Харесвам едно момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам едно момче
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 815 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа какво ми се случва в последните няколко месеца, но нека първо започнем от начало. Бях с приятелките ми в един парк(в Пловдив) и видяхме три момчета, които дойдоха доста след нас. На пръв поглед доста симпатични. Единият от тях ми беше доста познат, но така и не можах да се сетя от къде.. (да го наречем Крис). Караха лонгборди и минаха няколко пъти през нас и дори и да искахме нямаше как да не ги видим.. Обаче един от момчетата ми стана дооооста симпатичен(да го наречем Георги). Тази случка беше в средата на февруари. Толкова бях впечатлена от него и като цялостното им излъчване, че първо помислих, че може да са чужденци.. или поне от друг град. Но уви. Любопитството ми се засили и исках поне името му да знам. След претърсване на социалните мрежи и питане на няколко познати ги разбрах. След случката в парка се засичаме почти всеки ден.. не знам поради каква причина, но най-вероятно всичко е случайно и просто се мотаем по едни и същи места. И така до днес. През тези 4 месеца Георги не ми излизаше от главата. Не знам какво ми става и как е възможно да харесвам някого толкова много. Днес влязох в един супермаркет и той беше там. Чувствах се много засрамена, защото покрай постоянното засичане ме беше страх да не би да си помислят, че ги следим, което далеч не беше така. Тогава телефонът ми звънна и аз вдигнах. Разбрах се с братовчедка ми да отидем при баба ми и да постоим до към 1/2 сутринта. Явно ме беше чул. Случи се, така че да не мога да отида до баба ми и тогава братовчедка ми ми звънна, че Георги е там. Аз откачих. Защо беше там? ! Стоял е до 2:30. Говорехме си през цялото време. Обаааче разбрах едно нещо, което ме натъжи. Чувствам се наистина зле откакто разбрах, че той е 4 години по-голям от мен, а аз съм на 14! Почувствах се зле не заради факта, че разликата ни е що годе голяма, а поради факта, че мисля, че няма да ми обърне внимание, защото съм малка или нещо такова. Вярно, че доста неща се случват, но може би аз мисля, че са намеци от него, просто защото го харесвам и във всичко намирам код... Например, един ден постоянно минаваше през мястото където бях с приятелите си... минаваше сам, след това с приятелите си. Пропуснах да кажа, че е изключително срамежлив, но аз лично смятам това за сладка черта. Както и да е.... Та... Веднъж се разминахме по пътя и аз го погледнах, но той веднага се наведе и започна да крие лицето си с ръце или с косата си. След около 5 минути бяха зад мен с приятелите му. Днес например преди да го видя в магазина се засякохме към 3/4 пъти. Ние бяхме в една градинка, а той и Крис минаваха през градинката да пият вода. Наистина искам да разбера дали ме харесва, но е прекалено срамежлив. А и ще ви попитам дали има някакъв начин да му покажа, че изпитвам нещо и в никакъв случай не ми е безразличен, но не искам да е прекалено очевидно, защото не бих искала аз да правя първата крачка.
Благодаря предварителноо! ❤

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 15e79d2578
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си губи времето с него. Момчетата днес са големи егоисти, абе знаеш накъде бия, сега...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ff7ec36808
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната... или същата, която се филмира и самонавива, че големият батко е влюбен в нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker