НОРМАЛНО ЛИ Е ???!??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

НОРМАЛНО ЛИ Е ???!???
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1556 пъти
Здравейте! Момче на 15 години съм. Пиша ви, защото се питам дали нещото което ли се случва е нормално. Ето какво се случва. Аз съм обикновено дете. Висок и строен съм, хобито ми е да ходя на фитнес, в училище не съм много добре и като цяло съм нормален. Истината е, че до сега никога не съм имал гадже. Моите приятели са 99% момчета. Винаги съм бил в мъжка компания без момичета. Единствените момичета с, които общувам са в училище и то за учебния процес. Доста от приятелите ми са си намирали гаджета и уж много се обичат и след една седмица-късат. На мен ми става доста смешно от този факт. Но една нощ легнах и осмислих, че аз като цяло нямам приятелства с момичета каму-ли да имам интимни отношения с някои. Аз нямам нищо против момичетата, просто се чудя дали това е нормално и кога най-сетне ще си намеря някоя. Преди не ми пукаше особено, но сега определено ми липсва женската близост. Моля за съвети...
Благодаря ви! Лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f69d4d455b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кое не му е нормалното? Та ти си на 15 още, разбира се, че ще откриеш своето момиче. Ще се влюбваш, ще преживяваш и разочарования, но животът е радост и тъга. Ще се учиш тепърва, не се фокусирай върху тази мисъл. Когато си наоколо край момичета търси контакти, разговаряй с тях повече. Всичко ще бъде наред, животът е пред теб. Не бързай да се впускаш в подобни драми за по седмица, две...! :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4347d12376
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато,напълно е нормално!!! И аз съм като теб-само с момчешка компания,щото уважението си го имам. Момичетата от моя клас ме ненавиждат,но аз пък затова си дружа с момчетата. Говорим си,разхождаме се,сега много няма как поради коронавируса,но...
Напълно нормално е според мен. И аз съм си сингъл,но защото така ми харесва. Ами,не се притеснявай и това е! Горе главата! Какво ще му мислиш?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b976f08516
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще намериш момиче, имаш време. Пробвай с някоя от фитнеса. Докосвай я, прави й комплименти, разсмивай я. Изобщо научи вицове и ги разказвай на момичетата. Като ги разсмееш имаш шансове.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 904c1f99bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха представи си да очакваш гаджета и т. н. само защото си висок и строен

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9eb162db78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Търсиш си някоя, за дълготрайна връзка?

Може би затова не разбираш, как се "влюбвали" а после се разделяли. Работата е, че на тая възраст, всеки иска "голяамта любов", но вижда гоямата любов, като някакъв извор на мед и масло, който само дава и дава, а не като човек. Намираш си някой, оказва се, че не е това, което си мислиш, че трябва да е, защото имаш един образ в главата и чувстваш, че си направил грешка.
Или другият вариант - намираш човека, който само дава и дава, без да иска нищо в замяна. И е много хубаво за известно време, докато осъзнаеш, че другият до теб нбуквално е непознат. Няма любов, а по-скоро един обсебен човек и един използвач. Дори и да си добре с това, да си използвача, след време просот ще ти писне. Другият не е с теб, защото има любов, а защото има някаква психологичекса зависомост. Случва се по-често на момичетата, отколкото на момчетата, основно, защото мама им е казала, да търсят принца на белия кон, а баща им е казвал, че са грозни и тъпи, а само няколко мили думи от непознат, може да ги накарат да се чувства по-добре.

Ид ругото - не търси "женкса близост" от 15 годишни. Няма я. Това, което стават жените след 19-20 годишна възраст, го няма още в повечето. Не говоря за телата, не говоря за секса или дори визията. Говоря за отношение. Това е, като да наречеш някой на 14-15 "мъж". С цялото ми уважение към теб, освен ако нещо ужасно не се е случило в жовта ти, да те накара да пораснеш на бързи обороти, още не си.

Моят съвет е, дасе отпуснеш и просот да търсиш хора, с които ти е забавно и приятено. Все ще намериш момиче, стига да не си прекалено срамежлив. Просто не бъде някакъв досаден creep, ама не се дръж като кварталната батка, дето вика "мнооо ги еба еу ееййййй" и не порпуска, да си опъне ръкавите и да покаже, колко голям му е бицепса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker