Как да продължа след тази връзка напред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да продължа след тази връзка напред?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 925 пъти
Здравейте. Пиша Ви, за да споделя мъката си. Мъка от предателство, лъжи... и прочие. Аз съм на 23г. До сега съм имала само 1 сериозна връзка, продължила 6г. През тези години бях много щастлива, обичана, уважавана, подкрепяна. Представях си живота с него, мислех си как ще изглеждат децата ни. И всички подобни неща, които една влюбена жена би правила. Бях му напълно вярна, през ум не ми е минало да бъда с някой друг. Аз на него му бях първата. Той много пъти ми е казвал, че има два варианта да се разделим. Първият е ако му изневеря, а вторият е ако той го направи, но понеже много държим един на друг това няма да стане. Около нас приятелите ни непрестанно се разделя ха, сменяха партньорите си, но ние си оставахме все заедно и все така щастливи. Семейството му ме прие много добре, като свое родно дете. Майка му и бабите ме обичаха и уважаваха страшно много, дори и до ден днешен. Всичко вървеше добре, докато един ден не предложи да се разделим, нямали сме общи интереси, нямало какво да си кажем, обичал ме, искал да бъде с мен, но не искал да ме наранява, че не може да ми обръща нужното внимание. Бях съкрушена, не очаквах, та така ли се приключва такава връзка? Но в крайна сметка, реши, че е сгрешил и не се разделихме, от този ден насетне аз правех всичко за него още толкова, каквото искаше това ставаше. Нямах претенции само за да не се караме и да не поиска да се разделим, но тази мисъл негова за раздяла мина през главата му още няколко пъти, но винаги усоявахме да се оправим и да останем заедно. Докато един ден преди 4месеца не ми каза, че е решил да се разделим. Обича ме, иска да бъде с мен, но не може да ми даде нужното внимание. Разбра се, че той не е готов и за нещо по-сериозно като живеене заедно. Тук е моментът да отбележа, че ние не сме живял и заедно никога. Когато ставаше въпрос за женитба, деца той отклоняваше темата. Сега ми каза, че нямал такива планове с мен за бъдещето. Пооутах го какво е правил с мен 6г. той каза, че му било хубаво, но дотам.
Искам да попитам как се продължава след такава връзка, какви неща ми е казвал и правил за мен, а накрая.. Сякаш не ме е обичал никога. Наскоро разбрах, че е отишъл на събиране и е могъл да спи с някакво момиче, но се отказал накрая. А той до сега не е бил с друга.. Как ме забрави толкова бързо...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 56a5b10fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление така свършват почти всички дълги връзки... ако свършват, де. Всяка голяма любов, ако изтлее, накрая не можеш да познаеш човека до себе си и той ти се струва по-чужд и от непознатите на улицата. Приеми, че ще намериш и по-голяма любов. Млада си, даже малка. Излизай с приятели, забавлявай се... Времето лекува. Само то и нов човек ще помогнат да забравиш това момче, но не бързай с новите връзки все пак. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e2cab67c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа, по- добре, че е станало така. Млад човек, който е нямал много опит с различни хора и животът му се е въртял около една жена/мъж, рано или късно иска да опита нови неща. Хората се плашат от прекалено предсказуемото бъдеще.
Но нещата не са праволинейни. Тпй наистина може да те обича или да те е обичал, но това не значи, че той ще е с теб завинаги. Ако не вижда дс имате обши интереси, неща, които да го задържат с теб, той в случая избира себе си, защото това е неговата реалност.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2ca85415f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Радвай се, че е бил откровен с теб. Не гледай назад, пусни го да си иде и да си продължи живота както иска и с която иска. Ти направи същото. Ще намериш човек, с когото искате едни и същи неща. Разбирам, че ти си била по-влюбената, но те съветвам никога повече да не се унижаваш и да просиш връзка от някого. Насила не става. Той просто не е бил твоят човек, а ти не си го забелязала. Или не си искала да забележиш. Хората не се променят. От теб зависи кога ще приемеш ситуацията- още сега или смяташ да се тръшкаш месеци наред с ама защо, ама как, да го следиш...спести си го. Този мъж е бил част от живота ти, ок, отишъл си е, ок, не мисли повече. Запълни си живота с нещо полезно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 84b5cbeaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От написаното разбирам, че ти си му първата, а той на тебе не. През годините не е могъл да преглътне този факт, тази липса на еднакъв опит и понеже държи на теб е решил да не те наранява, затова е поискал да се разделите. Той ще преспи с няколко момичета и вероятно ще те потърси отново за разговор, ти ако си ок ще приемеш, ако не, просто продължаваш напред.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7ee50e24d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма как, в една връзка винаги някой го играе неудовлетворен, каквото и да правиш за него. Повечето хора наистина те забравят много бързо, включително приятели. В днешно време трябва да си подреждаш живота така че ти да си центъра, собственото ти развитие, собственото ти щастие. НИКОГА спрямо някакво имагинерно "ние", защото вече няма такова нещо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6eaec0919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за отделеното време и съветите Ви! Оценявам го! Ще Ви по слушам, явно няма връщане назад, трябва да продължавам само напред, пък някой ден ще срещна истинския човек за мен-Дано! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6eaec0919
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за отделеното време и съветите Ви! Оценявам го! Ще Ви по слушам, явно няма връщане назад, трябва да продължавам само напред, пък някой ден ще срещна истинския човек за мен-Дано! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker