Важен въпрос към дамите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Важен въпрос към дамите
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1946 пъти
Момче на 25 години
Здравейте, занимавам се с момиче на 17 години с което си пишем от няколко месеца и скоро може би ще се видим на среща. Имам чувства към нея и искам когато се видим да я гушна, но проблема е че ме е страх как ще реагира на това при първата ни среща и дали няма да я отблъсна по някакъв начин. Та въпроса ми е вие как бихте реагирали на това и мислите ли, че е неловко.
Преди това не съм имал връзки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6a947be732
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това дали ще е неловко зависи само от теб. Ако си неуверен, а за да питаш явно си, няма да станат нещата. Ако си освободен, непринуден и се държиш естествено и уверено няма да се дърпа и да я целунеш. Зависи от теб и до колко сте се опознали преди това.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d2555e6857
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега, това ако го пусне момиче на 25 години ще я направят БАРЛИВА:
Как така си на 25 и не се имала връзки?
Дебела ли си?
Грозна ли си? Каква си? Опиши се.
Спазваш ли хигиена?
Не си добре психически.
Сигурно си с ужасен характер?
Капризна, не даваш шанс на никого?
А, да не забравя -на 25 години не си момиче. а си жена.
Ти кога смяташ да раждаш?
Майка ми на твоите години е имала 2 деца.


Към автора: Ами всеки човек си е различен. Ние тук не можем да преценим как би реагирал човек, който не познаваме и дори не сме го виждали. Тя щом толкова време си пише с теб значи ѝ допадаш. А и вероятно сте със сходна емоционалност. Гушни я, защо не. Примерно можеш да я гушнеш в края на срещата като си казвате чао. Все пак става дума за една невинна прегръдка, която често си разменят и хора, които са просто приятели.
Ако все пак не се престрашиш, не се ядосвай на себе си, а опитай на следващата среща.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fbb1358efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На мен ще ми бъде неприятно, ако от първото виждане някой се втурне да ме прегръща, гушка и пр. Лигаво ми изглежда и сякаш този иска само секс. Ще му го кажа, ако е настойчив, втора среща няма да има.
Това, че си писал в нета, съвсем не значи, че тя трябва да споделя чувствата ти. Първата среща е за да се опознаете на живо, да се прецените един друг. Има време за всичко. Нещата трябва да стават спонтанно и от двете страни, не по някакъв предварителен сценарий. Така мисля аз, най-малкото е неуважение да търсиш физическа близост с човек, когото виждаш за пръв път.
И нещо, което не се отнася само за автора - спрете 25-30годишни мъже да се смятате за момчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9af8171224
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки е различен и не се знае как ще реагира. Точно поради тази причина в самото начало само се здрависвам с момичето, а в течение на срещата вече ако усетя, че комуникацията се получава и тя няма нищо против, тогава бих предприел вече нещо повече. То обикновено се усеща, като си поприказвате на къде вървят нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ddd8003d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз на 17 се запознах с приятеля ми който беше на 25. Още сме заедно :) Беше нахален, а аз неопитна и ми хареса че искаше да ме гушка и пипа. Така че бъди себе си. Ако усетиш че нещо не й е окей близостта ти не й се натрапвай.

Иначе не бих имала нищо против някой да ме гушка на първа среща ако наистина го харесвам - какво лошо има? Ако ми е противен, мирише или просто е гнусен няма да искам да ме докосне

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a8e0a3e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Личи си, че не си имал връзки. Престани да премисляш всяка крачка, а прави това, което ти се иска. Хората са различни, реагират различно. Трупай опит и ще почнеш да усещаш нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8a4ac6d309
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както казаха и преди мен точния момент за прегръдки се усеща в процеса на срещата... На мен само веднъж ми се е случвало след чат комуникация и първа среща, да усетя че дамата още от самото здрасти искаше да ме награби... :D Ама аз нали съм от притеснителните се държах възпитано и на разстояние. Не че на 2-рата или 3-тата среща не компенсирах това свое държание :P

Общо взето няма писани или неписани правила. Както го усетиш на момента, така действаш!

М. 33г.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1aa086ddd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не, разбира се, няма нищо лошо, че искаш да я гушнеш, но гледай да се чете взаимно желание за това. Хора различни, характери също...

Иначе на мен най-голямата ми слабост е да ме гушкат. Колкото и да съм студена, получа ли топъл гуш, веднага се разтапям. За мен гушкането е половината връзка. ❤️

Успех!

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7248017cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Майка съм на момиче на 16 години, и възможността да се гушка на първа среща с мъж на 25 години, Вие не сте момче на тази възраст както се представяте, ме отвращава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ae0c0a445b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Малко е странно още отначало да я прегръщаш. Дръж се приятелски, но без докосвания. Всеки си е различен, но лично аз не бих искала някой , който виждам за първи път да ме прегръща и да ми навлиза в личното пространство. Това трябва да стане по-плавно. Иначе рискуваш да те вземе за лепка, обсебен и т.н.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5da2b4327e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, момиче на 21 съм. Първо към номер 3, от една прегръдка да си помислиш, че човека иска да прави секс с теб, мисля че е леко прекалено, това е просто прегръдка, ако примерно някой тръгне на първа среща да те целува, ето тогава може да си помислиш, че иска секс от теб.
Към автора ще кажа само, че със сегашния ми приятел с който сме почти от 1 година заедно, така си писахме по чата и аз все се дърпах, но пък ми беше забавен, харесваше ми нещо в него, но пуст срам не можех да се съглася да излезем, обаче пък съдбата ни срещна случайно и в първия момент в който го видях АЗ го прегърнах :D понеже ние почти щяхме да се блъснем един в друг и аз само казах: Здравеейй и се надигнах понеже е висок и го гушнах и той беше доста учуден, но пък се зарадва :D И аз реално го прегърнах, защото ме беше срам, не можех да си представя само да му кажа Здравей и да стоим и да се гледаме. Така че според мен гушни я, за мен това е сладко, дали е срамежлива или по-отракана все ще й се хареса, а пък ако видиш, че нещо не й е допаднало (което ме съмнява) просто ще почакаш тя да направи следващата стъпка. За мен мнението на номер 4 също е странно, да се здрависва с момиче, мен пък точно това ще ме отблъсне, все пак не сме на бизнес среща, а на приятелска среща, която в последствие може да се превърне в любовна, щом момичето показва интерес към теб, не мисля че едно здрависване ще й хареса, а по-точно една прегръдка би и допаднала. :)) Съгласна съм за мнението на номер 5, бъди по-уверен, няма нищо по-хубаво от това. Успех и пиши да кажеш как е минало :))) Извинявай за дългия коментар, но темата ти е интересна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dc352c7050
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз лично не обичам да ми се натискат на първа среща и по-скоро би ме отблъснало.Бих се радвала ако хапнем и пийнем и проведем един смислен разговор , за да се опознаем . За съжаление днешните мъже се нахвърлят на първите минути от срещата и директно те канят у тях , а им се свиди да те почерпят една вафла, което на мен ми прави ужасно впечатление .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e0291abad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Опипай ѝ циците след като я прегърнеш. Така ще я спечелиш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8ece2cb217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кефят ме тези 25-годишни "момчета". Барем "младеж" да беше написал. Пич, можеш да и подариш хипстърска шарена маска някаква. Ако е печена, ще го оцени. Задължително я докосваш веднага, това създава близост. Нямам предвид мръсотии, но дори целувка по бузата за здравей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker