На 29 г. имам ли шанс за гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 29 г. имам ли шанс за гадже?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2086 пъти
Здравейте,

Мъж на 29 съм. Имам ли шанс да си намеря някога гадже, или направо да се отказвам да търся и да се надявам? Все пак, ако няма да си намеря гадже, по-добре да не живея в някаква илюзия и да тая надежда, че някога ще стане. Мисля да отпиша това. Досега съм разчитал все на платени и не съм стигал до връзка.

Иначе работя, имам си хоби и се развивам, но не излизам твърде много, а и ако излизам, то е за да играя паневритмия сред природата с хора. Е, аз не го правя, за да си намеря нещо, а просто за здраве ходя там. Не, че има млади хора там, но самата гимнастика сред природата ме кара да се чувствам по-добре.

На работа има колежки, но трябва да забравя за нещо повече от приятелство като колеги. Не мога и да си помисля, че може нещо повече...

Не ходя по дискотеки и не си губя времето. Наблягам на умствената работа в свободното си време. Търся разтоварване някъде сред природата. Разходките са ми все самотни, но приятни.

Вярно, връстниците ми вече имат деца, но явно не на всеки е писано това нещо. Ще трябва явно да се примиря с това и да си живея живота сам. От време на време ще ходя при платените, защото се откача сам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: dd39b26383
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, без да се обиждаш, мисля, че често на психологическа основа имаш сериозни нерешени психологически проблеми и оттам идва всибко това, иди на психолог и ще си оправиш живота, бях същата като теб и след 2 години ходене имам осезаемо подобрение, като приятелка те съветвам, тук адекватни съвети, няма да получиш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 97a8bb5f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си чудесен мъж. Не знам защо някоя млада, красива и секси жена да не те оцени. Успех и се надявам скоро да си с гадже

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6d699e9580
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аз пиша само от моя гледна точка. От това, което си описал отговорът ми е не. С нищо не би ме заинтересувал подобен мъж, даже няма и къде да го срещна- не съм от дъновистите и не играя паневритмия. :)) Освен това не искам мъж, който е бил само с проститутки.
Щом до сега не си създал връзка, според мен си нямал и особено желание за това. Нещо в емоционално отношение ти куца, ако мога така да го кажа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 21369dfd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което звучи отблъскващо не е, че не си имал връзка, а че се занимаваш с проститутки.
Такива като теб не възприемат жената като човешко същество и личност със свой характер, а просто като вагина, цици и дупе, която да ги задоволява и в един момент да им размножи гена.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f87c236d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   3, По-добре ли щеше да е да е наебал 100 жени за по една нощ?

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 128c303c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами ти сам си си поставил сума ограничения, не е учудващо, че си сам. Защо да не може в работата? Ако двама души са свободни, няма проблем, нали. Въобще, може навсякъде, но просто бъди по-социален. И освен това на 29 г. е още много рано да мислиш да се замонашваш един вид. С две думи - самотата сам си я правиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 21369dfd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 5: не съм 3, но ако някой "е наебал 100 жени за по една нощ", и те са лягали с него с истинско желание -т.е. без да им предлага пари или нещо друго, значи е супер харзматичен, магнетичен и мега социален, казано кратичко - сваля. Поне 10тина от 100тината жени, със сигурност са искали и да са му гадже. Така, че сравението ти е само лекичко хич не намясто.
Друг е въпросът колко би бил подходящ и такъв за сериозни отношения, и още повече - дали самият той изобщо иска такива. Но, както казах - сравнението с такъв е съвсем ненамясто в тази тема.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f87c236d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   7< ами ако тези 100 жени са Фатмето и Айшето от гетото, пак е много харизматичен, така ли? Все си мисля, че човек, легнал си с тази и онази ей така, не струва и няма уважение към себе си, нито има разбиране за връзка и любов, без значение дали са проститутки или Фатмето или някоя "вървежна" силиконка. Коментарът си ми е много на място, ама трябва определено ниво, за да го разбереш.

Само в България се смята за готино да опъваш и най-долнопробната жена в тоалетната на дискотеката, а проститутката не е приемлива. Не го разбирам този двоен стандарт.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7f1efc8f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Проститутката не те желае, а те търпи за 1 час срещу пари.
Най-долнопробната в кенефа поне те е пожелала, т.е. Ти имаш качества, различни от 100лв, които биха накарали жена да те пожелае, пък ако ще и най-долнопробната да е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f87c236d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, разбра ли сега къде ти е проблема? Спри да спиш с проститутки, ами си хвани 20 беззъби циганки от гетото, съгласни да спят с всеки бял безплатно и това автоматично те прави 3 левела нагоре. Всички жени ще съдят за твоите качества по това, че си най-желания сред беззъбите махленски циганки. Важното е да е безплатно.

Явно жените нямат уменията сами да преценят качествата на мъжа, та трябва бройката на безплатните курви, минати от него без значение, че те биха пуснали на всеки, да са критерия. Обаче ако са платени - сори, гориш, не ставаш.

А дали пък не е, защото те самите са минати безплатно доста пъти и са развили толеранс към подобни гнусотии в дискотечните кенефи? Не знам, можем само да предполагаме.

По единичките ще ги преброим.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b25bcaf9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

13.   Ъъъъъъъъъъъъъъъ...и аз съм жена,ама не разбирам женската логика.
Значи биха били с някой,който е минал всички леки в града,но не биха били с някой,който се е възползвал от услугите на проститутки. :DDDD
Всички по баровете са пияни и надрусани,там няма жена която да не желае натискащ ѝ се мъж.
Знаете ли,че повечето мъже правят небезопасен секс?
Знаете ли,че много мъже биха си платили двойно и тройно включително да правят френска на проституките?
Замислете и си отговорите колко ли биха били навити на някоя от улицата или заведението?
Оплювате ги,но шансовете бъдещия ви партньор да ви зарази с нещо е голям при секс с "желаещи го",отколкото да е ходил на проститутка.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 63cac263c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

14.   Авторе, никой не бяга от хубавото. И никой не ти дължи нищо - нито любов, нито секс, нито харесване.

Не те осъждам, че спиш с проститутки. Ако ми беше брат, син, колега, просто приятел - никога не бих те критикувала за това, нито ще си променя мнението към по-лошо, ако ми го споделиш.

Но не бих те харесала за партньор. И то не защото спиш с проститутки. Това си е услуга като всяка друга (както да отидеш на фризьор или на масаж).

А защото никога не си имал емоционална близост с жена, нито пък си имал истинска връзка.

На 29 си, това са доста години. Млад си, наистина. Можеш да се научиш на някои неща тепърва. Но в душата ти нещо куца и щом досега не е потръгнало, едва ли ще се оправи. Ще можеш да залъжеш някое момиче - такава като теб, с емоционални липси. Но да имаш дълбока, изпълнена с обич връзка - това иска определени качества.

Тук не говорим за това да си живял с някоя на семейни начала или да имаш 2 деца. Но поне трябва да умееш да общуваш с партньорката си, да умееш да обичаш, да имаш някаква зрялост и стабилност, да са ти разбивали сърцето, да си разбивал нечие сърце и ти...

Това ни прави по-добри хора, парадоксално, но от грешките си се учим. Иначе си оставаме саможиви егоисти и само искаме, искаме, искаме. Като в училище - "Аз имам лачени обувки, искам да съм Мис Училище", "Аз си научих всички уроци, искам да съм знаменосец", "Аз работя, не пия, не пуша, момичета, обърнете ми внимание!". И все аз, аз, аз...

Можеш ли да отидеш да купиш тампони на жената до себе си, без да се изчервяваш в магазина. Можеш ли да прегръщаш друг човек, докато плаче. Можеш ли да обичаш от сърце?

Но някак ми се струва, че ти не търсиш връзка, а безплатна дупка за секс, просто защото искаш и ти най-сетне да си като другите. Ще я размахваш бъдещата ти жена като колан или вратовръзка - като украса, доказателство, че си нормален. Но само ще имитирате връзка външно, както правят децата. Ако се задомиш, това ще е игра на къща, а не истинско семейство, така ми се струва.

Опитай с психолог, дори да не помогне, поне няма да навреди. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8f223199ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А за какво ти е гадже. Аз съм на 25 и разбирам , че чувствата са само една пумия вродена за биологично производство на вида и нищо повече. След като се обикнат двама души и безразличието се връща. Изобщо не им пука реално.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f10bf63254
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Хората са ти дали добри съвети. Присъединявам се към коментар 13 ~darkgirl~. Има логика. Би било добре да се прегледаш за нещо, дори и да мислиш, че няма нищо, при рисков полов живот е добре да го правиш.

Това може би не е особено добър съвет, но разбира се - ти си преценяваш. Направи си Тиндър. Или Badoo, или каквито други приложения има за запознанства. В описанието пиши, че си търсиш връзка. Може би сега някой ще ми каже как тези приложения не са за връзките, но познавам поне десетина успешни двойки, запознали се именно по този начин :)

И все пак - добре ще бъде да поработиш върху себе си. Пак казвам - хората в другите коментари ти казаха, че си си поставил сам ограничения, никой нищо не ти дължи.

Не забравяй, че и да имаш вече жена до себе си - това си е непрестанна работа, ден след ден, а хубавото от тази работа си го правите вие двамата! Успех! Надявам се поне малко да съм бил полезен. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ecc73bf943
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Аз започнах да излизам с жени късно. Проблемът ми беше, че ги мислех за нещо перфектно и изтъчено. Идеализирах ги. Всичко се промени, когато разбрах колко са прости и тъпи. Видях, че са на моето ниво, че дори и по зле. Тогава вече можех да разговарям с тях без да ми пука много за тяхното мнение. Тогава и започнаха да ме харесват и да се получават връзките.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 78bbf4d1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Браво на номер 14 за хубавия коментар, много верни неща има. Единственото, което не съм съгласна, е че ходенето по проститутки си е услуга, като всички други. Определено продаването и купуването на нечие тяло не е обикновена услуга и не може да се сравни с ходенето на фризьор или маникюрист. А както ти казваш, що се отнася до потенциален партньор, си е симптом на по-сериозни проблеми. От там идва и разликата във възприемането на такива мъже и мъже с много бройки. Подсъзнателното заключение е друго.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eaf0fb20f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Привет,

Аз съм автора на историята.

Благодаря за коментарите и съветите. Не съм човек, който се натрапва и иска на всяка цена връзка с жена. Не ми е самоцел. Просто попитах дали имам някакви шансове за връзка, защото нещата ми се виждат за пари вече. Не мога да си намеря дори приятели. Режат ме. Явно не ме заслужават.

Самотата ми даде възможност да се развивам умствено и да уча. След време ще се издигна в кариерата. Жените вече не са толкова важни за мен. Гледам да оставя следа след смъртта си, а не наследници. Не ми трябват наследници, а нещо дето да се ползва от цял свят и да бъда полезен дори след смъртта ми.

Видях не малко коментари, да съм ходил на психолог. Да, ходил съм на психолог, но не заради това, че не мога да си намеря жена и приятели, а защото имах друг проблем от недостиг на витамини.

Та който иска да е приятел с мен, приемам го, но няма да се натрапвам на никой, нито да натискам за нови запознанства и т.н. Не винаги връзките водят до хубав край. Често виждам разводи, раздяли, караници и т.н. Аз не съм към това съсловие. Ще общувам с хората и ще ходя само по сбирки на Бялото братство, а не по пропадналите дискотеки, клубове и други отвратителни неща.

Успехи на всички и благодарности!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdd07ef69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   "Но някак ми се струва, че ти не търсиш връзка, а безплатна дупка за секс, просто защото искаш и ти най-сетне да си като другите. Ще я размахваш бъдещата ти жена като колан или вратовръзка - като украса, доказателство, че си нормален. Но само ще имитирате връзка външно, както правят децата. Ако се задомиш, това ще е игра на къща, а не истинско семейство, така ми се струва.'' - Коментар право в целта. Масово така се държат мъжете за съжаление, а после се чудят защо са сами, къде са сбъркали като са се отнасяли толкова добре с теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8346b4effd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз съм на 32, преди половин месеца скъсахме, щото не си пасвахме много. Сега търся, но не съм се вманиачил, каквото - такова.

Не съм съгласен с изказването ти, че връстниците ти вече масово имали деца - всъщност покрай мен хората на около 30 повечето все още нямат деца. Даже стабилни връзки нямат много. Времето е такова, че всеки търси нещо уж специално, всеки гледа да не се прецака с някого, всеки избира "големата любов", а пък преди това се впускат в разни сексуални връзчици повечето (аз не, аз само веднъж съм правил секс без връзка).

Според мен проблемът са ти по-скоро хобитата и особения им характер - те и моите хобита не са най-най- ама са по-социални като цяло и съм излизал с момичета от едно от хобитата си (суинг танци). Според мен виж за някое друго хоби, което хем да ти допада, хем да създадва възможности за срещи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 026dbd2bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Преди една-две седмици попаднах на едно предаване на психоложката Ани Владимирова, където преразказва свой случай. Конкретният случай беше момче на около 30, програмист, все още живеещ с техните. Секс беше правил само с проститутки, а единствената приятелка, която беше имал, го беше оставила изведнъж, без той да разбере какво точно се е случило.

Тук хората действат много емоционално и отбранително и е трудно да се води нормален, конструктивен диалог по темата. Но който има желание, нека потърси това предаване, смятам, че би му било много полезно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7be4bd07c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Момче, не мога да разбера, какъв е проблемът ти? Щом си бял, интелигентен и работещ, здрав и млад мъж, то единствено вината си е в теб! Ти просто не желаеш жена!
Мъж съм на 44

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker