители - майка и баща (мъж и жена). Думата "пол" произлиза от думата "половина" - двете половини на едно цяло (не трите, защото тогава щеше да е "трет" от "третина").

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 099cdfa318
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката: Хора, замислих се и осъзнах че нямам никакви чувства към нея. Просто съм била шокирана. И да дойде в училище даже ще си станем приятелки и ще се опитам да забравя за глупостите които съм правила преди.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 78bab77aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "2020 сме и тези неща са нормални"

Не си нормална, приятелче. Хетеросексуалността е нормална, не еднополовото лашкане. Не си и завършила с добри оценки, съдейки по начина ти на писане, бедната езикова култура, лошата пунктуация и неспособността да използваш тълковен речник (виж там какво значи норма и нормален). Никога няма да си нормална. Не ти, не хомосексуалните, не тетрасексуалните, не октасексуланите, не зоофилите или педофилите. Все се намира някакъв извратен генетичен фал, който се опитва да пробута личните си извращения като норма...

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 250f3800ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Спрете се с тези лъжи... Няколко човека тука непрекъснато пускат такива измислени истории. Веднага ги разпознавам, заради начина им на писане. Чудя се, те друга работа нямат ли и от къде го намират това време да висят непрекъснато в сайта и да измислят глупости като тези.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker