Най-добър приятел и момиче, което харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добър приятел и момиче, което харесвам
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 717 пъти
Здравейте,
Ще ви разкажа на кратко какво се случва и няма да се впускам в големи подробности.
Аз съм момче на 20 години от София. От няколко месеца насам си станах много близък с един мой приятел, с който прекарвахме всеки ден от карантината заедно, понеже живеем много близо един до друг. През това време си споделяхме много неща и разбрахме всичко един за друг. С една дума станахме си като братя! Той прекарва повече време у нас, отколкото у тях и така с течение на времето той стана част от нашето семейство. Сега обаче на дневен ред стои проблем свързан с едно момиче - моя колежка от работата ми, към която аз започнах да изпитвам силни симпатии. В последния един месец имах възможността да я опозная по-добре, понеже на работа бяхме по-малко хора от обикновено и имахме повече какво да си говорим. Един от дните обаче моят приятел беше дошъл до работата ми, за да може после да се приберем заедно. Тогава реших да го запозная с момичето. Преломния момент, както вече се досещате, беше когато същата вечер след като ги запознах, момичето ми писа и ми каза, че си е харесала приятеля ми. Аз, разбира се, се почувствах супер кофти, но все пак реших да постъпя благородно и да кажа на приятеля ми какво ми е казала тя.
Няколко дни след това, той ми сподели, че момичето му било пратило покана за приятелство и я бил приел. Каза ми също, че се чудел дали да не й пише... Честно да ви кажа, тогава се чувствах супер отвратително и не знаех как да реагирам и какво да му кажа. Съответно реших да му кажа, че тя не е за него и му казах разни неприятни неща за нея... Знам, че не съм постъпил правилно и го осъзнавам. Но няколко дни след това, той ми каза, че си пишат и аз пак реших да си замълча и по никакъв начин да не реагирам. Но стана така, че една вечер му казах, че аз си я харесвам и тогва той ми се разсърди, защото не съм му бил казал, когато е трябвало. ДА! Аз разбрах къде съм сгрешил и му се извиних, но въпреки всичко, той все още продължава да й пише и дори една вечер излизаха заедно. Тогава се почувствах много зле, бях му бесен и все още съм му... И не знам как да постъпя след като той вече е разбрал, че си я харесвам, а той въпреки това не спира да й пише и да се занимава с нея. Не знам какъв приятел трябва да е това? ! Не знам и как да постъпя! Мислех си въобще да спра да му говоря и да не се виждаме повече, защото няма да мога да гледам как момичето, което си харесвам да залита по друг, камо ли към най-близкия ми приятел, с когото аз съм я запознал. Моля за съвет! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: a6fe12317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами така е. Вие сте съперници, а не братя. Всеки е за себе си в този живот. Не бъди наивен и не се сприятелявай прекомерно с никого.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 559f8670b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямаш причина да се сърдиш на никого! Колежката ти е харесала приятеля ти, явно няма желание за връзка с теб. И по-добре, човек, където си вади хляба... знаеш! Приеми ситуацията такава, каквато е, не си разваляй приятелските и колегиалните отношения. Твоето момиче ще се появи някой ден. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fe8d267684
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Затова винаги като харесаш някое момиче и знаеш, че има шансове и приятелят ти да я хареса, си му го казваш пръв. Питаш го какво мисли, търсиш съвет... Така той ще разбере, че си си я заплюл и няма да се занимава с нея.

А в случая твоят приятел откъде да знае, че я харесваш? Казваш му след време и му се сърдиш. Но нито той, нито момичето има вина.

Да, наистина, така, като си споделяш на разни приятели и си "заплюваш" момиче, има риск накрая никой от двамата да не е с нея, но пък поне няма да се карате.

Ето, на мен ми се е случвало нещо подобно - моя много близка приятелка хареса един пич и все за него говореше. Той пък ме хареса мен. А аз му се дърпах само защото знаех, че тя беше влюбена в него. Реално и аз го харесвах, но не съм предателка...

Е, поне приятелството остава в тези случаи. А ако си траеш - нито едно от двете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eca2e2b657
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постъпката ти е супер детинска, както и цялостното ти поведение. Тя е харесала него, не теб. А той не е длъжен да остави момиче, което той харесва и то него, само защото ти си го харесал пръв. Особено след като си действал по този начин.

А и честно казано, не заслужаваш това момиче, щом си говорил неверни неща зад гърба й. Това е отвратително, така можеш да съсипеш нечий живот. Остави ги на мира. Замисли се внимателно над поведението си и от тук насетне се постаряй да постъпваш зряло. Тогава може би момичетата ще започнат да харесват и теб.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0ef0467a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сякаш някой пубер го е писал това. Никакво мъжко поведение, ама той затова се е писал момче.
Авторе
1 Това че ти си харесал някоя не ти дава никакви права над нея.
2 Момичето е направило своя избор и е избрало приятеля ти.
3 В любовта всеки е сам за себе си, никой не е длъжен да ти отстъпва любимата си.
4 Постъпил си глупаво и можеш да се сърдиш само на себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker